Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zirveyi isteyen Trazon Konya önünde

10 maçtır yenilmeyen Trabzonspor’un bugünkü rakibi, ligin flaş ekibi Konyaspor... Bordo-Mavili ekipte Risp, Hüseyin ve Ersen gibi 3 banko yok...
    Gelecek hafta Galatasaray’a konuk olacak olan Karadeniz temsilcisinde bir büyük sıkıntı daha var: Umut, Ceyhun, Gökdeniz, Ferhat ceza sınırında.

Konyaspor: Özden, Erkan, El Saka, Ömer, Da Silva, Erman Özgür, Mustafa, Sedat, Neca, Tayfun, Eren

Trabzonspor: Tolga, Musa, Stepanov, Erdinç, Celaleddin, Ferhat, Ayman, Gökdeniz, Mustafa K. (Yattara), Ceyhun, Umut

Stat: Atatürk
    Saat: 15.00
    Yayın: Lig Tv
    Hakem: Süleyman Abay

Süper Lig puan durumu

Seriye bağlandı
    Gaziantepspor, Denizlispor ve Beşiktaş karşılaşmalarını kazanan ve kupayı da kapsayan son 10 maçlık dilimde yenilgi yüzü görmeyerek ligde basamakları hızla çıkan Trabzonspor, bugün oldukça zorlu bir sınav verecek. Süper Lig’in flaş ekibi Konyaspor’a konuk olacak Bordo-Mavililer’de çok önemli eksiklerin olması teknik heyeti zora sokarken, bu olumsuz şartlara rağmen tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Üst üste geldi
    Sakat olan Risp ve Ersen’in yanı sıra kart cezalısı Hüseyin’den yoksun olarak sahaya çıkacak Trabzonspor’da teknik heyet bir yandan da gelecek hafta oynanacak Galatasaray mücadelesini düşünüyor. O karşılaşmaya tam kadro çıkmak isteyen Ziya Doğan, kart sınırındaki Umut, Ceyhun, Gökdeniz ve Ferhat’ı özel olarak uyardı. Formda iki ekibin Atatürk Stadı’ndaki maçı 15.00’te başlayacak, müsabakayı Süleyman Abay yönetecek
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziya Doğan'ın en tatlı sıkıntısı

Gökdeniz, Ceyhun ve Umut’un yüksek performansıyla yüzü gülen Ziya Doğan, İbrahim Yattara ve Ömer Rıza’nın takıma dönüşüyle, formayı kime vereceğini şaşırdı!
      Gökdeniz, Ceyhun ve Umut’un yüksek performansıyla yüzü gülen Trabzonspor Teknik Patronu, Yattara ve Ömer Rıza’nın takıma dönüşüyle, formayı kime vereceğini şaşırdı!

Ligde son 3 maçını galibiyetle kapatan, Türkiye Kupası’nda da yarı finalist olan Trabzonspor, bugün Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Atatürk Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak. Trabzonspor’da, cezalı Hüseyin ile birlikte sakatları süren Ersen Martin ve tedavi için İsveç’e giden Risp forma giyemeyecek. Bordo-Mavililerde, uzun süren sakatlık dönemi sonrası Ömer Rıza, Yattara ve Hasan Üçüncü ise maç kadrosuna alındı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın, Gökdeniz, Umut, Ceyhun, Yattara, Ömer Rıza gibi yıldızların hangisi kulübeye çekeceği merak konusu oldu. Tecrübeli hocanın, Umut’un arkasında Ceyhun ve Gökdeniz ikilisine görev vermesi, cezalı Hüseyin’in yerine de Ferhat’ı sahaya sürmesi bekleniyor.
      formayı kime verecegini şaşırdı ne demek ya yattara ya vericek tabi ki

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• “Takıma virüs girmişti!..“

Ligtv.com.tr'de Karadeniz fırtınasında son konuğumuz Celalettin. Bordo mavili takımda yaşadığı sıkıntılar, sakatlıklar derken yeniden formasına kavuşan Celalettin, hem kendisini hem Trabzonspor'u anlattı.

"Trabzon farklı bir yer, burada futbol oynamak zordur" diyen Celalettin hep hırsıyla mücadele etti. Sorunlar yaşadı, sakatlıklar yaşadı ama yılmadı. Çalıştı, çabaladı yeniden formasına kavuştu. Trabzonspor ve kendisiyle ilgili saptamalarda bulundu. Yaşanan sıkıntıları,"Takıma bir virüs girmişti" diye yorumladı ama o virüsü yavaş yavaş attıklarınıda ifade etti. Celalettin'le Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol ve Ligtv.com.tr Editörü Ahmet Sivaslı konuştu.

"FUTBOLCU 38 YAŞINA KADAR OYNAYABİLİR"
        -Celalettin kaç yaşında oldun?
        29 yaşına geldik.
        -Futbolun baharı mı 29 yaş?
        Aslında tam zamanı. Türkiye’de 32-33 yaşına geldin mi yaşlı durumuna geçiyorsunuz. Ama aslında doğru değil. Futbolcular 36-37 hatta 38 yaşına kadar oynayabiliyorlar. Önemli olan hem takımın hem kendinin rahat olması. Futbolcu kafasındaki düşünceleri yapabiliyorsa, bir takım sıkıntılar oluyor tabii onları aşabiliyorsa uzun zaman oynayabilir.

"TRABZON'DAN ARTIK GİTMEK İSTEMEM"
        -Malatyaspor’da oynarken Antalya kampında, “Geldim 26 yaşına, Beşiktaş beni alacaktı. Bir türlü olmadı. Umudu kestim” demiştin.
        -Hep direkten döndük. Beşiktaş’a transferim Diyarbakırspor'dayken ve Malatyaspor'dayken vardı ama olmamıştı. Bende artık bu gidişle olmayacak demeye başlamıştım. Ama büyük takıma gidemeyeceğim diye düşünmedim hiç. Her zaman aklımda vardı. Tabii ondan sonra Trabzonspor’a geldim. Burası çok büyük bir camia. Önceden istanbul'a gitmek istrerdim. Ama dediğim gibi Trabzon çok büyük bir camia ve inanıyorum başarılı olacağız. Ben Trabzon’dan artık bir yere gitmek istemem. Önemli olan istikrarı yakalayıp, Avrupa’da da başarılı olmak.

"TAKIMA VİRÜS GİRMİŞTİ"
        -Neler yaşadın Trabzonspor’da.
        Çok iyi günlerim geçti. Çok kötü günlerim de geçti diyebilirim. Takım olarak bazı durumlar kötü oldu. Sakatlıklar yaşadık. Bir çöküş yaşadık takım olarak. Hoca değişiklikleri oldu. Her şey karman çorman oldu. Allahtan şimdi takım olarak o sıkıntıları atlattık. Bir senedir kötü şeyler yaşadık. Bu hem kendi adıma hem takım adına böyle oldu. İnsanlar, “Ne oldu Celalettin’e” demeye başladılar. Bir tek Celalettin’e bakmamak lazım, takım olarak bir bozukluk vardı. Takıma bir virüs girmişti. Şimdi virüsü yavaş yavaş atıyoruz. İnşallah daha iyi olacağız.
        "PROBLEM YARATMDIM"
        -Geçen sezon bazı sıkıntılar yaşadın. O konulara biraz açıklık geitrmek istermizin?
        Geçen sene hoca değişikliği oldu. Hoca kafasında beni düşünmedi. Aramızda hocayla problem yaşandı. Hatta bir tek benimle değil bir kaç futbolcuyla da yaşadı. Herhangi bir problem yaratmadım, niye oynamıyorum veya gitmek istiyorum demedim. Bekledim, susmayı tercih ettim. Bir gün mutlaka şansım dönecekti. Sonra sakatlık geçirdik. Arka adalemde, alt baldırda sakatlık vardı. Şimdi Allah'a şükür çok iyiyim. Bir sıkıntım yok.
        "ZİYA HOCA DESTEK VERDİ"
        -Ziya hucayla uyum nasıl?
        Ziya hocayı çok uzun zamandır tanıdığım için bir problemim olmadı. Bana çok destek verdi. Sana ihtiyacım var dedi. Bende çalışmalarımı sürdürdüm.
        -Sezonun ilk yarısı bir istikrarsızlık yaşadınız, kötü sonuçlar aldınız . Sakatlıkalrın oldu ve topu çok özledin bu arada tabii. Neler düşünüyorsun bu sezon için. Kendi adına neler yapabileceksin, ne kadar hırslandın?
        Ben hep hırsımla mücadele ettim. Belki o hırsımdan dolayı faydalı olabiliyorum. Geçen sene ve bu sene yaşadığımız sıkıntıları ikinci yarıda bitirmek için uğraşıyoruz. Başarmak istiyoruz ve başarıyoruzda. 2-3 hafta kazandık mı zirveye oynayacağız. Takımda iyi gidiyor. Benimde katkım varsa ne mutlu bana.

"ÖNEMLİ OLAN MÜCADELE ETMEK"
        -İlk yarıda yaşadıklarınız stres oluşturdu mu sizde?
        Takım galip geldiği zaman olmuyor ama beraberlik ve yenilgilerde oluyıor tabii. Trabzon'da top oynamak zordur. Burası farklı bir yer. İnsanlar hep geçmişe bakıyor ve "Buraya ne takımlar gelirdi ama orta sahayı bile geçemezdi" gibi söylemlerde bulunuyorlar. yine onu görmek istiyorlar. Ama futbol artık çok değişti. Eskisi gibi oynanmıyor. Herkes birbirine karşı dişini gösteriyıor. Bizde elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Önemli olan zaten mücadele etmek. Mücadele etmedin mi orada bir sorun vardır.
        -Milli takımla ilgili neler düşünüyorsun. Alman vatandaşı olduğın için milli formayı giyemedin. Avrupa konusunda düşüncelerin neler? Kimi örnek alıyorsun?
        Avrupada çok iyi futbolcular var. Mesela Raul gibi futbolcuları çok severim. İstikrarlı futbolcular. Milli takıma gelince Alman vatandaşı olduğum için oynayamıyorum. Zaten milli takımımızın sol tarafında bir sorun yok.
        "ALMAYA'DA RAHATLAR"
        -Şimdi Marcelinho geldi ama istikrar yakalayamadı. Mesela Ailton, Almanya’nın en iyi adamlarından biriydi. Bunun nedenleri sence nedir?
        Almanya farklı bir yer. Almanya'da daha rahatlar. İstediklerini yapabiliyorlar. Maçtan sonra kafalarını dağıtmak için içmeye gidiyorlar. Gece yaşamı var. Beyin olarak rahatlamak istiyorlar. Burası öyle bir yer olmadığı için sıkıntıları oldu. Tabii "İstediğim bölgede de oynayamıyorum" dedi.
        -Sohbete yaşını sorarak başladık, yine yaşınla bitirelim. Kaç yaşına kadar oynamak istiyorsun?
        35'e kadar oynamak isterim.

Yorum

• Atletico'da Eller krizi!

Trabzonspor'da forma giymek istemediğini açıkladıktan sonra İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Fabiano Eller hala İspanyol ekibinin formasını giyemedi.

Ocak ayında Atletico'ya imza atan Eller'in hala İspanya'da oynamak için belgelerinin hazır olmaması Madrid ekibini sıkmaya başladı. Teknik direktörden izin alarak Brezilya'ya giden Eller burada gereken belgeleri alacak ve İspanya'ya dönecek

Atletico Madrid teknik direktörü Javier Aguirre ise yaptığı açıklamada Eller'e Brezilya'ya gitmesi için izin verdiğini ifade ederken taraftarlarına da Brezilyalı futbolcunun 2 hafta sonra forma giyebileceğinin müjdesini verdi. Eller Internacional'de kendini tekrar göstermiş ve birçok Avrupa kulübünden ciddi transfer teklifleri almıştı. İspanya'yı tercih eden Eller'in Atletico Madrid ile 2009'a kadar sözleşmesi bulunuyor...

Yorum

• Ümit Trabzon maçında yok !
            Sarı kart sınırında bulunan Ümit, gördüğü sarı kart'la cezal oduruma düştü.
            Gerets’in 11’e almayıp 68’de skor 1-1 olduktan sonra oynattığı Ü.Karan gol atamazken sarı kart görüp Trabzon maçı için de cezalı duruma düştü

G.Saray'da teknik direktör Eric Gerets’in, Beşiktaş derbisinin ilk yarısında yedek kulübede oturtup, ikinci yarıda gol umudu’ olarak sahaya sürdüğü forvet oyuncusu Ümit Karan, dün bu sezonki 4. sarı kartını görerek, cezalı duruma düştü. Ümit Karan, sarı-kırmızılı takımın gelecek hafta Trabzon ile oynayacağı zorlu karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak

Yorum

Ziya Doğan'ın en tatlı sıkıntısı

Gökdeniz, Ceyhun ve Umut’un yüksek performansıyla yüzü gülen Ziya Doğan, İbrahim Yattara ve Ömer Rıza’nın takıma dönüşüyle, formayı kime vereceğini şaşırdı!
              Gökdeniz, Ceyhun ve Umut’un yüksek performansıyla yüzü gülen Trabzonspor Teknik Patronu, Yattara ve Ömer Rıza’nın takıma dönüşüyle, formayı kime vereceğini şaşırdı!

Ligde son 3 maçını galibiyetle kapatan, Türkiye Kupası’nda da yarı finalist olan Trabzonspor, bugün Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Atatürk Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak. Trabzonspor’da, cezalı Hüseyin ile birlikte sakatları süren Ersen Martin ve tedavi için İsveç’e giden Risp forma giyemeyecek. Bordo-Mavililerde, uzun süren sakatlık dönemi sonrası Ömer Rıza, Yattara ve Hasan Üçüncü ise maç kadrosuna alındı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın, Gökdeniz, Umut, Ceyhun, Yattara, Ömer Rıza gibi yıldızların hangisi kulübeye çekeceği merak konusu oldu. Tecrübeli hocanın, Umut’un arkasında Ceyhun ve Gökdeniz ikilisine görev vermesi, cezalı Hüseyin’in yerine de Ferhat’ı sahaya sürmesi bekleniyor.
              Bu muhabbeti önceden hatırlıyorum.Şu Ziya hoca ilk geldiği zaman.Hani bjk gs yi yendikten sonra.Bayram havası oluşmuştu ama sonra büyük hezimete uğramıştık.İnşallah tekrar öyle olmaz.Aaaah ah nasıl yanıyorum o puanlara..
              Bordo Mavi En Büyük TRABZON

Yorum

• Trabzon'un golcüleri Kartal'ı istedi

Trabzonspor’un iki yıldızı Ersen Martin ile Umut Bulut "Fortis Türkiye Kupası’nın yarı finalinde bu sezon 2 kez yendiğimiz Kartal’la eşleşmek istiyoruz" dediler
                Trabzonspor’un iki yıldızı Ersen Martin ile Umut Bulut ‘Fortis Türkiye Kupası’nın yarı finalinde bu sezon 2 kez yendiğimiz Kartal’la eşleşmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk’ diye konuştu.

ERSEN Martin ve Umut Bulut, Kartal’ı bir kez daha gözlerine kestirdi. Geçen hafta nefes kesen karşılaşmada 2-0 geriden gelerek Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ederken attıkları gollerle Bordo-Mavili takımı galibiyete taşıyan iki futbolcu, ‘Fortis Türkiye Kupası’nda yarın çekilecek kurada yarı finaldeki rakibimiz belli olacak. Hedefimiz kupayı kazanmak. Bunun için de yarı finalde hangi takımla eşleştiğimiz önemli değil. Ancak biz Beşiktaş’la eşleşmek istiyoruz’ dediler.

Sakatlığı nedeniyle Konya’ya götürülmeyen Ersen Martin, ‘Ligde yükselişe geçtik. İnanıyorum ki sezonu iyi bir yerde bitirip, kupayı da alacağız’ diye konuştu.

Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Umut da, ‘Beşiktaş’ı bu sezon hem İstanbul’da hem de Trabzon’da yendik. Kupada eşleşirsek turu geçip, finale adımızı yazdıracağımıza inanıyorum’ dedi

Yorum

• ya bu arada mondragon un olmaması süper benceee
                  İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• konya su anda cok ii futbol oynuyor
                    insallah kazanırız diyelim . kazanmasak bile kaybetmeyelim. bunları da soyledik ya ne durumda oldugumuzu anlayın artık.
                    İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON

Yorum

• "-Şimdi Marcelinho geldi ama istikrar yakalayamadı. Mesela Ailton, Almanya’nın en iyi adamlarından biriydi. Bunun nedenleri sence nedir?

Almanya farklı bir yer. Almanya'da daha rahatlar. İstediklerini yapabiliyorlar. Maçtan sonra kafalarını dağıtmak için içmeye gidiyorlar. Gece yaşamı var. Beyin olarak rahatlamak istiyorlar. Burası öyle bir yer olmadığı için sıkıntıları oldu. Tabii "İstediğim bölgede de oynayamıyorum" dedi

Yorumsuz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak mesut61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        konya su anda cok ii futbol oynuyor
                        insallah kazanırız diyelim . kazanmasak bile kaybetmeyelim. bunları da soyledik ya ne durumda oldugumuzu anlayın artık.
                        bunda utanılacak ne varki artık herşey eskisi gibi değil her takım her takımı yenebiliyo kesin kazanırız diyeceğimiz bi maç yok konyada bu senenin iyi takımlarından ama tabiki her maç olduğu gibi yenmemiz gereken bi maç
                        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Arkadasllar Mondragonun sakatlıgına o kadar seivmilmis ki cok sasırdım Sonucta o bir insan ve sakatlandı . Her sey Futbol degil ki :'(

Yorum

• bende zaten en kotu beraberlik istiyorum.
                            İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON

Yorum

Zirveyi isteyen Trazon Konya önünde

10 maçtır yenilmeyen Trabzonspor’un bugünkü rakibi, ligin flaş ekibi Konyaspor... Bordo-Mavili ekipte Risp, Hüseyin ve Ersen gibi 3 banko yok...
                              Gelecek hafta Galatasaray’a konuk olacak olan Karadeniz temsilcisinde bir büyük sıkıntı daha var: Umut, Ceyhun, Gökdeniz, Ferhat ceza sınırında.

Konyaspor: Özden, Erkan, El Saka, Ömer, Da Silva, Erman Özgür, Mustafa, Sedat, Neca, Tayfun, Eren

Trabzonspor: Tolga, Musa, Stepanov, Erdinç, Celaleddin, Ferhat, Ayman, Gökdeniz, Mustafa K. (Yattara), Ceyhun, Umut

Stat: Atatürk
                              Saat: 15.00
                              Yayın: Lig Tv
                              Hakem: Süleyman Abay

Süper Lig puan durumu

Seriye bağlandı
                              Gaziantepspor, Denizlispor ve Beşiktaş karşılaşmalarını kazanan ve kupayı da kapsayan son 10 maçlık dilimde yenilgi yüzü görmeyerek ligde basamakları hızla çıkan Trabzonspor, bugün oldukça zorlu bir sınav verecek. Süper Lig’in flaş ekibi Konyaspor’a konuk olacak Bordo-Mavililer’de çok önemli eksiklerin olması teknik heyeti zora sokarken, bu olumsuz şartlara rağmen tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Üst üste geldi
                              Sakat olan Risp ve Ersen’in yanı sıra kart cezalısı Hüseyin’den yoksun olarak sahaya çıkacak Trabzonspor’da teknik heyet bir yandan da gelecek hafta oynanacak Galatasaray mücadelesini düşünüyor. O karşılaşmaya tam kadro çıkmak isteyen Ziya Doğan, kart sınırındaki Umut, Ceyhun, Gökdeniz ve Ferhat’ı özel olarak uyardı. Formda iki ekibin Atatürk Stadı’ndaki maçı 15.00’te başlayacak, müsabakayı Süleyman Abay yönetecek
                              bu ziya bir türlü celo ve musa seçiminden vazgeçmedi.hadi musa neyse ofansa da yardımı var
                              eğer yattarada oynarsa genelde güzel bir kadro.
                              ben hasanıda oynatır demiştim.görünen oki oynamayacak
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• fatih tekke 2. dakikada golünü attı....

FATİH SULTAN TEKKEEEE.....
                                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X