Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• walla öleydi bütün pozisyonlari o hazirladi

Yorum

• 10 numara adam lazim diyenlere al iste simek. bize 10 numara falan lazim degil. bize sol kanat lazim beyler.

eger su ricardinho olursa senye hiç lig falan yapilmasin direk bize kupayi versinler okadar net söylüyorum.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

10 numara adam lazim diyenlere al iste simek. bize 10 numara falan lazim degil. bize sol kanat lazim beyler.

eger su ricardinho olursa senye hiç lig falan yapilmasin direk bize kupayi versinler okadar net söylüyorum.

Ricardinho solkanat degil, solayakli bir oyunkurucu. Marcelinho´yu istemiyorum dedin, hami tarzinda bir oyuncuyu istemiyorsun, bu da hayret uyandirici dogrusu. Trabzonspor`da onun gibi kim var, ben cikaramadim, söylede bende bileyim.

Polonya takimi cok kötü bir takim. Symkowiak kendini pek gösteremedi, bu takimda da zaten kendini gösteremez. Bu arada Yöneticilerimiz hayal kirikligina ugradilar herhalde. Fatih Tekke´yi satip, parasiyla transfer ederiz düsüncesi yatmisti. SimdideSymek transferinden iyi para kazanip, transferleri bu sekilde yapariz düsüncesi de yatti gibime geliyor.

Symek`in gitmesini istemiyorum. Aslinda isime de geliyor.
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• mac bitti, polonya 2-0 maglum ve bence grubtan cikma sansi simdiden
          güme gitti, Equador almanyayi zorlar diyorum ben cünkü adamlarin hepsi
          birer yarma top geciyo adam gecmiyo ve maci izleyenler farkina
          vardilarmi bilmem ama zurawski oyundan alindiktan sora 85 dakika kaleye
          tek sutu olmayan polonyanin 2 topu direkten döndü[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Su takimlari seyrediyoruz. Biz niye burada yokuz, anlamiyorum dogrusu. Almanya takiminin defansi cok kötü. Buna ragmen ne Polonya, ne de Ekvator onlari zorlayabilir.
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• ricaordinho sol kanat marcelinhoda hami tarzinda bi oyuncu degil. benim takimimda gökdeniz simek varken ben gidip marcelinhoyu almam. ricardinho gündem de diye diyorum baska bi sol kanat oyuncusu alincaksa oda olur.

marcelinho yu aldin diyelim söyle kafanda bi kadroyu kurmaya çalis ne demek istediimi anlayacaksin
              "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
                Su takimlari seyrediyoruz. Biz niye burada yokuz,
                anlamiyorum dogrusu. Almanya takiminin defansi cok kötü. Buna ragmen ne
                Polonya, ne de Ekvator onlari zorlayabilir.

Iddaasina varmisin Equadorun almanyayi zorlicana [img]smileys/smiley1.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• beyler bu zurawski nasil bi adam ya ne top ayagina yakisiyo nede kaleye sut cekiyo cok agir bi adam

Yorum

• Ricardinho sol ayakli oyun kurucu degil, sol kanat oyunusudur...

Yorum

ricaordinho sol kanat marcelinhoda hami tarzinda bi oyuncu degil. benim takimimda gökdeniz simek varken ben gidip marcelinhoyu almam. ricardinho gündem de diye diyorum baska bi sol kanat oyuncusu alincaksa oda olur.

marcelinho yu aldin diyelim söyle kafanda bi kadroyu kurmaya çalis ne demek istediimi anlayacaksin

[img]smileys/smiley5.gif[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=F-aL9...&search=marcel inho%20berlin

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi

Mesela Fatih Tekke`de maestro olarak oynayabiliyor. Diger genclerin, takima girmesi ise cok zor. Bu sabirsiz taraftar ile imkansiz.

katiliyorum[img]smileys/smiley2.gif[/img] Fatih'in esas mevkisi forvet arkasi[img]smileys/smiley2.gif[/img] yüzü kaleye dönük oldugu zaman daha etkili olur[img]smileys/smiley2.gif[/img]Belindeki agri geçmezse 6-7 maç oynamaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]

bir zamanlar 7 defans oyuncu 1 forvet oyuncu vardi[img]smileys/smiley2.gif[/img]ne çabuk unuttular[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Fatih 18 yasinda o mevkide oynuyodu, adam 29 yasina gelmis yok Fatihin yeri forvet arkasi filan diyosunuz. adam o mevkide bunca gol atiyoken onu geri çekmek çok büyük enayilik olur...

Yorum

• onu bilmemde yönetim umutu aldi ii güzel bence yarali transfer bi forvet daha alip fatihi fenere satarlarsa ki zeyyat kafkas o tarz bisiler söledi kimse vazgeçilmez degil kulüp menfaati seklinde yönetim büyük yanlis yapar
                            her daim trabzonspor

Yorum

• bi adam uzaktan gol atabiliyo diye onu hamiye benzetemezsin.

ben marcelinhoya kötü oyuncu demedim bize lazim biri degil dedim.

marcelinhoyu istiyenler lutfen kafalarindaki takimi bi olustursunlar da görelim. kaeci 4 lü defans ve önlerinde hüseyin. geriye 5 tane adam kaliyo. bunlar sagda yattara ortada simek önlerinde gökdeniz ve marcelinho ve fatih mi diyosunuz. hani sol kanat. sizcede ayni mevkide simek gökdeniz marcelinho fazla degilmi yani.

BMN l TRABZON

Yorum

bi adam uzaktan gol atabiliyo diye onu hamiye benzetemezsin.

ben marcelinhoya kötü oyuncu demedim bize lazim biri degil dedim.

marcelinhoyu istiyenler lutfen kafalarindaki takimi bi olustursunlar
                                da görelim. kaeci 4 lü defans ve önlerinde hüseyin. geriye 5 tane adam
                                kaliyo. bunlar sagda yattara ortada simek önlerinde gökdeniz ve
                                marcelinho ve fatih mi diyosunuz. hani sol kanat. sizcede ayni mevkide
                                simek gökdeniz marcelinho fazla degilmi yani.

1. marcelinhonun futbolunu hamiye kim benzettigini bilmiyorum ama cok isabetsiz bi benzetme olmus....

2. iyiki sen hocamiz degilsin,cünkü elimde gökdeniz symek gibi
                                oyuncular varken marcelinhoyu istemem diye düsünen bir zihniyet günümüz
                                futbolunda birakin sampiyonlugu 1. Ligde bile kalmasi süpheli..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X