Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsaşık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fatih tekke şu an lig tv ye konuşuyor.
    Telefon bağlantısından aklımda kalanlar:

Fatih Tekke: Başlangıç önemliydi benim için. Traftarın çok fazla beklentisi var. Bir oyuncunun yurtdışında oynaması zor çünkü alışması gerekiyor oraya. Ben yavaş yavaş alışıyorum, bir problem yok şu an.
    Atilla Gökçe: Takımın oyun karakteri nasıl, hangi ülke tarzına benziyor?
    FT: Türk ligine benzerlikleri var. Futbol sert oynanıyor ama teknik kapasite fazla yok. Takımlarda bir çok milli oyuncu var. Zenith'in oyun anlayışı defansif ve kontratakla sonuca gitmeye çalışıyorlar. Orta saha pek pas yapan bir özellikte değil, defanstan çıkarılan toplarla kontratak bir futbol oynanıyor.
    AG: Biraz İtalyan stiline benziyor.
    FT: ÜSt düzey teknik oyuncular yok, forveti iyi olan sonuca gidiyor.
    AG: Tekme yedin mi hiç maçta?
    FT: Evet yedim, ama idmanlar daha sert geçiyor maçlara göre. Bu sabah bir idman yaptık sanki Dünya Kupası finali oynuyoruz gibiydi. Şu an biraz dövüyorlar gibi.
    AG: (61 gol olayıyla ilgili bir soru sordu)
    FT: 61 golü ne zamanda atarım süresini söylemedim, o yüzden rahat sayılırım.
    Onur Şahin: Trabzonspor mağlup başladı, ne düşünüyorsun?
    FT: Maçtan önce ve sonra arkadaşlar görüştük. Farklı oyunculardan kurulu bir 11 sahaya çıktı. KAyseri hemen hemen eski oyunculardan kurulu bir takım çıkardı. Trabzonspor uyum sorununu aşacaktır. Bunun için biraz zamana ihtiyaç var.

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Telefon bağlantısından aklımda kalanlar:

Fatih Tekke: Başlangıç önemliydi benim için. Traftarın çok fazla beklentisi var. Bir oyuncunun yurtdışında oynaması zor çünkü alışması gerekiyor oraya. Ben yavaş yavaş alışıyorum, bir problem yok şu an.
      Atilla Gökçe: Takımın oyun karakteri nasıl, hangi ülke tarzına benziyor?
      FT: Türk ligine benzerlikleri var. Futbol sert oynanıyor ama teknik kapasite fazla yok. Takımlarda bir çok milli oyuncu var. Zenith'in oyun anlayışı defansif ve kontratakla sonuca gitmeye çalışıyorlar. Orta saha pek pas yapan bir özellikte değil, defanstan çıkarılan toplarla kontratak bir futbol oynanıyor.
      AG: Biraz İtalyan stiline benziyor.
      FT: ÜSt düzey teknik oyuncular yok, forveti iyi olan sonuca gidiyor.
      AG: Tekme yedin mi hiç maçta?
      FT: Evet yedim, ama idmanlar daha sert geçiyor maçlara göre. Bu sabah bir idman yaptık sanki Dünya Kupası finali oynuyoruz gibiydi. Şu an biraz dövüyorlar gibi.
      AG: (61 gol olayıyla ilgili bir soru sordu)
      FT: 61 golü ne zamanda atarım süresini söylemedim, o yüzden rahat sayılırım.
      Onur Şahin: Trabzonspor mağlup başladı, ne düşünüyorsun?
      FT: Maçtan önce ve sonra arkadaşlar görüştük. Farklı oyunculardan kurulu bir 11 sahaya çıktı. KAyseri hemen hemen eski oyunculardan kurulu bir takım çıkardı. Trabzonspor uyum sorununu aşacaktır. Bunun için biraz zamana ihtiyaç var.
      Teşekkürler dostum emek harcamışsın. Terazini aktif yap da ekleyelim. Bu arada

Son dakika haberlerini buraya atmanın mantığı nedir? Kimse neden açıklama yapmıyor? Yönetim istifa
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.08.2006, 14:49.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• fatihin konuşmalarında dikkatimi çeken bişey var..zenitten bahsederken 'biz,takımımız' vb sıfatlar kullanmıo...ilginç!!alışamadığı çok belli..bizim eziklerin topçuları gibi anında dönüş yapamıo naapsın

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son dakika haberlerini buraya atmanın mantığı nedir? Kimse neden açıklama yapmıyor? Yönetim istifa
          yaa adamlar kaç defa haber başlığı altında yorum yapmayın dediler..bizse bir haber yazıp iki sayfa yorum yazıoz...yorumu bırak muhabbet edioz yahu olay spordan çıktı onlar da buraya aldı..gayet normal bence

Yorum

• ama bütün konular birbirine karıştı. artık hangi konu nerede belli değil.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fatihin konuşmalarında dikkatimi çeken bişey var..zenitten bahsederken 'biz,takımımız' vb sıfatlar kullanmıo...ilginç!!alışamadığı çok belli..bizim eziklerin topçuları gibi anında dönüş yapamıo naapsın
              Tebrikler, çok dikkatlisin.

VE de benim konuşmanın son anında yakaladığım bir şey var: Trabzonspor ile ilgili konuşurkan "biz" dedi bir kaç yerde.

Yorum

• İlk olarak gmz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaa adamlar kaç defa haber başlığı altında yorum yapmayın dediler..bizse bir haber yazıp iki sayfa yorum yazıoz...yorumu bırak muhabbet edioz yahu olay spordan çıktı onlar da buraya aldı..gayet normal bence
                Çoğu zaman fikir alışverişi yapılıyor. Ama muhabbet tarafı da bir ihtiyaç ise ona göre bir düzenleme yapılır. Burda görüldüğü üzere pire için yorgan yakılmaz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Büyük Kolej Basketbol Ligi'nde çekildi

Büyük Kolej Basketbol Takımı, Yönetim Kurulunun aldığı karar çerçevesinde, Türkiye Basketbol Liginden çekildi. Kararla ilgili olarak Bşk. Rumi Doğay şu açıklamayı yaptı
                  Büyük Kolej Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay, yaptığı açıklamada, profesyonel liglerden çekilme kararı ile ilgili olarak, ''Büyük Kolej olarak Basketbol Birinci Liginden üzülerek de olsa çekiliyoruz. Bu kararı almamızda, sponsorluk görüşmelerimizin olumlu sonuç vermemesi de önemli bir etken oldu'' dedi.

Doğay, açıklamasında şunları söyledi:

''Ankara basketbolunu, 6 yıl süresince Basketbol Birinci Liginde gururla temsil ettik. Bu süre içerisinde bir kez Koraç Kupasına katıldık, ülkemizin ve okulumuzun bayrağını Avrupa'da da dalgalandırdık. Efes Pilsen, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve ligimizin birçok güçlü ekibini yenme onurunu bir okul takımı olarak öğrencilerimize ve velilerimize yaşattık.

Basketbolda bir kolej takımı olarak önemli bir görevimiz de alt yapılarda sporcu yetiştirerek Türk sporuna kazandırmaktır. Bu bilinçle, Birinci Ligde geçirdiğimiz 6 sezonun bazılarında, sadece Türk oyunculardan oluşan kadromuzla mücadele ederek, altyapıdan gelen gençlerimize yol açtık, onların yetişmesine yardımcı olduk.

Okul olarak 20. yılını kutlayan Büyük Kolej, eğitimde dünya okulları ile denklik sağlayan Dünya Okullar Birliği'ne (CIS) tam akredite olan Türkiye'deki 2. okul oldu. Eğitim sektöründe gösterdiğimiz haklı başarıyı, daha da ileri noktalara taşımak arzusundayız.

Büyük Kolej olarak basketbol yaşantımıza, yetiştirici özelliğimizikoruyarak devam edeceğiz. Yetiştiricilik görevimizden asla ödün vermeden yine basketbol ile iç içe yaşayacağız.''

internetspor.com
                  En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 07.08.2006, 15:06.
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tebrikler, çok dikkatlisin.

VE de benim konuşmanın son anında yakaladığım bir şey var: Trabzonspor ile ilgili konuşurkan "biz" dedi bir kaç yerde.
                    evet farkındayım vay be..Fatih işte ya

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çoğu zaman fikir alışverişi yapılıyor. Ama muhabbet tarafı da bir ihtiyaç ise ona göre bir düzenleme yapılır. Burda görüldüğü üzere pire için yorgan yakılmaz
                      valla bilmiorum o kadarını..yönetime sormak lazım

Yorum

• Kanca Trabzon'da

Flaş flaş flaş! Gün içerisinde Trabzonspor kulübü M. Ali Yılmaz tesislerinde heyecanlı saatler yaşandı. Faruk Kanca Trabzon'a geldi.

Geçtiğimiz günlerde Brezilya'dan futbolcu getirmesi için bu ülkeye gönderilen Faruk Kanca, aniden Trabzon'a gelip M. Ali Yılmaz tesislerinde büyük heyecan yaşanmasına neden oldu. Kanca'nın ani gelişiyle geçici şok yaşayan tesis çalışanları ilk olarak bordomavi.net haber ajansına konuştu. Bu tarihi ana şahit olan çalışanlar, "Faruk beyin yolunu umutsuzca gözlüyorduk. Derken ufuktan bir kafa gözüktü. Kafanın tamamı ortaya çıkınca bunun Sayın Kanca'nın kafası olduğunu anlayıp sevindik, sonra Kanca'nın gövdesi en son da ayakları göründü. Bazı arkadaşlar buradan Kanca'nın geoid şeklinde olduğu sonucunu çıkarmış olsalar da, geoid olan şeklin dünyanın ta kendisi olduğu hususunda ikna edilmeleri uzun sürmedi."

Faruk Kanca'nın yanında herhangi birini göremeyen çalışanlar büyük hayal kırıklığına uğradı. Bordomavi.net'e konuşan çalışanlar, Kanca'nın çok bitkin olduğunu ve kimseyle konuşmak istemediğini kaydetti. İlk ağızdan alınan bilgilere göre Kanca, Brezilya'daki ilk günlerinde transfer yapamamasını sakalının olmamasına bağladı. "sakalımız yok ki sözümüz geçsin -silinmiştir-" diyerek strateji değiştiren Kanca'nın, Brezilya'daki günlerini sakal uzatmakla geçirdiği, bu da işe yaramayınca dönmeye karar verdiği bildirildi.
                        En son admin tarafından düzenlendi; 08.08.2006, 13:11.

Yorum

• Hernan Crespo, Inter'e 2 yıllık imza attı.

MILAN – Hernan Crespo is an Inter player. The striker has signed a two-year contract until 30 June 2008. Crespo joins Inter on a two-year free transfer from Chelsea, who have an option to take the player back after one season.

"Hernan Crespo artık Inter oyuncusu. Forvet oyuncusu 30 Haziran 2008'e kadar 2 yıllık sözleşme imzaladı. Chelsea'den bonservissiz Inter'e gelen Crespo'yu, Chelsea bir sezon sonra geri alma opsiyonuna sahip."

...

Bu arada görünen o ki bilimum spor gazetelerinin tüm ısrarlarına rağmen Crespo, Fener'e gelmedi.

Yorum

• @gercekefsane'nin eklediği haber için..

haberde bizle alakalı hiç birşeyden bahsedilmemiş. hani bizle birleşiyodu bu takım. odamı yalan oldu yoksa.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Flaş flaş flaş! Gün içerisinde Trabzonspor kulübü M. Ali Yılmaz tesislerinde heyecanlı saatler yaşandı. Faruk Kanca Trabzon'a geldi.

Geçtiğimiz günlerde Brezilya'dan futbolcu getirmesi için bu ülkeye gönderilen Faruk Kanca, aniden Trabzon'a gelip M. Ali Yılmaz tesislerinde büyük heyecan yaşanmasına neden oldu. Kanca'nın ani gelişiyle geçici şok yaşayan tesis çalışanları ilk olarak bordomavi.net haber ajansına konuştu. Bu tarihi ana şahit olan çalışanlar, "Faruk beyin yolunu umutsuzca gözlüyorduk. Derken ufuktan bir kafa gözüktü. Kafanın tamamı ortaya çıkınca bunun Sayın Kanca'nın kafası olduğunu anlayıp sevindik, sonra Kanca'nın gövdesi en son da ayakları göründü. Bazı arkadaşlar buradan Kanca'nın geoid şeklinde olduğu sonucunu çıkarmış olsalar da, geoid olan şeklin dünyanın ta kendisi olduğu hususunda ikna edilmeleri uzun sürmedi."

Faruk Kanca'nın yanında herhangi birini göremeyen çalışanlar büyük hayal kırıklığına uğradı. Bordomavi.net'e konuşan çalışanlar, Kanca'nın çok bitkin olduğunu ve kimseyle konuşmak istemediğini kaydetti. İlk ağızdan alınan bilgilere göre Kanca, Brezilya'daki ilk günlerinde transfer yapamamasını sakalının olmamasına bağladı. "sakalımız yok ki sözümüz geçsin a.k." diyerek strateji değiştiren Kanca'nın, Brezilya'daki günlerini sakal uzatmakla geçirdiği, bu da işe yaramayınca dönmeye karar verdiği bildirildi.
                              sende suc yok seni oraya koyanın senin sakalınında ben varya ukala herif kac aydır brezilyada bi adam alamadı senin neyine trabzonsporda yoneticlik yapmak
                              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• KRİTİK PAZARTESİ

BUGÜN NETLEŞİR
                                Uzun süredir tranfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavili yönetim, Kayserispor yenilgisi üzerine bu konuya daha ciddi eğilmeye başladı. Başkan Nuri Albayrak kurmaylarına, "Ne yapıp edip bu işi bitirin" diye talimat verdi. Bir süredir peşinden koşulan Fransız kaleci Barthez'e verilen süre bugün doluyor. Ünlü kaleci ile yapılacak görüşmeden olulmu bir sonuç çıkması beklenirken, daha önce ön anlaşma yapılan Hırvat kaleci Pletikosa'nın, "Bana net bir cevap verin" diye baskı yapması yüzünden konunun bugün netleşmesine çalışılacak.
                                MENAJERİ ENGEL
                                Yaklaşık 25 gündür Brezilya'da bulunan yönetici Faruk Kanca'nın da bu ülkedeki çalışmalarına bugün nokta koyması bekleniyor. Kanca'nın, Teknik Direktör Lazaroni'nin ısrarı üzerine Internacionelli Mossoro ile bugün bir kez daha görüşeceği öğrenildi. Mossoro'nın Fabiano Eller ile görüşmesinin andırdan Trabzon'a g
                                elmeyi çok istediği öğrenilirken, menajerinin pürüz çıkardığı biliniyor. Bu hafta içinde bir futbolcu alıp Türkiye'ye dönmeyi planlayan Faruk Kanca'nın listesinin ikinci sırasında bulunan isim ise Palmeiraslı Marcinho.

Karadeniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X