Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Yılmaz Ankaraspor'la anlaşamadı..

Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Ankaraspor ile transfer görüşmelerinde bulunan Trabzonsporlu golcü Mehmet Yılmaz, başkent ekibiyle anlaşma sağlayamadı..
    Akşam saatlerinde biraraya gelen tarafların görüşmesinden bir sonuç çıkmazken, golcü futbolcunun bu gelişmenin ardından Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Vestel Manisaspor ve Gaziantepspor ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Konyaspor'un Nevşehir'deki sezon öncesi hazırlık kampına katılan golcü futbolcu Mehmet Yılmaz, Yeşil-beyazlı kulüp ile anlaşma sağlayamayınca Ankaraspor ile transfer görüşmelerine başlamıştı.

ajansspor
    Besikte baslayan Trabzonspor sevdam, mezarda son bulacak....

Yorum

• İmza töreninin ardından 30 numaralı formayı giyeceği öğrenilen Marcelinho, basın mensuplarına poz verdi. Marcelinho'nun bugün Berlin'e gideceği, çarşamba günü ise Trabzon'a dönerek, çalışmalara başlayacağı belirtildi.

30 ?
      ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• işte marcelinhonun alman tvsindeki röportajı

Yorum

• Super kupa finalde galatasarayı Nobrenin goluyle 1-0 yenen Beşiktaşın

Yorum

• bundan sonra 2. takım zenit oldu desenize

Yorum

• "merhaba turkiye.. şampiyon trabzon.." dedi marcelinho..

kim örettiyse türkce yi..

ayrıca bizim taraftarı cok sevmiş sıcakkanlılıımız yüzünden... helal havaalanına marcelinho yu karsılamaya giden arkadaslara.. cok sevmiş trabzonu..
              sürmene

Yorum

• İlk olarak tam3r tarafından gönderildi
                bundan sonra 2. takım zenit oldu desenize
                fatih basarili olur..türkiye liginde 30 Gol atan Rus liginde 50 Gol atar.. ne demek istedigimi herhalde herkes anladi

Zenite uyuz oluyorum Kulübün huzuru kacti
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak tam3r tarafından gönderildi
                  bundan sonra 2. takım zenit oldu desenize
                  sana yenı takımında basarılar.ey allahım ya mıllet derdıne bak.trabzonspor oyuncu kaybetmıs.

Yorum

• ne demek şimdi bu bi oyuncu hiç mi transfer olmuycak ya istediği yere gider zorla insanı istemediği bi yerde tutamazsın.çok sevdiğimiz sayın başkanımız oyuncu satmadan oyuncu alamıyodu napalım madem çok seviyodunuz verin bonservis parasını tutun kulüpte

Yorum

• Rıdvan Dilmen afgur afgur afgur.Sen bu futboldan anlıyorum diye yorum yapma bir daha.Lafa bak ''Umut varken ben almazdım Marcelinho'yu'' sen zaten olamazsın bu bir, Umut'la Marcelinho'yu kıyasladığın için sen tam bir andavalsın bu da iki.

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
                        Rıdvan Dilmen afgur afgur afgur.Sen bu futboldan anlıyorum diye yorum yapma bir daha.Lafa bak ''Umut varken ben almazdım Marcelinho'yu'' sen zaten olamazsın bu bir, Umut'la Marcelinho'yu kıyasladığın için sen tam bir andavalsın bu da iki.
                        yuh Rıdvan Dilmenden beklemezdim eger Marcelinho gsye gelseydi öve öve bitiremezlerdi tüm program ondan konusurlardı ilk defa dunyaca unlu transfer yaptık onuda kıskanıyorlar.

Yorum

• evet recep yaa benide sinir etti sanki yozgattan süleymanı aldık umut varken alınmazmış la oyun kurucu gelmedimi bu adam bize golcü diyemi ldık bunu benmi yanlış biliyorum
                          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
                            Rıdvan Dilmen afgur afgur afgur.Sen bu futboldan anlıyorum diye yorum yapma bir daha.Lafa bak ''Umut varken ben almazdım Marcelinho'yu'' sen zaten olamazsın bu bir, Umut'la Marcelinho'yu kıyasladığın için sen tam bir andavalsın bu da iki.
                            halen yediremediler yaa aldık ya marcalinho!yu ne zoruna gitti yaa adamın fb alsa varyaa ooooo walla anlata anlata bitiremezdi
                            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• yetenek olarak cokca övdüler marcelinho yu sen merak etme
                              sürmene

Yorum

• kıskananlaaar çatlasııııın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X