İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Saat 13.30’te başlayan Zenit- Shinnik maçında yedek soyunan Fatih Tekke, oyuna ikinci yarıda girdi.
Hocası Dick Advocaat’ın ikinci yarıda şans verdiğiTekke, Süper Lig'de attığı gollerine Rusya'da da devam etti.
Maça 51. dakikada dahil olan Fatih Tekke, Shinnik karşısında Zenit'i galibiyete götüren golü 69. dakikada rakip filelere bıraktı.
Yorum
-
Bu Kayserili Denyolarda fazla olmaya basladi daha dün futbol haritasinda yoktular simdi iki üc mac kazandilar diye adam mi oldular??.. daha dün B***U bugün KOKTUİlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildiBİZE RUM DİYEN EDEPSİZLER…
Merhaba arkadaşlar...
Bordo-Mavi Net taraftar grubuna bugün üye oldum. Trabzon Spor taraftarlarının böyle bir siteye sahip olduklarını dün Kayseri Spor- Trabzon Spor maçında öğrendim. Daha önce haberim olsa idi, dün ki maça Ankara'dan kalkıp tek başıma gitmezdim...
Dün maçtan sonra yaşanan ve beni oldukça rahatsız eden bir konuyu gündeme taşımak istiyorum. Bu konu artık iyice kabak tadı verdi ve can sıkmaya başladı...
Maçtan sonra, misafir taraftar çıkış kapısında polis nezaretinde bekliyorduk. Kayseri Spor taraftarları haklı olarak galibiyetin sevincini yaşayarak yanımızdan geçiyor ve laf atmayı da ihmal etmiyorlardı.
Lakin, bir grup Kayserilinin " Bunlar Rum" " Rumları yendik Türkleri değil" minvalindeki sözleri çok inciticiydi. Ankaradan gelen genç arkadaşlar gibi ben de buna büyük tepki gösterdik. Trabzon Spor taraftarları ile ilgilenen genç Komiser arkadaşın yapıcı tavırları olmasaydı olaylar çok daha büyüyebilirdi.
Trabzon gibi milli ve manevi değerlere, bu ülkenin bayrağına, milletine ve toprağına bağlı insanların yaşadığı bir şehrin insanlarının bu tarz anılması, ve Rum diye itham edilmesi çok büyük terbiyesizlik...
Ben bunu ilk kez yaşamadım. Defalarca, çok farklı platformlarda bu Rum kelimesi ile muhatap oldum...
Ben konuya duyarsız kalınmaması taraftarıyım... Kayseri'deki meslektaşlarımı yani gazetecileri arayarak bu konuyu dile getirdim. Benden özür dilediler ve Kayseri'nin yerel gazetelerinde bu konuyu işleyeceklerini ve Trabzonlulara Rum diye hitap edenleri köşelerinde kınayacaklarını söylediler.
Kendim de bu konu ile ilgili geniş bir çalışma yapıp, bir haber dergisinde yayınlayacağım...
Ülkemizde, etnik temelli ayrılık tohumlarının kangrene dönüştüğü şu günlerde, Türkiye'nin temel direği olan, Türkiye tuğlarının arasında harç olup, bu tuğlaları aşılmaş duvar yapan Trabzon insanına her platformda bu Rum ithamını kullananları şiddetle kınıyorum..
Bu arada dile getirmek istediğim bir nokta daha var. Genç bir arkadaşımız polis memurlarından biri ile bu konuyu konuşurken " Bizim Karadeniz'de yüzde 1 Rum vardır. Bize de kalkmış Rum diyorlar" şeklinde bir ifade kullandı. Samimiyetinden şüphemin olmadığı bu arkadaşımızın bu cümlesi de çok yanlıştı. 10 milyonluk Karadenizin neresinde dir bu Rumlar Allah aşkına ki biz yüzde 1 Rum var bölgemizde diye kabul edelim...
" Bunlar Rum" " Rumları Yendik Türkleri değil" sözleri Kayseriden Ankaraya gelene kadar kulaklarımda çınladı.
Nihat Genç Abiyle bu konuyu konuşacağım ve bu konuda iki satır birseyler yazmasını isteyeceğim.. Bakalım o ne diyecek...
Selam ve muhabbetle...
NOT… Siteye yeni girdiğim için bu yazımı birden çok yere attım galiba….Kusura bakmayın
Harun Çelik
ANKARA1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Trabzonsporumuzun defansdaki bel Kemigi Milan Stepanov ilk kez Ülkesinin A Milli Takim'ina cagrildi, basarilar diliyoruz kendisine
Kader von Serbien
Torhüter: Dragoslav Jevrić (Ankaraspor AS), Vladimir Stojković (FC Nantes Atlantique).
Abwehr: Marko Baša (Le Mans UC 72), Milan Biševac (FK Crvena Zvezda), Marjan Marković (FC Dynamo Kyiv), Marko Lomić (FK Partizan), Aleksandar Luković (Ascoli Calcio 1898), Milan Stepanov (Trabzonspor).
Mittelfeld: Igor Duljaj (FC Shakhtar Donetsk), Nenad Kovačević (FK Crvena Zvezda), Dejan Stanković (FC Internazionale Milano), Ognjen Koroman (FC Terek Chechenskaya Respublika), Saša Ilić (Galatasaray SK), Aleksandar Trišović (FC Kryvbas Kryvyi Rih).
Sturm: Nikola Žigić (FK Crvena Zvezda), Danko Lazović (BV Vitesse), Danijel Ljuboja (VfB Stuttgart), Marko Pantelić (Hertha BSC Berlin).
Kaynak: http://de.uefa.com/competitions/EURO...Id=442255.htmlSampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
2 Eylül'de Sırbistan-Azerbaycan maçı var oynarsa belki AzTV'de izleme imkanı olur..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Trabzon'a taraftardan tam destek!
Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup olan ve lige kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'a taraftarı moral verdi.
Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile dün gece 00.10 sıralarında Kayseri'den Trabzon'a gelen Bordo-mavili kafileyi hava limanında bir grup taraftar çoşkuyla karşıladı. Futbolcular, Kayserispor deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetin moral bozukluğunu yaşarken, yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu ellerinde maşalelerle şampiyonluk şarkıları söyleyerek, oyunculardan morallerini bozmamalarını istedi.
Kayserispor maçını izlemek üzere kafileyle birlikte Kayseri'ye giden Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve yöneticiler de aynı uçakla Trabzon'a döndü. Başkan Albayrak takımdan ayrı olarak VIP salonundan çıktı. Albayrak'ın Kayserispor mağlubiyeti sonrası oldukça moralsiz olduğu öğrenilirken, diğer yöneticiler de konuşmamayı tercih etti.
06.08.2006
Kaynak : İHA
böyle birşey oldu mu gerçekten, süper bir olay....İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'a taraftardan tam destek!
Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup olan ve lige kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'a taraftarı moral verdi.
Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile dün gece 00.10 sıralarında Kayseri'den Trabzon'a gelen Bordo-mavili kafileyi hava limanında bir grup taraftar çoşkuyla karşıladı. Futbolcular, Kayserispor deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetin moral bozukluğunu yaşarken, yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu ellerinde maşalelerle şampiyonluk şarkıları söyleyerek, oyunculardan morallerini bozmamalarını istedi.
Kayserispor maçını izlemek üzere kafileyle birlikte Kayseri'ye giden Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve yöneticiler de aynı uçakla Trabzon'a döndü. Başkan Albayrak takımdan ayrı olarak VIP salonundan çıktı. Albayrak'ın Kayserispor mağlubiyeti sonrası oldukça moralsiz olduğu öğrenilirken, diğer yöneticiler de konuşmamayı tercih etti.
06.08.2006
Kaynak : İHA
-
Karadenizde %1 rum var diye hitap edilen kişi benim. Lakin ben o lafı öyle söylemedim. "Karadeniz de % 1 laz nufüsü var" diye karadenizlilere "laz" kelimesiyle hitap edilmesinin ürünü olduğunu söyledim.Zira cahil cüheyla kayserillilerin laz-rum ayrımı yapamayacağı aşikardır. Kayseri taraftarları sizce bize neden rum dedi. Bunu düşünmek gerek. Bırakın bunu tüm karadenizlilere neden Türkiye laz diye hitap ediyor? Elbette "laz" ve "rum" farklı kavramlardır.İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildiBİZE RUM DİYEN EDEPSİZLER…
Merhaba arkadaşlar...
Bordo-Mavi Net taraftar grubuna bugün üye oldum. Trabzon Spor taraftarlarının böyle bir siteye sahip olduklarını dün Kayseri Spor- Trabzon Spor maçında öğrendim. Daha önce haberim olsa idi, dün ki maça Ankara'dan kalkıp tek başıma gitmezdim...
Dün maçtan sonra yaşanan ve beni oldukça rahatsız eden bir konuyu gündeme taşımak istiyorum. Bu konu artık iyice kabak tadı verdi ve can sıkmaya başladı...
Maçtan sonra, misafir taraftar çıkış kapısında polis nezaretinde bekliyorduk. Kayseri Spor taraftarları haklı olarak galibiyetin sevincini yaşayarak yanımızdan geçiyor ve laf atmayı da ihmal etmiyorlardı.
Lakin, bir grup Kayserilinin " Bunlar Rum" " Rumları yendik Türkleri değil" minvalindeki sözleri çok inciticiydi. Ankaradan gelen genç arkadaşlar gibi ben de buna büyük tepki gösterdik. Trabzon Spor taraftarları ile ilgilenen genç Komiser arkadaşın yapıcı tavırları olmasaydı olaylar çok daha büyüyebilirdi.
Trabzon gibi milli ve manevi değerlere, bu ülkenin bayrağına, milletine ve toprağına bağlı insanların yaşadığı bir şehrin insanlarının bu tarz anılması, ve Rum diye itham edilmesi çok büyük terbiyesizlik...
Ben bunu ilk kez yaşamadım. Defalarca, çok farklı platformlarda bu Rum kelimesi ile muhatap oldum...
Ben konuya duyarsız kalınmaması taraftarıyım... Kayseri'deki meslektaşlarımı yani gazetecileri arayarak bu konuyu dile getirdim. Benden özür dilediler ve Kayseri'nin yerel gazetelerinde bu konuyu işleyeceklerini ve Trabzonlulara Rum diye hitap edenleri köşelerinde kınayacaklarını söylediler.
Kendim de bu konu ile ilgili geniş bir çalışma yapıp, bir haber dergisinde yayınlayacağım...
Ülkemizde, etnik temelli ayrılık tohumlarının kangrene dönüştüğü şu günlerde, Türkiye'nin temel direği olan, Türkiye tuğlarının arasında harç olup, bu tuğlaları aşılmaş duvar yapan Trabzon insanına her platformda bu Rum ithamını kullananları şiddetle kınıyorum..
Bu arada dile getirmek istediğim bir nokta daha var. Genç bir arkadaşımız polis memurlarından biri ile bu konuyu konuşurken " Bizim Karadeniz'de yüzde 1 Rum vardır. Bize de kalkmış Rum diyorlar" şeklinde bir ifade kullandı. Samimiyetinden şüphemin olmadığı bu arkadaşımızın bu cümlesi de çok yanlıştı. 10 milyonluk Karadenizin neresinde dir bu Rumlar Allah aşkına ki biz yüzde 1 Rum var bölgemizde diye kabul edelim...
" Bunlar Rum" " Rumları Yendik Türkleri değil" sözleri Kayseriden Ankaraya gelene kadar kulaklarımda çınladı.
Nihat Genç Abiyle bu konuyu konuşacağım ve bu konuda iki satır birseyler yazmasını isteyeceğim.. Bakalım o ne diyecek...
Selam ve muhabbetle...
NOT… Siteye yeni girdiğim için bu yazımı birden çok yere attım galiba….Kusura bakmayın
Harun Çelik
ANKARA
Yazıyı yazan arkadaşımızın lütfen oradaki sözü "karadenizde yaklaşık olarak %1 laz nufus var" diye değiştirmesini, yazıyı gönderdiği diğer kişilere de durumu bildirmesini istiyor ve bundan şahsımı haberdar etmesini talep ediyorum.En son Eyüphan tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 20:08.BMN TRABZON
Yorum
-
Rusya'dan Sevgilerle / Kaynak: Zenit resmi sitesi
Fatih'in golü bir kontra-atak sonrasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda bir plase.
Gündüz oynanan maçta sıcaklıktan etkilendiklerini
4-3-3 oynamalarının riski ama o oranda getirisi olan bir sistem olduğu
Gökdeniz Karadeniz ile ilgili bir transfer gelişmesinden de hocanın haberi yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yaptıkları çok büyük bir terbiyesizlik BİZİM KADAR TÜRKLERMİ ACABA!!!!İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildiBİZE RUM DİYEN EDEPSİZLER…
Merhaba arkadaşlar...
Harun Çelik
ANKARA
asıl kim türkmüş trabzonda rizede oturup güya 3 BÜYÜKLERİ tutanlara sormak lazm aslnda trabzonu küçük görüp 3 büyükler diipte bi trabzon maşnda ödü patlayan büyük organizasyon düzenleyen o BÜYÜK saymadkları takımla derbi maçı olduunu söleyenlere sormak lazm kimin türk olduunu yaşadıı memleketi SATANLARA sormak lazm!!!! kimin türk olduunu kendisinden daa has türk olpta rum die köşeye atılanlara sormak lazm!!! biz RUMSAK eer türklerden çok daa önce anadoludaydık!! çok daa önce anadolu insanı oldk!!! daa soradanda anadolu insanı türk olduysa bizde hAS TÜRKÜZ!!!!! kimin türk olduunu güya milliyetçi görünüp her tarafa rum die laflar yağdırıp ve güya kndi memleketinin takımı desteklemeye gelmiş ama aslnda kalbnde 3 "BÜYÜKLERİ" yatıran aslnda kayserispor die bağırıp "asıl düşündüü trabzonda yenildiyse biz kaçıncı oluyoruz?" olan yani yaşadıı memleketi satan insanlara SORMAMAK LAZM
köküm tranzonluysa bende doğumumdan itibaren 12,5 yıl ankarada yaşadm onlar bnden daa mı ii bilcek TÜRKLÜĞÜ!! HOŞT
bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle
o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum