Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başlık mı yanlış içindekiler mi.

"son dakika haberlerimi"
    "son dakkika haberleri yorumları" mı

Yorum

• ne fark eder her ikiside var işte...
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Fatih Akyel tek başına çalışmalara başladı

22.11.2006 11:29 - Bu haber 323 kişi, Spor haberleri bugün 63.094 kişi tarafından okundu

Trabzonspor'da dün kadro dışı bırakılan Fatih Akyel'in, takımdan ayrı olarak çalışmalara başladığı bildirildi.

Dün PAF takımıyla antrenmanlara çıkacağı açıklanan Fatih Akyel'in tek başına antrenman yapmak istediği ve bu nedenle futbolcunun PAF takımıyla çalışmayacağı belirtildi.

Fatih Akyel'in, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tek başına koşu yaptığı kaydedildi.

Dün akşamki antrenmanda birbirleriyle tartışan Gökdeniz ile Mustafa Keçeli'nin barıştırıldığı bildirildi.

Kulüp profesyonel işler sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu'nun, idman sonrasında iki futbolcuyu bir araya getirdiği ve barıştırdığı öğrenildi.

Trabzonspor, bu akşam 19.00'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yorum

• başkan açıklama yapmıs yaw...

Başkanımız Nuri Albayrak, Medya Merkezimize pazar günü oynanacak olan zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
          Başkanımız Albayrak, “Bu yıl ligimiz önceki yıllara oranla çok daha farklı geçmektedir. Ligimizin lideri ile sonuncusu arasında gerek puan gerekse oynanan futbol açısından çok fazla bir fark olmadığı ortadadır. Bir hafta deplasmanda maç kazanan takım diğer hafta evinde kaybedebilmektedir. Takımımız da derbi olarak nitelenen maçları içeride ve dışarıda aldığı halde çok kolay görülen maçlarda puan kaybetmiştir. Tüm bunlar futbolun içerisinde vardır. Bize düşen takımımızı her hal ve şartta desteklemektir. Oyuncularımıza ve hocamıza olan güvenimiz tamdır. Yönetim olarak teknik heyete ve futbolcularımıza gereken maddi ve manevi desteği artırarak vermeye devam edeceğiz. Trabzonspor’u diğer takımlardan ayıran ve onu ‘büyük’ yapan unsurların başında, kendi gücü ile sorunların üstesinden geleceğini daha evvel de defalarca göstermiş olması gelmektedir.
          Bu haftadan itibaren yakalayacağımız çıkış trendi ile arzuladığımız hedeflerimizi elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Tüm camiamıza şu ana kadar gösterdikleri desteği sürdürmeleri konusunda çağrıda bulunuyorum. Saha sonuçlarının çok kısa süre içerisinde lehimize değişmesi de pekala mümkündür. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Taraftarımızın en büyük itici gücümüz olduğu şüphe götürmez bir gerçektir. Taraftarımızı her zaman olduğu gibi yine takımımızın 90 dakika boyunca hiç susmadan yanında olacağından şüphem yok” diye konuştu.

Başkanımız Nuri Albayrak sözlerini şöyle tamamladı: “İlk günkü heyecanımı ve umudumu muhafaza ediyorum. Her şeyin çok daha güzel olacağına inancımı bir kez daha vurgulayarak, saygılarımı sunuyorum.”
          Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• A.....k......p.....

Allah seni ve partini bildiği gibi yapsın Nuriiiiiii!!
            Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• başkanımız çok pasif.sanki yedek yönetici.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• nuri bu kulüpten gitmek için ne bekliyorsun daha senin gibilerin bu kulüpte işi yok ne verdiğin sözü tuttun ne var olan değerimizi korudun yani fatihimizi kulübü borçsuzken borçlu hale getirdin saha sonuçları ortada daha ne bekliyorsun SEN VE YÖNETİM İLE HOCA İSTİFA EDİN ARTIK GURURSUZLAR

Yorum

• ALBAYRAK: LİDERLE SONUNCU ARASINDA FARK YOK

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, kulüpte son günlerde yaşanan gelişmeler ve yaklaşan Fenerbahçe maçı nedeniyle bir açıklama yaptı.
                  Albayrak, ¨Bu yıl ligimiz önceki yıllara oranla çok daha farklı geçmektedir. Ligimizin lideri ile sonuncusu arasında gerek puan gerekse oynanan futbol açısından çok fazla bir fark olmadığı ortadadır. Bir hafta deplasmanda maç kazanan takım diğer hafta evinde kaybedebilmektedir. Takımımız da derbi olarak nitelenen maçları içeride ve dışarıda aldığı halde çok kolay görülen maçlarda puan kaybetmiştir. Tüm bunlar futbolun içinde vardır. Bize düşen takımımızı her hal ve şartta desteklemektir. Oyuncularımıza ve hocamıza olan güvenimiz tamdır. Yönetim olarak teknik heyete ve futbolcularımıza gereken maddi ve manevi desteği artırarak vermeye devam edeceğiz. Trabzonspor`u diğer takımlardan ayıran ve onu `büyük` yapan unsurların başında, kendi gücü ile sorunların üstesinden geleceğini daha evvel de defalarca göstermiş olması gelmektedir. Bu haftadan itibaren yakalayacağımız çıkış trendi ile arzuladığımız hedeflerimizi elde edeceğimize yürekten inanıyorum. Tüm camiamıza şu ana kadar gösterdikleri desteği sürdürmeleri konusunda çağrıda bulunuyorum. Saha sonuçlarının çok kısa süre içerisinde lehimize değişmesi de pekala mümkündür. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Taraftarımızın en büyük itici gücümüz olduğu şüphe götürmez bir gerçektir. Taraftarımızı her zaman olduğu gibi yine takımımızın 90 dakika boyunca hiç susmadan yanında olacağından şüphem yok¨ diye konuştu.

Albayrak, göreve seçildiği ilk günkü heyecanı ve umudunu sürdürdüğünü ve herşeyin çok güzel olacağına inandığını sözlerine ekledi.
                  OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                  TSira TRABZON

Yorum

• haydaaaa ne güzel baskanmis bu ya. Futbol profesörüymüs haberimiz yok
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• vay anasını yaa. hala akıl öğretiyolar. liderle aramızda fark yok diye bu rezaleti yaşamak zorundamıyız. hem fark yoksa bu tamamen diğer takımların bi ikramıdır. yaa işte burdan bile anlaşılıyor ki Nuri Albayrak çok ufak düşünüyor. neden bu durumdayız diye düşünüp çözüm bulacağına, liderle puan farkı yok diye bi bahane bulup açıklama yapıyor yaa. Bu kişide Trabzonsporun klüp Başkanı yaa. vallahi yazık billahi yazık.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Futbolun ve Baskanlarin Einsteini. Gelecegin FIFA Baskani !
                        En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 22.11.2006, 13:44.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bakin ben sessiz kalmiyorum olaylara demek icin yapilmis bir aciklama.Amacina ulasmasina imkan yok cunki ne o yaziyi okuyanlar,ne yayinlayanlar nede o yazinin sahibi soylediklerine inaniyor.Keske sessiz kalmaya devam etseydi...
                          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• bence fener maçı öncesi camiayı motiveye etmeye, toparlamaya yönelik bir açıklama.çünkü biliyor ki, mağlubiyet durumunda seçim kaçınılmaz...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bence seçim kararı alındı kongreden kaçış yok ama umarım sonucu hayırlı olur ...bu yönetim ömrünü tamamladı ...

Yorum

• bu yönetim takima yarardan cok zarar verdi !! Klübümüz sayesinde en basarisiz günlerini yasamakta lakin bu suc yönetimin ve bu yönetimi destekleyen hükümetin siyaseti spor alet edenlerin...
                                Trabzonspor eski günlerine umarim en kisa zamanda dönecek fakat bu yönetim derhal gitmeli
                                TRABZONSPORLU OLMAK AYRICALIKTIR ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X