Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• basakanin dediklerine göre yabanci olarak alinacak oyuncular ricardinho ve marcelinho bu durumda szymek gidecek(bence kesinlikle gitmeli ) biyabanci hakki dogacak ortasahada sorun olmaz ya defansa ya da forvete

kesinlikle genç bi isim (20-25)niye genç zaten alinacak diger oyuncular 30 yas civarinda bu iki oyuncu takima çok sey katarlar

hem ligte hem uefada buna süphem yokdiger oyuncu için benim adayim forvete en az 20 gol atar diyebilirim

Persönliche Daten Stand: 19.05.2006

Nilmar - Honorato da Silva Nilmar
    Geburtsdatum: 14.07.1984
    Grösse: 1,80
    Nationalität: ! Brasilien
    Fuss: rechts
    Status: Länderspiele: 8Spiele

Verein: Corinthians Sao Paulo
    Position: Sturm
    Positionsdetails: Mittelstürmer
    Im Team seit: 2006
    Vertrag bis: 2006
    Marktwert: 6.000.000
    Spielerberater: da Hora, Orlando

Yorum

• Eurosport da sonuçta Polonya hocasini referans göstererek Szymek'i kötü ilan etmis ama bence haklari var. Szymek çok top aldi diye iyi oldugunu söylemek kaleciyi yaptigi degaj sayisina göre degerlendirmek gibi birsey. Simdi eskisi gibi sistem çesitliligi yok. Herkes 4-4-2 oynuyor. Bu sistemde de önliberolar ve kismen de onlarin önünde oynayan dagiticilar adam markajinda olmadiklarindan ve top onlar üzerinden oyuna sokuldugundan çok top aliyorlar. Yani orda sepet de olsa 90 dakikada 7-8 kez o top içine düser. Bu açidan bakildiginda bence de Szymek etkili degildi.

Bir de açikcasi bence fena olmadi böyle olmasi. Çok iyi bir Szymek Trabzon'a döndügünde "kafa olarak" çok yorulabilirdi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• agzina saglik cafer abi.

gerçekten fenerde hoca belli degil, baskan belli degil, tümer disinda transfer yok ama taraftar veya camiadan en ufak aykiri ses yok..varsa bile kiymeti yok.

bir etiktir, para ile ölçülmez gibi çok büyük, sasali laflar ediliyor..efsaneyi yaratanlar ali kemal'i fenere satarken etik ilke nedir bilmiyorlar miydi.yoksa siz efsaneyi yaratanlardan daha mi çok trabzonsporlusunuz..ütopik ve anlamsiz bazi çagrisim ve eslestirmelere gerek yok..

atalarimiz büyük lokma ye ama büyük konusma demis..tabiki açik kapi birakirim.. ibrahim akin kesinlikle takimdan ayrilmak istemiyorum dedi, fatih ise her dakka ayrilmak istiyorum diyor..seneye de bos kaliyor.

yönetim fatihle devam etmek, samp.luk yasamak istiyoruz diyorbunun alti çizilmiyor, yukarida belirttigim sebeplerden dolayi temkinli konusmasi ise istenilen tarafa çekiliyor..

hayat tecrübesine sahip, görmüs geçirmis, basindan çok seyler geçmis insanlar özellikle bazi konularda asla büyük ve kesin konusmamalari gerektigini bilirler..Allah'tan öyle biri kulübün basinda..
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• ya bunlar futbolu nereleriyle izliyolar allah askina birisi anlatsin bana simek nasil kotuydu ya adam dokulen ortasahanin tek ayakta kalan ismiydi bu nasil mantik kacta milimetrik pas atti o zurawski denen kazmaya adam topu ayaginda tutamio demek bu milletin alayi futboldan anlamio

Yorum

• hakan sükür yillardir basinda ve komuoyunda tartisilir yeri gelir saban bile dendi ama adma bi gün bile artik yoruldum gs den ayrilacam avrupaya gidecem fenere gidecem yok bilmem ne yapacam demedi.gs de gs baska bi sey yok.

ama onun kadar elestiri almamis.akli basina iki kere takimdan uzaklastirilinca gelmis.taraftrain kalbini fetih etmis fatih tekke youluyo.neden yoruldu.neden kafasi karisik.

yahu memleketindesin.orasi dogup buyudugun yer.kazandigin parayi ben omrumu versem kazanamam.

ama hala bir seyler eksik ne o eksik olan.seni yoran ne.

hem cikip ben ts liyim trabzonluyum diyosun sonrada yoruldum.

hadi beee

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

hakan sükür yillardir basinda ve komuoyunda tartisilir yeri gelir saban bile dendi ama adma bi gün bile artik yoruldum gs den ayrilacam avrupaya gidecem fenere gidecem yok bilmem ne yapacam demedi.gs de gs baska bi sey yok.

ama onun kadar elestiri almamis.akli basina iki kere takimdan uzaklastirilinca gelmis.taraftrain kalbini fetih etmis fatih tekke youluyo.neden yoruldu.neden kafasi karisik.

yahu memleketindesin.orasi dogup buyudugun yer.kazandigin parayi ben omrumu versem kazanamam.

ama hala bir seyler eksik ne o eksik olan.seni yoran ne.

hem cikip ben ts liyim trabzonluyum diyosun sonrada yoruldum.

hadi beee

hakan avrupaya kendimi avrupada gostermek istiyorum diye gitmedimi fatihle hakani kiyaslayamazsin hakan yillarca orda burda dondu durdu sonunda galatasaraya geldi ama fatih senin en koyu doneminde avrupaya gidecekken aslan gibi 3 yillik sozlesmeye imza atti bikere sen o fatih hakan kiyaslamasini gececeksin ayrica fatihin kalmasini bende isterim ama avrupaya gidip trabzonu temsil etmesi bence daha iyi olur ayrica fatih in yoruldum demesinin sebebini malum hepimiz biliyoruz kim fatihin yerinde olsa avrupada takimini ve sehrini temsil etmek istemez

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi

İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
                Arkada$lar, Fatihin transferi konsunda yazilan her yaziyi buraya ta$iyorsunuz birde yalan diyede ekliyorsunuz. Bu sicak havalarda boguluyoruz zaten, birde bu konuyla bunaltmayin bizi lütfen.

Sicak olan sadece Almanya kardes buralari epeyce serin[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                Bende oralarini buradan sicak zannediyordum, demekki öyle deyilmi$, serin olsa bile yalan haberlerle bunalmak hicde saglikli deyil.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• arkadaslar ajansspor yine saçmalamis anlamiyorum abi bu adamlari bu kadarda hayalperest olunmazki neumis umut bulut un transferinde fener TRABZONA yardim etmis....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Taraftarin bazi hatalari olmasina ragmen, yinede helal olsun walla. Fatih konusunda bu kadar baskili hic bir taraftar olmami$tir.Her haberi buraya ta$iyarak, satilirmi diye kafalarda olu$an $üphelerin tek sorumlusu ba$kandir, eger güven verse taraftar daha sakin olacak, hicbir güven vermedigi gibi her konu$masinin arkasinda acik kapi birakiyor, hic bir zaman kesin ve net konu$madi, bende onun icin diyorumki,bu kadar cok konu$up hic bir $ey anlatamayan tek yönetim bizim yönetimdir.

Yorum

• anlasildi bütün uzmanlardan fazla biliyoruz biz bu futbolu[img]smileys/smiley1.gif[/img]simek zuravski çikana kadar tüm toplari cok daha müsait arkadaslari varken ona atmaya calisti.... herhalde celtic e mesaj vermeye calisiyorlardi biz ikimiz birarada süper oynariz demek istediler.... hatirladigim 2 tane isabetli uzun top atabildigi... Buda 10 numarayi giymis takimin en iyi oyuncusundan beklenen seylerden çok asagida idi ..o yüzden tabiki düsenler listesine koyacaklar

Yorum

• bu haberleri 2 gün önce bu sayfalarda okumustuk .
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak laz_hayri_61 tarafından gönderildi

arkadaslar ajansspor yine saçmalamis anlamiyorum abi bu adamlari bu kadarda hayalperest olunmazki neumis umut bulut un transferinde fener TRABZONA yardim etmis....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Bo$ ver karde$, sen üzerine alinma, onlar yalan yazmazsa ayakta duramazlar,sittir et gitsin, ben bunaldim mi kolumu kaldirip, bilekten a$agisini onlara dogru sallayarak rahatliyorum, sende dene faydasini göreceksin.
                          Edited by: ismet61

Yorum

• Trabzon?da son viraj

Transferde firtina gibi esen Trabzonspor?da yerli transferlerde sona gelindi.

14 Haziran 200610:08

Transfer harekatini dört bir koldan sürdüren Trabzonspor, yerli futbolcu arayislarinda son noktaya geldi. Malatyasporlu Bilal, Ankarali Musa Büyük, Sivassporlu Hayrettin ve Samsunsporlu Adnan ile görüsen yöneticiler umutlu. Bilal?in transferinde ufak prüzlerin kaldigi, Adnan?in imza atmasi için Samsun?un kongresinin beklendigi ve Musa ile Hayrettin?in de bonservis sorunlarinin çözülmeye çalisildigi ifade edildi.

Star.

Habere bakin arkadaslar ya. Birinde ufak pürüzler kalmis birinde kongre bekleniyor, diger ikisininde bonservis sorunlari halledilmeye çalisiliyormus. Hani haber kendi kendine palavra oldugunu söylüyor.
                            HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Anlamsiz kiyas!
                              Ergun Ata
                              eata@fanatik.com.tr

Sözümüz; ?Trabzonspor?un bugünkü durumunu elestirenlerin, Fenerbahçe?ye bakmalarini öneririz.Daha baskanlarinin durumu belli degil, teknik direktörleri bile yok!? diyenlere. Ilk bakista dogru söylüyor gibi gözüküyorsunuz ama yanlis düsünüyorsunuz. Ya kendinizi kandiriyorsunuz ya da bile bile konuyu saptirip dikkatleri farkli yönlere çekmeye çalisiyorsunuz.
                              13.06.2006

Evet, dogrudur; Aziz Yildirim?in durumu henüz belli degil, Fenerbahçe baskansiz yani. Daum?dan bosalan teknik direktörlüge henüz atama yapilmamistir, o da dogru, Fenerbahçe teknik direktörsüz de üstelik. Ama dikkatlerinizden kaçirdiginiz bir sey var, Fenerbahçe?de isler tikir tikir yürüyor. Siz profesyonelleri gönderdiniz, onlarin profesyonelleri bosluk dolduruyor. Onlar kombine bilet satisinda önümüzdeki sezon için 30 bine ulasirken, siz daha bu gidisle çok büyük bölümünün elinizde kalma olasiligi yüksek olan kartlarin baski isleriyle ugrasiyorsunuz. Geçen sezonki 8 bin kombine biletli sayisini herhalde rüyalarda göreceksiniz. Onlar transferde en hareketsiz olduklari bu dönemde, geçen sezon lige damgasini vuran Tümer ve Ugur Boral?a imza attirirken, sizin transferlerinizden Çagdas?in durumu kafa karistiriyor, Umut?u almakla övünebiliyorsunuz sadece.
                              Dememiz sudur ki; bütün bu nedenlerden ötürü çok büyük iddialarla göreve gelen Albayrak ve arkadaslari simdilik iyi bir performans gösteremiyor. Asil kötü olani da, buna karsin kendilerine toz kondurmak istemeyen birilerinin gazina gelip, basarili olduklarini sanmalari. Bizim bir ön yargimiz yok, eger Nuri Albayrak?in dedigi gibi, ?Daha zamanimiz var, taraftar merak etmesin, söz verdigimiz her seyi yapacagiz, yildiz transferleri de dahil? sözü gerçeklesirse, bu durumda taraftarin sevincini, memnuniyetini yansitmaktan keyif aliriz.
                              Bu yönetimin önünde bir de çok önemli Fatih Tekke sorunu var. Bu konuda çeliskili açiklamalar yapiliyor. Bir gün ?Kosullar ne olursa olsun satilamaz? deniyor, ertesi gün fikir degisiyor, ?Hiç kimse vazgeçilmez degildir? noktasina geliniyor. ?Sadece Avrupa?ya veririz? açiklamasi bir gün sonra, ?Trabzonspor?un menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yapilir, Fener?e de, Seker?e de verilir!? seklinde düzeltiliyor. Konu baskanlar düzeyinde ele aliniyor, kabak medyanin basina patliyor. Kafalar karisiyor! Acaba Fatih, Aziz Yildirim?in dönüs sölenine meze olarak rezerv mi bekletiliyor?

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              divicam

Yorum

• "" chovy ""
                                hakanla fatihi karsilastirmak futbollari acisindan degil di. hakan yurt disina gitmedi gonderildi.o zamanki olaylari biliyoruz nasil agladigini geri donmek icin. zaten burada hakani tartisacak degilim.

bahsettigin mevzulara gelirsek, onlardan fb ye giderekmi kurtulacak.

yoksa onlar fb ye gitmesi icin bir bahane mi olacak.

bunrda bu konu ile ilgili yuzlerce sayfadir yazi yaziliyo neden.

yonetimin ve fatihin vermis olduklari çeliskili açiklamalar yuzunden.iki kelime edip ssacaklardi.ama onlar habire kendileri ile celisen aciklamalar yapip durdular.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X