Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eski kafa eski şike

şu kanca gelsede kurtulsak beklemekten...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar bugün yine cempipomu papilmi nr karın ağrısı ise o maçımızı yönetecek!Peki TFF bu sezon küfüre ağır cezalar uygulayacakmış,bugün o cem denen zındık 2 sene evvelki gibi bizi katlederse bu hakemlere cezayı kim ve ne ölçüde verecek!!!

Yorum

• Vasco Da Gama'da oynayan bir ortasaha oyuncusu. Ayrıca Lazaroni de çok yakından tanıyor

Adı Bruno Lazaroni
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih'e olan sevgine saygı duyuyorum ama frikik atmak ve Fatih'i aynı cümle içinde kullanma hiç değilse. "Hem sağ, hem de sol ayağıyla frikik atan topçu söyleyin" demek bir maçta hem sağ, hem de sol ayağıyla attığı frikik golleriyle Turun Turku'yu yenip 2-0 'la turu geçtiğimemizi sağlayan Hami ile aynı camiadan olan birine hiç yakışmıyor.

Time'ın anketinde Atatürk Mozart'tan sonra en iyi müzisyen olma yolunda ilerliyordu bir ara. Bu yüzden sevginin Fatih'i hem sağ, hem de sol ayakla frikik atan bir adam yapmasına şaşırmadım. Yine de bakmakla görmek arasındaki nüansa yoğunlaşmanı temenni ederim, nacizane...
          benim iki ayağıyla frikik atmasından kastım iki ayağını da iyi kullanmasıydı. geçen sene bir maçta peşpeşe bir solla bir sağla attı gol olmadı ama çok ilgimi çekmişti. bunu benim sevgim yapmadı anlayacağın. Ben bakmakla görmeyi epey iyi analiz ediyorum da bu fatih fobisini çözmüş değilim. Fatih kalsaydı şampiyonluğun en önemli adaylarındandık. Fatih i olduğundan daa fazla da büyütmüyorum adam şu anda Türk pasaportu olan en iyi forvet. ve şansımıza trabzonlu. ayrıca her fatihle ilgili bir şey yazdığımda içinde hami olan bir yorum gelmesinden de bıktım. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Neyse burası son dakika haberleri daha fazla yer işgal etmenin alemi yok. bugünkü maçta inşallah fatihin yokluğunu hissetmeyiz.
          sevdim seni bir kere başkasını sevemem
          deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• buda lazaroni bu arada kanca ne zaman dönüyor bugün değilmi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vefa, Altay, Gaziantepspor... ların şanlı(!) tarihleri arkadaşlar

Ulan artık gol atmayın iflas ettim!

Bu hikayeyi birinci ağızlardan dinledim. Hem Orhan Şeref Apak federasyonunun genel sekreterlerinden birinden, hem de olayın kahramanı olan Atıfbeyli Kadir’den... Atıfbey Kulübü çok parasızdır, sıfırı tüketmiştir ve ligden düşmüştür. Gaziantepspor ise maçı 6-0 kazanırsa, averajla İkinci Lig’e çıkacaktır. Atıfbey’in yöneticisi Kadir, uçak paraları olmadığı için maça gitmeyeceklerini çünkü hiçbir iddialarının olmadığını söyler. Atıfbey’in maça çıkmaması, Gaziantep’in işine gelmemektedir. Çünkü o taktirde maç hükmen ve 3-0 tescil edilecektir. Çünkü altı gol gerekmektedir. O nedenle de Gaziantep’in bir yöneticisi devreye girer ve uçak paralarını kendilerinin ödeyeceğini söyler. Ancak Atıfbeyli Kadir’in bir isteği daha vardır: ‘Yiyeceğimiz her gol için, takımım adına 10 TL alırım’ der. O da kabul edilir. Maç 7-0 olduktan sonra para sözü veren Gaziantepsporlu yönetici kale arkasına gelir ve ‘Artık atmayın, iflas edeceğim’ diye bağırır. Ancak öyle bir pozisyon gelir ki, atmamak olmaz. Maç 9-0 biter ve son golü atan saha içinde o yönetici tarafından tartaklanır.

[i.

Bu şike maçı sonucunda SEBATaverajla 2. lige çıkamıyor, o anlı şanlı !!! GAZİANTEP lige çıkıyor, 9 golü yiyen kalecide , GAZİANTEPE transfer oluyor sonraki yıllarda FB ye geliyor ve yıllarca milli takımımızın kalesini koruyor, KOVA YAŞAR, şu anda antrenördür kendisi, Takımın ismide ATIF BEY değil ANKARA ALTINDAĞ SPOR kulübüdür.
              TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• beyler fenerbahçenin internet sitesinde forum.antu.com da apoel trabzonspor başlığı açılmış ve başlık çok genişlemiş.Yazanların hemen hepsi trabzonsporun RUMLARA farklı yenilerek elenmesini,rezil olmasını istemiş...Buna bi müdahale edebilecek miyiz? Bu kadarı a fazla.Rumları tutarım Trabzonu tutmam,trabzon da rum diye azıtanlar var.Ne gerekiyosa yapalım bir an önce.Kuduracam burda.
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler fenerbahçenin internet sitesinde forum.antu.com da apoel trabzonspor başlığı açılmış ve başlık çok genişlemiş.Yazanların hemen hepsi trabzonsporun RUMLARA farklı yenilerek elenmesini,rezil olmasını istemiş...Buna bi müdahale edebilecek miyiz? Bu kadarı a fazla.Rumları tutarım Trabzonu tutmam,trabzon da rum diye azıtanlar var.Ne gerekiyosa yapalım bir an önce.Kuduracam burda.
                  Yaşla ilgili bir mesele. Ne yazık ki feybe yöneticileri sorumsuzca taraftarını sömürmeye ve gencecik dağarcıklara nefret aşılayarak zehirlemeye devam ettiği sürece fanatiklik sona ermeyecek. Günahları başlarına olsun
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barthez indirime gitmedi...

Trabzonspor’da kaliteli kaleci arayışları sürüyor. Bordo-Mavili ekibin teklif yaptığı tecrübeli kaleci Barthez’in fiyatı pahalı gelince gözler tekrar Pletikosa’ya çevrildi. Trabzonspor’un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Pletikosa’ya bu kez de kulübü Shatkar Donetks engel koydu. Shatkar’ın ikinci kalecisinin sakatlanması ile kulübün Pletikosa’yı iki hafta gecikmeli göndereceği belirtildi. Bunun üzerine sinirlenen Başkan Nuri Albayrak’ın, Shatkar kulübünü arayıp, “Bu futbolcuyu hemen istiyorum, ya verirsiniz ya da bu transferden vazgeçerim” dediği öğrenildi. Brezilya’da temaslarını sürdüren Faruk Kanca’nın ise transferde son aşamaya geldiği öğrenildi.
                    Belçika ve ukrayna sitelerinde Pletikosa yı Standard Liege in de isediği yazıyor.Tahmin ediyorum bu transfer bu yüzden uzuyor.
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• bu transfer gazeticilerin beyninde üretilmis bi olay oldugu icin uzuyor.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

beyler fenerbahçenin internet sitesinde forum.antu.com da apoel trabzonspor başlığı açılmış ve başlık çok genişlemiş.Yazanların hemen hepsi trabzonsporun RUMLARA farklı yenilerek elenmesini,rezil olmasını istemiş...Buna bi müdahale edebilecek miyiz? Bu kadarı a fazla.Rumları tutarım Trabzonu tutmam,trabzon da rum diye azıtanlar var.Ne gerekiyosa yapalım bir an önce.Kuduracam burda.
                        Uğraşmayın bu eziklerler.Kendi kendilerine afgursunlar

Yorum

lucescunun bir lafı vardı; "köpekler istiyor diye atlar ölmez." boşver arkadaşım takma kafana. ayrıca fener de rumlarla oynasa ben de rumları tutarım tabiki, zamanında tuttum da...

Yorum

• onları seviyesine inmeyı duşunmuyorsunuz değilmı bunu onlar hep yapıyorlar şimdi değilki. bizde onlar rezıl olıunca yaptık şimdide onlar kendileri gibi bizimde avrupada rezil olmamızı istiyorlar ee bu dağal birak kendi kendilerine valvarsınlar köpeklerin duası kabul olsa gökten kemikyağar zaten sen kafanı takma onlar halsıyetsız, şerefsiz, onursuz, memleketsiz,sahipsiz, ezik yetişen insanlar bizim onların lafına sinirlenmemiz sıtres yapmamız saçma.
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Arkadaşlar resmi sitede sayfanın üst kısmındaki resimlerde hala Adem Koçak'lar falan çıkıyor. Resmi site alooo, uyuyor muyuz?
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

okudum...bekliyordum açıkcası ama beni şaşırtanı bir trabzonlunun bizim elenmemiz için yazdığıydı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X