Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
    Gökdeniz'e talip

Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.

8 milyon euro
    Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.

Dün görüştüler
    Bu talep üzerine hemen harekete geçen
    Rus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.

Hüseyin gelsin
    Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.
    Burda bi Zenitli taraftar vardı ona sorsun biri bu haber doğru mu diye.

Yorum

• ya bırakın arkadaşlar bence bu haber fos.. zaten bu gazete üç eziğin gazetesinden başka bişi değil.inanmayalım her habere Lütfen....
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• arkadaşlar bir haber sitesinde aşağıdaki Emre Talat'ın yazısını gördüm ve sizler için buraya taşıdım, bazı şeyleri ne güzel anlatmış değil mi?

Merhabalar
        Sevgili okurlar,liglerin başlamasına sayılı günler kaldı.Takımlarımız hazırlıklarına devam ediyor.Ayrıca yöneticilerde transfer çalışmalarını sürdürüyor.Bu arada Kayserisporu da tebrik ediyoruz.UEFA kupasında başarılar diliyorum.
        Trabzonspor transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyormuş.Haberimiz yok.Efendim yöneticiler aslında Brezilyaya transfer için gitmemişler.Neymiş efendim Ellerin sözleşmesini uzatıp kontenjanı açmakmış asıl amaç.Beyler bırakın bu oyalama taktiklerini taraftar yıldız oyuncu bekliyor.Israrla verilen sözler yerine getirilsin deniyor.Sayın başkanda tepkilerden korkuyormuş.Korkmaya gerek yok verilen sözler yerine getirilsin yeter.Başkanda rahat olsun taraftarda.Trabzon spor taraftarı her zaman olduğu gibi sabırlıdır ama tepki koymasını da bilir.
        Gelelim ligimizdeki şike iddialarına.Efendim ligde geçtiğimiz sezon şike yapılmış.Doğrudur bu her yıl oluyor.Daha önce nerdeydiniz.Bence son yıllar araştırılsın bakın neler ortaya çıkacak.Örneğin Fenerbahçenin şampiyonlukları Trabzon spor un elinden alınan şampiyonluklar.TMSF nin sunduğu belgeler delil olarak kabul edilmedi.Fenerbahçe ye ucu dokunduğu için örtbas edildi,her şeyde olduğu gibi!...
        Dünyada ayyuka çıkan şike iddiaları,ülkemizde sürekli gündeme gelen ancak bir türlü üzerine gidilemeyen bu hastalık futbolun vede sporun içine işlemiş durumda.Ülkemizde üzerine gidilemiyor.Çünkü ucu belli yerlere dokunacak ondan.Şimdi soruyorum İtalyada büyük kulüpler küme düşürüldü.Türküyede üç büyükleri küme düşüründe görelim.Düşüremezsiniz çünkü en üst birimden en alt birime kadar hemen hemen herkes bu işe bullaşmış durumda.
        Aslında Denizlispora yüklenmenin asıl nedeni ne biliyormusunuz?söyleyeyim.Bana göre Denizli Fenerbahçeyi şampiyonluktan etmemiş olsaydı bu olaylar gündeme gelmeyecek vede konuşulmayacaktı.Herzaman olduğu gibi bana göre bu işte de Fenerbahçenin parmağı vardır.Umarım yanılırım.
        BIZ KUZEYIN YILDIZI DALGALARIN SESIYIZ
        KARAYEL GIBI ESER TRABZONSPORLUYUZ BIZ

Yorum

• Trabzonspor da Denilson’u Lazoroni veto etti. Yönetici Faruk Kanca İnternacional’ın sol kanat oyuncusunu yönetime bildirdi...

DENİLSON’U HOCA İSTEMEDİ
          TRABZONSPOR’da yılan hikayesine dönen yabacı oyuncu transferinde artık sona gelindi. 24 gündür Brezilyada bulunan Faruk Kanca ünlü futbolcu Denilson’un teknik direktör Lazoroni tarafından istenmemesi üzerine verilen alternatif isimlerle yaptığı görüşmeleri bitirdi. Cumartesi günü Türkiye’ye döneceği öğrenilen Faruk Kanca’nın İnternacional takımının 28 yaşındaki sol kenar oyuncusu Tinga’da karar kıldığı belirtildi. Faruk Kanca Denilson ile tüm şartlarda anlaştıklarını ancak Lazoroni’nin, “Takımın havasını bozar” kararı üzerine bu oyuncudan vazgeçtiklerini de açıkladı.

ALEX 61 NUMARA
          FARUK KANCA’nın Brezilya’nın İnternaticional takımında beğendiği bir başka oyuncu Alex oldu. Alex Raphoel Meschini’nin 61 numara formayı giymesi Kanca’nın dikkatini çekti. Yönetici Kanca Alex’i önce giyindiği numaradan dolayı dikkatle izlediğini ancak çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi. 24 yaşındaki orta sahanın sol kenarında oynayan futbolcuyu da notlarının arasına dahil eden Faruk Kanca 24 günlük Brezilya seferinde tam 47 oyuncu izledi. Kanca Brezilya’dan oyuncu almanın çok zor olduğunu belirterek, “Talip olduğumuz her oyuncuya İngiliz ve Portekiz kulüpleri teklif getiriyor. Ayrıca bir oyuncunun birden fazla menajerininde olması işimizi zorlaştırdı” diye konuştu.

SAKARYA’NIN TEPKİSİ!
          TRABZONSPOR BAŞKANI Nuri Albayrak’ın Jefferson’u Sakaryaspor’a kiralık verip kaleye Hırvat kaleciyi alma planına Mehmet Yılmaz taransferi engel oldu. Mehmet Yılmaz’ı ısrarla isteyen Sakaryaspor kulübü bu oyuncunun Ankaraspor’a verilmesi üzerine tepki olarak Jefferson’u almaktan son anda vazgeçti ve Kolombiyalı kaleciyi transfer etti. Mehmet Yılmaz olayı iyi bir dost olan Çaykaralı, Sakaryaspor başkanı Ömer Yazıcı ile Oflu başkan Nuri Albayrak’ın arasının açılmasına neden oldu.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi
            Burda bi Zenitli taraftar vardı ona sorsun biri bu haber doğru mu diye.
            ya zaten o gazetede siralamaya bakilirsa fb gs bjk ts olarak geciyor ama en berbatin biraz daha iyisi fanatikte en azindan alfabetik siraya göre siralamislar..
            keske trabzonspor tv olsaydi ne güzel olurdu
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sakaryaspor başkanı Ömer Yazıcı, hemşerimmiş ya benim.

Yorum

• Bencede yanlıştır bu haber çünkü fotomaç zaten fener yanlısı haber yapıyor ve bize karşı önyargılı haber yapıyor, onun için kaale almayın derim ben..

Yorum

• 10 000 000 000 000 000 000 000: OKUYABiLiR MiSiNiZ?

Yukarıdaki sayıyı okuyabildiniz mi? Çok zor, boş verin ben anlatayım. Galaksimizde tam 100 milyar yıldız var. Toplamda ise 100 milyar galaksi olduğuna göre evrendeki yıldız sayısı işte yukarda gördüğünüz sayı kadar. Yani yıldızlar konusunda evrenin pek derdi yok. Düne kadar Trabzon'un vardı oysa. Ama yönetim 2-3 günde, Ersen ve Musa ile başlayıp, Marcelinho ile giden öyle büyük işler yaptı ki; inandım ben de artık; Trabzon Fatih'ten süper para kazanıp, yıldızlarını ve mantalitesini revize ediyor. Haftalardır yazdığım kafaya oynamaya kararlı görünüyor. Bu sene Trabzon'dan çok bahsedeceğim çook.
                  dr.kubılay gurkan

Yorum

• Bu gazetelerin haberlerini doğru kabul edersek iş içinden çıkılmaz hale gelir. Yarın Fatih; "Burada çok yalnızlık çekiyorum, Nuri Albayrak'ı da başkan olarak buraya getirin!" derse ne olacak?

Yorum

• fatih abicim sen niye yalnızlığını hasanla,erdinçle veya celoyla gidermiyorsun trabzona faydan olur gökdeniz,hüseyin olmaz bunlar lazım
                      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Başkan sözünü tuttu ama herzaman kelepir yıldız bulmak olmaz. Zaten ucuz etin yahnisi de iyi olmaz. Bu Brezilya'da ne var anlamış değilim. Ucuza mı geliyorlar? Hayır. Transferi mi kolay oluyor? Hayır. 24 günde ne iş yapılır orda? Özkan Sümer gibi futbolcudan anlayan birisi olsa anlayacağım bir nebze. Tahkikat yapmamış ama gözlemiyle iyi birisini getirir diyeceğim. Peki şimdi ne diyeceğim?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• www.spor3.com'un anketi;

Dört büyüklerde en iyi transferi kim yaptı?

Beşiktaş 3,252 ( % 47 )

Trabzonspor 1,801 ( % 26 )

Fenerbahçe 1,040 ( % 15 )

Galatasaray 785 ( % 11 )

Toplam oy: 6,878

Yorum

• Üç Büyükler taraftarından teröre tepki

"Üç Büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarları, teröre karşı ortak tepki gösterdi..

3 Ağustos 2006, 16:25

Her üç kulübün de internetteki taraftar sitelerinin açılış sayfasına teröre karşı hazırlanan ortak bildiri konuldu.

Ortak bildiride şu ifadeler yer alıyor:
                            ''Aşığıyız renklerimizin, ama bu vatan hepimizin. Futbolu sevdik, farklı renklere gönül verdik, ama damarlarımızda akan kutsal kanı hiçbir zaman unutmadık. Vatan için şehit olan kardeşlerimizin acısını hep yüreğimizde hissettik. Turkcell Süper Ligi'ne katılan bütün takımların taraftarları olarak, artık akan kana ve gözyaşına YETER diyoruz!''

----------------------------------------------------

çok komik bunlar..nereye gitseler kan ve gözyaşı götürenler, yolda adam öldürenler ve yaltakçı medyası çok komik duruyor...traji komik...

biz de bunların iki yüzlülüğünü de içeren mesajı BMN girişinde yeni sezon mesajı olarak yayınlayalım...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Marcelinho devrede
                              Bu arada daha önce teklif götürülen ve olumsuz yanıt alınan H.Berlin'li Gilberto için bu sefer de Marcilenho'nun devreye girdiği öğrenildi. Almanya'daki Marcelinho'nun önceki gün yemekte buluştuğu Gilberto'ya Trabzon'a gelmesi için baskı yaptığı ve taraftarın coşkulu karşılamasını anlattığı bildirildi.

gilberto gelirse çok iyi transfer olur sol kanatta hem defans hem ofans oynuyo

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                                Marcelinho devrede
                                Bu arada daha önce teklif götürülen ve olumsuz yanıt alınan H.Berlin'li Gilberto için bu sefer de Marcilenho'nun devreye girdiği öğrenildi. Almanya'daki Marcelinho'nun önceki gün yemekte buluştuğu Gilberto'ya Trabzon'a gelmesi için baskı yaptığı ve taraftarın coşkulu karşılamasını anlattığı bildirildi.

gilberto gelirse çok iyi transfer olur sol kanatta hem defans hem ofans oynuyo
                                Ah nerde o günler....Nerdeeee....
                                Keşke gelse kafadan şampiyon oluruz...Hadi başkan Gilbarto Silvayı getir bize...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X