Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada arkadaslar ben alinti yapma isini beceremedigim için bu sekil de oldu haberi buraya gecen ve altina duygularini yazan arkadasima tesekkürler ediyorum ve hislerine ,düsüncelerine bütün kalbimle katiliyorum

Bir de alinti isinmi nasil yapacagim söyleyen olursa sevinirim. Saglicakla kalin[img]smileys/smiley9.gif[/img]
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi

Bu arada arkadaslar ben alinti yapma isini beceremedigim için bu sekil de oldu haberi buraya gecen ve altina duygularini yazan arkadasima tesekkürler ediyorum ve hislerine ,düsüncelerine bütün kalbimle katiliyorum

Bir de alinti isinmi nasil yapacagim söyleyen olursa sevinirim. Saglicakla kalin[img]smileys/smiley9.gif[/img]

mesaj sayinin artmasini bekle
      divicam

Yorum

• Sinan Özen bejekelidir onuda söyleyeyim.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Tesekkürler Divicam [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Daha coook çalismayim yani hehe

Hayde hayde TRabzon [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Spor

TRABZONSPOR BASKANI NURi ALBAYRAK?TAN ÇELiSKiLi FATiH AÇIKLAMASI...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak dün Trabzon?daki yönetim toplantisi öncesinde, ?Fatih Tekke?yi F.Bahçe'ye satmayi düsünmüyoruz? dedi
            Albayrak, ?Kesinlikle satmayacagiz diyebilir misiniz? sorusu kendisine yöneltilince de, ?Kesin olarak böyle bir sey diyemeyiz? cevabini verdi
            PARA IHTIYACIMIZ YOK
            YÖNETIM Kurulu toplantisina katilmak üzere Trabzon?a gelen Baskan Nuri Albayrak, Fatih?in Fenerbahçe?ye verilecegi yönündeki haberlerle ilgili yaptigi açiklamada, ?Biz öncelikli olarak kendi kadromuzu kurmak istiyoruz. Bunun için kesinlikle elimizdeki hiçbir oyuncuyu göndermeyi düsünmüyoruz. Öncelik Trabzonspor?un menfaatleridir. Trabzonspor?un paraya ihtiyaci yoktur? dedi.
            KESIN BIR SEY DIYEMEM
            F.BAHÇE ile anlastiklari yönündeki haberlerin Sari-Lacivertli kulüp tarafindan çikartildigini iddia eden Albayrak, ?Fatih?i satmayi birakin, sözlesmesini uzatmanin hesaplarini yapiyoruz? diye konustu. ?Fatih'i kesinlikle F.Bahçe?ye satmayacagiz diyebiliyor musunuz? sorusuna ise Albayrak su yaniti verdi: ?Kesin olarak öyle bir sey diyemeyiz Ama biz Fatih?i satmayi düsünmüyoruz."

.........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Spor

Yönetim su ana kadar Çagdas, Umut ve Cem?e imza attirirken 4. imzayi kimin atacagi merak ediliyor. Yakin isimler Wanchope, Bilal, Mustafa Keçeli ve Renan Silva...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

KIM GELECEK?
              TRABZONSPOR transferde bugüne kadar 3 futbolcuya imza attirirken, 4. oyuncunun kim olacagi merakla bekleniyor. Yabanci kontenjanindan dolayi da sikinti yasayan Trabzonspor?un hedefindeki oyuncular, Wanchope, Marcelinho, Ricardinho, Rennan Silva, Bilal Kisa ve Mustafa Keçeli. Bordo-Mavili yönetimin bu oyunculardan birisini bu hafta sonuna kadar bitirmeye çalistigi belirtildi.
              KONTENJAN YOK
              MADDI sikintilar ile bogusan Denizli-
              spor?un Mustafa Keçeli konusunda Trabzonspor yönetimine olumlu baktigi ögrenilirken, Juventude?nin orta saha oyuncusu Rennan Silva?nin da Bordo-Mavili formaya yakin oldugu belirtildi. Yerli oyuncularda sorun yasamazken, yabanci oyuncular konusunda kontenjanin açilmasini bekliyor. Mustafa Keçeli ve Bilal Kisa ikilisinden birinin bu hafta sonuna kadar bitmesi bekleniyor.

Yorum

• RENAN SILVA? hakkinda bilgisi olan varmi yildiz diye mi yutturacaklar yoksa

Yorum

• Resmi site takip edilmiyor mu?Orada yapilan açiklamalar yeterli görülmüyor mu?Trabzonspor taraftari dünyada saniye basina en fazla yalan haber yazan Istanbul basinina mi inaniyor yoksa kendi resmi sitesine mi?

Site yönetimi bu ise bir çözüm bulmali bence.Girilecek haberler bir sekilde süzgeçten geçirilmeli artik.
                  Amatör ruh,profosyonel düşünce
                  İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• alinti yapilan haberler taka gazetesinden alinmistir...istanbul medyasi ile haberlerin alakasi yok....

Yorum

• korkuom ricaridnhoyu kaçircaklar
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• @Sbay

Yalnizca senin verdigin haberlerle alakali degil derdim.Son dakika haberleri basligininresmiyet kazanmayan deli saçmasi her türlü haberin yayinlandigi bir yer olmamasi gerektigine inaniyorum.

Fener yönetimi istedigi sekilde haber yaptiriyor sonra buna inanip bir birimizi kiriyoruz,yönetimi suçluyoruz.

Bir sekli olmali bu isin artik.

Eklemeyi unutmusum Trabzonspor.org.tr bir kaç defa mail atip Fotomaç linkinin kaldirilmasini istedim ama pek kaale alinmadi nedense.Adamlar her gün hakkimizda inanilmaz haberler yapiyorlar bizim resmi sitede linkleri var.Saçmaligin bu kadarina pes yani.Edited by: bordox

Yorum

• Ne demek "Adam malini satmiyor" demek.Bir yönetici böyle seviyesiz konusabilir mi.Tabi transferin gerçeklesmeyecigini anlayinca basladi satasmalar.

Yorum

• sonuçta topicin adi üstündeson dakika haberleritrabzonsporla ilgili haberlerin yayinlanmasi dogal bence.ayrica böyle olmasi hem forumun aktif kalmasini sagliyo hemde taraftarlar birçok haber konusunda tartisma olanagi buluyo.AMA YÖNETICILER DERSEKI SADECE KESINLESMIS VEYA RESMI SITEDE YAYINLANAN HABERLER YAYINLANACAK ONADA SAYGI DUYARIM....

Yorum

• Umut Bulut konusunda açiklama
                              Bazi basin yayin organlarinda Umut Bulut?un transferiyle ilgili yayinlanan haberler yönetim kurulumuzun sert tepkisiyle karsilandi.

Bu futbolcunun transferinde farkli bir Trabzonspor ve Ankaragücü disinda farkli bir kulübün rol oynadigi yönündeki bilgilerin gerçekle ilgisinin olmadigi açiklandi.

Baskanimiz Nuri Albayrak da bu haberleri elestirerek, ?Öncelikle yazilanlarin bizi üzdügünü ve rahatsiz ettigini söylemeliyim. Trabzonspor'un yipranmasina müsade etmeyiz. Trabzonspor kulübü tirnaklariyla kaziyarak buraya gelmistir, kimsenin himmetine muhtaç degildir, olmamistir. 'Umut'u Fenerbahçe'nin yardimiyla aldilar' haberlerini yazarak Trabzonspor' u küçük düsürenlerin böyle bir hakki yoktur. Kendileri küçüktür, kendileri alçaktir. Trabzonspor büyük kulüptür. Kimsenin himmetine ihtiyaci yoktur? ifadesini kullandi.

Fatih Tekke ile sözlesme yenilenecek
                              Yönetim kurulumuz kaptanimiz Fatih Tekke ile sözlesme yenileme karari aldi.

Bu dogrultudaki açiklama Baskanimiz Nuri Albayrak tarafindan yapildi. Fatih Tekke ile Istanbul?da bir görüsme yaptigini vurgulayan Albayrak, ?Biz kaptanimizla yeniden sözlesme imzalayip devam etmeyi istiyoruz. Bu görüsümüzü O?na açtik. Fatih su anda yurt disinda, dönüsünde tekrar görüsüp konuyu çözüme kavusturacagiz. Su an itibariyle sampiyonluk yolunda yarisacagimiz rakibimize silahimizi vermeyi düsünmüyoruz? diye konustu.

Haaa böyle... Konusunda alkislayalim sizi. Sustukca üzerimize geliyorlar

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Ben diyorum ki resmi sitede bir açikama yapiliyor ve bu açiklamayi yapan insanlar teknik olarak Fatih Tekke'nin satisina karar verecek insanlar onlar bir açiklama yapiyorlarsa inanilacak ve son nokta olacak haber odur.

Diger türlü isin içinden çikilmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X