Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mclaren Takımının Finli Pilotu K.Raikkonen gelecek sezon Ferrari Takımı adına yarışacak.Fin tabloid gazetesi Ilta-Sanomat’ta dün yayımladığı habere göre Kimi Raikkonen gelecek sezon Ferrari Takımına transfer oldu. Beş yıllık yapılan sözleşme 2007 sezonundan itibaren başlayacak, sözleşmenin senelik değeri 32 milyon Euro, Ferrari Takımına toplam maliyeti ise 160 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kanca gelmez gelmez.. dedim ya size Kanca bir hurafe,uydurma bir şey.. Kanca gelene kadar Mehdi gelir be!
      Tam olarak uydurma değil de bi mit aslında Faruk Kanca. Olay şöyle gelişti: bordomavi.net transfer forumlarında Trabzonspor Brezilya'lı oyunculara kanca attı şeklinde haberler verilmeye başlandı. Arada Emorfo da yorum yapıyordu. Sonra Emorfo'nun yazdıklarına yanıt vermeye çalışan birileri, Faruk diye ismiyle hitap ettiler ona. Emorfo'nun gerçek ismini bilmeyenler Faruk kim anlayamadılar. Olsa olsa Brezilya'lılara kanca atan Trabzonspor yöneticisi Faruk diye biri olmalı dediler. Böylece forumda Faruk Kanca diye hayali bir kişi ortaya çıktı. Trabzonspor hakkında neresinden asparagas transfer haberi uyduracağını şaşıran İstanbul basını bmn forumlarındaki transfer haberlerini gazete haberlerine taşıdı. Bu gazete haberleri copy-paste yapılıp forumda son dakika haberleri başlığında yayınlandı. Böylece zannediliyor ki Faruk Kanca diye birisi var, o da Trbzonspor adına Brezilya'da transfer çalışması yapıyor. Aslında yok böyle biri.

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yılmaz ÖZDİL (sabah)
        bu topda tek hosuma gitmeyen almanlarin dedigi flattern yani ucarken pek sag sol yukari asaga hareket etmemesi dk topundan dah hizli bu yine daha iyi jeff icinde aslinda iyi topun nereye uctugunu daha kolay sökebilir ve elinde tutar yani sert cekenler icin iyi top daha cok tehnik sutlari falzolu atanlar icin daha kötü

aaa bide formula 1 basligina bakarsaniz görürsünüzki raikkönenin ferrariye transferini monacodan sonra ben yazmisdim türkiye basini bu olayda bayaga geride
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 13:35.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kanca perşembe günü gelecekti güya...
          umarım birileriyle gelir.
          Kanca kimseye kanca atamadı demek ki hala

Sol kanada iyi bir oyuncu şart, lig başladı artık, eksiğin bir an önce doldurulması lazım.
          "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet ya oy atalım anket konusuna kimse bakmıyo hadi oylar nerde.. bide

www.zaman.com.tr kim şampiyon olur diyo kayseri bile bizi geçmiş
            hayde uşaklarrr tıklayın haburalaraaa

Yorum

• Bırak yaw gayserililer anca anketlerin şampiyonu olurlar zaten....
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Su anda Kıbrıslı rumun birini msn de yaklaşık 20 Trabzonspor tayfası çevirdik.
                Çocuk aptal oldu..
                1453,1974 hatırlatıyorz ehehehe....
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Marcelinho kadroya alındı
                  Trabzonspor, yarın deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kayserispor maçı öncesi son çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavililer, bugün özel uçakla Kayseri'ye giderek, maç saatini beklemeye başlayacak.

Lazaroni, dün bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıkan Marcelinho'yu 19 kişilik maç kadrosuna aldı. Antrenman eksiği olduğu gözlenmeyen Brezilyalı oyuncu, yarı sahada yapılan çift kale maçta görev aldı.

Lazaroni, ayrıca yeni transferler Musa Büyük'ü Kayseri'ye götürürken, Ersen Martin'i maç kadrosuna almadı.
                  Sakatlığı bulunan Erdinç de Kayserispor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Jefferson, Ufukhan, Çağdaş, Stepanov, Murat, Hüseyin, Musa, Szmykowiak, Gökdeniz, Marcelinho, Umut (Cem) 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marcelinho kadroya alındı
                    Trabzonspor, yarın deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kayserispor maçı öncesi son çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavililer, bugün özel uçakla Kayseri'ye giderek, maç saatini beklemeye başlayacak.

Lazaroni, dün bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıkan Marcelinho'yu 19 kişilik maç kadrosuna aldı. Antrenman eksiği olduğu gözlenmeyen Brezilyalı oyuncu, yarı sahada yapılan çift kale maçta görev aldı.

Lazaroni, ayrıca yeni transferler Musa Büyük'ü Kayseri'ye götürürken, Ersen Martin'i maç kadrosuna almadı.
                    Sakatlığı bulunan Erdinç de Kayserispor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Jefferson, Ufukhan, Çağdaş, Stepanov, Murat, Hüseyin, Musa, Szmykowiak, Gökdeniz, Marcelinho, Umut (Cem) 11'i ile çıkması bekleniyor.
                    yattarayı yoksa oynatmayacak mı inşallah oynatır
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Hazırlıklar tamamlandı
                      Takımımızın, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 10.00’da yapılan idmanda ekibimiz, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmanda, kasığında ağrı hisseden Yattara düz koşu yaparken, dizinde ağrı olan Erdinç ve sol ayak bileğinde ödem olan Feridun ise takımdan ayrı çalıştı.

Hazırlıklarını tamamlayan takımımız, bugün saat 15.10’da THY’ye ait özel uçakla Kayseri’ye gidecek.

İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ozge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattarayı yoksa oynatmayacak mı inşallah oynatır
                        yattara da ufak sakatlik varmis

Ünal Karaman

Yorum

• "Marcelinho'ya çok güveniyorum"

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Sebastiao Lazaroni, "Marcelinho'ya çok güveniyorum ve ondan çok şey bekliyorum" dedi..

Lazaroni, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında bordo-mavili takımın iyi bir başlangıç yapması için hazır olduğunu belirterek, ''Yarın akıllı savaşçıları sahada göreceğiz. Başlangıçtan beri söylediğim gibi zekamızı, yeteneğimizi kullanarak formamızı sonuna kadar terletmemiz gerektiğini oyuncularımız anladılar. Zor bir mücadele olacak, ama bizim için yarın iyi bir başlangıç olacağımı ümit ediyorum'' dedi.

''MARCELİNHO SAHADA OLACAK''
                          Lazaroni, Marcelinho'nun teknik kapasitesi yüksek olan bir oyuncu olduğunu dile getirerek, ''UEFA Kupası maçında oynamayacak, ama Kayserispor maçında onu görme imkanımız olacak. O yüzden takıma adaptasyonunu hızlandırmak istiyorum'' dedi.

Marcelinho'nun ileriye dönük bir orta saha oyuncusu olduğunu ifade eden Lazaroni, ''Aynı zamanda çok gol atabilen bir oyuncu ve ben onun burada kendisini iyi hissetmesini istiyorum. Çok istekli olduğunu görüyorum. Onun kariyerinde yeni bir başlangıç olacak. Marcelinho'ya çok güveniyorum ve ondan çok şey bekliyorum'' diye konuştu.

FATİH TEKKE'NİN TRANSFERİ
                          Bütün camianın Fatih Tekke'ye borçlu olması gerektiğini kaydeden Lazaroni, ''Onun gidişi sürpriz oldu. Takımdan ayrılmasına çok üzüldüm, ama şu an oynayacak olanlara çok güç vermek zorundayım. Onlar da Trabzonspor'un formasını giyecek ve Trabzonspor için sahaya çıkacak olan oyuncular. Onlara destek olacağım'' dedi.

Lazaroni, Yattara'nın maç kadrosunda yer aldığını kaydederek, ''Eğer futbolcu ağrı çekiyorsa o bilir. Biz de dediklerine göre tedavisi için bir program uyguladık. Maçta da onun oynayıp oynamayacağına ben karar vereceğim''dedi.

Oyuncularla sürekli iletişim halinde olduğunu hatırlatan Sebastiao Lazaroni şöyle devam etti: “Benim için bütün oyuncular önemli. Hepsine şans doğacak. Bütün oyuncuların hazır olması önemli. Bir şans geldiğinde onu kullanabilmeleri ve takımda kalıcı olabilmeleri adına buna ihtiyaç var. Sahaya çıktığımızda kendi oyunumuzu oynayacağız. Benim de insan olarak bazen üzüntülü bazen hayal kırıklığı yaşadığım günler oluyor. Ama bu işimin bir parçası. Bugün çok pozitif düşünüyorum. Taraftarın istediği gibi bir Trabzonspor yaratmak istiyorum. Şu an beni ilgilendiren sadece yarın oynayacağımız Kayserispor maçıdır”

Sözlerini oyun sistemine yönelik değerlendirmelerle tamamlayan Lazaroni, “Sistem elimizdeki oyunculara bağlıdır. Onların kendini sahada iyi hissettiği sistemleri uygulayacağım. Bugünkü futbol çok dinamik. O yüzden bir futbolcunun iki görevi var. Topla istediğimiz oyunu oynamaya çalışacağız. Ama top rakipteyken de alanları daraltıp kapatmalıyız. Bütün takımın toplu hareket etmesini, birlikte atak, birlikte defans yapmalarını istiyorum. Özellikle hücum yapmayı, pozisyon üretmeyi bilen, bunu yaparken de arkada açık vermeyen bir takım oluşturmak amacındayım. Sistemle ilgili endişem yok. Her maçımız final havasında geçecek. Yarının bizim için iyi bir başlangıç olmasını diliyorum” görüşlerini seslendirdi

En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 14:15.
                          İşte BMN!*

Yorum

• antrenman resimleri cok hosuma gidiyor hepsinin yüzü gülüyor ikili mücadelere bile gülerek girmisler bekle bizi gayseriii geliyoruzzz

Ünal Karaman

Yorum

• site açıldı. Akşama kadar kadro kurarsanız ilk hafta maçlarını kaçırmazsınız. Acele edin

Devredeydi daha yeni üye oldum. Takımı oluşturdum. Fıstık gibi oldu kadro Ama bilmiyorum belki yine bakıma aldılar çünkü ben ntv'de ilan çıkmadan önce direk site adresini bildiğim için direk girdim. Belki denemedeydi o sıra yaptım bilmiyorum
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 14:24.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sağol travelair unutmuştum ben bunu çok sağol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X