Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara Avrupa'yı düşünüyor!
    Trabzonspor'un Gineli yıldız oyuncusu İbrahim Yattara, bir gün Avrupa'da oynamak istediğini ancak kendisi için önemli olanın Trabzonspor'un başarısı olduğunu söyledi. En kısa zamanda takımdaki yerini alabilmek için çok çalışacağını belirten İbrahim Yattara, "Yaklaşık 1.5 ay sahalardan ayrı kalarak takım arkadaşlarımı yanlız bırakacağım için çok üzgünüm. Sahada onların yanında yer almayacak olmam beni çok üzüyor. En kısa zamanda sakatlığımın geçmesini umut ediyorum. Bunun için çok çalışacağım" dedi.

Bir gün Avrupa'da oynamak istediğini ifade eden İbrahim Yattara, "Trabzon'da mutluyum ama bir gün her oyuncu gibi ben de Avrupa'da iyi bir takımda oynamak isterim. Ancak benim için şuan önemli olan Trabzonspor'un başarısı, Trabzonspor'u nasıl iyi bir yerlere götürürüz onu düşünüyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'un yeni transferleri Marcelinho ve Kiki Musampa'yı da değerlendiren Gineli oyuncu, "Marcelinho ve Musampa çok kaliteli oyuncular, kaliteleri ile Trabzonspor'a çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. İyi bir kadromuz var ve bu kadro ile başarılı olacağız" dedi.

Her teknik direktörün bir sistemi bulunduğunu belirten Yattara, "Takımın başına gelen her teknik adamın farklı bir sistemi var. Ben de gelen hocanın uyguladığı sisteme saygı duymak zorundayım. Ne görev verirlerse sahada onun en iyisini yapmak zorundayım. Neden yedek kaldığımı anlamıyorum ama hocanın tercihidir saygı duymalıyım. Ancak oyun ne zaman zora giriyor. Ne zaman başı sıkışıyor beni oyuna alıyor" ifadelerini kullandı.

01.09.2006

Kaynak : İHA
    HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• Sıkıntıya girince beni hatırlıyorlar
      01 Eylül 2006 08:20

Trabzon'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, teknik direktörlerin maçın gidişatına göre kendisini hatırlamalarına sitem etti... Yıldız futbolcu rahatsızlığını şöyle dile getirdi...

İyi oynamasına rağmen yedek kalmaktan şikayetçi olan Trabzonspor’un yıldızı Yattara, "Oyun ne zaman zora giriyor, hoca beni o zaman sahaya sokuyor" dedi.

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara, teknik direktörlerin maçın gidişatı içinde zor durumda kaldıklarında kendisini oyuna aldıklarını bu yüzden de sıkıntı yaşadığını söyledi. Yattara, iyi oynamasına rağmen neden yedek kaldığını anlayamadığını belirterek şöyle konuştu: "Ben hiçbir zaman bu olayın nedenini anlamayacağım. Ama onların tercihidir saygı duymak gerekir. Ancak ben inanıyorumki her hoca ne zaman oyun zora giriyor, sıkıntıya giriyor beni oyuna alıyor. Ben profesyonel futbolcuyum. Ne deniyorsa yapıyorum."

Transfer tekliflerine açık olduğunu da vurgulayan Yattara, "Ben şu anda Trabzonspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Sözleşmem devam ediyor. Herşey olabilir" dedi.

Tekliflere açığım

Sakatlığından dolayı 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağını dile getiren Yattara, Osasuna ile oynanacak UEFA Kupası maçında forma giyemeyeceği için üzgün olduğunu belirterek, "Bu sakatlık beni üzdü. İspanya takımı ile oynayacağım maçta forma giyemeyeceğim. Bugün sakatım ama ilerleyen günlerde iyileşirim. Benim yerime oynayacak arkadaşlarım benim yokluğumu aratmazlar" diyerek sözlerini tamamladı.
      HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• BREZİLYA DEFTERİ KAPANDI
        SZYMEK İLE GÖRÜŞME
        Trabzonspor yönetimi, bu akşam sona erecek olan transfer dönemini, dün akşam yaptığı mini zirve sonrasında noktaladı. Szymkowiak?ı gönderip yerine daha kaliteli bir transfer yapmayı planlayan Bordo-Mavili yönetim, dün bu kararını askıya aldı. Bordo-Mavili yöneticiler, bu düşüncelerini ülkesinin milli takım kampında bulunan Polonyalı oyuncuya iletirken, "Ben Trabzonspor?da kalmak istiyorum. Kendini toparladım ve daha verimli olacağım" yanıtını aldı.
        GÖRÜŞME ASKIDA
        Szymkowiak?ın bu cevabı karşısında kendisine talip olan Ankaraspor, Ankaragücü ve Vestal Manisaspor?a olumsuz transfer için olumsuz yanıt veren Trabzonspor yönetimi, Brezilya?dan alınması düşünülen oyuncular ile görüşmelerini de dondurdu. Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi, Abdullah Başer, transferin bu akşam sona erdiğini hatırlatırken, "Eğer transfer dönemi 1 hafta daha uzamazsa biz transferi noktaladık" dedi.
        KANCA DÖNÜYOR
        Başer, transfer döneminin Federasyon tarafından 1 hafta daha uzatılması halinde transfer yapma imkanlarının yine doğabileceğini belirtirken, "Ama şimdilik böyle bir durum yok" diye konuştu. Trabzonspor?da yaşanan bu gelişmelerden sonra Brezilya?da bulunan yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca da Cumertesi günü Türkiye?ye dönmeye hazırlanıyor
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• YİNE KRİZDEN DÖNÜLDÜ
          Musampa'nın önceki gün 16.00'da atacağı imzanın para krizi nedeniyle 16.45'e uzadığı ortaya çıktı. İmza öncesinde peşin para konusunda yine sıkıntı yaşayan tarafların imdadına yönetici İbrahim Baturoğlu yetişti. Baturoğlu, kendi cebinden 200 bin euro'yu verince Musampa da imzayı attı.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih Tekke: Çok gol atsam da önemli bir rol alamıyorum

4:10 01 Eylül 2006 / Cuma

Fatih Tekke: Çok gol atsam da önemli bir rol alamıyorum
            (A) Milli Futbol Takımı'nın golcü futbolcusu Fatih Tekke, milli takımda çok gol atmasına rağmen önemli bir rol alamadığını söyledi.
            Futbol Federasyonu'nun aylık resmi dergisi ''Tam Saha''ya röportaj veren Fatih Tekke, ''Basın toplantısında Fatih Terim, milli takımda önemli bir rol oynayacağının sinyalini verdi. Sen ne düşünüyorsun?'' şeklindeki soru üzerine, ''Milli Takımda çok gol atsam da çok önemli bir rol alamıyorum'' dedi.
            Geçen dönemde milli takım performansını başarılı bulduğunu anlatan Fatih, ''Milli Takıma daha fazla katkı yapmak istiyorum. Milli Takım performansım benim için gerçekten çok önemli. 2006 Dünya Kupası elemelerinde çoğu zaman milli takımda düşündüğüm yerde oynamadım. Orta sahada görev aldığım maçlar da oldu. Bundan sonra daha başarılı olacağım, ancak biraz daha zamana ihtiyacım var'' diye konuştu.
            Fatih Tekke, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda kamuoyu ve medyanın milli takıma destek olması gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
            ''Bizim üzerimizde çok fazla baskı yaratılmazsa bu gruptan rahatlıkla çıkarız. Fakat dışarıdan olumsuzdan daha fazla olumlu tepkiler gelmesi gerek. Çünkü takımın kritik bölgelerinde forma giyen genç arkadaşlarımız var. Bu elemelerde Türkiye'nin desteğini ama tam desteğini bekliyorum.''

''TRABZON'DA TAKIMA VE YÖNETİME DESTEK OLMASI LAZIM''
            Fatih Tekke, eski takımı Trabzonspor ile bir gönül bağı olduğunu belirterek, ''Trabzon camiasına mal olmuş bir insanım'' dedi.
            Taraftarlara kendisini unutmadıkları için teşekkür eden Fatih, ''Hayat devam ediyor. Trabzonspor'un başarısı için herkesin takıma, teknik kadroya ve yönetime destek olması lâzım'' diye konuştu.
            Fatih Tekke, yeni takımı Zenit Petersburg'da goller atarak, iyi başladığını, teknik direktör Dick Advocaat'in kendisiyle sürekli ilgilendiğini belirtip, ''Zenit'i hedeflerine taşırsam 4 sezon boyunca orada olacağım. Dönmeyi düşünmüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• FORTIS TÜRKİYE KUPASI 2.TUR EŞLEŞMELERİ

Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçları kura çekimi yapıldı. Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Galip Asal, Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nüzhet Bağış Kiper, Futbol Federasyonu Profesyonel Maçlar Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile kulüp temsilcileri katıldı.

İkinci Kademe Müsabakaları 32 takımın katılımıyla 20 Eylül 2006 Çarşamba günü yapılacak.

Tek maçlı eleminasyon şeklinde oynanacak maçlar sonunda galip gelen takım tur atlayacak. Karşılaşmaların normal süresinin beraberlikle bitmesi halinde, maçlar 15'er dakikalık iki devre halinde uzatılacak. Uzatma süresinde de beraberlik bozulmazsa kazanan takım, seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek.

2. turu geçen 16 takım ile Turkcell Süper Ligi 2005-2006 Sezonu'nu ilk 4 sırada bitiren Galatarasay, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un katılımıyla oluşturulacak 5'erli 4 grupla kupada mücadeleye devam edilecek.

Kupada 2. tur kura çekiminde takımlar şöyle eşleşti:
              Antalyaspor - Eskişehirspor.
              Gebzespor - Konyaspor.
              Bursaspor - Akçaabat Sebatspor.
              Keçiörengücü - Gaziantepspor.
              Sivasspor - Alanyaspor.
              Kasımpaşa - Ankaraspor.
              Kayseri Erciyesspor - Orduspor.
              Elazığspor - Ankaragücü.
              Sakaryaspor - Bucaspor.
              İstanbulspor - Vestel Manisaspor.
              Kayserispor - Mardinspor.
              Karşıyaka - Denizlispor.
              Gençlerbirliği - Gaziantep Büşükşehir Belediyespor.
              Siirtspor - Çaykur Rizespor.
              İnegölspor - Gençlerbirliği Oftaşspor.
              Samsunspor - İstanbul Büşükşehir Belediyesi.

kaynak: internetspor.com

yani varya geçen sezon son hafta bjk ye yenildik. eğer rize gençleri yenmeseydi biz ilk 4 e giremicektik... işte ozaman hem UEFA olmayacaktı hemde ezik gibi şu turda bizde mücadele edecektik. rabbim yardımcı oldu geçen sezon bize de 4.bitirdik...
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Sayitoğlu: "Zengin bir kadro kurduk"

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını belirterek, alternatifi bol zengin bir kadro kurduklarını söyledi..

1 Eylül 2006, 15:54
                Almayı planladıkları oyuncuların bir çoğunu transfer etiklerini belirten Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "Takıma yapılması gereken takviyeleri yaptık. Bir birine kısa zamanda uyum sağlayabilecek oyuncuların takımın bünyesinde olmasına dikkat ettik. Bireysel yetenekleri iyi olan oyunculara sahibiz. Türkiye'nin en iyi kadrolarından birini kurduğumuzu düşünüyorum. Yeni transferlerle birlikte daha güçlü olacağız" dedi.

Trabzonspor'un her zaman hedefi olan bir takım olduğunu belirten Sayitoğlu, "Transfer mevsiminin sona ermesi ile biz de transferi kapattık. Kadromuzda yer alan genç oyuncularımızla ilgili görüşmelerimiz var. Bunun dışında başka bir transfer görüşmemiz yok. Trabzonspor yönetim kurulu olarak alternatifi bol, zengin bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Transfer mevsiminde her kulüp gibi bizde bir takım sıkıntılar yaşadık. Elbette biz de takımımıza kaliteli oyuncular katmak isteriz. Takıma katkı sağlayacak kaliteli oyuncularıda bünyemize kazandırdık. Trabzonspor'un menfaatlerine zarar verecek her türlü transferden de uzak durduk. Hiç bir oyuncu Trabzonspor'dan büyük değildir. Trabzonspor'un yapısına uygun Trabzon'nun şartlarına uyacak oyuncuları aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'u hedeflerine taşıyacak iyi bir kadro kurduklarını belirten Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir takımdır. Bu amaç doğrultusunda bizi hedeflere taşıyacak kaliteli bir kadro oluşturduk. Artık tüm gücümüzle takımımızın oynayacağı maçlara ve hedeflere konsantre olmalıyız. Camianın bize güvenmesini ve kurduğumuz bu kadroya sahip çıkmak istiyoruz. Trabzonspor yeni hedeflerine bu oyuncularla birlikte gidecek. Bu anlamda biz yönetim kurulu olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da takımlarına destek olarak moral ve motivasyonlarını her zaman üst seviyede tutmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

kaynak:ajansspor

Yorum

• arkadaşlar mutlaka okumuşsunuzdur ama bir de buradan okuyun dedim.Bu Folomac Fenerin resmi bülteni gibidir bilirsiniz bunlar fenere toz kondurmaz ama bugün bir istisna olmuş yarın Azize kulaklarını çeker
                  Fotomaç Fener'in golcüsü Deivid'i araştırdı

Portekiz'in Record gazetesinin Sporting Lizbon takımını takip eden spor editörü Jose Luis Parreira, Fotomaç'a Deivid'le ilgili konuştu. Parreira, "Deivid, Jardel'in tek ayağı bile olamaz. Sporting Lizbon'da hayal kırıklığı yarattı..." dedi.

Deivid çok kötü seçim

"Jardel'in tek ayağı bile olamaz. Bu transferden sadece S. Lizbon kazandı".

F.Bahçe'nin yeni transferi forvet Deivid Souza'yı Portekizli gazeteciye sorduk. Record gazetesinin Sporting Lizbon editörü Jose Luis Parreira, F.Bahçelileri üzecek açıklamalar yaptı. Parreira şunları söyledi: "Deivid, Portekiz'de kimseyi mutlu etmedi. Çok gol atması bekleniyordu ama sezonu birkaç golle
                  tamamladı. Koşmaz, pres yapmaz. Bence çok kötü bir forvet. Bu transferde sadece Sporting Lizbon kazandı."

VASAT BİLE DEĞİL
                  "Giderken, 'Hocam bana güvenmedi' dedi. Aslında şans da buldu. G.Saray'a gelen Jardel'in tek ayağı bile olamaz. Sporting Lizbon taraftarları ondan kurtulduğu için bayram yapıyor. Özel yaşantısı düzenlidir. Sorun yaratmaz. Uyum sorunu da çekmez. Ancak vasat bir golcü bile değil. Hayal kırıklığı yaratmasının yanında taraftar ile hep sorun yaşadı. F.Bahçe çok yanlış bir transfer yaptı."
                  Bilge ESER
                  Kaynak : garip ama gercek FOLOMAC
                  Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Futbolda 1. transfer dönemi bugün sona erdi. Turkcell Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Arjantinli Carrusca, Japon Inamoto ve eski yıldızı Okan Buruk’u transfer ederken, Shakhtar Donetsk’den Tolga Seyhan’ı da kiralık, olarak renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılarda Saidou Fransa’nın Nantes kulübüne, Altan Aksoy Çaykur Rizespor’a, Volkan Aslan da Ankaraspor’a gitti.

Sarı-kırmızılılar bu 5 transferle birinci transfer döneminde en az futbolcu
                    transfer eden takım oldu.
                    Fenerbahçe, Gençlerbirliği’nden Uğur Boral’ı, Beşiktaş’tan Tümer Metin’i,
                    Uruguaylı Lugano’yu, Sırp Kezman’ı, Brezilyalı Edu ve De Souza’yı 100. yıl
                    kadrosuna dahil ederken, sarı-lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Nobre ise
                    tercihini Beşiktaş’tan yana kullandı.
                    Sarı kanaryalar 6 futbolcuyla sözleşme imzalarken 9 futbolcusunu başka
                    takımlara gönderdi.
                    Beşiktaş, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da transferin en hareketli
                    takımlarından biri oldu. Siyah-beyazlılar, aralarında Sergen Yalçın, Ahmet
                    Dursun, Okan Buruk, Tümer Metin, Ahmed Hassan gibi yıldızların bulunduğu 13
                    futbolcuyu başka takımlara gönderdi.
                    Sezona Süper Kupa ile başlayan Beşiktaş, yollarını ayırdığı çok sayıda
                    futbolcuya karşın Baki Mercimek, Nobre, Fahri Tatan, Vedran Runje, Ricardinho,
                    Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz ve Matias Emilio Delgado’yu kadrosuna kattı.
                    Kara kartallar da 8 futbolcuya siyah-beyazlı formayı giydirirken 13
                    futbolcusuyla yollarını ayırdı.
                    Şampiyonluk adaylarından Trabzonspor ise 9 futbolcuyu renklerine bağlarken
                    22 futbolcusunu da başka takımlara gönderdi. Bordo mavililer, transfer trafiğinin
                    en çok yaşandığı takım oldu.
                    Ligin yeni takımlarından Sakaryaspor ile Bursaspor ise 16’şar futbolcu
                    transfer ederek transfer sezonunun en hızlı takımları oldu.
                    Turkcell Süper Ligi’nde mücadele eden takımların transfer ettikleri ve
                    gönderdikleri futbolcuların isimleri şöyle:

Beşiktaş
                    --------
                    Gelenler: Vedran Runje (Hırvat-Standard Liege), Mert Nobre
                    (Brezilyalı-Fenerbahçe), Matias Emilio Delgado (Arjantinli-FC Basel), Baki
                    Mercimek (Gençlerbirliği), Burak Yılmaz (Antalyaspor), Fahri Tatan (Çaykur
                    Rizespor), Serdar Kurtuluş (Bursaspor), Ricardo Luis Pozzi Rodrigues
                    ’’Ricardinho’’ (Brezilyalı-Corinthians)
                    Gidenler: Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun (Etimesgut Şekerspor), Tümer Metin
                    (Fenerbahçe), Oscar Eduardo Cordoba Arce (Antalyaspor), Daniel Gabriel Pancu,
                    Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur (Bursaspor), Ailton Golcalves Da Silva
                    (Kızılyıldız), Çağdaş Atan (Trabzonspor), Ahmed Hassan Kamel (Anderlecht),
                    Souleymane Youla (Lille), Okan Buruk (Galatasaray), Tayfur Havutçu (Jübile)

Fenerbahçe
                    ----------
                    Gelenler: Tümer Metin (Beşiktaş), Uğur Boral (Gençlerbirliği), Diega Alfredo
                    Lugano Moreno (Uruguaylı-Sao Paulo), Mateja Kezman (Sırp-Atletico Madrid), Deivid
                    de Souza (Brezilyalı-Sporting Lizbon), Eduardo Luis Abonizi De Souza ’’Edu’’
                    (Brezilyalı-Cruzeiro)
                    Gidenler: Nicolas Anelka (Bolton Wanderers), Mert Nobre (Beşiktaş), Recep
                    Biler (Karşıyaka), Mahmut Hanefi Erdoğdu (Gaziantepspor), Servet Çetin ve Gürhan
                    Gürsoy (Sivasspor), Murat Hacıoğlu (Ankaraspor), Zafer Biryol (Bursaspor), Fabio
                    Luciano (Serbest)

Galatasaray
                    -----------
                    Gelenler: Tolga Seyhan (Shakhtar Donetsk), Okan Buruk (Beşiktaş), Marcelo
                    Adrian Carrusca (Arjantinli-Estudiantes), Junichi Inamoto (Japon-West Bromwich
                    Albion), Mehmet Topal (Dardanelspor)
                    Gidenler: Alioum Saidou (Nantes), Volkan Arslan (Ankaraspor), Yalçın Ayhan
                    (Kayseri Erciyesspor), Uğur Uçar (Kayserispor), Marek Heinz (Serbest), Cafercan
                    Aksu, Mülayim Erdem (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Zafer Şakar
                    (Denizlispor), Uğur Demirok (Gaziantepspor)

Trabzonspor
                    -----------
                    Gelenler: Cem Demir (Pendikspor), Çağdaş Atan (Beşiktaş), Ersen Martin
                    (Ankaraspor), Musa Büyük (Ankaraspor), Marcelo Dos Santos Hertha Berlin, Murat
                    Ocak (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Umut Bulut (Ankaragücü), Kiki Musampa
                    (Atletico Madrid), Mustafa Keçeli (Denizlispor)
                    Gidenler: Fatih Tekke (Zenit Petersburg), Tomas Jun (Sparta Prag), Ardijan
                    Djokaj(Ankaraspor), Mehmet Yılmaz (Ankaraspor), Adem Koçak (Ankaraspor), Tayfun
                    Cora (Kayserispor), Ali Güzeldal (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Ergin Keleş
                    (Sakaryaspor), Erdinç Yavuz (Sakaryaspor), Hasan Sönmez (Kayserispor) Hasan
                    Yaranlı (Arsinspor), Çağdaş Topal (Arsinspor), Süleyman Altuntaş (Arsinspor),
                    Yavuz Otabaşı (Arsinspor), Eyüp Kadri Ataoğlu (Sarıyer), Yusuf Kurtuluş (Darıca
                    Gençlerbirliği), Arda Demiral (Darıca Gençlerbirliği), Burak Keskin (Arsinspor)
                    Sinan Sarıkurt (Akçaabat Sebatspor), Aykut Aygün (Maltepspor), Emrah Kol
                    (Sarıyer), Mustafa Beşir (Arsinspor)

Kayserispor
                    -----------
                    Gelenler: Muhammet Hanifi Akagündüz (Rapid Wien-Avusturya), Leonardo
                    Iglesias (Rafaela-Arjantin), Kavianpour (Persepolise Teheran-İran), Cesar Toledo
                    (Real Zaragoza-İspanya), Tayfun Cora (Trabzonspor), kaleci Hasan (Trabzonspor),
                    Uğur Uçar (Galatasaray), Marcelio Mendez (Perano-Uruguay)
                    Gidenler: Ergün Teber (Sakarya), Rashad Sadigov (Neftçi), Bora (Altay),
                    İlker (Mersin İdman Yurdu), Yordanov (Konyaspor), Bayram Toysal (Denizlispor),
                    Rodic (Porsmuh-Slovenya), Muhammet Hanifi Yoldaş (Ankaraspor)

Kayseri Erciyesspor
                    -------------------
                    Gelenler: Lazarov, (Gaziantep), Özgür (Ankaraspor), Dalovic (Armania
                    Blefeld-Almanya), Mehmet Eren (Eskişehirspor), Yalçın Ayhan (Galatasaray),
                    Mustafa Sarp (Ankaraspor), Zafer Özgültekin (Ankaragücü), Toth (Malatyaspor)
                    Gidenler: Şenol (Malatyaspor), Kazım Şeker (Türk Telekom), Burhan
                    (Malatyaspor), Victor Agali (Ankaragücü), Devran (Ankaraspor), Aydın Yıldırım
                    (Samsunspor)

Ankaragücü
                    ----------
                    Gelenler: Posavec Srebrenko (Varteks Varazdin), Gustave Bebbe (Konyaspor),
                    Andre Da Silva (Ponte Preta), Ceyhun Eriş (Samsunspor), Mustafa Özkan ve Aytaç Ak
                    (Malatyaspor), Tita, (Ankaraspor), Victor Agali (Kayseri Erciyesspor)
                    Gidenler: Umut Bulut (Trabzonspor), Birol Alsancak, Evren Erdeniz
                    (Karşıyaka), Niyazi Güney (Mardinspor), Zafer Özgülketin (Kayseri Erciyesspor),
                    Jean Batista, Heverton Alves, Elvir Baliç, Baiano, Okan Koç (Konyaspor

Gençlerbirliği
                    --------------
                    Gelenler: Lamine Traore (Anderlecht), Ulaş Güler (Marmaris Belediyespor),
                    Okan Öztürk (Çaykur Rizespor), Michael Niçoise (FC Brussels), Draman Haminu
                    (Kızılyıldız), Recep Öztürk (Sakaryaspor), Adem Dursun (Gaziantepspor)
                    (Gidenler: Sedat Yeşilkaya (Denizlispor), Uğur Boral (Fenerbahçe), Baki
                    Mercimek (Beşiktaş), Ömer Çatkıç, İsmail Güldüren (Bursaspor), Ali Cansun
                    (Antalyaspor), Tayfun Korkut

Ankaraspor
                    ----------
                    Gelenler: Volkan Aslan (Galatasaray), Murat Hacıoğlu (Fenerbahçe) Devran
                    Ayhan, Murat Akyüz (Kayseri Erciyesspor), Bilal Kısa (Malatyaspor), Anıl
                    Taşdemir (Göztepe), Mehmet Yılmaz, Adem Koçak, Adrian Djokaj (Trabzonspor), Murat
                    Tosun (Karşıyaka)
                    Gidenler: Ahmet Yıldırım (Etimesgut Şekerspor), Hasan Yiğit (Bursaspor),
                    Murat Erdoğan (Sakaryaspor), Özgür Bayer (Kayseri Erciyesspor), Musa Büyük, Ersen
                    Martin (Trabzonspor), Tita (Ankaragücü), Dragoslav Jevriç, Erman Özgür, Mustafa
                    Sarp

Gaziantepspor
                    -------------
                    Gelenler: Mahmut Hanefi Erdoğdu (Fenerbahçe), Kaba Diawara (Ajacio), Oğuz
                    Dağlaroğlu (Sivasspor), Mahmut Bezgin (GASKİ Spor), Nikula Josic (Zelendjic),
                    Göksel Akıncı (Diyarbakırspor), Orhan Taşdelen (Altyapı), Sinan Demircioğlu
                    (Diyarbakırspor), Fatih Şen (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Cristian Rodrigo
                    Zurita (Colon), Nikula Drinciç (Partizan)
                    Gidenler: İvanov Lazarov (Kayseri Erciyesspor), Sedat Ağcay (Konyaspor),
                    Kaya Tarakçı (Kocaelispor), Barış Durmaz (Samsunspor), Mutlu Kızıltan
                    (İstanbulspor), (Kocaelispor) Tolgahan Acar (Adansapor), Ferhat Güler (Gaziantep
                    Büyükşehir Belediyespor), Ozan Tahtaişleyen (Uşakspor), Ahmet Burak Solakel
                    (Mardinspor), Adem Dursun (Gençlerbirliği)

Konyaspor
                    ---------
                    Gelenler: Alex Yordanov (Kayserispor), Eder Ceccon (Brezilya Juventude),
                    Da Silva (Breziliya-İtuana), Erman Özgür (Ankaraspor), Sedat Ağçay
                    (Gaziantepspor), Oğuzhan Bahadır (Elazığspor), Ufuk Ateş (Altay), Okan Koç
                    (Ankaragücü), Erkan Sekmen (Beşiktaş), Eren Şen (İsviçre-Thun), Uğur Yanıkdemir
                    (Altyapı)
                    Gidenler: Okan Yılmaz (Sakaryaspor), Zafer Demir (Sakaryaspor), Ümit
                    Bozkurt (Vestelmanisaspor), Bebbe Anilet (Ankaragücü), Rivero
                    (Venezuella-Caracas)

Sivasspor
                    ---------
                    Gelenler: Serdar Topraktepe (Bursaspor), Hasan Yurt (Gaziantepspor), Harun
                    Avgın (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Gündüz Gürol Azer (Vestel
                    Manisasspor), Brezilyalı Fabricıo Carvalho Pereıra (Rıo De Jenıro Bangu F.C),
                    Hollandalı Nordin Wooter, Servet Çetin (Fenerbahçe), Beşiktaş’ın eski oyuncusu
                    Ali Eren Beşerler (Altay), Gürhan Gürsoy (Fenerbahçe-kiralık olarak geldi), Hakan
                    Canbazoğlu (Galatasaray)
                    Gidenler: Murat Duman (Sakaryaspor), İbrahim Aydemir (Samsunspor), Atilla
                    Birlik (Malatyaspor), Oğuz Dağlaroğlu (Gaziantepspor), Tolga Doğantez (Çaykur
                    Rizespor), Yusuf Akbel (Eyüpspor), Yusuf Peken (Alanyaspor), Serdar Akdoğan
                    (Kasımpaşaspor) Ünal Demirkıran, Raymond Kalla, Edson Arauja Da Silva
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çaykur Rizespor
                      ---------------
                      Gelenler: Murat Uluç (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Razandra Tjikuzu
                      (Duisburg), Emrah Eren (Malatyaspor), Uğur Işıkal (Karşıyaka), Cemil Mengi
                      (Türkiyemspor), Dragan Jeliç (Maribor-Slovenya), Tolga Doğantez (Sivasspor),
                      Yavuz Onuk (Mersin İdmanyurdu), Enis Uluhan (Den Bosh-Hollanda), Altan Aksoy
                      (Galatasaray)
                      Gidenler: Okan Öztürk (Gençlerbirliği), Şener Aşkaroğlu (Vestel Manisaspor),
                      Serkan Özdemir (Samsunspor), Evren Kürkçü (Samsunspor), Ünal Alpagun (İstanbul
                      Büyükşehir Belediyespor), Douglas Dos Santos (Crisuma Brezilya), Fahri Tatan
                      (Beşiktaş), Eray Açıkgöz (Boluspor), Gökhan Kaba (Samsunspor), Eray Açıkgöz
                      (Boluspor), Soner Eserbaş (Siirtspor), Seydihan Başlantı (Ünyespor)

Denizlispor:
                      ------------
                      Gelenler: Adriano Padilha Nascimento (FC Saturn-Rusya), Julio Cesar Mendes
                      Moreira (Belasitsa Petrich-Bulgaristan), Valmir Riberio Siqueira (Club
                      Regatas-Brezilya), Erman Güraçar (Ankaragücü), Zafer Şakar (Galatasaray), Bayram
                      Toysal (Kayserispor), İlkay Demir (Pendikspor), Fatih Yiğen (Denizli
                      Belediyespor), Emin Aladağ (İnegölspor), Burak Akyıldız (Aliağa Belediyespor),
                      Osman Kodalak ve Murat Karakoç (Aydınspor), Ramazan Irmak (Bodrum Yalıkavakspor),
                      Çağlar Birinci (Bakırköyspor), Sedat Yeşilkaya (Gençlerbirliği)
                      Gidenler: Mustafa Keçeli (Trabzonspor), Güven Varol ve İhsan Burak Özsaraç
                      (Vestel Manisaspor), Levent Kartop (Antalyaspor), Hüseyin Kartal
                      (Diyarbakırspor), Yaser Yıldız, Eyüp Kaymakçı, Hüseyin Ateş, Hasan Durmaz ve
                      Ramazan Irmak (Uşakspor), Burak Akyıldız (Bilecikspor)

Antalyaspor
                      -----------
                      Gelenler: Şenol Can (İnegölspor), Jaroslav Bienuk ve Piotr Dziewicki
                      (Polonya-Amica), Oscar Cordoba (Beşiktaş), Ali Bilgin (Almanya-Essen), Vahap Işık
                      (Gaziantep Büşükşehir Belediyesi), Uğur Kavuk (İstanbul Büyükşehir), İlyas
                      Kahraman (Diyarbakırspor), Pavol Straka (Slovakya-Zilina), Maynor Suazo
                      (Norveç-Brann) Levent Kartop (Denizlispor)
                      Gidenler: Şenol Karagöl (Diyarbakırspor), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Onur
                      Tuncer (Fenerbahçe), Suat Usta (Sakaryaspor), Hakan Keleş (Dardanelspor), Kaan
                      Dobra (Kocaelispor), Hasan Özer (Elazığspor), Mehmet Yılmaz, Cem Sinan, Tayfun
                      Seven, Ümit Aydın, Atilla Birlik, Hakan Çimen, Nihat Baştürk, Levent Yücel.

Vestel Manisaspor
                      -----------------
                      Gelenler: Ersan Gülüm (Avustralya), Burak Özsaraç (Denizlispor), Metin Akan
                      (İnegölspor), Şener Aşkaroğlu (Çaykur Rizespor), Fevzi Tuncay (Malatyaspor),
                      Sinan Özkan (Türk Telekomspor), Güven Varol (Denizlispor), Stephane Borbiconi
                      (Metz)
                      Gidenler: Zafer Demiray (Kayseri Erciyesspor), Karel D’Haene, Göksel Gencer
                      (Mersin İdman Yurdu), Yılmaz Özlem ve Yunus Ceylan (Diyarbakırspor), Kenan
                      Aslanoğlu, Sinan Kaloğlu (Bursaspor), Hüseyin Yoğurtçu (Yalovaspor), Soner
                      Sakarya (Uşakspor), Birol (Sivasspor)

Sakaryaspor
                      -----------
                      Gelenler :Luis Enrıque Martinez Rodriguez (S.F.C Deportiva), Franco Dario
                      Cangele (Boca Juniors), Alejendro Ruben Capurro(Boca Juniors), Jose Clayton
                      Ribeiro Menezes (Al-Saad Sport Club), Musa Sinan Yılmazer (Altyapı), Murat Duman
                      (Sivasspor), Murat Erdoğan (Ankaraspor), Zafer Demir (Konyaspor), Okan Yılmaz
                      (Konyaspor), Suat Usta (Antalyaspor), Sedat Debreli (İstanbulspor), Ali Şen
                      Kandil (Trabzonspor), Cenk Tekelioğlu (Altay), Ergin Keleş (Trabzonspor), Ergün
                      Teber (Kayserispor), Erdinç Yavuz (Trabzonspor)
                      Gidenler: Serdal Kurt, Taner Yapağıcı (Arsinspor), Taner Demirbaş
                      (Malatyaspor), Murat Bölükbaş (Boluspor), Saidi Makasi, Honore Kabango, Ferdi
                      Tatlı (Mardinspor), Mehmet Budak (Malatyaspor), Ramazan Kahya (Malatyaspor),
                      Aydın Çetin, Levent Kayatekin (Zeytinburnuspor), Onur Nasuhoğulları (Altay),
                      Yücel Ömür Ejder (Karşıyaka), Recep Öztürk (Gençlerbirliği), Nezir Narin
                      (Eskişehirspor), Kemal Volkan Özkalyoncu (Mersin İdman Yurdu), Emrehan Ceylan
                      (Akçaabat Sebatspor)

Bursaspor
                      ---------
                      Gelenler: Ömer Çatkıç (Gençlerbirliği), Yavuz Özkan (Denizli Belediyespor),
                      Hasan Yiğit (Ankaraspor), İsmail Güldüren (Gençlerbirliği), Ömer Erdoğan
                      (Malatyaspor), Volkan Kürşat Bekiropğlu (Malatyaspor), Bekir Ozan Has
                      (B.Merinosspor), Can Cumhur Bozacı (Diyarbakırspor), Yenal Tuncer (Denizli
                      Belediyespor), Velice Sumulikoski (Zenit), Daniel Gabriel Pancu (Beşiktaş),Sinan
                      Kaloğlu (Beşiktaş), Eser Yağmur (Beşiktaş), Mehmet Yılmaz (Altyapı), Fatih Serkan
                      Kurtuluş (Alt yapı), Zafer Biryol (Fenerbahçe)
                      Gidenler: Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Mehmet Al (Eskişehirspor), Serkan
                      Reçber (Eskişehirspor), Bülent Bal (Eskişehirspor), Mehmet Türkmehmet
                      (Eskişehirspor), Mesut Ünal (OYAK Renault), Ömer Kaplan (Altay), Serdar
                      Topraktepe (Sivasspor), Tamer Coşkun (Karşıyaka), Ünsal Aka (Adana Demirspor),
                      Yakup Sertkaya (Altay), Yunus Altun (Mardinspor), Ertuğrul Arslan (Sivasspor),
                      Serdar Nişancı (Maltepespor)
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor'un rakibi Osasuna'ya Şampiyonlar Ligi yolu göründü

Portekiz spor gazetesi ''A Bola'', UEFA'nın Portekizli takımları cezalandırması halinde, UEFA Kupası 1. turunda Trabzonspor'un rakibi olan Osasuna'nın Şampiyonlar Ligi'ne yükseltilebileceğini iddia etti.
                        Portekiz'in Gil Vicente kulübünün geçtiğimiz sezon lige kayıtlı olmamasına rağmen Angolalı Mateus adlı futbolcuyu oynatması sonucu başlayan ve Portekiz Futbol Federasyonu'nun (LPFP) olaya karışan Gil Vicente, Belenenses ve Leixoes kulüplerini cezalandırılmasıyla büyüyen skandalın UEFA Kupası maçlarını da etkileyeceği ihtimali ortaya atıldı.
                        A Bola, ''Mateus Olayı'' olarak adlandırılan skandaldan dolayı UEFA Disiplin Kurulu'nun Portekiz kulüpleri Porto, Sporting Lizbon ve Benfica'yı cezalandırması halinde Chievo (İtalya), Osasuna (İspanya) ve Ajax (Hollanda) kulüplerinin Şampiyonlar Ligi'ne alınabileceklerini ileri sürdü.
                        UEFA Disiplin Kurulu'nun kararını 48 ile 72 saat arasında vereceği bildirildi.

Yorum

• Antrenman

Bugun takımın aksam idmanına gittik ve gittiğimize de pişman olduk.
                          Antrenman sahasına yaklaşmamıza izin vermediler.Çamurun içinden uzak bi yerden izledik.
                          Amatör takımlarda bile böyle laçkalık yok. futbolcular birbiriyle alay ediyo(orta sahada hasan topu alınca "ordan çok iyi vurur" sesleri geliyo )
                          kaçan goller sonrası ana avrat edilen küfürler.
                          lazaroni idmanı bizim gibi izliyor.....
                          neden bu halde olduğumuzu daha iyi anladım.

Yorum

• 01 Eylül 2006 Cuma 19:34
                            Trabzonspor'un rakibi Osasuna'nın Şampiyonlar Ligi'ne alınacağı iddia edildi

Trabzon'a yeni bir şans
                            Portekiz spor gazetesi "A Bola", UEFA'nın Portekizli takımları cezalandırması halinde, UEFA Kupası 1. turunda Trabzonspor'un rakibi olan Osasuna'nın Şampiyonlar Ligi'ne
                            yükseltilebileceğini iddia etti.

Portekiz'in Gil Vicente kulübünün geçtiğimiz sezon lige kayıtlı olmamasına rağmen Angolalı Mateus adlı futbolcuyu oynatması sonucu başlayan ve Portekiz Futbol Federasyonu'nun (LPFP) olaya karışan Gil Vicente, Belenenses ve Leixoes kulüplerini cezalandırılmasıyla büyüyen skandalın UEFA Kupası maçlarını da etkileyeceği ihtimali ortaya atıldı.

A Bola, "Mateus Olayı" olarak adlandırılan skandaldan dolayı UEFA Disiplin Kurulu'nun Portekiz kulüpleri Porto, Sporting Lizbon ve Benfica'yı cezalandırması halinde Chievo (İtalya), Osasuna (İspanya) ve Ajax (Hollanda) kulüplerinin Şampiyonlar Ligi'ne alınabileceklerini ileri sürdü.

UEFA Disiplin Kurulu'nun kararını 48 ile 72 saat arasında vereceği bildirildi.
                            ihsanbayran

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugun takımın aksam idmanına gittik ve gittiğimize de pişman olduk.
                              Antrenman sahasına yaklaşmamıza izin vermediler.Çamurun içinden uzak bi yerden izledik.
                              Amatör takımlarda bile böyle laçkalık yok. futbolcular birbiriyle alay ediyo(orta sahada hasan topu alınca "ordan çok iyi vurur" sesleri geliyo )
                              kaçan goller sonrası ana avrat edilen küfürler.
                              lazaroni idmanı bizim gibi izliyor.....
                              neden bu halde olduğumuzu daha iyi anladım.
                              kardeş dediğin gibiyse vay halimize bizde adam gibi çalışıyorlar sanıyorduk
                              BANA HER YER TRABZON
                              ALPER DALKIRAN

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

(orta sahada hasan topu alınca "ordan çok iyi vurur" sesleri geliyo )
                                Gerçekleri sadece biz görmüyormuşuz demek ki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X