Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KAYSERİYİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.....bu kadarda göz göre göre şike yapılmaz............
    HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga Zengin Milli Takımda

Ankaraspor kalecisi Hakan'ın sakatlanması üzerine Tolga Zengin kadroya dahil edildi
      zaten tolga hak ediyodu vestel ve apoel maçlarında ii toplar çıkardı.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Atletizm heyecanı sona erdi
        İsveç’in Göteborg kentinde düzenlenen 19. Avrupa Atletizm Şampiyonası sona erdi.

[B]Avrupa Atletizm Şampiyonası’ndaki tek madalyasını bayanlar 5 bin metrede 3. olan Elvan Abeylegesse ile kazanan Türkiye, topladığı 112 puanla 48 ülke arasında 27. oldu[/B]. Ay-yıldızlılar, madalya sıralamasında ise Danimarka ve Slovenya ile birlikte 29'unculuğu elde etti.

Göteborg 2006'da Rusya, hem genel puan hem de madalya sıralamasında zirveye yerleşti. Rusya, genel puan sıralamasında 354 puan ile birinci olurken, Almanya 153 puanla ikinci, İspanya ise 119 puanla üçüncü oldu.

Madalya sıralamasında ise Rusya, 12 altın, 12 gümüş ve 10 bronz madalya ile birinci, Almanya, 4 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile ikinci, Belarus ise 4 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya ile üçüncü oldu.
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• Atalay'dan Halil Akkaş'a destek..19. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, erkekler 5 bin metre finalinde bronz madalyayı son anda kaybeden Halil Akkaş'a, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'dan destek geldi..

Halil Akkaş'a desteklerinin devam edeceğini belirten Atalay, 4. olmasına karşın çok iyi bir yarış çıkaran milli atlete, özel ödül vereceklerini açıkladı.

Göteborg'a güçlü bir kadro ile geldiklerini, 2'si Elvan Abeylegesse, 1'i Eşref Apak-Artun Talay'dan sonra büyük düşüş içerisinde- ve 1'i Halil Akkaş olmak üzere 4 madalya beklediklerini belirten Atalay, ''Bir takım talihsizlikler oldu. Ancak Türk atletizmi genç yetenekleriyle yükselişte. Hayata gözlerini atletizmle açan bir nesil yaratacağız'' dedi.

Federasyon başkanı Mehmet Terzi ise, 4 madalya beklentisi ile Göteborg'a geldiklerini belirterek, ''Halil de madalya alsa bu hedefimizin yüzde 50'sini gerçekleştirmiş olacaktık'' dedi.

Nevin Yanıt'ın kişisel hatası nedeniyle Eşref Apak'ın ise anlayamadıkları bir sebeple madalya şansını yitirdiğini ifade eden Terzi, ''Bu hatalar yapılacak. Türk atletizminin önü açık. Halil Akkaş'ın dördüncülüğü de bizim için bir madalya. Burada gördüğümüz eksiklere yönelik çalışmalara hemen başlayacağız'' diye konuştu.
          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
          Sizler var ya .....

Yorum

• VILLA 63 MİLYON POUND'A SATILDI

Amerikalı milyoner iş adamı ve Amerikan Futbolu Ligi, NFL, takımlarından Cleveland Browns'un sahibi Randy Lerner Premier League takımlarından Aston Villa'yı 62.6 milyon pound karşılığında satın aldı. Böylece Villa'da uzun süredir sona ermesi beklenen Doug Ellis dönemi de sona erdi.

14 Ağustos 2006,

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Villa'da Ellis dönemi bitti, Lerner dönemi başladı !

NFL takımlarından Cleveland Browns'un sahibi ABD'li milyoner iş adamı Randy Lerner'in Aston Villa yönetimini ele geçirmek için yaptığı 62.6 milyon pound yani 93 milyon euro'luk teklif Villa yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Villa'nın yeni sahibi Randy Lerner olurken uzun süredir takımla yollarının kopması beklenen Yönetim Kurulu başkanı Doug Ellis'in de Villa ile yolları ayrıldı. Böylece Ellis tam 38 yıl sonra Villa'ya veda etti.

Ellis konuyla ilgili yaptığı açıklamada, uzun yıllar boyunca Villa'da hem hissedar hem de başkan olarak görev yaptığı için çok mutlu olduğunu belirtti ve takıma başarılar diledi.

Bir süre önce teknik direktör koltuğuna Martin O'Neill'ı oturtan Villa'nın kısa süre içerisinde gelen yeni kaynakla yeni transferler yapması bekleniyor.
            Sizler var ya .....

Yorum

• Yıldızlar potada parlıyor !..

İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen 20. Avrupa Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda (A) Grubu'nda mücadele eden milli takım, üçüncü maçında Portekiz'i 67-61 yenerek üçüncü galibiyetini elde etti..

14 Ağustos 2006, 00:22

Karşılaşmanın ilk dakikalarında oyuna tutuk başlayan milli takım skor bulmakta zorlanırken, ilk çeyreği 21-14 geride kapadı.

2. çeyreğe iyi başlayan Yıldız Milliler, özellikle Teoman'ın ürettiği sayılarla aradaki farkı kapatmasına karşın devreyi 31-28 yenik tamamladı. 3. çeyrekte de büyük çekişmenin yaşandığı mücadelede ay yıldızlılar ilk kez 29. dakikanın içinde öne geçmeyi başardı.

Son çeyreğe 56-43 üstünlükle giren milliler, son çeyrekte de rakibine şans tanımadı ve karşılaşmadan 67-61 galip ayrıldı.

Yıldız Milli Takımı'nda Teoman Örge rakip potaya gönderdiği 19 sayıyla galibiyette etkili olurken, Deniz Kılıçlı aldığı 10 ribauntla skora katkı sağladı.
              Sizler var ya .....

Yorum

• "AURELIO İLK 11'DE BAŞLAYACAK"
                Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yaptığı açıklamada, Türk vatandaşlığına geçen Aurelio konusuna değinerek, "Benim ülkemin vatandaşlığını seçmiş olan bir futbolcuyu milli takıma çağırdım ve Aurelio çarşamba günü ilk 11'de başlayacak" dedi..

14 Ağustos 2006, 12:28

Aurelio konusuna değinen Fatih Terim, "Lisan iletişim dil çok önemlidir, insanlar iletişim kurarak anlaşır ama futbolun lisanı tektir. Futbolun içinde olan insanlar çabuk anlaşır, oyuncularımızın, benim ve ekibimin Mehmet ile anlaşması zor olmayacak.. Aurelio, iş yaptığı ve ekmeğini yediği yerin lisanını öğrenmeye çalışıyor ve ben buna saygı duyuyorum.. Herkes fikrini söylecektir.. Türkiye hem söyleme adına hem yazma adına, herşeyin rahatça konuşulduğu yerdir.. Benim ülkemin vatandaşlığını seçmiş olan bir futbolcuyu milli takıma çağırdım. Benim inancım neyse onu yapmaya devam edeceğim.. Federasyon başkanımız ve yönetim kurulu bırakın Aurelio konusunu hiçbir futbolcu konusunu gündeme getirmedi.. Bu konu çok önemli bir konu olmasına karşın, hiç bir zaman gündeme gelmedi" dedi.

Can Arat'ın milli takımda oynamsına karşı yapılan eleştirilere de cevap veren Terim, "Şimdi muhakkakki eleştiriler olacaktır ve olmalıdır da. Ama sanki dünya çapında 15 tane stoperimiz var da biz almıyoruz. Bu kısa ve uzun vadeli düşüncelerimizin ürünüdür.. Can'ın eksiği yok mudur, elbet vardır.. İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama Can ile Gökhan çarşamba günü ilk 11 başlayacaktır.. Hiçbir sorumluluğu olmayan davranış şekli zaten bizim beklediğimiz bir şey.. Biz kendi düşüncelerimizden ödün vermeden uygulamaya devam edeceğiz. Biz kendi işimiz yaparız.. Ucunda başka şeyler olan eleştirileri kaale almayız.. Buradaki ekip ülkenin her yerindeki futbolcuları takip ediyor.. Biz isteriz ki her meckiide oyuncu fazlalığımız olsun.."

Hakan Şükür konusuna da değinen Fatih Terim, "Biz Hakan'ı istersek alırız demiştik. Hakan'ın çok faydalı olacağını inanıyorum.. Hakan, Tümer ve Rüştü'nün bize tecrübeleriyle katkı yapacağına inanıyorum ve almadığımız oyuncular da var.. Onlar da yakın zamanda geleceklerdir.. Şimdiye kadar ben seçtim. Şimdi onlar bana kendilerinin seçtirecekler.. Futboldan başka birçeyle iigilenmeyen bir görüntü bekliyorum" dedi.

Fatih Terim, "Bizim ligimizin iyi başlamadığını biliyoruz, çok tempolu başlayamıyoruz.. Herkes çok formda olsun bunu ben de isterim.. Bazen kulüpler bizi, bazen de biz kulüpleri onarmalıyız.. 2008 Avrupa Şampiyonasına adımımızı atıyoruz ama soruların çoğu Aurelio ve eleştirilerle ilgili.. Rakiplerimiz hakkında soru yok.. Kendi çocuklarımız İsviçre Milli Takımın'da oynarken, onlar bir şey diyor mu? Bu arada Aurelio konusunda başıma ne gelirse gelsin, kararımın arkasındayım ve bu arada Aurelio çarşamba ilk 11'de başlayacak.." diye konuştu.

2008 Avrupa Şampiyonası elemerini de değinen teknik direktör Terim, "9 maçı dışarıda 3 maçı içerde oynayacağız. Milli takımın 2008 şampiyonasına katılmasının türk futboluna bir ivme kazandıracğına inanıyorum.. Kendimize güveniyoruz.. Turnuvaya katılacağımıza inanıyoruz" dedi.
                Sizler var ya .....

Yorum

• Bu kez kazanamadık !..

Voleybol 3. Erkekler Avrupa Ligi 7. Turnuva mücadelesinde ilk iki maçında galip gelen Türkiye, son karşılaşmasında İspanya'ya 3-2 yenildi..

14 Ağustos 2006, 00:34

TÜRKİYE: 2 - İSPANYA: 3

Salon: Presov

Hakemler: Adrian Fluec Kiger xx (İsviçre), Angelus Cotuanta xx (Romanya)

Türkiye: Hüseyin xx, Volkan xxx, Nuri xx, Sinan Cem xx, Özkan xxx, Can xx, Kemal xxx

İspanya: Perez xx, Sevillano xxx, Suela xx, Valido x, Ferrandes xxx, Subiela xx, Molto xxx, Garcia xx
                  Setler: (25-23, 22-25, 19-25, 25-23, 13-15)
                  Süre: (23, 22, 21, 24, 22)

İlk maçında Slovakya'yı 3-1, dün de Yunanistan'ı 3-0 yenen milliler, sakatlıklardan kurtulamayınca İspanya karşısına asıl kadrosundan mahrum çıktı.

Teknik direktör Işık Menküer, ''Slovakya'ya gelen takımımızdan bazı as oyuncularımız sakatlıkları nedeniyle forma şansı bulamadılar. Preşov'daki turnuvada şimdiye dek (A) milli formayı giymeyen bazı genç oyuncularımıza şans tanıdım. Gönül isterdi ki 3. maçımızı da kazanıp Türkiye'ye öyle dönelim. Ancak biz önemli olanı dün gece başardık. Daha önce Zagrep'te 3-0 yenildiğimiz Yunanistan'ı 3-0 yenerek rövanşı aldık. Hem de puan olarak altımıza ittik. İzmir'de yapılacak finallerde as oyuncularımızın takıma katılmasıyla daha iyi olacağız.'' dedi.
                  Sizler var ya .....

Yorum

• Şenol Güneş Cuma günü Radyospor'da

Yalçın Dümer'le Radyovole'de
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih Tekke ceza alabilir !..

Rusya Ligi'ndeki 2. maçında Tomsk'a gol atan milli futbolcu Fatih Tekke, bir golünün de iptal etmesi nedeniyle, maç bitiminde hakem Valentin İvanov'un üstüne yürüdü.. Fatih, öfkeli tavırlarıyla olay oldu ve para cezası alması gündeme geldi..

14 Ağustos 2006, 12:44

Hakemin çok kötü yönetim gösterdiği dünkü maçta Tekke'nin attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılırken, sinirlenen Tekke, hakeme uzun süre itiraz etti. Maç bitiminde de hakemin üstüne yürüyen Fatih Tekke, öfkeli tavırlarıyla olay oldu ve para cezası alması gündeme geldi.

Rus basınındaki maç yorumlarında Fatih'in performansı yine övüldü, ancak gergin bir atmosferde geçen maçta ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golü yüzünden hakemle tartışan Türk futbolcu eleştiri aldı.

Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''3-1 kazanmamız gereken maç 2-2 berabere sonuçlandı. Hakemin performansına çok şaşırdım. Uluslararası büyük maçlarda görev alan hakem Valentin İvanov dünkü maçı belli olmayan bir şeye çevirdi'' dedi.

Rusya'nın önde gelen spor gazetesi Sovietskiy Sports, dünkü maçta hakeme ''dünyaca anlamı bilinen parmak işareti yapan'' Zenit takımının teknik direktörü Advocaat ve özellikle Fatih Tekke'nin ceza alabileceğini duyurdu.

Rusya Futbol Birliği Disiplin Komisyonu Başkanı Viktor Maruşak, gazeteye yaptığı açıklamada, Zenit teknik direktörü ve bazı futbolcularının agresif davranışları yüzünden ceza alabileceğini belirterek, ''Bu konu komisyonumuz olağan toplantısında ele alınacak. Özellikle bazı futbolcuların davranışı cezasız kalmayacak'' dedi.

Sovietskiy Sports, yaptığı parmak hareketiyle olay adam haline gelen Hollandalı teknik direktörün, o hareketi hakemin önyargılı olduğunu göstermek amacıyla yaptığını söylediği kaydetti.

Rus basını, Tekke ve Advocaat'ın 10 bin ruble (383 dolar) ile 30 bin ruble (1.150 dolar) arasında para cezasına çarptırılabileceğini bildirdi
                      Sizler var ya .....

Yorum

• şerefsiz hakem fatihimizin golünü vermemiş.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• bir oradaki hakemlerin ş....z olmadığı kalmıştı..
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Çağdaş: "Galibiyete ihtiyacımız var"
                            Savunma oyuncumuz Çağdaş Atan, takım olarak en kısa zamanda bir galibiyete ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Vestel Manisaspor önünde tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ancak bunun başarılamadığını kaydeden Çağdaş, “Yine şanssız bir gol yedik ve kaçırdığımız fırsatlardan sonra berabere kaldık. Umarım en kısa zamanda bir galibiyet alırız ve yolumuza devam ederiz. Buna ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Çağdaş artık Gaziantepspor maçını düşünmeye başladıklarını da sözlerine ekledi.
                            Sizler var ya .....

Yorum

• Başsağlığı
                              Kulübümüz personellerinden Turgut Sivrikaya ile THY Genel Müdürlüğü Üretim Planlama Daire Başkanı Orhan Sivrikaya’nın değerli anneleri Nebiye Sivrikaya vefat etmiştir. Merhumeye yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Allah rahmet eylesin.
                              Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzon'da hakemin başına yabancı cisim atanlar tespit edildi

Trabzon'da hakemin başına yabancı cisim atanlar tespit edildi

Turkcell Süper Ligi?nde dün akşam yapılan Trabzonspor-Vestel Manisaspor karşılaşması sırasında yan hakem Cem Hanoğlu?nun başına plastik su şişesi atan kişi ile sahaya sert cisim atan bir başka kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
                                Trabzon Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Hüseyin Avni Aker Stadı?nda yapılan karşılaşmanın ilk yarısında, maraton tribününden yan hakem Cem Hanoğlu?nun başına plastik su şişesi atan C.Ç. ile sahaya sert cisim atan A.K, güvenlik güçlerince gözaltına alındı.
                                C.Ç. ve A.K?nin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

milliyet
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X