Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rize:2
    gs:0
    dk:30 saldır rize
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• rize tribünlere dost trabzon türünden pankartlar asmış... kaynak milliyet
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Ç.Rizespor-G.Saray maçından notlar
        Turkcell Süper Lig'de Rize'de karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın maçında, Hakan Şükür, Ümit Karan'ın sakatlığı nedeniyle ilk 11'de sahaya çıktı.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı Sabri, kadroda yer almayarak, Rize'ye getirilmedi.

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşılaşmasındaki kadrosunu bozmayarak, aynı kadro ile Galatasaray karşısına çıktı.

Öğle saatlerinde şiddetini azaltan yağmur, maç saatiyle birlikte yeniden şiddetlendi. Yağmur nedeniyle taraftarlar maça ilgi göstermedi. Tribünlerde büyük boşluklar oluştu.

Karşılaşmayı yaklaşık 350 sarı-kırmızılı taraftar da izledi. Tribünlerde Trabzonspor lehine ''Prim değil dostluk lazım'', ''Dost Trabzon'' şeklinde pankartlar asıldı.
        Saha zemini sürekli yağmur nedeniyle bozulurken, silinen saha çizgileri maç başlamadan yeniden çizildi.

Bak seeeen geçen yıl kıyamet koptuydu....
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Vay be... diplomasi bu olsa gerek..

Yorum

• Bu yıl lig hakikaten çok ilginç . Beşiktaşta 4-4 bitirdi maçı. Ahh ruhsuz topçularımız neler kaçırdınız görebiliyo musunuz acaba?
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bİz Sabir TaŞimiyiz . Biktim Hep Ayni Şeylerİ Dİnlemekten

Basın Sözcüsü Kafkas: “Sağduyulu olmalıyız”
              Kulübümüzün Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas Medya Merkezimiz aracılığıyla bir açıklama yaparak toplumu sağduyulu davranmaya davet etti.

Takımımızın son haftalarda adına ve geçmişine yakışmayan sonuçlar aldığını hatırlatan Kafkas, “Her Trabzonsporlu gibi bizler de teknik heyetimiz de oyuncu kadromuz da bu sonuçlar karşısında üzüntülüyüz. Ancak sorumluluk taşıyan kişilerin böylesi durumlarda sadece üzüntü taşımaları yetmez. Ellerinde olan tüm güçlerini sorunları aşmak, sıkıntılara çare bulmak doğrultusunda kullanmak zorundadırlar. Yönetim kurulu olarak yürütmenin başı sıfatıyla yaşanan süreçten sorumluyuz. Bu sorumluluğumuzun gerektirdiği tüm tedbirleri alacağız” diye konuştu.

Kamuoyunda yaşanan spekülasyonları dikkatle takip ettiklerini, eleştirileri de saygıyla karşıladıklarını seslendiren Kafkas, “Ancak içinde bulunduğumuz süreç kaos yaratma süreci değil, en kısa zamanda toparlanma ihtiyacı yaşadığımız bir süreçtir. Bu doğrultuda herkes üzerine düşen görevi yapmalı, kuruma faydalı olacak tavırlarda bulunmalıdır. Bizler yönetim kurulu olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyor, bu sıkıntılı dönemi daha da kenetlenerek aşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• STEPANOV INTER’E GİDİYOR

Trabzonspor’un Sırp savunmacısı Milan Stepanov, Serie A şampiyonu Inter Milan ile prensipte anlaştı. Milan Stepanov’u Inter teknik direktörü Roberto Mancini’nin yardımcılığını yapan eski Sırp futbolcu Sinisa Mihajlovic’in tavsiye ettiği belirtildi.

Hafta içinde İtalyan yöneticilerin Trabzon’a gelerek 23 yaşındaki stoper Stepanov ve kulüp yöneticileriyle son görüşmeyi yapması bekleniyor.

Karadeniz ekibi, Stepanov’un boşluğunu Partizan’ın 25 yaşındaki stoperi Nenad Djordjevic ile doldurmayı planlıyor.

Trabzonspor, Sırbistan milli takımında da forma giyen 1.82 boyundaki futbolcuyu ara transferde renklerine katmak için görüşmelerini sürdürüyor.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Stepanov hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsız..

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Milan Stepanov, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

7 Kasım 2006,

İngiltere'nin Chelsea ve İtalya'nın İnter Milan takımından teklif aldığı yönünde gazetelerde çıkan haberler üzerine Bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Milan Stepanov kendisi hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Milan Stepanov, "Ben profesyonel bir futbolcuyum ve işime bakıyorum. Ancak insan ister istemez çıkan bu tür transfer haberlerinden etkileniyor. Özelikle hiçbir teklif gelmeden, geldi gibi gösterilen ve gideceğim söylenen İngiltere'nin Chelsea ve İtalya'nın İnter Milan takımlarından teklif almadım" dedi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Trabzonspor'un Sırp yıldızı, yapılan haberlerin daha dikkatli ve gerçekleri yansıtarak yapılması gerektiğini ifade ederek, "Transfer mevsimi değil, bu dönemde çıkan transfer haberlerinin oyuncuları yıpratmaya ve bulundukları takıma zarar vermek için yapıldığını düşünüyorum" diye konuştu.
                  “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                  Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stepanov hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsız..

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Milan Stepanov, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

7 Kasım 2006,

İngiltere'nin Chelsea ve İtalya'nın İnter Milan takımından teklif aldığı yönünde gazetelerde çıkan haberler üzerine Bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Milan Stepanov kendisi hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Milan Stepanov, "Ben profesyonel bir futbolcuyum ve işime bakıyorum. Ancak insan ister istemez çıkan bu tür transfer haberlerinden etkileniyor. Özelikle hiçbir teklif gelmeden, geldi gibi gösterilen ve gideceğim söylenen İngiltere'nin Chelsea ve İtalya'nın İnter Milan takımlarından teklif almadım" dedi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Trabzonspor'un Sırp yıldızı, yapılan haberlerin daha dikkatli ve gerçekleri yansıtarak yapılması gerektiğini ifade ederek, "Transfer mevsimi değil, bu dönemde çıkan transfer haberlerinin oyuncuları yıpratmaya ve bulundukları takıma zarar vermek için yapıldığını düşünüyorum" diye konuştu.
                    İste budur,kotu gunlerimiz ya vurun abaliya misali.

Yorum

• 7 Kasım 2006
                      Trabzon'daki YÖK protestosunda arbede: 18 öğrenci gözaltında

Bahadır ÖKTEM/ TRABZON, (DHA)

KARADENİZ Teknik Üniversitesi (KTÜ) ‘Öğrenci Kollektifi' üyelerinin Yüksek Öğretim Kurumu'nu (YÖK) protesto eylemine jandarma müdahale etti. Çıkan arbede sonunda 18 öğrenci gözaltına alındı.

KTÜ Makina Bölümü önünde bugün saat 12.30'da YÖK'ü protesto etmek için toplanan, ‘KTÜ Öğrenci Kollektifi' üyesi 20 öğrenci, jandarma müdahalesiyle karşılaştı. Öğrencilerin izinsiz eylemine müdahale eden jandarma ile öğrenciler arasında arbede çıktı. Birbirlerine kenetlenerek, ‘Parasız eğitim', ‘YÖK'e hayır' sloganı atan öğrencileri, yaklaşık 60 jandarma eri dağıtmakta zorlandı.

Dağılmayan öğrencileri gözaltına almaya çalışan jandarmaya öğrenciler yaklaşık yarım saat süreyle direndi. Jandarma ekipleri, öğrencileri coplayarak ve yerde sürükleyerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan 18 öğrenci, ifadeleri alınmak üzere araçlarla üniversite kampüsü içindeki Jandarma Karakolu'na götürüldü.

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Milan Stephanov ' un transfer olacağına dair haberler nedense hep aynı tandanslı medyadan çıkıyor NEDEN ACABA?!!!!!!!............
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• F.Bahçe'den Hüseyin atağı

Zico'nun, üç ön liberolu sisteme geçmek istediği ve bu nedenle de Trabzon'dan Hüseyin Cimşir'in alınmasını talep ettiği belirtildi. Trabzonspor'un bu teklife sıcak bakması halinde, Fenerbahçe'den Serkan'ı isteyeceği iddia edildi.

İlle Hüseyin

Zico'nun, Zenit'in de talip olduğu kaptan Hüseyin'in alınması konusunda yönetime baskı yaptığı öğrenildi.

3 ön libero için
                          Fenerbahçe, devre arasında Trabzonspor'un kapısını çalacak...Teknik direktör Zico'nun 3 ön liberolu sistemle takımını oynatmayı düşündüğü ve bu nedenle de Fatih Tekke'yi transfer eden Zenit Kulübü'nün de talip olduğu kaptan Hüseyin Çimşir'i kadrosunda görmeyi istediğini sarı-lacivertli yönetime bildirdiği öğrenildi.

Teklif
                          çok ciddi
                          Ön liberoda, Aurelio ve Appiah gibi iki önemli silahı bulunan Zico'nun yönetime bu mevkiye Hüseyin'in alınması için baskı yaptığı belirtildi. Hüseyin'in menajeri Olgun Aydın Peker "Fenerbahçe de Zenit de ciddi tekliflerle Hüseyin'i istiyor" diyerek sarı-lacivertli yöneticilerin şimdiden görüşmeye başladığını açıkladı.

Aurelio olursa!
                          Trabzonspor'un Hüseyin'e karşılık Fenerbahçe'den, son dönemde şans bulamayan Serkan'ı istediği, ayrıca Trabzonspor'un Mehmet Aurelio'yu da geri almak için çaba göstereceği belirtildi. Trabzonspor altyapısından yetişen Hüseyin Çimşir'in bordo-mavililerle 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
                          Yılmaz ŞENOL

Yorum

• bu fotomaç iyice şerefsizleşti buna birisi dur desin

Yorum

• versinler serkan yozgatlı ve illaki aurelioyu hüseyinin yanında celoyuda verelim.
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Antalyaspor tempo arttırdı..

Bu hafta deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, çalışma temposunu yükseltirken, sakat olan Souza, Uğur ve Mustafa Özkaya'nın yanı sıra, hafif sakatlığı olan kaleci Cordoba takımdan ayrı çalıştı..

Genel direktör Yılmaz Vural nezaretinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, top çalma ve gol atma çalışması yaptı. İki takım halinde çift kale maç yapan Antalyasporlu futbolcuları Yılmaz Vural, sık sık uyararak yaptıkları yanlışlıkları gösterdi.

Sakat olan Souza, Uğur ve Mustafa Özkaya'nın yanı sıra, hafif sakatlığı olan kaleci Cordoba takımdan ayrı çalıştılar. Cordoba'nın sol ayağında çekme olduğu, bu nedenle daha hafif bir antrenman yaptığı bildirildi.

Cordoba gazetecilere, 4 yıl kalesini koruduğu Beşiktaş karşısında heyecanlandığını, ama seyircinin kendisini etkilemediğini, profesyonel bir oyuncu olduğunu söyledi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X