Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kuzey Ekspres

Start verildi
    Trabzonspor transfer komitesi üyeleri çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürüyor. Bordo-Mavili ekibin transfer komitesi üyeleri, İnternacianolli Alex transferinde gelişme sağlayamayınca rotayı Kongolu sol kanat oyuncusu Kiki Kizito Musampa’ya çevirdi. Ajax forması altında ünlenen ve halen İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen Kiki Kizito Musampa (Chris) transferi için yönetim start verdi. Transfer komitesi üyeleri transferin bitirilmesi için menajerlere yetki verdi.

Görüşme bugün
    Bordo-Mavili ekibin transfer komitesi üyeleri halen İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen ve sezon başında bu kulüple şartlı sözleşme imzalayan sol kanat oyuncusu Musampa için bugün bir görüşme yapacak. Sözleşmesinde: "Bir takımın istemesi halinde bonservisini ücretsiz olarak alır" maddesi bulunan Musampa, 20 Haziran 1977 doğumlu. 4 sezon Ajax forması giyen Musampa sırasıyla Fransa’nın Bordaeux, İngiltere’nin Manchester City ve İspanya’nın Malaga takımlarında forma giydi

Ekspres duyurmuştu
    Trabzonspor’un transfer listesinde yar alan Kongolu Musampa’nın ismini ilk kez gazetemiz Kuzey Ekspres gündeme taşımıştı. Kongolu futbolcunun haberi 15 Ağustos tarihli gazetemizin spor sayfasında yer aldı. Kuzey Ekspres gazetesi Bordo-Mavili takımın transferde listesine aldığı isimleri tek tek siz okuyucularımıza duyurmaktan gurur duyuyor.
    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• bunlar kurt olmuşlar.. rant için birbirleriyle kavga ediyorlar...

bir yerde alex için geliyor bir yerde gelmiyor diyor... 20 yaşında diyorlar bir yerde 24...

adnanı alabilirsek savunmada toparlanma olur mu?
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• musampa 30 yaşında yazıyordu gazete...
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• "Sözleşmesinde: "Bir takımın istemesi halinde bonservisini ücretsiz olarak alır" maddesi bulunan Musampa..."

Burda koptum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• : kopulmucak gibi değil ki

Yorum

• abi ben de kopuyorum şu anda izninizle....
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• hadi hep beraber

kop kopkop
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Sözleşmesinde: "Bir takımın istemesi halinde bonservisini ücretsiz olarak alır" maddesi bulunan Musampa..."

abi ama iki takım isterse bonservisini ücretli alırmış...

zuahahahahahhha
                  pauauauauauuaa
                  zahahahahahhahh....
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Ben muhalefet edip kopmuyorum
                    O değil de Cem Deda bu hafta Sivas-Sakarya maçına verilmiş.. MHK çok iyi maç yönettiğini düşünüyor demek ki bu hafta tekrar maça vermişler.. MHK nin çok iyi maç yönettiğini düşünmesi demek Albayrak'ın açıklamalarının bize yol-su-elektrik olarak geri dönebileceği demek midir acaba? Antep maçında göreceğiz...
                    #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kaçıncı SAKATLIK!

TRABZONSPOR’UN kalecisi Jefferson’un sakatlığı müzminleşti... Daha önce sağ el bileğinden sakatlandığı için Vestel Manisaspor maçında takımdaki yerini alamayan Brezilyalı file bekçisi tamamen iyileştikten sonra dünkü idmanda aynı yerden bir daha sakatlandı...

Topla yapılan çalışma sırasında sağ elinin üstüne düşen Jefferson hemen doktorlar tarafından kontrol altına alındı.

Kulüp doktorları Jefferson’un bu haftaki Gaziantepspor deplasmanında da oynayamayacak ve kaleyi yine Tolga koruyacak.
                      Anlaşıldı Jeffe yol göründüYeniden buraya Pletikosa haberleri çarşaf çarşaf yapıştırılır

Yorum

• Fatih Tekke'nin takımına 9 bin 600 dolar ceza

12:45
                        17 Ağustos 2006 / Perşembe Milliyet

Fatih Tekke'nin takımına 9 bin 600 dolar ceza

Milli futbolcu Fatih Tekke'nin takımı Zenit, son lig karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle toplam 9 bin 600 dolar para cezasına çarptırıldı.
                        Rusya Futbol Birliği Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, aralarında Tekke'nin de bulunduğu Zenitli futbolcular ve teknik direktör Dick Advocaat'ın, Tom karşılaşmasındaki davranışları nedeniyle toplam 9 bin 600 dolar para cezasına çarptırıldığı kaydedildi.
                        Açıklamada, birliğin disiplin komitesinin aldığı karar uyarınca Zenit'in teknik direktörü Advocaat'a Tomsk kentinin Tom takımıyla oynanan maçta kendisine ayrılan bölgeyi terk etmesinden dolayı 10 bin ruble (370 dolar) ve provokatif davranışlarından dolayı da 50 bin ruble (1.800 dolar) para cezası verildiği kaydedildi.
                        Disiplin komitesi, aralarında Tekke'nin de bulunduğu Zenitli futbolculara provokatif davranışları nedeniyle toplam 200 bin ruble (7.400 dolar) para cezasına çarptırdı.
                        Tekke, son maçta bir gol atarken, attığı bir golün verilmemesi üzerine maçtan sonra hakemin üzerine yürümüştü.
                        Zenit, 2-1 önde götürdüğü maçı uzatma dakikalarında beraberlikle tamamlamış, Advocaat ve futbolcular maçtan sonra hakeme çok büyük tepki göstermişlerdi.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bordo-Mavili ekibin transfer komitesi üyeleri, İnternacianolli Alex transferinde gelişme sağlayamayınca rotayı Kongolu sol kanat oyuncusu Kiki Kizito Musampa’ya çevirdi.
                          Bu yönetim başarısızlığının üzerini "muşamba" ile örtmeye çalışıyor olabilir yemezler

Yorum

• Yattara'nın Türk statüsünde oynaması zor

13:45
                            17 Ağustos 2006 / Perşembe

Yattara'nın Türk statüsünde oynaması zor

Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol İşleri Sorumlusu Caner Çuvalçıoğlu, Yattara'nın, kendi milli takımında forma giydiği için, hemen Türk vatandaşlığına başvursa bile 5 yıl sonra Türk statüsünde oynayabileceğini söyledi.
                            Gazetecilere konuyla ilgili bilgi veren Çuvalcıoğlu, ülkesinin milli takımında forma giyen bir oyuncunun Türk vatandaşlığına geçebilmesi ve Türk statüsünde oynayabilmesi için başvuruda bulunduğu tarihten itibaren 5 yıllık sürenin geçmesi gerektiğini belirtti.
                            Gine milli takımında forma giyen Yattara'nın, 4 sezondur Trabzonspor'da oynadığını belirten Çuvalcıoğlu, ''Yattara, hemen Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunsa bile 5 yıl sonra Türk statüsünde oynayabilir. Yattara'nın ise bugüne kadar böyle bir müracaatı olmadı.'' dedi.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fatih Tekke'nin gidişi üzücü"
                              Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho, bir an önce gollerine başlayacağını düşündüğünü söyledi. Marcelinho, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kendisinin uzun süredir resmi maç yapmadığından dolayı tam olarak ritminde olmadığını belirterek, ''Ama her gün daha iyi olduğumu hissediyorum. Bir an önce gollerime başlayacağımı düşünüyorum'' dedi.

Hem şehir, hem taraftar hem de kulüple ilgili bir sorun yaşamadığını dile getiren Marcelinho, ''Burada olmaktan çok mutluyum. Tek eksik galibiyetlerin gelmemesi. Umuyorum ki en kısa sürede galip geliriz ve böyle devam eder'' diye konuştu.

Marcelinho, Mehmet adını alarak Türk vatandaşlığına geçen ve (A) Milli takıma seçilen Aurelio konusunda ise şunları söyledi: ''Aurelio'nun milli takıma seçilmesi normal bir durum. Uzun süredir burada oynuyor. Türk milli takımında oynamaktan mutlu olduğunu düşünüyorum. Ben de kendimi onun yerine koysam, uzun süre burada oynasam neden olmasın? Dünyada bunun çok örnekleri var ve bence bu çok normal. Önemli olan diğer Türk oyuncuların onu nasıl kabul ettiği. Çok iyi bir oyuncu, faydalı olacağını düşünüyorum.''

''FATİH TEKKE'NİN GİDİŞİ ÜZÜCÜ''

Taraftarların alınan sonuçlar sonrasında protestolarında haklılıklarının bulunduğunu kaydeden Marcelinho, ''Fatih Tekke, önemli bir golcüydü. Takımdan gitmesi üzücüydü. Ama biz de iyi oynuyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Takım olarak desteğe ihtiyacımız var'' dedi.

Ligde şampiyonluk için mücadele eden diğer takımlarla eşit şansta olduklarını savunan Marcelihno, ''Onlar bizden daha fazla yatırım yapıyorlar. Ama maç sahada kazanılıyor. Çıkıp sahada mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Bizde de değerli oyuncular var'' diye konuştu.

Yorum

• Marcelinho: "Tek eksiğimiz galibiyet"
                                Brezilyalı futbolcumuz Marcelinho bugün saat 13.00’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Marcelinho, Trabzonspor’da çok mutlu olduğunu belirterek, “Hiçbir sorunum olmadı. Tek eksiğim golle tanışamamak ve galibiyetin gelmemesi” dedi.

“Taraftarlar sıcakkanlı ve destekleyici”
                                Trabzonspor forması altında henüz iki resmi maça çıkan Marcelinho, Trabzonspor taraftarlarının çok sıcakkanlı ve destekleyici olduğunu belirterek, “Son maçlarda istediklerimizi yapamadık, tek eksiğimiz galibiyetlerin gelmemesi ama daha iyiye gidiyoruz. Oyuncular ellerinden geleni yapıyorlar, umarım en kısa zamanda hem ben golle tanışırım hem de takımımız galip gelir” diye konuştu.

“İspanya ve İtalya’da oynama isteğim hiç olmadı”
                                Trabzonspor’da çok mutlu olduğunu belirten Marcelinho, “Türkiye’ye gelirken kendim için en iyi olanını seçmeye çalıştım. İspanya ve İtalya ligleri de kaliteli ama oralarda oynama isteğim hiç olmadı. Trabzonspor’a gelmeden önce Türkiye’de oynayan Brezilyalı futbolcuların da görüşlerini aldım ve onların telkinleri kararımda etkili oldu. Lazaroni’nin yardımcıları Carlito Macedo ve Jonas Sampaio’yu tanıyordum ve Jefferson’un da burada bulunmasının adaptasyon sürecimi kısaltacağını düşündüm” açıklamasını yaptı.

‘Aurélio büyük katkı yapacak’
                                Marco Aurélio’nun Türk Milli Takımı’nda oynamasının doğal karşılanması gerektiğini ifade eden Brezilyalı yıldız, “Tüm dünyada bunun örnekleri görülebiliyor. Kendisi uzun süredir Türkiye’de ve şimdi milli takımda oynamaktan dolayı çok mutlu. Ben kendisinin performansıyla Türk Milli Takımı’na büyük katkı yapacağını düşünüyorum. Zaten kulübündeki oyunuyla bunu belli etti” görüşünü seslendirdi.

“Kendimi daha olgun hissediyorum”
                                Hertha Berlin’de geçirdiği dönemde kendisinin disiplin sorunları yaşadığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Marcelinho, “Bu haberler kesinlikle doğru değil. Her oyuncunun birkaç hatası olmuş olabilir. Şimdi 31 yaşındayım ve kendimi çok daha olgun hissediyorum” fikrini savundu.

“İyi futbol oynadığım sürece çalışacağım”
                                Trabzonspor’dan sonraki kariyerini hiç düşünmediğini kaydeden Marcelinho, şöyle konuştu: “Kulübümle üç yıllık kontratım var. Konsantrasyonum tamamen Trabzonspor’a yönelik. En büyük hedefim burada olmak. Almanya’da 2004/05 sezonunda yılın futbolcusu seçilmiştim. Oradaki başarılarımı tekrar etmek hatta daha fazlasını Türkiye’de yaşamak istiyorum. Normal şartlarda oyuncular 34–35 yaşlarında futbolu bırakırlar ama ben iyi futbol sergilemeye devam ettiğim sürece çalışmayı sürdüreceğim.”

“Tam tempomda değilim”
                                Hertha Berlin’in sezon öncesi hazırlık kampına geç katıldığı için sadece 10 gün çalışma imkanı bulabildiğini hatırlatan 31 yaşındaki oyuncu, “Uzun bir süre resmi maç yapmadığım için tam tempomda değilim ama iyiye gidiyorum. Takımda arkadaşlık ortamımız çok güzel. Galibiyet de gelince her şey daha iyi olacak” yorumunu yaptı.

Lazaroni’nin beklentisi korkutmuyor
                                Lazaroni’nin kendisinden büyük beklentisinin olduğu hatırlatılan Marcelinho, bu durumun sıkıntı yaratmadığını vurgulayarak, “Birçok büyük kulüpte oynadım, tecrübeliyim; bu tür söylemler beni daha çok motive ediyor ve daha hırslı oluyorum. Her futbolcu gibi giydiğim formanın hakkını vermek istiyorum” düşüncesini seslendirdi.

"Fatih Tekke’nin ayrılması üzücü"
                                Taraftarların Fatih Tekke lehine tezahürat yapmalarının anlayışla karşılanması gerektiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, “Taraftarlar galibiyet bekledikleri için bu tarz tepkiler veriyorlar. Fatih Tekke iyi bir oyuncuydu. Aramızdan gitmesi üzücü ama şimdi sahada mücadele edenler de en iyisini yapmaya çalışıyorlar” dedi.

“Şampiyonluk şansı eşit”
                                Marcelinho şöyle devam etti: “Gaziantepspor’la deplasmanda oynanacak maçta sadece galibiyeti düşünüyoruz. Diğer rakiplerimiz incelendiğinde şampiyonluk şansımız onlarla eşit. Belki bizden daha fazla yatırım yapıyorlar ama sahada mücadele etmeden de maç kazanılmaz. Bu da bir gerçek”.

Ricardinho-Marcelinho-Alex rekabeti
                                Kendisine Ricardinho’nun Beşiktaş’a transfer olması halinde Türkiye’de üç önemli sol ayaklı Brezilyalı futbolcu olacağı hatırlatılan Marcelinho, üçlü rekabet hususunda, “Üçümüz de iyi oyuncuyuz ama Alex biraz daha şanslı çünkü o uzun zamandır Türkiye’de oynuyor” görüşünü savundu.

“Barış, sevgi, mutluluk”
                                Bu arada oyuncumuz Marcelinho kolundaki dövmenin, “barış,sevgi,mutluluk” anlamını taşıdığını belirterek basın toplantısı sonrasında gazetecilere poz verdi.

trabzonspor.org.tr
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X