Abi nedir bu ilk hafta rehaveti midir ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beşktaş yenildii
beşiktaşın yenildiine mi sevinseem vestelin iyi oynadığına mı üzülseem
bilemiyorum
bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle
o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...
Yorum
-
Valla bütün tahminler tuttu bende. Biz, beceke ve GAY-se puan kaybederiz febede rahat alır maçı dediydim. Şu haftadan iyi bir taraf çıkarmak adına üç İstanbul kulübünden ikisi puan kaybetti. Bu en azından takımımızı moral olarak belki biraz daha düzeltebilir. Puan kaybedecek olanın sadece kendileri olmayacağı, diğer eziklerinde durumunun pekte hazır olmadığı gibi...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgun Ata'nın "nokta transfer başarısı sağlayan" BJK'sı Vestel'e 1-0 yenildi.
Öyle deme Emrah Delgado yoktu
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
ne dedi ben kaçırdım??İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke NTV de canlı telefon bağlantısında
Yorum
-
Fatih Tekke'ye hangi ligin daha kaliteli olduğunu sordular
rus ligine kıyasla türkiye ligi daha kaliteli olduğunu söyledi.
Kendisine beyaz bir sayfa açtığını ve ilk maçında da türk seyircilerin izlemeye geldiğini söyledi.
Trabzonsporla ilgili bir soru yöneltmediler.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Yanal: "Hep hucuma yönelik oyun oynayacağız"
Beşiktaş maçından sonra açıklamalarda bulunan Vestel Manisaspor teknik direktörü Ersun Yanal şöyle konuştu: "Beşiktaş güçlü bir takım belki de ligin en hazır takımlarından biri. İlk yarı bizim kontrolümüzdeydi ancak ikinci yarıda ön bölgede yorulan oyuncularımız biraz arkaya gömülmemize sebep oldu. Beşiktaş'ın kanatlardan gol bulma arayışı bizim işimize geldi. Aldığımız üç puan ilerleyen haftalar için güven ve umut verici. Yeni bir takımız sonradan katılan çok genç oyuncularımız var bu nedenle biraz geride oyunu kabul ettik yoksa biz yine hep hücuma yönelik bir oyun oynayacağız."
---------------------------------------------------------------------------------------------
Yaşasın ofansif ve göze hoş gelen futbol.Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
teşekkür ederimİlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'ye hangi ligin daha kaliteli olduğunu sordular
rus ligine kıyasla türkiye ligi daha kaliteli olduğunu söyledi.
Kendisine beyaz bir sayfa açtığını ve ilk maçında da türk seyircilerin izlemeye geldiğini söyledi.
Trabzonsporla ilgili bir soru yöneltmediler.
Yorum
-
Benim 500 msj neden azaldı Bilgisi olan var mı? Yaramazlık da yapmadım ki
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
1 Fenerbahçe 1 3
2 Gençlerbirliği 1 3
3 Kayserispor 1 3
4 V. Manisa 1 3
5 Ankaraspor 1 1
6 Denizlispor 1 1
7 Galatasaray 1 1
8 Gaziantepspor 1 1
9 Konyaspor 1 1
10 Sakaryaspor 1 1
11 Ankaragücü 1 1
12 Antalyaspor 1 1
13 Bursaspor 1 1
14 Ç.Rizespor 1 1
15 Sivasspor 1 0
16 Beşiktaş 1 0
17 Trabzonspor 1 0
18 Erciyespor 1 0
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
Vestel, özellikle ikinci yarı pek iyi oynamadı, golü düşünmediler. Bu istatistiklerden de belli: ikinci yarıda V.Manisaspor'un kaleye şutu yok.İlk olarak evliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşktaş yenildii
beşiktaşın yenildiine mi sevinseem vestelin iyi oynadığına mı üzülseem
bilemiyorum
Bizim en azından bir tane vardı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum