İlk olarak Schoulzen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hangi semtte bu magazalar, bi bilginiz varmi biraz sonra ulusa dogru yola cikcam fazlada zaman yok yarin izmite dönüyorum. olmadi ordan alcaz artik. izmitte ts club varmis sitedeki adrese göre.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
-
Adam bunaldı kaçtı yafİlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu anda Kıbrıslı rumun birini msn de yaklaşık 20 Trabzonspor tayfası çevirdik.
Çocuk aptal oldu..
1453,1974 hatırlatıyorz
ehehehe....
Yorum
-
çok oldu alalı,1 sene kiralık olarak geldi...fantazide ortasahaya koymuşlar,fantazicilere duyurulur aslında forvettirİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Cangele'yi Sakaryaspor almış. Son dakika mı bilmiyorum ama iyi bir transferi kaçırmış olduk gibime geliyor
Kiralık galiba
Yorum
-
arkadaşlar buraya son daikika haberlerini yazalım lütfen her seferinde heyecanla tıklıyorum karşıma ankarada ts club var mı diye uzunca bi muhabbet çıkyor.Yani lisanslı ürün almak çok güzel de,yeri bu topic değilki..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Ailevi problemleri olan Barthez, Trabzon'u düşünmüyor
Trabzonspor'un almak istediği Fransız kaleci Fabien Barthez'in Türkiye'ye gelmesinin zor olduğu bildirildi.
Oyuncuya yakın kaynaklar, Barthez'in İskoç Glasgov Rangers ve İtalyan Fiorentina ekiplerinin transfer tekliflerini geri çevirdiğine dikkat çekerek, "Barthez'in Trabzonspor'a gitmesi çok zor." açıklamasını yaptı. 2006 Dünya Kupası'nda Fransa'nın kalesini koruyan Barthez'in ailevi nedenlerden dolayı yurtdışında bir takıma gitmeye sıcak bakmadığı belirtilirken, oyuncunun annesinin ağır hasta olduğu belirtildi.
Barthez, ailevi nedenlerden dolayı Cumhurbaşkanı Jacques Chirac'ın Dünya Kupası finalinin ardından milli takım oyuncularına Elysee Sarayı'nda verdiği yemeğe de katılmamıştı. Son iki sezondur Olimpik Marsilya'da oynayan ünlü kaleci, bu takımının sözleşme teklifini de kabul etmedi. Barthez, Marsilya'nın ardından, oyunculuğa başladığı Toulouse takımına giderek, futbol hayatını burada sona erdirmeyi düşünüyordu. Fakat, Toulouse'ın kaleci kontenjanının dolu olması nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Öte yandan, Fransız kulübü Rennes'in de ünlü file bekçisini almak istediği; fakat para konusunda sorun çıktığı bildiriliyor. Trabzonspor'un Barthez'le ilgilenmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Olimpik Marsilya sözcüsü ise eski oyuncularının sözleşmesinin bittiğini ve Marsilya ile hiçbir ilgisinin kalmadığını açıkladı. Barthez'in ‘özel şartlarına göre' bir ekip bulamaması halinde oyunculuğu bırakabileceği ifade ediliyor.
Bu arada Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yarın yapılacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve Cem Papila yönetecek. Dünkü çalışmaya sağlık kontrolünden geçen yeni transfer Marcelinho da katıldı. İdman öncesi Teknik Direktör Lazaroni, Brezilyalı futbolcuyu takım arkadaş- larıyla tanıştırdı. Bu yüzden idman yaklaşık 25 dakika geç başladı. Tecrübeli teknik adam, Marcelinho'yu ilk on birde oynatırken, çalışmayı Başkan Nuri Albayrak da izledi.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
ne alakası var kardeş zamanın düzenlediği ankette neden ts ile ilgili bi şe çıkmaz cumhuriyetinkin de mi çıkar yoksa!?!?!İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTıkladık ama Zamanın düzenlediği anketten Trabzonspor lehine kolay kolay bir şey çıkmaz.En son ozturk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 16:00.
Yorum
-
güzel bir haber daha...
Gençlerimiz G.Kore’ye gidiyor
G.Kore’nin Seul kentinde düzenlenecek olan 16 yaş futbol turnuvasına Türkiye’den sadece Trabzonspor davet edildi. FİFA’nın organize ettiği “2006 SUWON CUP INTERNATIONAL” adlı turnuvaya çeşitli ülkelerden 8 takım katılacak.
Gyeonggi - wuwon F.C (G.KORE), 16 yaş G.Kore Milli Takımı, Serezo Osaka (JAPONYA), Valez Sarsfield (ARJANTİN), Kaizer Chiefs (KUZEY AFRİKA CUM.), W.Bremen (ALMANYA), FC. Metz (FRANSA) takımlarının da yer alacağı turnuva 12 – 20 Ağustos tarihleri a iki grup olarak başlayacak.
Turnuvaya katılmak için G.Kore’ye gidecek olan kafilemizde 18 sporcu, 2 de teknik heyet yer alacak. Kafile başkanlık görevini ise Günhan Üçüncüoğlu ile Metin Özke yapacak.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Marcelinho: “Kolektif bir ekip olmalıyız”
Brezilyalı oyuncumuz Marcelinho kendisini Trabzon’da ve Trabzonspor’da çok mutlu hissettiğini açıkladı.
Burada büyük başarılara imza atacağını savunan Marcelinho, çok iyi bir takıma geldiğini belirterek, “Türkiye Ligi Brezilya’ya benziyor. Benim ülkemin insanları kendi ülkelerindeki sıcaklığı burada da buluyorlar. Bu nedenle de Türkiye’ye transfer olmaktan çekinmiyorlar” yorumunu yaptı.
Trabzonspor taraftarının büyük beklentileri olduğunu bildiğini kaydeden Marcelinho, “Taraftarımız ateşli. Ancak futbol bir takım oyunudur. Kollektif bir ekip olduğumuz taktirde şampiyonluğu yaşayabiliriz. Bunda benim de payım olursa çok sevinirim” diye konuştu.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Gerçek fiyatı, Chelsea fiyatıTaktik yazarı Uğur Meleke, Fatih Tekke’nin Zenit’e transferini yorumladı. 4 Ağustos 2006 10:01İngiltere'de bir gazete, "Bir futbolcunun iki fiyatı vardır" yazıyordu geçenlerde: "Gerçek fiyatı ve bir de Chelsea fiyatı"... Son dönemde futbola yapılan milyarder enjeksiyonu, bu tabirin genişlemesini gerektiriyor gibi: "Bir futbolcunun iki fiyatı var. Bir gerçek fiyatı, bir de "Chelsea, Portsmouth, Hearts veya Rusya Ligi fiyatı"...
Özellikle Rus kökenli dolar milyarderlerinin futbola ilgisi muazzam... Abramovich'in Chelsea'sinin transfer piyasasını ne kadar karıştırdığı malumumuz. İnanılmaz paralar ödenerek transfer edilen Shaun-Wright Phillips, Damien Duff ve Asier del Horno'nun maliyetlerinin yarısına gözden çıkarılmaları, oyuncuların gerçek değerlerinin Chelsea'ye maliyetleri düzeyinde olmadığı görüşünü destekler nitelikte... Bu sezon transfer edilen Michael Ballack, Shevchenko, John Obi Mikel ve Salomon Kalou'da da işler iyi gitmezse, çok düşük paralara yeni kulüplere gidecekleri de mutlak...
Chelsea'nin bu çılgın transfer politikası eleştirilip normal seviyeye çekileceği zannedilirken, Abramovich benzeri futbol meraklısı iş adamlarının sayısının artması bir anda oyuncularının değerlerinin iki ayrı tanıma sahip olmasına neden oldu: "Gerçek fiyat" ve "Rus iş adamı ya da Rus Ligi fiyatı"...
Fatih Tekke'nin Zenit'i de, Anelka'nın talibi Portsmouth da bu ikinci grup bedel tablosuna dahil... Rus milyarder Alexandre Gaydamak'ın büyük ortağı olduğu Portsmouth'un Anelka için önerdiği bedel de bu oyuncunun değerinin çok üstünde, doğalgaz devi Gazprom'un sponsor olduğu Zenit'in Fatih'e ödediği 8 milyon euro da... Allah aşkına, Fatih hangi önemli milli maçta ya da hangi mühim Avrupa kupası müsabakasında yıldızlaştı ki, 8 milyon euro gibi inanılmaz bir rakama transfer yapabilsin? 29 yaşındaki Fatih'in milli formayla attığı 8 golün tamamı zayıf rakiplere.. (4'ü Kazakistan'a, 3'ü Gürcistan'a, 1'i Bulgaristan'a) Kariyerinde Şampiyonlar Ligi yok, çoğu ön eleme maçı olan Avrupa kariyerinde de attığı toplam gol sayısı sadece 4... (Anorthosis'e 2, Skonto Riga'ya 1 ve Villarreal'e 1 gol)..
Biz Fatih'in yeteneklerinden eminiz ve onun Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden biri olduğunu biliyoruz, evet, ama Avrupalılar nereden biliyor, bu konuda şüpheliyim... Uluslararası müsabakalarda böyle bir kariyere sahip bir forvetin değeri 8 milyon euro olabilir mi? Çok zor...
Tabii bu durumun iki ayrı cephesi var. Birincisi, hedefsiz kulüplere sadece yüksek paralar kazandığı için giden/gitmesi muhtemel yetenekli oyuncularımızın geri dönme ihtimalinin yüksekliği... Eğer Nihat da Rusya'ya gitse idi, hayatının en önemli hatası olacaktı bizce... Fatih de doğru bir karar vermedi, ama umarız biz yanılırız...
İkinci yönü ise, ekonomik açıdan bu pazarın değerlendirilmesi gerekliliği... Acaba, ligimizin daha yakından izlenebilmesi açısından, Türkiye Süper Ligi yayın hakları, bir şekilde, bir Rus kanalına satılabilir mi? Teknik detaylarını bilemiyorum. Ama ortalama düzeydeki Portekizliler akın akın Rusya'ya gidiyorsa, ortalama Süper Lig oyuncuları da gidebilmeli... "Ortalama" olanları kastediyorum tabii, en iyileri değil...
Allah belanı vermeye senin ş..... Sanki başka adam varda uluslararası maçlarda parlayan bu ülkede.....Fenere gitmedi ya içlerinde kaldı"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Analyzer
Almanya'da 5 yıl oynamış olmasının Marcelinho ve Trabzonspor için büyük avantaj olduğunu düşünüyordum. Bu açıklamaları görüşlerimi doğrular nitelikte. Bir futbolcunun, futbolun takım oyunu/kollektif oyun olduğu bilincine ulaşmış olması çok önemli. Marcelinho'ya bravo.İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelinho: “Kolektif bir ekip olmalıyız”
Brezilyalı oyuncumuz Marcelinho kendisini Trabzon’da ve Trabzonspor’da çok mutlu hissettiğini açıkladı.
Burada büyük başarılara imza atacağını savunan Marcelinho, çok iyi bir takıma geldiğini belirterek, “Türkiye Ligi Brezilya’ya benziyor. Benim ülkemin insanları kendi ülkelerindeki sıcaklığı burada da buluyorlar. Bu nedenle de Türkiye’ye transfer olmaktan çekinmiyorlar” yorumunu yaptı.
Trabzonspor taraftarının büyük beklentileri olduğunu bildiğini kaydeden Marcelinho, “Taraftarımız ateşli. Ancak futbol bir takım oyunudur. Kollektif bir ekip olduğumuz taktirde şampiyonluğu yaşayabiliriz. Bunda benim de payım olursa çok sevinirim” diye konuştu.
Yorum
-
Daha ne yapacaktı Fatih.. Aa Haklılar tabi bak milli maçta pn kurtarmadı bunu yapamazsa nasıl yıldız olduğunu ya da bu kadar değeri olduğunu iddia edebiliriz..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Bu uğur meleke kral dedikleri hakanın hangi takımlara gol attığını da söyleseydi ya. Sanki adam Brezilya'ya, Fransa'ya gol atmış. Onun attığı goller de Azerbaycan, Moldova gibi takımlar değil miydi?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Heç işte topu ş........ bunlarınİlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu uğur meleke kral dedikleri hakanın hangi takımlara gol attığını da söyleseydi ya. Sanki adam Brezilya'ya, Fransa'ya gol atmış. Onun attığı goller de Azerbaycan, Moldova gibi takımlar değil miydi?"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Sorma ya bakmak istedikleri gibi baktıkları için bizim dediklerimiz ters gelir onlaraBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum