Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
......................En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 23:43.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Yorum
-
desenizya yönetim bize kurban bayrami hediyesi olarak ELLER´i geri alcaklarİlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEller 31.12.2006 ya kadar kiralik verildi.
Yorum
-
eller'in sözleşmesi ne zaman bitiyor??
adam serbest kalıp,gitmesin avrupa'nın buyuk kuluplerınden bırıne..ozmn işte "kaçan balık buyuk olur" diyip diyip dururuz..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
ehehe bu adamlar harbiden komikİlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
ya bosverin onlari birde fotomacin yönetici trabzonlu diye basida gecer o trabzonlu olsa ne yazar. Elleri iyi paraya satabilirlerse satsinlar yoksa szymikin yerine oda oyniya bilirYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Eğer böyle birşey olursa samimi söylüyorum birdaha Türkiye 1. ligi ile ilgilenmiyeceğim. Bu ne rezalet yahu.Sen medyasın işini yap haber takip et illa birşey söylencekse köşe yazıları var orda yazarların söylesin (ki söylüyolar hem de nelerini). Tarafsızlık bu mu yahu?
'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Yorum
-
Taraftan ziyade ticaret yapıyorlar
febeli salakları gaza getirip her birine maske satacaklar. Gerçi yüzlerinde zaten maske gerili ya: eşşek derisinden
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Appiah'a iki büyük kulüpten teklifF.Bahçe'nin Ganalı futbolcusu Appiah, Dünya Kupası'ndan sonra Avrupa'nın en büyük kulüplerinden Barcelona ve Arsenal'dan transfer teklifi aldığını açıkladı.
Komik sey seni ! Barcelona'dan teklif almis gitmemis..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

, bende tam bunu yazacaktim, neyapacaksin istanbul medyasi iste

Yorum