Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
    jun+djokaj+mehmet yilmaz+tayfun+celaleddin[img]smileys/smiley11.gif[/img] Allahim Yarabbim imdaaaaaaaaaaaaat diye bagiracam simdi[img]smileys/smiley5.gif[/img]

yildizlara bak be... insanin çildirasi geliyo... bagir kardesim bagir içinde tutma öfkeni...[img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• bu bes admi versek bi tane yildiz alamaz miyiz

Yorum

• Basit bir konu belki ama midemi bulandiriyor
        daha önce seçim sirasinda kullanilan oy pusulalarinin da bu renklerde olmasina olan tepkimi söylemistim
        Tesislerde Herhangi bir sekilde Sari-Lacivert Sari-Kirmizi yan yana görmek istemiyorum
        Bu toplar Federasyon tarafindan verilen toplar sanirim eger klubu bu sari lacivert toplara muhtaçsa ben kendi cebimden o toplari bana vermeleri karsiliginda nike dan kirmizi-beyaz toplar vermeyi taahhüd ediyorum
        bu ............ ezikler tesislerinde ki hali sahaya bile bizim renkleri sokmazken bu ............lerin renklerine ait toplarin kullanilmasini kiniyorum
        ayrica fenerasyonun bu renk toplari dagitmasinida en azindan aptallik olarak degerlendiriyorum

Yorum

• O toplarin kullanim amaci resmi top olmasi,futbolcularin alismasi gibi bir sebep demislerdi.

Resmi top iste sari-lacivert.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• evet ya kirmizi beyaz toplari var nike'in. mavi beyaz'da var. mor beyazda var. hemen hemen her renk var. niye gidip sari lacivert toplar kullaniyo federasyon
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• aynen sar laciver toplara HAYIR

Yorum

• bilal kisa ankaraya gitti

ankara kadar olamadik

önce kayseri sonra ankara

hersey bordo için. . .

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi
                  bu bes admi versek bi tane yildiz alamaz miyiz
                  bu bes adami versek sahmelik otçusunu anca aliriz fenami antreman sahasinin ordaki otlari alir tirpanla [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• OLEYYYYYYYYY,OLEYYYYYYYYY

Yakin bir kaynaktan aldigim haberi sicagi sicagina iletiyorum arkadaslar.

Mehmet Yilmaz Konyasporla prensipte anlasmis.

Ohh aman ,yandan,sikkidi sikkdi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

OLEYYYYYYYYY,OLEYYYYYYYYY

bak bu çok güzel bir haber [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• sn yöneticiler bugün açiklama yapmamislar hayret.çildiracam ya temmuz geldi biz birakin transferi eldekileri gönderemedik.bu kadar da olmaz ya hadi juna çk para verdin dokaji yollasinlar
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

OLEYYYYYYYYY,OLEYYYYYYYYY

tayfun gitti sira mehmetde keske bu haber dogru olsa bunun disinda celo jun djokaj kaliyo onlar da zamanla giderler bu zaman biraz uzadi galiba

Yorum

• ya söle yavastan yabancilari yolalsak fena da olamzdi

Yorum

• Alt yapidan sözlesme imzalanan 5 yeni topçuya basarilar dilerim insallahfutbollariyla adlarindan sik sik bahsettirirler

özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• Yeni yildiz adaylarimiz, insallah su takima katki yaparda, bizleri yildiz vaadleriyle artik kimse kandiramaz. Allahim, sen duy habu kulunun dilegini... Bu arada, Puma'dan 5 adet geçici olarak forma alamadilar mi. Trabzonspor'u büyütmek yerine, birileri küçültüyor ama neyse. Zamani gelince, bizde konusacagiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X