Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BEYLER wanchope un bonservisi yokmus böyle bi firsati bi daha bulamayiz en az 3 yil oynar bizde hem de zarar etmemis oluruz aslinda ben genç bi forvet istiyorum akliniza hemen jun geliyo dimi ama bonservisi olmayan

böyle bi forvetkesinlikle kaçirilmaz

bu arada murat yarin imza atacak büyük bi ihtimalle

Yorum

• Büyük asparagasin arkasinda GAY-seli çikti!

G.Sarayli bir taraftar, msbnews adli varolmayan site yaratti. Ronaldinho'yu
      Fener'e getirdi. Degerli medyamiz bu uydurma habere baliklama daldi. Iste
      ayrintilar...

G.Sarayli bir taraftar, msbnews adli varolmayan site yaratti... Ronaldinho'yu
      Fener'e getirdi. Hürriyet baliklama atladi.

56 milyon euro önermis!

Cumartesi, Hürriyet okuyanlar gözlerine inanamadi. msbnews internet sitesi
      kaynak gösterilerek verilen habere göre, F.Bahçe, Ronaldinho'ya 56 milyon Euro
      önermisti. Barcelona Baskani da transferi dogrulamisti. Haber dogru muydu? Tabii
      ki hayir... Iste tarihi asparagasin gerçek ve çarpici hikâyesi:

Yanlis
      ismi bile farkedemediler
      Bir taraftar, transferle ilgili yazdigi Ingilizce
      metni, msbnews.com adresli ara yüz yaratarak sanal ortama tasidi.

Baskan
      Laporta'nin adini da, "Kapi" anlamina gelen "La Porta" olarak yazdi... Bunu
      farkedip haberi almayacaklarini düsünüyordu.

Hürriyet hem haberi aldi,
      hem baskanin adini yanlis yazdi... (Internetspor) [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Medyamizin gerçek yüzünü gün yüzüne çikaran çarpici bir haber. Özellikle son paragraftan sonra anlayin hallerini yani [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
        İlk olarak tselif tarafından gönderildi
        Fenere satilmasin da nereye satilirsa satilsin ..

ALLAH im nolursun yarin FATIH in Avrupada herhangi bir takimla anlastigini duyayim nolursun [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Bu gazeteleri bombalayacan arkadas[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ya bizim yönetim çok çakal yada birbirlerinden haberleri yok, her biri ayri bir telden çaliyor[img]smileys/smiley1.gif[/img] Çakal dedim çünkü sezon sonu geldiginde Fatih'in evropaya gitmesine bile tahammül edilemiyordu simdi ise gelinen nokta n'olursun Avrupa olduk [img]smileys/smiley4.gif[/img] Eger yönetimimizin tutumu bilinçli bir politikaysa valla bravo demek lazim [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Sanirim haklisin da!![img]smileys/smiley4.gif[/img]

Hani bir laf vardir ..Bi adama 40 gün deli dersen deli olurmus diye..Her sabah bir imza haberi okumaktan valla paronayak oldum ..Bu yönetimin MENFAAT söylemleri canimi sikiyo ..Artik tek çare AVRUPA..Valla TEKKE nin Avrupa dan bir takimla anlastigini okudugum günü ulusal bayram ilan edecem ki ben onsuz bir TRABZONSPOR düsünemiydum ..Artik raziyim ..[img]smileys/smiley19.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Wanchope: "Türkiye'yi sallarim

Trabzonspor'un transfer listesinin tepesine yerlesen Paulo Wanchope, bordo-mavili camianin yüzünü güldürecek bir açiklama yapti. Dünya Kupasi'nin açilis maçinda Almanya filelerini iki kez sarsarak dikkatleri üzerine çeken Kosta Rikali futbolcu, "Sartlar uygun olursa Trabzonspor'a gelebilirim" dedi. Trabzonspor'un yanisira Italya'nin güçlü ekibi Lazio'nun da kendisiyle ilgilendigini belirten Wanchope, "Özellikle Almanya maçindan sonra teklifler almaya basladim. Birçok kulüp beni istiyor. Ama en ciddi teklifleri Trabzonspor ve Lazio'dan aldim. Trabzonspor'un önerisi daha cazip. Bir sorun çikmazsa, gelecek sezon Trabzonspor'da forma giyebilirim" dedi.

'TÜRKIYE'YI SALLARIM'

Türkiye Ligi'ni iyi bildigini sözlerini ekleyen Kosta Rika'nin golcüsü sözlerini söyle bitirdi: "Manchester City'deyken benim için 'Artik futbol hayati bitti' demislerdi. Ama 1.5 ayda sahaya döndüm. Eger gelirsem Türkiye'yi sallarim..."

Yorum

• Waschope Dünya Kupasi Kampindan mi yapmis bu açiklamayi?

Oldu bizde yedik

ya bu basin çok aptal
            yada milleti aptal zannediyorlar

Radyosporda Fatih tekke hakkinda önemli bir konuk olacakmis
            önemli haberler verilecek dendi bülent bilmem kimin programinda
            Edited by: ironmaster

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

bunlar hakkaten trabzon düsmani yaa. sadece trabzonla ugrasmak için haber yapiyolar. sirf otami germek için. onlarin istedigi tuzaga düsmayalim. birakin hiç birine inanmayin. sezon baslarken burda hepimiz bu sene sampiyon biziz diyecez meark etmeyin. kimse satilmayacak iide admlar alinacak. süper basliyacaz lige oylede bitirecez.

insallah
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                Waschope Dünya Kupasi Kampindan mi yapmis bu açiklamayi?

Oldu bizde yedik

ya bu basin çok aptal
                yada milleti aptal zannediyorlar

Radyosporda Fatih tekke hakkinda önemli bir konuk olacakmis
                önemli haberler verilecek dendi bülent bilmem kimin programinda

Imkani olan bu haberleri kaçirmasin ve mümkünse burdan bize aktarsin ..tesekkürler

Birinci agizdan yazilsin çünkü yarin ALLAH bilir ne sekilde yayilir bu haberler

Yorum

• arkadaslar kim bu wanchope bakin yeterli tepki koyamazsak bu herifi alacak kulüp sonrada diyeceklerki yabanci sayisini doldurduk yoksa ricardinho ve marcelinho ile anlastiytik.

alinacak yabanci iyi degilse almanin zararlarii her sene yasadik sirf kötü ucuz yabancilarla yabanci sayisini doldurup son br transferle ki buda jun gibi oluyor trabzon transferi bitiriyor ben wanchope alalim diyen kisilerin trabzona zarar verdigini düsünüyorum ve herkesin tepksini koyup kaliteli transfer istemeliler çünkü ben bu baskanin sikisinca ricardinhoyu alacagina inaniyorum eger denildigi gibi ilgileniyorsa.
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• TRABZONLULAR BRÜKSEL'DE BULUSTU

Belçika'nin baskenti Brüksel'de 'Trabzonlular Dernegi' tarafindan 1'incisi organize edilen 'Trabzon Kültür ve Sanat Festivali coskulu bir bulusmaya sahne oldu. Festivale Türkiye'den ve Belçika'dan siyasetçiler ve bakanlar katildi. iÜüImar ve Iskan Bakani Faruk Özak, Trabzon Belediye Baskani Volkan Canalioglu, AKP Trabzon milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdül, Belçika Basbakan Yardimcisi ve Adalet Bakani Laurette Onkelinx,Brüksel Hükümeti Devlet Bakani Emir Kir, Büyükelçi Fuat Tanlay, Türk kökenli senatör Fatma Pehlivan ile çok sayida davetlinin katildigi Brüksel´deki 1'inci Trabzon Kültür ve Sanat Festivali Trabzon'u asti ve Karadeniz senligine dönüstü. Festival baslamadan önce festivale katilan siyasilere birer plaket verildi.

Horonlarin tepildigi, hamsilerin pisirildigi, Karadeniz yöresi geleneklerin yasatildigi festivalde tam bir Trabzon coskusu yasandi. Eglence, TRT sanatçisi Ibrahim Can´in konseri ile devam etti.

Çesitli yarismalarin yapildigi festivalde bir konusma yapan Imar ve Iskan Bakani Faruk Özak "Türkiye sizinle gurur duyuyor. Buralarda kimliginizi ve geleneklerinizi yasatmaniz son derece önemlidir. Sizleri çok seviyoruz. Türkiye sizleri hiçbir zaman unutmuyor. Iste burada sizinleyiz. Türkiye AB yolunda emin adamlarla yürüyor. Ülkemiz de güzel hizmetlere imza atiyoruz. Bu ilki olan etkinligin gelecek yil daha görkemli bir sekilde kutlanmasi için gereken yardimi yapariz. Bu etkinligi düzenleyenleri kutluyorum" dedi.

Festivale katilan Trabzon Belediye Baskani Volkan Can Alioglu da, " Buralara gelen ilklerin yaptiklari ortada. Sizler daha da büyük isler yapacaksiniz. Artik göç ettiginiz yerlere yatirim zamani geldi. Sizleri Trabzon´a bekliyoruz. Trabzon olarak yatirim yapacaklarin her zaman yanindayiz. Eski sampiyon Trabzon´u yeniden kurmak için çalismalarimiz sürüyor..Buralarda Trabzon´u ve Karadeniz yöresinin geleneklerini yasatilmasi son derece önemli. Bu etkinliklerin devamini bekliyoruz" dedi.

ONKELINX: TÜRKLER ÇOK BASARILI

Festivale son anda katilan ve son derece memnun olan Belçika Basbakan Yardimcisi ve Adalet Bakani Laurette Onkelinx, "Burada aranizda olmak çok güzel. Samimiyetle söylüyorum,Türkler her alanda çok dinamik. Her alanda basarili birçok is adami ve siyasetçi bunun en güzel örnegini buradaki siyasetçilerden anlayabiliyorum. Buradaki hava son derece olumlu. Bu tablo uyumun bir yansimasidir" dedi.

Schaerbeek Belediye Baskani Bernard Clerfayt de, Türkiye'den gelenlerin isimlerini okuyarak Türkçe 'hos geldiniz' dedi ve daha fazla Türkçe bilmedigi için özür dileyerek burada olmaktan mutlu oldugunu söyledi.

BAKAN HORON TEPTI

Bayindirlik ve Iskan Bakani Faruk Nafiz Özak da senliklerde horon tepti. Trabzon Belediye Baskani, eski milli takim antrenörü Senol Günes, ve Özkan Sümer de horon tepenlerin arasindaydi.
                    divicam

Yorum

• bu besiktas bilerek yapiyo herhal bizim talip oldugumuz bütün oyuncularla ilgileniyolar

Yorum

• Haciosmanoglu konusacak
                        aktaricam

Yorum

• Biz her nekadar Fatih in fb ye gitmeyecegini bilsekte en azindadn öyle tahmin ediyoruz bu tür haberlerin çikmasi bile benim gerçekten midemi bulandiriyo ve bu fotomaçin binasini basmayi düsünüyorum en sonunda olacagi budur heralde [img]smileys/smiley7.gif[/img]

özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• bekliyoruz sabirsizllikla arkadasim

özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                              Haciosmanoglu konusacak
                              aktaricam

Lütfen ! nolur hiç bir ayrintiyi kaçirmayin[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Haciosmanoglu:

Sova dünük yapilan imza haberleri yalan ben Transfer komitesindeyim isimize yarayacak olani istedigimizi gidip aliriz
                                Gökdeniz ve Fatih le en yakin görüsen yöneticiyim benden izin olmadan beyanat vermez her hangi bir görüsmede bulunmaz bulunamaz!
                                Fatih bana gelip Avrupada büyük bir takimda Türkiye ve Trabzonu temsil etmek istiyorum bu olmaz ise Türkiyede Trabzon disinda bir takimda forma giymeyecegim.

Azize ve Nihat bizi 1 er defa aradi daha önce fikrimizi sordu bu konuda biz de hayir diyerek konuyu kapattik ve o günden sonra bir daha görüsmedik!

basinda yönetici arkadaslarimizin konusmlari yalan yanlis yerlere ucundan kösesinden çekilerek getiriliyor

Trabzonun haklarini en iyi koruyan insanim.

Trabzon lehine olmayan hiç bir hareket yapmayiz!

Ayri bir sorun üzerine üzerine basa basa söyle dedi fatih konusunda ayri Bakin bunun üzerine basarak söylüyorum fatih i bu konunun disinda tutarak bir
                                futbolcunun baska bir takima gitmesi normal olmali
                                takimlar arasi iliskileri düzeltebilir fakat fatih konusunda demiyorum yanlis anlasilmasin !

Olay budur Avrupa da büyük bir takim(bunu özellikle söyledi) olmazsa Fatih baska bir yere gidemez

Edited by: ironmaster

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X