Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi ş..r..z yazarsak ceza mı alacağız Yav bi kere sen kimsinde TRABZONSPOR gibi bir efsaneyi ağzına alacan adi ........

Benim çalıştığım şirket birde bu programın sponsoru şuanda beyler birde beni düşünün

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az önce ntv de 90 dakika programında.Hıncal'a Trabzonspor denildi verdiği cevap;''ben Trabzonsporu değil vesteli konuşacağım'' buyrun burdan yakın.
      bide böyle alaylı alalı demedimi ama işte bizi bu hale getirenlere kızmak gerek. böyle adamları konuşturuyorlar
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• rahat olun arkadaşlar.biz buradan ne kadar çene yorarsak yoralım bu zat'lar hakkında sonuçta onları susturacak olan bizim futbolcularımız.biz burdan ne desek ne kadar isyan etsek boş.takımımıza sahip çıkalım.biz zirveye oynarken bizi ne kadar konuştular ki şimdi bişey bekleyelim onlardan.takımımıza sahip çıkalım destekleyelim.sonuna kadar.şu an da takımımızın bize gerçekten ihtiyacı var.
        lord of the baron :)

Yorum

• Beyler bende dahil hepimiz iyi gün dostuyuz!Yahu hep yıkıcı eleştiri kırıcı bazende aşalayıcı.Sonra bizde adam durmuyor tabi durmaz kaçar!Neolursa olsun başkana bukadar yüklenmek yanlış.Adama çalışma azmi bırakmıyoruz.Sonra hıncal gibi üçbeş soytarı azına geleni der!Sen takımına ve içindeki bireyleri yerden yere vurursan yabancı gevrek gevrek gülerek bu işi yapar.Gerçi hıncal denen kapçıkağızlı adamın ne futbol bilgisi var merak ediyorum!Kancık gibi kahkaha atmakla boynuna kancık kokana gibi flar takmakla futbol bilgini olunmuyor!Bunak p.z.v..k!Sen aynaya geçde TRABZONSPOR VE CAMİASI YERİNE kendi sıfatını eleştir!Gerçi senin ve senin gibilerin TRABZONSPORU ağzına alması için BOY ABTESTİ ALMASI GEREKİR!!!

Yorum

• Çete davasıTrabonspor-Vestel Manisa maçı sonrası hakem Cem Deda için "Adamın babası hakem, oğlu hakem. Çete olmuş bunlar" diyen Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Albayrak’ın asgari bir ay hak mahrumiyeti cezası alacağı bildirildi.

1 ay hak mahrumiyeti

Basında çıkan haberleri değerlendiren Federasyon Hukuk Kurulu’nun, dün yaptığı toplantıda dosyayı, Disiplin Kurulu’na gönderdiği belirtildi. Disiplin Talimatı’nın 24. maddesinde yer alan "hakeme ve teşkilat mensuplarına hakaret" başlıklı hüküm gereği, Albayrak’ın 4 maç ya da bir ay hak mahrumiyeti cezası alacağı ifade edildi.

Bu arada FIFA kokartlı eski hakemlerden Sadık Deda’nın da olaydan üzüntü duyduğu belirtildi. Yorum yapmak istemeyen Sadık Deda ve ailesinin, Nuri Albayrak hakkında hakaret davası açacağı öğrenildi. Faal Futbol Hakemleri Derneği de, Cem Deda’nın düşüncesi doğrultusunda hareket etme kararı aldı.

Cezalar açıklanıyor

Dernek genel başkanı Selçuk Dereli, "Tüm yöneticilerin çok daha duyarlı olması gerekiyor. Doğrusu, talihsiz bir demeç. Üzgünüz" dedi. Karşılaşma esnasında taraftarlarının, sahaya çok sayıda yabancı madde atması ve bir su şişesinin de yardımcı hakeme isabet etmesi nedeni ile Trabzonspor, Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Bu arada Trabzonspor’un Internacionalli Alex’in transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Öte yandan ligin ilk haftasındaki taşkınlıklar nedeniyle ceza kuruluna sevkedilen G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Konyaspor, V.Manisa ve Ankaragücü ile ilgili dosyalar, bugün karara bağlanacak.
            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
            Sizler var ya .....

Yorum

• Başkanımıza ceza veren merciler bu dedaya neverecek!1 hafta dinlenme.Bizim giden puan ne olacak ey federasyon cinconun gizli fanatiği!!!ne olacak bunun hesabı nerden kapanacak???

Yorum

• http://www.superspor.com/video/test.php?frm_id=2295 albayrak döktürmüş
                lord of the baron :)

Yorum

• Haber bekliyorlar
                  Trabzonspor’da devam eden transfer temaslarında önemli mesafe katedildiği ortaya çıktı. Yaklaşık 1 aydır Brezilya’da bulunan yönetici Faruk Kanca ve ekibinin listedeki iki isimle anlaşmaya vardığı belirtildi. Sol kanatta görev yapan Internacional’den Alex (24) ve Fluminense’den Juliano’nun (20) Bordo-Mavili ekipten haber beklediği dile getirilirken, Lazaroni’nin bu konuyla ilgili kararını en geç yarına kadar bildireceğine dikkat çekildi. fanatik
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ricksen Tekke'nin yanına gitti !

İskoçya Premier Lig takımlarından Glasgow Rangers forması giyen orta saha oyuncusu Fernando Ricksen, Rusya Ligi takımlarından Zenit St. Petersburg'a transfer oldu.

15 Ağustos 2006,

Trabzonspor'dan milli futbolcu Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rus ekibi Zenit St. Petersburg, şimdi de Glasgow Rangers'in Hollandalı orta saha oyuncusu 30 yaşındaki Fernando Ricksen'i 1 yıllığına kiraladı.

Zenit'in Hollanda'lı Teknik Direktörü Dick Advocaat, Glasgow Rangers'ın başında olduğu dönemde de Ricksen'le beraber çalışmıştı.

Fernando Ricksen'in sezon sonunda, sözleşme yenileme opsiyonunun da bulunduğu ifade edilirken, Zenit St. Petersburg'la Glasgow Rangers'ın bu transfer nedeniyle, önümüzdeki hafta özel bir karşılaşma yapacakları da belirtildi.
                    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                    Sizler var ya .....

Yorum

• İrlanda Milli Takımı'nda silahlı saldırgan şoku !Çarşamba günü Hollanda'yla yapacağı dostluk maçının hazırlıklarını sürdüren İrlanda Milli Takımı'nda, Teknik Direktör Steve Staunton'a yönelik yapılan silahlı eylemin şoku yaşanıyor.

15 Ağustos 2006,

Hollanda'yla yapacağı maçın hazırlıklarını Dublin'in kuzeyinde yaptığı kamp ile sürdüren İrlanda Milli Takımı'nda büyük bir şok yaşanıyor.

Kuzey Dublin'deki Portmarnock Oteli'ne gelen 30 yaşlarındaki silahlı bir kişi, İrlanda Milli Takımı'nın eski yıldızlarından olan ve şu anda milli takım teknik direktörlüğü görevini yürüten Steve Staunton'u silahla tehdit etti.

Olayın ardından kaçan silahlı saldırgan İrlanda polisinin devreye girmesinin ardından kısa bir süre sonra otel çevresinde yakalandı ve göz altına alındı. İrlanda Polisi Gardai'den konuyla ilgili olarak yapılan bir açıklamada ise, saldırganın, silahlı olduğu, Steve Staunton'u silahını kullanarak tehdit ettiği ancak silahını ateşlemediği vurgulandı.

İrlanda Futbol Federasyonu (FAI) ise yaptığı yazılı bir açıklamayla, Staunton'un otel dışında saldırıya uğradığını ve saldırganla boğuştuğu ifade edilerek, İrlanda teknik direktörünün daha sonra telefonla polisi aradığı ve durumu bildirdiği belirtildi.
                      Sizler var ya .....

Yorum

• Bir kısım medya tarfından Fatih Tekke Fenere geliyor şeklinde verilen haber bu şekildede verilebilirmiş demek ki...

FATİH TEKKE'NİN GÖNLÜ TRABZONSPOR'DA !

Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit takımına transfer olan golcü oyuncu Fatih Tekke, gönlünün hep bordo-mavili takımla ve taraftarla birlikte olduğunu belirterek, "Ancak taraftarımız takımımıza sahip çıksın ve destek olsun. Bu takım bizim takımımız, başka hiç kimsenin değil" dedi.

15 Ağustos 2006,

Vestel Manisaspor maçında taraftarların 'Fatih Tekke' tezahüratlarının kendisini duygulandırdığını kaydeden milli futbolcu Fatih Tekke, "Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel bir duygu. Taraftarlarımızla birlikte çok güzel günlerimiz oldu. Onlarla acıyı da sevinci de paylaştım. Bana verdikleri destekle buralara kadar geldim. Ben de onları asla unutmam, gönlüm hep onlarla beraber. Ancak takımımıza sahip çıksınlar ve destek olsunlar. Bu takım bizim takımımız, başka hiç kimsenin değil" diye konuştu.

Rusya'nın Zenit takımından Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını kaydeden Fatih Tekke, "Benim Zenit'ten Fenerbahçe'ye gideceğim şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir şey yok. Ben de bunları medyadan okuyorum. Şu an Rusya'dayım. Zenit hem kulüp olarak hem de insanların futbola bakış açısı olarak çok farklı. Futbolu bütün güzellikleri ile bir eğlenceye dönüştürmüşler. Türkiye'deki gibi futbola aşırı bir ciddi bakışları yok" ifadelerini kullandı. Yeni kulübünde çok iyi bir başlangıç yaptığını kaydeden Fatih Tekke, "Daha iyiye gideceğimi daha iyi olacağıma inanıyorum. Zenit'in başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Kulübün menfaatleri doğrultusunda Rusya'nın Zenit Kulübü'ne transfer olmam gerekiyordu. Aslında Zenit kafamdaki hedefle uyuşmuyor. Kulübün menfaatleri doğrultusunda böyle değerlendirdik. Açıkçası benim istediğim olmadı, ama kulübümüz adına istediğimiz oldu. Bu da beni memnun etti. En azından içim rahat" dedi.
                        Sizler var ya .....

Yorum

• Yaşar Doğu Festivali hazırlıkları tamamlandı !

Türk güreşinin büyük ustalarından Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Yaşar Doğu'nun memleketi olan Samsun'un Kavak İlçesi'nde Yaşar Doğu adına bu yıl 2.'si düzenlenecek festivalin hazırlıkları tamamlandı.

15 Ağustos 2006

AK Parti Milletvekili Mehmet Kurt ve Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici festival alanını birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Festivalin 19-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirten Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, festivalin birinci gününde yöresel oyunlar, yarışmalar ve müzik eğlence programlarının gerçekleştirileceğini, ikinci gününde ise yağlı güreş müsabakalarının olacağını söyledi.

Geçen yıl 30 bin kişinin katıldığı Yaşar Doğu Güreş ve etkinliklerine bu yıl 50 binin üzerinde katılım beklediklerini belirten Kesici, "Hemşehrimiz Yaşar Doğu'nun memleketinde böyle bir etkinlik büyük anlam taşıyor. Biz onun güreşiyle birlikte güreş ahlakını da yaşatmaya çalışıyoruz. Bu efsane güreşçimize layık bir güreş etkinliği düzenlemenin gayreti içerisindeyiz. Kavak-Ankara yolu üzerinde harika bir güreş sahamız var. Misafirlerimiz hem tatilin keyfini çıkaracak hem de festival zevkini yaşayacaklardır" dedi.
                          Sizler var ya .....

Yorum

• Başkanımıza ceza verirler kesinlikle,Haluk gövde gösterisi yapmak isteyecek.Ne yapalım sayın Başkanım kendi düşen ağlamazmış.

Ulusoy denen karaktersize güvenilir mi?
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• radyospor u dinlermisiniz. bunlar napıyo böle. gırgırmı ciddimi anlayamadım
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Basın Sözcüsü Kafkas: "Zamana ihtiyacımız var"
                                Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas bugün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. 2006/07 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamamanın üzüntüsü içinde olduklarını belirten Kafkas, “Aramıza katılan yeni futbolcularla iyi bir ekip oluşturduk. Ancak, sezon başı olması itibariyle daha tam hazır hale gelemedik, biraz zamana ihtiyacımız var. Camiamız böyle günlerde bize destek olmalı.” dedi.

‘Teknik ekibe ve oyunculara güveniyoruz’
                                Ligin ilk iki maçında Trabzonspor’un oturmuş kadrolara sahip Kayserispor ve Vestel Manisaspor’la mücadele ettiğini hatırlatan Kafkas, “Bu iki takımın da bizden üstün olmadığı bilinse de bizim tam hazır olmayan ekibimiz karşısında biraz da hakemlerin katkısıyla puan almayı başarmışlardır. Ama biz gelecek maçlar için oyuncu kadromuza ve teknik ekibimize güveniyoruz” diye konuştu.

Dört maçlık periyot
                                Gaziantepspor, APOEL, Denizlispor ve Beşiktaş karşılaşmalarıyla çok önemli dört maçlık bir periyoda girildiğini söyleyen Kafkas, “Herkesin Trabzonspor’a sahip çıkması gereken bir dönemdeyiz. Bir galibiyetle her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Bu, oyuncularımızın motivasyonunu ve kendilerine olan güvenlerini artıracaktır” ifadesini kullandı.

Deda’nın kötü yönetimi
                                Kafkas, Vestel Manisaspor maçında hakem Cem Deda’nın çok kötü bir yönetim gösterdiği konusunda hakem camiası ve uzmanların hemfikir olduğuna dikkat çekerek, “Hakemin bu yönetimini formsuzluğuna ve lige hazır olmamasına bağlamak istiyoruz. Hakemlerin de insan olduğunu unutmuyor, hata yapabileceklerini biliyoruz. Fakat kendisi yaptığı hatalarla skora etki etmiş ve takımımızın puan kaybetmesine sebep olmuştur” görüşünü seslendirdi.

“Gerekli savunmayı yaparız”
                                Nuri Albayrak’ın maçın hakemiyle ilgili yaptığı açıklamaların Türk futbolunun gündemine oturduğu kendisine hatırlatılan Zeyyat Kafkas, şöyle konuştu: “Başkanımız Nuri Albayrak’ın futbol geçmişi 20 yıla dayanıyor. Kendisinin sakin karakterini bilen kişiler, eleştirilerinde dahi bu duruma vurgu yaparak görüşlerini dile getirdiker. Başkanımız Trabzonspor’un hakkının gasp edildiği bir zamanda, olayın sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada yanlış bir ifade kullanmış olabilir. Aslında amacı, hakemlik müessesesinin önemine vurgu yapıp, bu mesleğin babadan, oğula ve toruna geçmesi değil, gerçekten yeteneğe bağlı olarak yapılmasını vurgulamaktı. Eğer kendisi PFDK’ya sevk edilirse, biz de gerekli savunmayı yaparız.”

Kemal Belgin’e kınama
                                Kafkas ayrıca, bir televizyon programında Başkanımız Nuri Albayrak aleyhinde açıklamalar yapan Kemal Belgin’i de kınayarak, “Sarf ettiği hakaretler başkanımıza değil, bütün camiaya yapılmıştır. Kendisini Trabzonspor camiasından özür dilemeye davet ediyorum” görüşünü seslendirdi.

MHK’ye güven tam
                                Sezonun başında hakemlerden yakınmaya başlamak istemediklerini, sadece Trabzonspor’un haklarını korumaya çalıştıklarını ifade eden Basın Sözcümüz, şöyle devam etti: “Canımızı yakacak bir fiil, Trabzonspor’un haklarını taciz edecek bir davranış olursa biz de gerekli tepkiyi koyarız. MHK’ye ve Başkanı Mustafa Çulcu’ya olan güvenimiz tam. Herşeye rağmen, dört büyük kulübün maçlarını mutlaka FIFA kokartlı hakemlerin yönetmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Brezilya’daki transfer çalışmaları
                                Brezilya’daki transfer çalışmaları hakkında da basın mensuplarını bilgilendiren Kafkas şunları söyledi: “Teknik Direktörümüz Lazaroni’nin isteği doğrultusunda 1-2 oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Brezilya’daki transfer araştırmalarının halen sürmesinin sebebi takip ettiğimiz oyuncularının takımlarının finale kalması. Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Kanca bu şampiyonayı sonuna kadar takip edecek ve Lazaroni’nin kendisine ilettiği 5 isimden bir ya da iki tanesiyle Trabzon’a dönecek. Transfer yapmak için oyuncu almak istemiyoruz. Sırf bu beklentiyi yerine getirmek isteseydik 20 gün önce de transfer yapabilirdik. İzlediğimiz oyunculardan 3 tanesi finale kalan takımlarda futbol oynuyorlar. Final maçlarından sonra gerçekten takıma katkı yapacağına inandığımız futbolcu veya futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz”

‘Kaleci arayışımız yok’
                                Kafkas, bir kaleci arayışı içinde olmadıklarını net bir biçimde ifade ederken, “Üç kalecimiz de başarılıdır. Diğer mevkiler konusunda, hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapmamız olasılık dahilinde” dedi. Basın Sözcümüz ayrıca, Fatih Tekke’yi transfer eden Zenit kulübünün Hüseyin’le ilgili resmi bir teklif yapmadığını da sözlerine ekledi.

Fatih Tekke’ye övgü
                                Zeyyat Kafkas, konuşmasının sonunda Vestel Manisaspor maçı sırasında ve bitiminde taraftaların Fatih Tekke lehine tezahürat yapmasının, kulüp ve oyuncu için gurur verici olduğunu ifade ederek, “Kendisi kulübümüze büyük hizmetlerde bulunmuştur ama çok istediği Avrupa hayalini gerçekleştirmek için Rusya’ya gitmiştir. Kendisi çok iyi bir Trabzonsporludur. Oradan kulübümüzle ilgili yaptığı destekleyici açıklamalarla sanki bir fahri kaptan gibi hareket etmektedir” dedi.
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X