Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Okan'a kucak açti

Bordo-mavililer daha önce 'hayir' yaniti aldigi Okan Buruk'a ikinci bir teklif götürdü. Tecrübeli futbolcu ise zaman istedi

01.07.2006

Besiktas'tan ayrildiktan sonra eski kulübü G.Saray'la görüsen ancak
    taraftarin protestosu nedeniyle durumu belirsizlige giren Okan Buruk'a
    Trabzon kucak açti. Tecrübeli oyuncuya daha önce de talip olan ama
    "Hayir" cevabi alan bordo-mavili kulüp son gelismelerden sonra Okan'a
    ikinci bir teklif götürdü. Okan'in ise "Öncelikle G.Saray'da oynamak
    istiyorum. Eger olmazsa teklifinizi degerlendirecegim" dedigi ögrenildi

kaynak:vatan

Yorum

• YILLARIN ACISINI ÇIKARTACAGIZ

TEMPO AGIR Bordo-Mavili takimda yeni sezon hazirliklari, yarindan
      itibaren Almanya kampi ile devam edecek. Mehmet Ali Yilmaz
      Tesisleri'nde yapilan 1. etap çalismalarinda Teknik Direktör Sebastiao
      Lazaroni ile birlikte takim daha simdiden apayri bir havaya büründü.
      Yükleme çalismalari çok hizli baslamasina ve agir idman temposuna
      ragmen futbolcular neseleri ile dikkat çekiyor.

SUSKUN IKILI Kadroya yeni katilan oyuncular Cem, Çagdas ve Umut'un
      takim arkadaslariyla hemen kaynasmasi göze çarparken, kendilerine kulüp
      bulmalari istenen Tomas ve Djokaj’in, takimin en suskun ikilisi
      olduklari gözleniyor. Hirslariyla dikkat çeken futbolcular, "Bu sezon yeni yönetim ve teknik heyetle her sey çok farkli olacak.
      Sampiyonluga, basariya susamis bir takimdayiz. Sorumlulugumuzu
      biliyoruz, yillarin acisini çikartacagiz" diye iddiali konustular.

Edited by: My
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• DJOKAJ IÇIN ANTEP DEVREDE

TALIPLERI VAR Trabzonspor'un gözden çikardigi Djokaj, birçok takimla
        görüsmelerini sürdürürken, Sirp oyuncuyu Gaziantepspor da renklerine
        baglamak istiyor. Trabzonspor'un, Faruk'a karsilik kendisini takas
        olarak önermesi üzerine kararsizliga düsen Djokaj, Trabzonspor’da mutlu
        oldugunu vurgulayip "Gitmek istemiyorum" dedi.

SÜRE ISTEDILER Trabzonspor, 700 bin euroluk maliyetini göz önüne
        alip, Faruk'a karsilik Sirp oyuncuyu takas olarak kullanmaktan baska
        bir sey düsünmüyor. Bunun üzerine Gaziantepspor yönetimi, karar vermek
        için Bordo-Mavililer'den 1-2 günlük süre istedi. Trabzonspor, Djokaj
        için Bursaspor ve Sakaryaspor ile de görüsüyor. (KARADENIZ GAZETESI)

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Alla alla. Benim yapistirdilarimda mi sorun var yoksa. Bende normal gözüküyorda?
          Murat

Yorum

• farukda güzel oyuncu gelse iyi olurdu
            y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• ya kardesim bu wagner solami aliniyo...eger öyle ise bence bosa yapilan bi transfer olur...mossoro tamam amenna, madem szymek gitmek istiyo saliversinler..hazir parada gelmisken mossoro marcelinho ricardinhokacha (kasitli bilesik yazdim)bunlar alinsin uefa kupasi bizim..

valla stada para vermesinler bunlari alsinlar,ünlü düsünür Idristo'nun da dedigi gibi ''ben stadi neyleyim sampiyon benim olmayinca''ha birde ya su jeffi kiralik versek yerine almanya yedek kalecisi oliver kahni alsak(kahn burda örnektir sart degildir yani vb...olabilir)süper olur ellaaam....sayfa isgalinden dolayi özürdilerim nede olsa istanbul özürlüyüm[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• 17 Nisan 2006) ABD'nin önemli ve
                çok izlenen kanallarindan biri olan PBS'de Ermeni Soykirimi iddialarini
                destekleyen bir belgesel yayimlandi ve tabiki belgesel Ermeni sponsorlugunda hazirlanmisti. Aslinda belgesel sonrasinda yayimlanmasi
                beklenen, Türk tarihçilerinin de bulundugu, objektif bir tartisma programi
                da yayimlanacakti. Fakat Ermeni lobisinin cok güçlü olmasi ve oylamalarda
                bizi geçmesi nedeniyle buradaki Turklerin butun cabalarina ragmen
                yayinlanmasi onlendi.Sonrasinda gonderilen bir cok sikayet mektubu
                nedeniyle bu tartisma kismi icin tekrar bir oylama yapiliyor.
                Sizden ricam
                sadece birkac saniyenizi ayirmaniz ve ASAGIDAKI LINKE gidip oyunuzu
                "evet, degisik goruslerdeki tarihcilerin tartismasi, filmin dayanaginin
                anlasilmasini arttirir" ( Yes, allowing historians with differing views to debate a film's premise helps increase understanding )
                sikkini isaretlemeniz ve bunu olabildigince FAZLA kisiye en kisa sürede yaymaniz.
                Tesekkurler.

http://www.msnbc.msn.com/id/12412125/

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Hic transfer yapmasalarda eldeki kadroyu cok iyi yönetirlerse, gecen seneden daha iyi yerlere gelebiliriz. Her kafadan bir ses cikmamamasi lazim, yok seneye ayrilacagim, yok iyile$tirme yapilmasa birakirim, veya avrupaya gitmek istiyorum, bu gibi konu$malara müsade edilmemesi lazim, lig ba$ladimi kafalarda yanlzca futbol olmasi gerekir. Bence cok daha önemli bir $ey daha var, Eger Lazaroni defansif oyun anlayi$ini Trabzondada devam ettirirse, H. özkara veya yönetim tarafindan mutlaka uyarilmasi gerek, cünkü böyle bir oyun anlayi$i hem taraftara ters gelir, hemde takima.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• benim anlamadigim bisey var mossoro ve wagner alinacak gibi biri 10 numara digeri sol kanat bu durumda ricardinhoyu nasil alicaz 2 tane yabanci sol kanat bizi bozar ricardinho alinabilecekse wagnere gerek yok baskan mutlaka yildiz alacak deniyor bu 2 oyuncu alinirsa bi yabanci gitmeli (szymek) alinacak yildiz hangi mevkiye alinacakbence forvete alinmali

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                      benim anlamadigim bisey var mossoro ve wagner alinacak gibi biri 10 numara digeri sol kanat bu durumda ricardinhoyu nasil alicaz 2 tane yabanci sol kanat bizi bozar ricardinho alinabilecekse wagnere gerek yok baskan mutlaka yildiz alacak deniyor bu 2 oyuncu alinirsa bi yabanci gitmeli (szymek) alinacak yildiz hangi mevkiye alinacakbence forvete alinmali

ark ricardinho sol kanat degil[img]smileys/smiley2.gif[/img]ortanin ortasinda oynayan biri
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaslar Ricardinho sol kanat oyuncusu degil, ortasahanin göbeginde oynayan solak bir oyuncu. Aramizda sol kanatta izledim diyenler var, olabilir adam yoklugunda sola çekmistir hocasi ancak kendisi ortasahada göbekte yada forvetin arkasinda oynayan bir oyuncudur, asla bir kanat oyuncusu degildir. 10 numara diye tabir ettigimiz oyunculardandir.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Arkadaslar Ricardinho sol kanat oyuncusu degil, ortasahanin göbeginde oynayan solak bir oyuncu. Aramizda sol kanatta izledim diyenler var, olabilir adam yoklugunda sola çekmistir hocasi ancak kendisi ortasahada göbekte yada forvetin arkasinda oynayan bir oyuncudur, asla bir kanat oyuncusu degildir. 10 numara diye tabir ettigimiz oyunculardandir.

tamam da solda wagner ortada rico mossoro nerde oynayacak

sunu sormak istiyorum bu 3 oyuncu ayni anda 11 de oynayabilir mi

Yorum

• mossoro, marcelinho, ricardinho, okocha ayni mevkiye düsünülen isimler. Ya da düsünüldügü yazilan diyelim. Mossoro Ricardinho'ya göre biraz daha ön pozisyonda oynayabilir, Ricardinho'da egerSzymek giderse onun yerini fazlasiyla doldurabilir.

Ancak Szymek gitmeyecekse o bölgeye tek transfer yapilir.
                            BORDO MAVİ

Yorum

• fatih gidecek mi kalacak mi hala belli degil gidecekse bir an önce bu is bitirilmeli eger giderse bence kesinlikle yabanci bi forvete ihtiyacimiz var bunun için szymek gitmeli

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

mossoro, marcelinho, ricardinho, okocha ayni mevkiye düsünülen isimler. Ya da düsünüldügü yazilan diyelim. Mossoro Ricardinho'ya göre biraz daha ön pozisyonda oynayabilir, Ricardinho'da egerSzymek giderse onun yerini fazlasiyla doldurabilir.

Ancak Szymek gitmeyecekse o bölgeye tek transfer yapilir.

forvete ihtiyaç yok diye mi düsünüyosun (fatih giderse)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X