Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turkcell Süper Ligi’nde 4 haftanın programı
    Turkcell Süper Lig'de 10, 11, 12 ve 13. hafta maçlarının programı belli oldu.

Buna göre ekibimiz 10.haftada 20 Ekim Cuma akşamı saat 20.30’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği, 11.haftada 30 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de H.Avni Aker Stadı’nda Ç.Rizespor, 12.haftada 4 Kasım Cumartesi akşamı saat 19.00’da Adapazarı Atatürk Stadı’nda Sakaryaspor, 13.haftada da 12 Kasım Pazar günü saat 16.00’da H.Avni Aker Stadı’nda Antalyaspor’la karşılaşacak.

Söz konusu haftalarda diğer müsabakaların programı ise şöyle belirlendi:

10. Hafta:
    20 Ekim Cuma
    20.30 Sivasspor-Vestel Manisaspor (4 Eylül)

21 Ekim Cumartesi
    15.00 Bursaspor-Ankaraspor (Bursa Atatürk)
    15.00 Sakaryaspor-Denizlispor (Adapazarı Atatürk)
    20.30 Kayseri Erciyesspor-Galatasaray (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)

22 Ekim Pazar
    15.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş (Rize Atatürk)
    15.00 Antalyaspor-Gaziantepspor (Antalya Atatürk)
    15.00 Ankaragücü-Konyaspor (Ankara 19 Mayıs)
    20.30 Fenerbahçe-Kayserispor (FB Şükrü Saracoğlu)

11. Hafta:

28 Ekim Cumartesi
    14.30 Denizlispor-Antalyaspor (Denizli Atatürk)
    19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği (Ali Sami Yen)

29 Ekim Pazar
    14.30 Konyaspor-Ankaraspor (Konya Atatürk)
    14.30 Gaziantepspor-Sivasspor (Kamil Ocak)
    14.30 Kayserispor-Bursaspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
    14.30 Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor (Ankara 19 Mayıs)
    16.00 Beşiktaş-Sakaryaspor (BJK İnönü)
    19.00 Vestel Manisaspor-Fenerbahçe (Manisa 19 Mayıs)

12. Hafta:

3 Kasım Cuma
    20.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor (FB Şükrü Saracoğlu)

4 Kasım Cumartesi
    14.00 Ankaraspor-Kayserispor (Ankara 19 Mayıs)
    14.00 Sivasspor-Denizlispor (4 Eylül)

5 Kasım Pazar
    14.00 Gençlerbirliği-Ankaragücü (Ankara 19 Mayıs)
    14.00 Bursaspor-Vestel Manisaspor (Bursa Atatürk)
    14.00 Kayseri Erciyesspor-Konyaspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
    16.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray (Rize Atatürk)
    19.00 Antalyaspor-Beşiktaş (Antalya Atatürk)

13. Hafta:

10 Kasım Cuma
    20.00 Denizlispor-Fenerbahçe (Denizli Atatürk)

11 Kasım Cumartesi
    19.00 Beşiktaş-Sivasspor (BJK İnönü)

12 Kasım Pazar
    14.00 Vestel Manisaspor-Ankaraspor (Manisa 19 Mayıs)
    14.00 Gaziantepspor-Bursaspor (Kamil Ocak)
    14.00 Konyaspor-Kayserispor (Konya Atatürk)
    14.00 Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
    14.00 Ankaragücü-Çaykur Rizespor (Ankara 19 Mayıs)
    19.00 Galatasaray-Sakaryaspor (Ali Sami Yen)

yaa maçları öyle bir ayarlamış ki tff ne gençler maçına nede ç.rize maçına gidemiyorumm..bir hafta sonra gidecem trabzona...pazartesi de dönecem.....

Yorum

• Orhan Pamuk Nobel Edebiyat Ödülünü aldı.

Yorum

• soykırım iddaaları kabul edilmiş.

Fransa'da Sosyalist Parti'nin sunduğu ve sözde Ermeni soykırımının inkarının suç sayılmasını öngören yasa teklifi Fransa Parlamentosun'da kabul edildi.

kesinlikle fransız malı kullanmayacağız. her ne şartta olursa olsun.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaşlar herkesi fransız mallarına boykota çağırıyorum... bizi ciddiye almamanın ne dek olduğunu görsünler:

işte fransız malları:
          Benzin: Total, Elf

Süpermarket: Carrefour, Gima, Dia Endi, ChampionSA

İnşaat: Ondulin Avrasya (Onduline -Bituline-Isoline), Lafarge, Chryso, Weber Markem

Seyahat: Air France, Club Med, Fransa'da tatil, Fransız Kültür Merkezi

Tıraş Bıçağı: BIC

Çakmak: BIC, Cartier

Kırtasiye: BIC, Sheaffer

Yoğurt: Danone, Yoplait

Şişe Suyu: Perrier, Danone, Evian

Mutfak ve diğer ev eşyalar: Tefal

Oto Lastiği: Michelin, Uniroyal, Recamic

Oto Yedek Parça: Valeo

Otomobil: Renault, Peugeot, Citroen

Spor Ekipmani: Le coq sportif

Motosiklet, Bisiklet: Peugeot

Giyim: Lacoste , Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent, Etam, René Derby, Sonia Rykiel, Cacharel, Daniel Hechter

Çanta: Longchamps, Lancel, Louis Vuitton

Şampuan: L'Oreal, Studio Line, Lancome

Saç ürünleri: L'Oreal, Studio Line, Garnier, Kerastase

Cilt Bakım ürünleri: Clarins, Guerlain, Avon, Avene

Bebek giyim, mama, oyuncak: Bledina, Mellin, Majorette, DPAM, Petit Bateau

Kozmetik: L'Oreal, La Roche Posay, Biotherm, Christian Dior, Clarins, Vichy

Parfüm: Chanel, Christian Dior, Clarins, Drakkar Noir, Fahrenheit, Lancome,Lavendar Harvest

Dergi: Marie Claire, Elle

Telekom: Alcatel

Sigorta: AXA, Günes Sigorta, Basak Sigorta, Basak Emeklilik (Groupama International)

Finans: Societe General Bankasi, TEB (Türk Ekonomi Bankasi)
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Aralıkta oy kullanacaklar listesi
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.trabzonspor.org.tr/UyeAralik2006.xls
              Aralıkta oy kullanacaklar listesi
              Cafer abi, listeyi ben de görmüştüm de bi şey sorcam.
              Aralık'ta seçim yapılacak mı ki, oy kullanabilecekler listesi diye adlandırmışlar.??
              Benim bildiğim sadece mali kongre yapılacak. Seçim filan olmayacak.
              Derin Trabzonspor
              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• RAHİP CİNAYETİNDE KARAR: 18 YIL 9 AY

Trabzon'da 5 Şubat 2006 tarihinde Santa Maria Katolik Kilisesi Rahibi Andrea Santoro'yu öldürdüğü iddiasıyla tutuklu bulunan sanık O.A., toplam 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
                Dün sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Bahçecik Cezaevi'nden adliyeye getirilen O.A.'yı taşıyan mahkum aracı, adliyenin mahkum girişinin önündeki araç parkları nedeniyle yaklaşık 20 dakika bekletildi. Park eden araçların görevli trafik polislerinin de yardımı ile kaldırılmasının ardından O.A., adliyedeki mahkum bekleme salonuna alındı.
                Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık O.A., 10 kez hakim karşısına çıktı. "Tasarlayarak adam öldürmek, ruhsatsız silah bulundurmak, genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" suçlarından yargılanan cinayet zanlısı O.A., Tasarlayarak adam öldürmek suçundan 16 yıl 8 ay, genel güvenliği tehlikeye sokmak suçundan 1 yıl 1 ay ve ruhsatsız silah bulundurmaktan 1 yıl olmak üzere toplam 18 yıl 9 ay hapis cezasına çaptırıldı.

ÜÇ AYRI SUÇTAN CEZA VERİLDİ

Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık O.A., avukatı Mahya Usta ile birlikte hazır bulundu. Baba Hikmet Akdin de duruşmayı izlerken, annesi Necmiye Akdin ve yakınları adliye dışında mahkemenin sonuçlanmasını bekledi. "Tasarlayarak adam öldürmek, ruhsatsız silah bulundurmak, genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" suçlarından müebbet hapisle yargılanan cinayet zanlısı O.A., tasarlayarak adam öldürmek suçundan 16 yıl 8 ay, genel güvenliği tehlikeye sokmak suçundan 1 yıl 1 ay ve ruhsatsız silah bulundurmaktan suçundan 1 yıl 1 ay olmak üzere toplam 18 yıl 10 ay hapis cezasına çaptırıldı.Duruşma sonrasında sanık avukatı Mahya Usta, tutanakların eline henüz ulaşmadığını ve cezanın küsüratı konusunda yanlış bilgi vermek istemediğini belirterek, açıklama yapmaktan kaçındı.

AİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Sanık O.A.'ya toplam 18 yıl 10 ay hapis cezası verilmesine ailesi tepki gösterdi. Baba Hikmet Akdin ise adaletin verdiği karara saygılı olduklarını ancak cezayı çok bulduğunu ifade ederek, "Bu kadar ağır bir ceza beklemiyorduk. Sonuçta bu bir çocuk. Adaletin verdiği karara saygılıyız" diyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi.Anne Necmiye Akdin ise temyize gideceklerini belirterek, "Adalet sağolsun. Devletim, milletim sağolsun.Benim oğlum 18 yılda yatar, 20 yılda yatar. Devleti milleti için yatıyorsa helal olsun benim evladıma. Allah için yatıyor. Temyize başvuracağız. Bu karar burada bitmeyecek. Bunun temyizi var" dedi. Basın mensuplarının ısrarlı sorularına anne Akdin, tepki gösterdi.

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• yalnız anne böyle diyorsa; bu çocuğun suçu yok... lafa bak; Allah için yatıyormuş... anasına bak, oğlunu al...

Yorum

• İŞKEMBEDEN KONUŞMASIN

HADLERİNİ BİLECEKLER

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Star TV'de yayınlanan Telegol programında Trabzonspor'un havuz gelirlerinden fazla pay almasını eleştiren Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'a büyük tepki gösterdi. Hacıosmanoğlu,"Görüyoruz ki bazı insanlar ağızlarından değil işkembelerinden konuşuyor. Kızıl, önce kendi takımını asansör takım olmaktan çıkarsın. Biz Anadolu kulüplerine sürekli destek vermek istiyoruz. Ama onlar da hadlerini bilecek" dedi.

KENDİ TAKIMINA BAKSIN

Hacıosmanoğlu, bu tip açıklamalara cevap bile vermemeleri gerektiğinin altını çizerek, "Biz büyük bir camiayız. Muhatap alınacak şeyler değil bunlar. Ancak Bursaspor Başkanı'nın camiasına yakışır açıklamalar yapması gerekirdi. Ama görüyoruz ki bazı insanlar ağzından konuşmuyor, işkembesinden konuşuyor. Kızıl önce kendi takımına baksın. Bizi tartışmak onların haddine düşmez.

6 kez şampiyon olmuş, İstanbul hegamonyasını yıkmış, sayısız kupa kazanmış, 4. büyük değil, 4 büyükten biri olan bu takıma dil uzatmasın. Bunlar cahil konuşmalar" dedi.

TARAFTARLAR İSTEDİ

Trabzonspor'un tarihinde birçok büyük dünya takımını dize getirdiğini de vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Bizim taraftarımız her yerde var. Galatasaray nasıl UEFA Kupası'nda şampiyon olduysa biz de zamanında Barcelona, Aston Villa,Liverpool, İnter, Lyon ve Dinamo Kiev gibi çok büyük takımları mağlup ettik. Yine söylüyorum ben bu tip şeylere açıklama yapmazdım. Ama otelden çıktığımda önümü kesen bir taraftar, 'Kızıl'ın açıklamaları karşılıksız mı kalacak?' diye sordu. Bu nedenle ben de açıklama yapma gereği duydum" dedi.

UYARILARI YAPACAĞIZ

'Trabzonspor 20 senedir şampiyon olamıyor' diye kendilerinin eleştirildiğini de belirten Hacıosmanoğlu, "Acaba aynı kişiler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da aynı yüreklilikle eleştirebiliyorlar mı? Biz şampiyon olduğumuz dönemde Galatasaray 15 senedir şampiyon olamıyordu, Fenerbahçe ligin dibindeydi. Beşiktaş uzun bir süre şampiyon olamadı. Bu eleştirileri yapanlar, bunların karşılığını kesinlikle alır. Biz bundan sonra da bu konuşmaları yapan insanlara gereken ikazı yapacağız. Ondan sonra da bu tutumlarını devam ettirirlerse daha agresif olacağız" diye konuştu.

10'DA BİRİNİ ALAMAZLAR

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor olarak Anadolu kulüplerine sürekli destek vermek niyetinde olduklarını vurgulayarak, "Havuz sistemini eleştirenlere ben çok şaşırıyorum. Şu anda bu sistem ortadan kalkarsa biz yine maçlarımızı satarız. Ama onlar şu anda kazandıklarının 10'da birini bile alamazlar. Bunların hesabını iyi yapsınlar. İlk Kulüpler Birliği Toplantısı'nda da gereken şeyleri yapacağız" dedi.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar herkesi fransız mallarına boykota çağırıyorum... bizi ciddiye almamanın ne dek olduğunu görsünler:

işte fransız malları:

Otomobil: Renault, Peugeot, Citroen

)
                      Logan i hicbiyerde okuyamadim en azindan buraya oda fransiz markasi oldugunu yaziyim dedim
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fransa'ya protesto !..

Tekvando Federasyonunun, 23-26 Kasım tarihleri arasında Paris'de yapılacak olan "Uluslararası Olimpik Test Turnuvası'na" Fransa'yı protesto etmek amacıyla katılmayacağı bildirildi..

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, (Ermeni soykırımlarını suç sayan) yasa teklifinin Fransız Parlamentosu'nda kabul edilmesinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, ''Bu karar Türk halkına yapılmış bir karalamadan başka bir şey değildir. Fransa'yı bu tutumundan dolayı kınıyoruz. Hem erkeklerde hem de bayanlarda Avrupa Şampiyonu bir takım olarak ısrarla davet edildiğimiz Uluslararası Paris Turnuvasına katılmama kararı aldık'' diye konuştu.

Bir çok ülkenin katılacağı Paris turnuvasını için tüm hazırlıklarını yaptıklarını dile getire Şahin, şöyle konuştu:
                        ''Bizim bu turnuvada yer almamız için Fransız tekvando federasyonu yetkilileri çok rica ettiler. Biz de hem erkeklerde, hem de bayanlarda Avrupa şampiyonu bir takım olarak tüm hazırlıklarımız yapmıştık ve bu davete icabet edecektik. Ancak Fransızların, Türkiye üzerine oynadıkları bu çirkin olay, bizleri Paris tunuvasını protesto etmeye mecbur etti. Umarım bizim bu protestomuz tüm Türk halkı için örnek olur.''
                        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                        Sizler var ya .....

Yorum

• Disiplin Talimatı'nda değişiklik !..

Futbol Federasyonu bugün yaptığı toplantıda Futbol Disiplin Talimatı'nda değişikliğe gitti.. Kulüpler Birliği'nin talebini kabul eden federasyon, çirkin, kötü tezahürat ve davranışlarda puan silmeye kadar giden yönetmelikte değişiklikler yaptı..

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün Beylerbeyi'ndeki kulüp binasından yapılan toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamayla alınan karar açıklandı. Federasyondan yapılan yazılı açıklama şöyle:
                          "Kulüpler Birliği'nin talebini kabul eden Yönetim Kurulu, "Çirkin, kötü tezahürat ve davranışlar"la ilgili 31. maddede değişiklik yaptı. Buna göre, müsabakaların yapıldığı saha ve tesislerde toplu olarak ve devamlılık arz eden şekilde, söz, hareket, pankart veya benzeri araçlarla aşağılayıcı, tahrik ve taciz edici kötü söz niteliğinde slogan atılması, hareket ve çirkin tezahüratta bulunulması halinde kulüplere, kategorilerine göre ceza verilecek. Suçun ilk defa işlenmesi durumunda Süper Lig kulüplerine 30 ila 60 bin, 2.Lig kulüplerine 15 ila 30 bin, 3.Lig kulüplerine 5 ila 10 bin YTL arasında para cezası verilecek.

Aynı sezon içerisinde fiilin ikinci kez tekrarlanması halinde kulüp seyircisiz oynama cezasına çarptırılacak. Üçüncü tekrarda ise kulübe seyircisiz oynamanın yanı sıra para cezasının alt sınırı uygulanacak. Dördüncü tekrarda kulübe seyircisiz oynama ve para cezasının üst sınırı uygulanacak. Beşinci tekrarda kulübe seyircisiz oynama ve para cezası üst sınırının iki katı tutarında ceza verilecek. Altıncı tekrarda ve devam eden her ihlalde ise kulübe galibiyet halinde verilen puan kadar puan indirimi uygulanacak. Bu eylemler yönünden lig ve kupa müsabakaları aynı kategoride kabul edilecek. Kupa müsabakalarında altıncı ihlal gerçekleştiği takdirde kulüp kupadan ihraç edilecek ve olayın niteliğine göre bir sonraki kupaya katılmama cezası da verilebilecek.(Bir sonraki değişikliklerde 7.,8.,9.,...tekrararda verilecek ceza eklenerek aldım ama uygulayacak yürek yok kararları arasına tamamen girer.)

Yönetim Kurulu toplantısında Fortis Türkiye Kupası ödül dağıtım sistemi de tekrar düzenlendi. 2006-2007 sezonunda Fortis Türkiye Kupası'nda toplam 13.250.000 dolar ödül dağıtılacak. Kupaya grup aşamasında katılacak 20 takıma 120 bin dolar katılım payı ödenecek. Grup aşamasında takımlar galibiyette 100 bin, beraberlikte ise 50 bin dolar almaya hak kazanacak. Çeyrek finale yükselen grup birincisi takımlara 200, grup ikincilerine 100 bin dolar ödenecek. Çeyrek finalde oynayan takımlara 100bi dolar katılım payı, galiplere 150 bin dolar, yarı finale yükselen takımlara ise 200 bin dolar ödül verilecek. Yarı finale katılan ekiplere 100 bin dolar katılım payı, yarı finalin galiplerine de 200 bin dolar ödül parası verilecek. Finale yükselen takımlar 250 bin dolarla ödüllendirilecek. Finale katılan takımlar 100'er bin dolar katılım payı, şampiyon takım 650 bin, finalist takım ise 300 bin dolar alacak.

TFF Yönetim Kurulu'nun 02.08.2006 günlü toplantısında kurulmasına karar verilerek oluşturulan İnceleme Komisyonu da TFF Yönetim Kurulu üyesi M. Kemal Ünsal hakkındaki iddialarla ilgili araştırmasını sonuçlandırdı. İnceleme Komisyonu, M. Kemal Ünsal, Adnan Ölmez ve Bülent Yavuz'un görüşmede bulunduğunu ancak bu görüşmenin konusunun belirlenemediğini, konunun ve buna göre yapılacak işlemlerin belirlenmesi işinin TFF'nin kanun ve talimatları gereği yetkili kurullarına ait olduğunu belirtti. Komisyonun hazırladığı rapor ve eki dosya incelenmek ve hukuki açıdan değerlendirilmek üzere Hukuk Kurulu'na havale edildi. Hukuk Kurulu, çalışmalarını tamamladı ve M. Kemal Ünsal ile Adnan Ölmez arasındaki görüşmenin içeriğinin sadece Adnan Ölmez'in iddialarından ibaret olduğu ve tespit edilmesine imkan bulunmadığını değerlendirdi. TFF Yönetim Kurulu, isnat olunan iddiaların hiçbir somut kanıta dayanmadığı sebebiyle herhangi bir işlem yapılmasına yer olmadığına karar verdi.

Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca şu kararlar alındı:
                          - 8.10.2006 tarihinde oynanan ve Mustafakemalpaşaspor'un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan Aydınpor-Mustafakemalpaşaspor 3.Lig müsabakasında, Aydınspor futbolcusu Emre Özkurt'un sarı kart cezalısı olmasına rağmen oynatıldığı tespit edildiğinden, müsabakanın 3-0 Mustafakemalpaşaspor'un lehine tescil edilmesine ve Aydınspor'un hükmen mağlubiyetine karar verildi.

- Profesyonel Lig müsabakalarını yöneten hakemlerin ücretlerinin yüzde 25, amatör futbol müsabakalarında görev alan hakemlerin ücretlerinin yüzde 10 artırılması karara bağlandı.

-Toplantıda futbolcu-kulüp arasındaki ihtilaflarla ilgili 46, antrenör-kulüp arasındaki ihtilaflarla ilgili 5, müsabakalarda meydana gelen hasarlarla ilgili 5 dosya incelendi ve karara bağlandı.
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• İŞTE FIFA'NIN 30 ADAYI..

FIFA "Yılın en iyi futbolcusu" ödülüne aday gösterdiği 30 futbolcuyu açıkladı. Bunlardan 26 tanesi, takımlarıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edenler, 6 aday ise Chelsea'den. Bir dönem Galatasaray forması giyen Franck Ribéry de listenin göze çarpan isimlerinden biri
                            .

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Geçen yıl Ronaldinho'nun aldığı ödüle aday gösterilen futbolcular ve takımları:

Adriano (Inter - Brezilya)
                            Michael Ballack (Chelsea - Almanya)
                            Gianluigi Buffon (Juventus - İtalya)
                            Fabio Cannavaro (Real Madrid - İtalya)
                            Cristiano Ronaldo (Manchester United - Portekiz)
                            Petr Čech (Chelsea - Çek Cumhuriyeti)
                            Deco (Barcelona - Portekiz)
                            Didier Drogba (Chelsea - Fil Dişi Sahili)
                            Michael Essien (Chelsea -Gana)
                            Samuel Eto’o (Barcelona -Kamerun)
                            Luís Figo (Inter - Portekiz)
                            Gennaro Gattuso (Milan - İtalya)
                            Steven Gerrard (Liverpool - İngiltere)
                            Thierry Henry (Arsenal - Fransa)
                            Kaká (Milan - Brezilya)
                            Miroslav Klose (Werder Bremen - Almanya)
                            Philipp Lahm (Bayern Münih - Almanya)
                            Frank Lampard (Chelsea - İngiltere)
                            Jens Lehmann (Arsenal - Almanya)
                            Alessandro Nesta (Milan - İtalya)
                            Andrea Pirlo (Milan - İtalya)
                            Franck Ribéry (Marseille - Fransa)
                            Juan Román Riquelme (Villarreal - Arjantin)
                            Ronaldinho (Barcelona - Brezilya)
                            Wayne Rooney (Manchester United - İngiltere)
                            Tomáš Rosický (Arsenal - Çek Cumhuriyeti)
                            Andriy Shevchenko (Chelsea - Ukrayna)
                            Lilian Thuram (Barcelona - Fransa)
                            Patrick Vieira (Inter - Fransa)
                            Zinédine Zidane (Real Madrid - Fransa).

Yılın dünya oyuncusunun kim olacağı ise 18 Aralık'ta Zürih'te belli olacak.

Dünya Kupası finalinde İtalyan oyuncu Marco Materazzi'ye attığı kafa nedeniyle uzun süre gündemde kalan eski oyun kurucu, daha önce üç kere bu listede birinci sırada yer almıştı. Zinedine Zidane 1998 ve 2000 yıllarında Juventus'ta ve 2003'te Real Madrid'de oynarken yılın dünya oyuncusu seçilmişti.

Listede daha önce FIFA listesinde birinci sıraya oturmuş iki isim daha var. Barselonalı Ronaldinho son iki yıldır arka arkaya birinci oldu. Inter Milan takımında oynayan Portekiz futbolcu Luis Figo da 2001'de FIFA'nın Yılın Dünya Oyuncusu olmuştu.

Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo ve Deco, İngiltere'nin sevilen oyuncusu Wayne Rooney de birincilik için aday gösterilen futbolcular arasında yer alıyor. FIFA'nın 30 kişilik listesinde dünya şampiyonu İtalya'yı ise Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta ve Andrea Pirlo temsil ediyor.
                            Sizler var ya .....

Yorum

• trabzon sampiyon olacak bu yıl
                              siz ne kadar inanyorsanz ben de o kadar
                              inanyorum
                              ganita_TS....... alemin en kralı....trabzonspor

Yorum

• Ermenistan sınırında taciz ateşi
                                Ermenistan sınırından Türkiye topraklarına 11 Ekim Çarşamba günü taciz ateşi açıldı. Olay Genelkurmay'ın durumu Dışişleri'ne bildirmesi ile ortaya çıktı.
                                13 Ekim 2006 22:39
                                Yazı boyutunu büyütmek için

Genelkurmay Başkanlığı, Ermenistan sınırından Türkiye topraklarına 11 Ekim Çarşamba günü ateş edildiğini, gerekli girişimlerde bulunulması amacıyla olayın Dışişleri Bakanlığı'na iletildiğini duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Ermenistan hudut birliklerine mensup askerler tarafından 11 Ekim Çarşamba günü Türkiye topraklarına iki el ateş edilmek suretiyle ihlalde bulunulduğu kaydedildi.

Olayda can ve mal kaybının meydana gelmediği belirtilen açıklamada, "Gerekli girişimlerde bulunulması maksadıyla olay Dışişleri Bakanlığı'na bildirilmiştir" denildi

NE OLUYOR ORDA..KASINTILAR MI BASLADII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X