Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatİh Tekke

Rus basını: Türk'e gol atmak için 24 dakika yetti

Rusya Birinci Lig takımlarından Zenit'e transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke, Trabzonsporlu Hüseyin'in Zenit'e transfer olması halinde çok mutlu olacağını söyledi.
    Rusya'nın en büyük spor gazetelerinden biri olan Sovietskiy Sport gazetesi bugünkü sayısında, Tekke'nin dün Şinnik takımına karşı oynadığı maçtaki performansına ve özel demecine yer verdi.
    Haberde, Tekke'nin basın tanıtımında Zenit'i Rusya şampiyonu yapmayı ve 61 gol atmayı vadettiği belirtilerek, Tekke'nin maçtan sonra atacağı gol sayısının 60'a indiğine dikkat çekildi

TEKKE: ''HÜSEYİN'İN GELMESİ BENİ MUTLU EDER''

Milli futbolcu Tekke, gazeteye verdiği demeçte, Zenit taraftarlarını överek, ''Petrovskiy Stadı'ndaki taraftarlar süperdi. Türkiye'deki taraftarları andırıyorlar, ancak aralarındaki temel fark, bizim taraftarlar maç öncesinde, Rus taraftarlar ise tüm maç boyunca desteklerini sergiliyorlar'' dedi.
    Zenit'in bir diğer Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz ile ilgilendiği yolundaki haberlerin hatırlatılması üzerine Tekke, ''Böyle bir şey duymadım, ancak Hüseyin Cimşir'in gelmesini çok isterim. Ben gittikten sonra takım kaptanı Hüseyin oldu. Eğer o Zenit'e gelirse çok mutlu olurum'' diye konuştu.

''TÜRK'E GOL ATMAK İÇİN 24 DAKİKA YETTİ''

Haberde, tribünlerin ilk maçında gol atan Tekke'yi tezahüratlarıyla selamladığı ifade edilirken, ''Türk'e ilk golünü atmak için 24 dakika yetti'' ifadeleri kullanıldı.
    St. Petersburg'da yayınlanan Nevasport gazetesi de Tekke'nin ilk maçından itibaren takımına zafer kazandırmaya başladığı belirtilerek, ''Tekke kendisine 61 numaralı forma verildiğinde, Zenit için 2 yılda 61 gol atacağı vaadinde bulunmuştu. İyi bir tempoyla başladı'' ifadelerine yer verildi.

''TEKKE, TAKIMINA FAZLADAN 2 PUAN KAZANDIRDI''

Rus Kommersant gazetesinde yer alan haberde ise Tekke'nin Zenit'teki ilk maçında Petersburg takımına fazladan 2 puan kazandırdığı vurgulandı. Komsomolskaya Pravda gazetesi de ''Tekke'nin alınması Zenit'e zafer kazandırdı'' başlıklı haberinde futbolcunun iyi performansına değinilirken Fatih Tekke'nin en iyi bombacı forvet olduğunu yazdı.

MİLLİYET
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Jefferson ve Umut?ta endişe yok

Jefferson ve Umut?ta endişe yok
      Bu sabah yapılan antrenmanda sağ el bileğinden sakatlık geçiren Jefferson ile sağ ayak bileği burkulan Umut?un durumlarının ciddi olmadığı bildirildi. Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney futbolcuların durumuyla ilgili Medya Merkezimize bilgi verdi.

Jefferson?un bileğinde top çarpmasına bağlı yumuşak doku travması olduğunu söyleyen Güney, ?Tedavisine hemen başladık. Kendisini perşembe günü oynanacak APOEL maçına yetişeceğini düşünüyoruz? dedi.

Güney, Umut?un da burkulmaya bağlı yumuşak doku travması yaşadığını belirterek, ?Klinik bulgular sonucunda durumunun ciddi olmadığını söyleyebiliriz. Ancak, kesin kararı bu akşam çekilecek MR? dan sonra vereceğiz. O?nun da maça yetişme ihtimalini yüksek görüyoruz? açıklamasını yaptı.
      07.08.2006 18:07:00

Trabzonspor.org.tr
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dengeler bozulmasın

"Transfer edeceğimiz oyuncu, hem takıma uyum sağlamalı, hem de futboluyla katkıda bulunmalı. Ben sorunlu adam istemem" diyen Tigana, şöyle devam etti: "Takımdaki dengeleri bozmamak için çok dikkatli davranıyorum. Şu anda takımın fizik-kondisyonu ve temposu üst düzeyde. Bazı futbolcular henüz uyum devresini atlatamadı. Orta saha ve özellikle sol kanattaki sıkıntılarımız devam ediyor. Bu sorunları kısa sürede ortadan kaldırmalıyız."

Başkan Yıldırım Demirören, Fatih Tekke’nin takımı Zenit’in devreye girmesi nedeniyle Ze Roberto’dan vazgeçtiklerini belirtti. Transferi için görevlendirdiği MuratAksu, Brezilyalı oyuncunun menajeri Figger’le görüştü. Aksu, Figger’den, "Zenit 14 milyon Euro önerdi. Sizin 4 milyon Euro’nuzu Ze Roberto az bularak, kabul etmedi" yanıtını alınca, Ze Roberto defteri kapandı.

Zenit coştu.Tabi balon haber değilse
        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
        N.F.Kısakürek

Yorum

• Yeni haber yok galiba arkadaşlar...
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Basketbol Federasyonu'na teşekkür
            Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan geçtiğimiz yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele eden basketbol takımımıza 2. Lig’e katılım konusunda davet geldi.

Yönetim kurulumuz bu akşam yaptığı toplantıda konuyu görüşerek karara bağladı. Buna göre, Altyapı Sorumlumuz Ahmet Uğur Zihni, basketbol takımımızın altyapısının henüz böylesi bir mücadeleyi sürdürebilecek oluşuma hazır olmamasından dolayı ikinci lige katılamayacağımızı vurguladı.

Söz konusu davetten dolayı basketbol federasyonuna yönetim kurulumuz adına teşekkür eden Zihni, şunları söyledi: “Oluşturduğumuz takımın geçen yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele etmesinin ardından böylesi bir teklif alması bize gurur vermiştir. Ancak, Trabzonspor isminin büyüklüğünden dolayı üst düzey mücadele verebilmemiz adına biraz daha zamana ihtiyacımız vardır. Bu doğrultuda çalışmalarımız artarak hızla devam edecektir. Bu değerlendirmeyi yapan yönetim kurulumuz basketbol takımımızın önümüzdeki sezon da Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele etmesine karar vermiştir.”
            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• acaba iyimi oldu yoksa kötümü oldu anlamadım. madem hazır değiliz hemen bu konuda çalışmalar gızlandırlıp gerekli takviyeler yapılarak 2. ligde mücadele edilebilirdi aslında.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Aslında bi yerde iyi yaptılar diye düşünüyorum 2.lige hazırlıksız çıkıpta asansör takım olmak bize yakışmaz böyle bir teklifi beklemiyor olabilirler ki kadroyu da deplasmanlı bölgesel lige göre oluşturmuşlar hayırlısı olsun.
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• kanal türkte osman taburacı aslında başka şekilde yazmak isterdim ama neyse marceilnho için dedikleri;
                  faklı bir takımla farklı bir ülkede çıktığı ilk maçında harika oynadı. her tarafa koştu arkadaşlarını alkışladı. falan filan övdü övdü.
                  fatih için inanılmaz bir sevgi var. ilk golünü de attı daha iyi olacak. falan dedi. oyunumuzu beğenmiş. daha iyi olacakmışız
                  yaf bu adam bizim için nasıl olumlu konuştu
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kafaya bişe düşmüştür

Yorum

• NTV de Haşmet Babaoğlu’ fatih tekke büyük kayıp dedi
                      Ayrıca marcelinho'yu çok beğendi sahanın heryerinde vardı dedi
                      hıncal uluç da trabzonlular gökdenizi sevmiyor ama ona transfer teklifi gelmediği
                      için kalmak zorunda kalmış falan dedi
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bizim stadın saha zemini değişmedi değil mi? Yazık yine kötü sahada maç seyredilecek Yatırım yaptığın futbolcuların sakatlanacak Teknik oyuncularından verim alamayacaksın. Şu amatör düşünceden bir kurtulabilsek
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bunların plansız hedefsiz oldukları hazır olmadıklarından belli... neymiş 2.lige hazır değillermiş.. 2.ligte oynamaya hazır olmayan bir takım oraya nasıl çıkacak? o zaman oraya çıkmak içinde bir hazırlığınız yok sizin!.. geri zekalı mısınız nesiniz? tevbe tevbe!
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• 08 Ağustos 2006 Salı 08:29
                            Erman Toroğla canlı yayında sporu bırakıp siyasete girince fena çuvalladı.

Ne yaptın Erman Hoca?
                            Futbol dışındaki yorumlarıyla da tartışma yaratan Erman Toroğlu önceki akşam canlı yayında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ü "demokrat" olmakla eleştirdi

Şansal Büyüka ile birlikte Lig TV'deki "Maraton" adlı programda futbol maçlarını yorumlayan ve zaman zaman farklı konulara ilişkin yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Erman Toroğlu, bu kez canlı yayında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ü "demokrat" olduğu gerekçesiyle eleştirdi. Özkök'ün görevinin sona erdiğini anımsatan Toroğlu, "Ama ben çok demokratik bir Genelkurmay Başkanı istemiyorum abi. Benim askerim kodu mu oturtacak, vurdu mu oturtacak" dedi.
                            Pazar gecesi yayımlanan Maraton programında Ankaraspor - Galatasaray karşılaşmasından önce Ankara'da yapılan ve büyük çoğunluğu gazilerden oluşan Ampute Milli Takımı'nın maç görüntüleri ekrana taşındı.
                            Büyüka, terör örgütüne karşı savaşırken kolunu ve bacağını yitiren gazilerin önünde saygıyla eğildiğini söyledikten sonra sözü alan Toroğlu, "Ben futbol dışında bazı konularda konuşmak istiyorum" dedi.
                            Büyüka, "Tehlikeli mi konuşacaksın, tehlikesiz mi hocam?" sorusunu yöneltti. Toroğlu da, "Ne kadar tehlikeli, ne kadar tehlikesiz bilmiyorum ama konuşacağım" dedikten sonra sert bir ifadeyle şunları söyledi:

'Asker isterim abi'
                            "Hep top konuşacak değiliz ya. Çok spekülasyonlar yapıldı, şu oldu, bu oldu. Ama Genelkurmay Başkanı değişti, sevgili Büyükanıt Paşa oldu. Ben Erman Toroğlu olarak değil bir Türk vatandaşı olarak konuşuyorum ve şunu istiyorum. Ben, Genelkurmay Başkanı'nı asker isterim abi. Askerin manası bende farklıdır. Sayın Hilmi Özkök Paşa ayrıldı, onun için diyorlar ki, çok demokratik, çok beyefendi, çok efendi. Tamam öyle olsun. Ama ben çok demokratik bir Genelkurmay Başkanı istemiyorum abi."

'Yumruğunu masaya vuracak'
                            Çok demokratik, çok kibar bir dışişleri bakanı ya da başbakan isteyebileceğini ifade eden Toroğlu, şöyle devam etti:
                            "Siyasiysen, çok anlayışlı, çok demokratik, çok esnek olabilirsin. Ama benim genelkurmay başkanım yumruğunu masaya vuracak abi. Ben asker genelkurmay başkanı istiyorum, çok anlayışlı, çok beyefendi, çok demokratik genelkurmay başkanı istemiyorum abi. Bilmiyorum mesaji verebiliyor muyum?
                            Ben bu çocukları seyretmeyeceğim abi. Öyle sivil toplum örgütleri, yok çok içeri girdin, çok dışarı çıktın...
                            Ben girerim abi, ben çıkarım abi. Ben askerim abi. Sokaktaki insan da asker gibi adam istiyor abi. Yumruğunu koyacak, 'Ben bunu yapıyorum lan' diyecek asker istiyor."

'Demokratikmiş, hadi yaa...'
                            Büyüka'nın "Peki hocam" diyerek sakinleştirmeye çalıştığı Toroğlu, yüksek sesle sürdürdüğü sözlerini şöyle noktaladı:
                            "Benim askerim yumuşak inişe geçmeyecek. Benim askerim kodu mu oturtacak, vurdu mu oturtacak. Sonra görüyorum, 'Vatan sağolsun, millet sağolsun...' Adamın gencecik çocuğu gidiyor. Bir tanesinin çocuğu gitse ne olur be? Vatan sağolsun da, çocuklar burada işte. Bunlar yarı ölü.
                            Bunların hayalleri de ölüyor. Yok, demokratikmiş genelkurmay başkanı! Hadi yaa! Demokratik olmasın abi genelkurmay başkanı, kusura bakmayın. Herhalde anlattım anlatabileceğimi, bir kademe daha gidersem olmayacak."
                            Bunun üzerine Büyüka, "Yok hocam. Allah aşkına" dedikten sonra Toroğlu'nun sakinleşmesi için araya önceden hazırlanan bir VTR girdi. Ardından program normal akışında devam etti.
                            bu adam şovmen olma yolunda ilerlemek istiyor.

Yorum

• 08 Ağustos 2006 Salı 07:46
                              Fatih Tekke, yeni takımı St. Petersburg Zenit ile çıktığı ilk maçın ardından hala gündemde.

Fatih Tekke Rus basınında
                              Ülkenin en saygın spor gazetesi Sovyetskiy Sport, "Sultan St. Petersburgluların idolü oldu" başlıklı haberde, Fatih'i övdü. Aynı gazeteye demeç veren Fatih, "Türkiye'de oynanan futbol Rusya'dan hem daha kaliteli, hem de orada oynamak daha zor" dedi. Sport Ekspress gazetesi de Fatih'i sadece Rusya'da değil Türkiye'de de futbol severlerin dikkatle takip ettiklerini, 28 yaşındaki yıldız futbolcunun attığı golü Türk TV'lerinin de gösterdiğini vurguladı. Aynı gazetede Fatih ile yapılan röportaja da geniş yer verildi. Fatih, en çok eski takım arkadaşı Maxim Romaşenko'nun Dinamo Moskova'da oynadığını öğrenince sevindi ve "Onunla bir an önce buluşmak istiyorum" dedi.

Genç futbolcu, kendisine aylık kirası 5 bin dolar olan bir müstakil ev önerildiğini ancak sadece iki yatak odası olduğu için vazgeçtiğini belirterek, "Eşim ve iki çocuğum da yakında gelecek" dedi

internethaber.com

Yorum

• bunlar kendini ne sanıyorlar. lütfen şunu okuyun.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X