İlk olarak majes tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkan Nuri Albayrak: "Fatih’in emeği tartışılmaz"
Başkanımız Nuri Albayrak yönetim kurulu olarak Fatih Tekke’nin Rusya’nın Zenit St. Petersburg takımına transferine onay verildiğini açıkladı.
Yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısına katılan Albayrak, Fatih Tekke’nin Trabzonspor için tartışılamayacak bir değer olduğunu ve emeğinin tartışılamayacağını vurgulayarak, “Hem kulübümüz hem de Fatih için şartlar oluştuğundan bu transfere yönetim kurulu olarak onay verdik” ifadesini kullandı.
Fatih Tekke ile İstanbul’da görüşen Başkanımız Nuri Albayrak, “Bu görüşmede benden beklediği ve istediği şartların oluştuğunu belirterek izin istedi. Biz de kulübümüze büyük emeği geçen kaptanımızın bu talebini olumlu karşıladık. Bu transfer hem Trabzonsporumuza hem de kaptanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Fatih’in bugüne kadar Trabzonspor’a çok şeyler verdiğini kaydeden Albayrak, “Gelinen noktada Fatih Tekke karşısına çıkan bu fırsatı değerlendirirken de yine kulübüne olumlu yönde katkı sağlamıştır. Kaptanımızın yeni takımında Trabzonspor’u ve Türk futbolunu çok iyi temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Kendisini Fatih Tekke yapan Trabzonspor’un kapıları O’na her zaman açıktır. Kaptanımızın Trabzonsporluluğu tartışılamayacağı gibi kulübümüzle yolları bir gün mutlaka yine kesişecektir” dedi.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
arkadaslar bir şey aklıma geldi... biz böyle bir org. düzenleyemedik ama herkes bir sayfa bir şeyler yazsın fatih tekke için.. bazımız bir kaç sayfa bazımız tek kelime bazımız bir resim bazımız bir kaset... bunları 1 hafta içerisinde biriktirelim ve kulübümüze verelim fatih tekkeye verilmesi üzerine....İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiBiz Kaptanimiza ne verdik
onlar da zenite göndersinler... bu da çok güzel olmaz mı? herkes fatih tekke için duygularını dile getirir..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bence çok güzel bi fikir bunu lütfen yapalımİlk olarak Nytre tarafından gönderildiarkadaslar bir şey aklıma geldi... biz böyle bir org. düzenleyemedik ama herkes bir sayfa bir şeyler yazsın fatih tekke için.. bazımız bir kaç sayfa bazımız tek kelime bazımız bir resim bazımız bir kaset... bunları 1 hafta içerisinde biriktirelim ve kulübümüze verelim fatih tekkeye verilmesi üzerine....
onlar da zenite göndersinler... bu da çok güzel olmaz mı? herkes fatih tekke için duygularını dile getirir..
Yorum
-
evet bencede bu yapilsa güzel olurİlk olarak Nytre tarafından gönderildiarkadaslar bir şey aklıma geldi... biz böyle bir org. düzenleyemedik ama herkes bir sayfa bir şeyler yazsın fatih tekke için.. bazımız bir kaç sayfa bazımız tek kelime bazımız bir resim bazımız bir kaset... bunları 1 hafta içerisinde biriktirelim ve kulübümüze verelim fatih tekkeye verilmesi üzerine....
onlar da zenite göndersinler... bu da çok güzel olmaz mı? herkes fatih tekke için duygularını dile getirir.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
trabzontv nin sunucusu çok güçlü yerlerden bilgi aldık anlaşılmış dio ama yönetim her fırsatta inkar ediyomuşİlk olarak vse61 tarafından gönderildiKanaltürk'te Hırvatların kalcesi Pletikosa'yı Trabzon 1 yıllığına kiraladı dedi. Nedir bilen var mı?
Yorum
-
Bu haberler artık ayyuka çıktı. Eğer bu gerçekleşirse Jefferson+Eller 2. yıldızımıza takas olur diye düşünüyorumİlk olarak vse61 tarafından gönderildiKanaltürk'te Hırvatların kalcesi Pletikosa'yı Trabzon 1 yıllığına kiraladı dedi. Nedir bilen var mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bordo-mavili ekibin kaptanı, Rus takımı ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Zenit, Fatih Tekke'nin bonservisi için 7.5 milyon euro ödeyecek.
Trabzonspor'un son dönemdeki efsanesi olan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Fatih Tekke, Rusya'nın Zenit takımına resmen transfer oldu. Rus ekibi, Fatih Tekke'nin bonservisi için Trabzonspor'a 7.5 milyon euro ödeyecek. Milli futbolcunun Zenit ile yapacağı sözleşmenin 4 yıllık olduğu belirtildi. Bordo-mavili ekip, Zenit yöneticileriyle yaptığı görüşmede Fatih Tekke'nin bir yıl boyunca hiçbir kulübe satılmaması veya kiralanmamasının garantisini aldı. Dün özel işleri için İstanbul'a gelen Fatih Tekke, burada Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile bir görüşme yapıp vedalaştı.
"Mutsuz Gidiyorum"
Bu arada NTV'ye konuşan milli futbolcu, "Herkes maddi olarak büyük bir kazancım oldu diye düşünüyor. Fakat ben paraya önem verseydim, Ocak ayında giderdim" dedi. Trabzonspor'dan ayrıldığı için mutsuz olduğunu belirten Fatih Tekke, "Kulübüme büyük bir para kazandırdığım için mutluyum. Fakat takımdan ayrıldığım için ise mutsuz... Benim hedefim Zenit değil bir Avrupa takımıydı" şeklinde konuştu.
kaynak:ajansspor
bu ne demek oluyor simdi????1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
kaleci transferi olayını 3-4 site vermiş.. bazılarındada yok... bu adamı alsak oynayamayacak.. jefi de yollamış olacağız.. kaleyi o zaman tolga koruyacak iki maçtada.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
şu denilsonu alsınlar yaa bizi anca denilson paklar, ismiyle bile yeneriz diğer takımları borumu yani marcelinho-yattara-denilson-gökdeniz adamları altlarına s......çırtırız birde wiltord varmış onuda alsalar varya kesin şampiyonuz onu alamazlarsa kezman var işte onu alsınlar en azından onada razıyım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum