Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manisa 1-0 jimnastik
    manisa iyi durumda haftaya isimiz zor manisaya karsi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• V.Manisa:1 Beşiktaş:0 Dk.28 Meduna

Yorum

• Askeri araca saldırı: 3 şehit
        Gümüşhane’nin Şiran İlçesi’nde görevden dönen askeri araca, teröristlerce açılan ateşte 3 er şehit oldu, 4 er de yaralandı. Bingöl’de ise demiryoluna döşenen mayının patlaması sonucu 4 özel güvenlik görevlisi yaralandı.

NTV
        Güncelleme: 18:02 TSI 06 Ağustos 2006 Pazar
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• cidden zor yaa ii top çalıolar hızlılar her topa yetişiolar
          bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...

Yorum

• Konyaspor:1 Sakaryaspor:0
            Antalyaspor:0 Ç.rize:0
            Sivas:1 Gençlerbirliği:1
            G.Antep:1 Denizli:0
            Bursaspor:0 Ankaragücü:0

İlk yarı sonuçları

Yorum

• İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
              BİZE RUM DİYEN EDEPSİZLER…

Merhaba arkadaşlar...

Bordo-Mavi Net taraftar grubuna bugün üye oldum. Trabzon Spor taraftarlarının böyle bir siteye sahip olduklarını dün Kayseri Spor- Trabzon Spor maçında öğrendim. Daha önce haberim olsa idi, dün ki maça Ankara'dan kalkıp tek başıma gitmezdim...

Dün maçtan sonra yaşanan ve beni oldukça rahatsız eden bir konuyu gündeme taşımak istiyorum. Bu konu artık iyice kabak tadı verdi ve can sıkmaya başladı...

Maçtan sonra, misafir taraftar çıkış kapısında polis nezaretinde bekliyorduk. Kayseri Spor taraftarları haklı olarak galibiyetin sevincini yaşayarak yanımızdan geçiyor ve laf atmayı da ihmal etmiyorlardı.

Lakin, bir grup Kayserilinin " Bunlar Rum" " Rumları yendik Türkleri değil" minvalindeki sözleri çok inciticiydi. Ankaradan gelen genç arkadaşlar gibi ben de buna büyük tepki gösterdik. Trabzon Spor taraftarları ile ilgilenen genç Komiser arkadaşın yapıcı tavırları olmasaydı olaylar çok daha büyüyebilirdi.

Trabzon gibi milli ve manevi değerlere, bu ülkenin bayrağına, milletine ve toprağına bağlı insanların yaşadığı bir şehrin insanlarının bu tarz anılması, ve Rum diye itham edilmesi çok büyük terbiyesizlik...

Ben bunu ilk kez yaşamadım. Defalarca, çok farklı platformlarda bu Rum kelimesi ile muhatap oldum...

Ben konuya duyarsız kalınmaması taraftarıyım... Kayseri'deki meslektaşlarımı yani gazetecileri arayarak bu konuyu dile getirdim. Benden özür dilediler ve Kayseri'nin yerel gazetelerinde bu konuyu işleyeceklerini ve Trabzonlulara Rum diye hitap edenleri köşelerinde kınayacaklarını söylediler.

Kendim de bu konu ile ilgili geniş bir çalışma yapıp, bir haber dergisinde yayınlayacağım...

Ülkemizde, etnik temelli ayrılık tohumlarının kangrene dönüştüğü şu günlerde, Türkiye'nin temel direği olan, Türkiye tuğlarının arasında harç olup, bu tuğlaları aşılmaş duvar yapan Trabzon insanına her platformda bu Rum ithamını kullananları şiddetle kınıyorum..

Bu arada dile getirmek istediğim bir nokta daha var. Genç bir arkadaşımız polis memurlarından biri ile bu konuyu konuşurken " Bizim Karadeniz'de yüzde 1 Rum vardır. Bize de kalkmış Rum diyorlar" şeklinde bir ifade kullandı. Samimiyetinden şüphemin olmadığı bu arkadaşımızın bu cümlesi de çok yanlıştı. 10 milyonluk Karadenizin neresinde dir bu Rumlar Allah aşkına ki biz yüzde 1 Rum var bölgemizde diye kabul edelim...

" Bunlar Rum" " Rumları Yendik Türkleri değil" sözleri Kayseriden Ankaraya gelene kadar kulaklarımda çınladı.

Nihat Genç Abiyle bu konuyu konuşacağım ve bu konuda iki satır birseyler yazmasını isteyeceğim.. Bakalım o ne diyecek...

Selam ve muhabbetle...

NOT… Siteye yeni girdiğim için bu yazımı birden çok yere attım galiba….Kusura bakmayın

Harun Çelik
              ANKARA
              olay anında bende orda idim neredeyse dövüş çıkacaktı polisler araya girmeseydi...
              bu arada öğrendim ki bunları söyleyenler kürtlermiş...ne kadar doğru bilmiyorum
              ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                manisa 1-0 jimnastik
                manisa iyi durumda haftaya isimiz zor manisaya karsi
                arada bide rum maçını kaybettik mi tmmdır geçen seneden berbat duruma düşeriz
                ...anti-klişe timi...

Yorum

• takım kaybederse yanı kayseri maçından sonra korktum.
                  yönetim napar acaba?
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Keşke o rum sözlerini duysaydık, maçtan önce bütün kayserililer hoş geldiniz muhabbeti yaptı demek ki maçtan sonra azıtmış herifler, bi ara taşkınlık çıkmış zaten ama pek bişey olmamış rast gelmezki bize ah ulan ah
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Irkçı tezahuratlara ağır cezalar veriliyor Keşke ceza alsalar. Ama bir deli kuyuya taş atmış olur sonra
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olay anında bende orda idim neredeyse dövüş çıkacaktı polisler araya girmeseydi...
                        bu arada öğrendim ki bunları söyleyenler kürtlermiş...ne kadar doğru bilmiyorum
                        Tarih yalan söylemez açıp bakacaklar anadoluda yaşayan ermenilerin nufusunun en yogun olduğu yer GAYseridir. K.hpelikte Rumları 8'e katlarlar ki Karadeniz insanının ne kadar vatan sever ve Türk milliyetçisi olduğunu tüm Türkiye bilir. Ömrüm gurbette geçti her ortamda Trabzonluyum dediğimde ayrı bir itibar gösterildiğine şahidim. Onun içidirki sıkmayın canınızı delikanlı adam arada parmaklık olmayınca söyleseya onu o zaman ona adam derim...

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tarih yalan söylemez açıp bakacaklar anadoluda yaşayan ermenilerin nufusunun en yogun olduğu yer GAYseridir. K.hpelikte Rumları 8'e katlarlar ki Karadeniz insanının ne kadar vatan sever ve Türk milliyetçisi olduğunu tüm Türkiye bilir. Ömrüm gurbette geçti her ortamda Trabzonluyum dediğimde ayrı bir itibar gösterildiğine şahidim. Onun içidirki sıkmayın canınızı delikanlı adam arada parmaklık olmayınca söyleseya onu o zaman ona adam derim...
                          Haklısın Tamer abi delikanlı adam yüzümüze söylerdi onları o bize hoşgeldin diyenler de kayserinin en ateşli taraftar grubunun taa kendileriydi adamlar yanımıza gelmeden önce tezahürat yapıyorlar tam yanımızdan geçince susuyorlar bizi geçiyorlar ondan sonra tekrar tezahürata başlıyorlar, maçtan sonra çalınan kornalarve sevinmeler de tekrar gösterdi ki TRABZONSPOR büyük kulüptür herkes anlasın.
                          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Ben 61 ile de, 38 plaka ile de Güneydoğu'da yolculuk yaptım. Kontrol noktalarında kime ne kadar güvenildiği de canlı canlı gördüm. 61'li yolculuğumuzda her durdurulduğumuz yerde sadece iyi yolculuklar dilendi bize. Söylemek istediğim ayrımcılık vs değil. Kayseri ve Kayserililer de bu vatanın bir parçası, ve çok ayıp etmişler. Ama illa da sidik yarışı istiyorlarsa yanlış memleket seçmişler. Çok takmaya değmez. Yakaladıkları en büyük başarılardan biri koca Trabzonspor'u malup etmek, o da arada bir oluyor. Mazur görmek lazım.

Yorum

• Valla şu anda becekenin maçını yarım yamalak izliyorum beceke pekte iç açıcı değil yani ama yine de bizden kötü değiller.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Ergun Ata'nın "nokta transfer başarısı sağlayan" BJK'sı Vestel'e 1-0 yenildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X