fatih konusundaki son durum su yönetimdeki cemal saglam arkadasimin babasi onla görüstüm yönetim febesle parada anlasti ama yönetim fatih tekkeyle daha görüsmedi sözlesme uzatmak istiyor fakat cok para isteyecegini düsündüklerinden febese satmakta kararlilar. fatih gitmek istemezse sözlesme bitene dek kulupte tutmaya calisacaklar. febesin teklifi 8 milyon avro+memet yozgatli avrupadan gelen teklifler ise 5-6 milyon avro bu durumda yönetim febesin teklifini kabul etti. durum bundan ibaret.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildifatih konusundaki son durum su yönetimdeki cemal saglam arkadasimin babasi onla görüstüm yönetim febesle parada anlasti ama yönetim fatih tekkeyle daha görüsmedi sözlesme uzatmak istiyor fakat cok para isteyecegini düsündüklerinden febese satmakta kararlilar. fatih gitmek istemezse sözlesme bitene dek kulupte tutmaya calisacaklar. febesin teklifi 8 milyon avro+memet yozgatli avrupadan gelen teklifler ise 5-6 milyon avro bu durumda yönetim febesin teklifini kabul etti. durum bundan ibaret.....
Allah'im sen bizim yüzümüzü su medyaya ve feybeye kara çikartma. Sabah ola hayrola, herkese hayirli gecelerEdited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak hotleo tarafından gönderildiTransfer Dosyamiz basligi altinda Fatih Kaptanla ilgili Filika bazi bilgiler veriyor Eminim bunlari okuduktan sonra hala bu konuda yönetime yüklenmenin ne kadar anlamsiz ve vicdansizca oldugunu hepimiz daha iyi anlayacagiz. Saygilar
Eger Trabzonsporlu bir futbolcu kendine fenerbahçe formasini yakistiriyorsa burda yonetimin hiç bir suçu yoktur. Ancak haliyle bazi yonetim muhalifleri bu firsati kaçirmayip yine saldiriya geçecek, ardindan tekrar guzel bir transfer muhalifleri tekrar kumusuna sokacak, bir zaman yorumlarini sadece "Serbest kursu"de okuyabilecegiz, ve bu daima boyle devam edecek.
Yorum
-
Ba$kanimizin son anlattiklarini anlamaya cali$tim, bence demek istiyorki Fatih gitmezse daha az transfer yapacagiz. Sayin Nuri Pa$am, her sözüzünün arkasinda bir acik kapi birakiyorsun, mesala $öyle diyorsun, elimizdeki silahi rakibimize vermeyi dü$ünmüyorum, ilerde ne olur bilemem, diyede ekliyorsun. Gözünü seveyim Pa$am, bu ilerisi dedigin neresi oluyor, onu anlayamadim? Ya fb ikinci lige dü$er, yada biz dü$ersek rakip sayilmayiz, yani o zaman Fatihi satabilirsin, ben öyle anliyorum.
Yarin basin $öyle yazabilir: Trabzonspor Fatihi rakiplerine satmayinca, fb ikinci lige dü$erek Fatihi alacak. Nuri Pa$a bu formülü fb ye uykulatirsan,
1- Ömür boyu Trabzonsporun ba$inda ba$kan olarak kalirsin.
2- fb lilerin hayir duasini alirsin (ba$ka türlü bu Azizin oradan gidecegi yok)
3- Adnan Polat kesin istifa eder, cünkü fb ligte olmayinca konu$acak bir $ey bulamayacak.Pa$am senin anlayacagin bir ta$la bir aslan birde ku$ vuracaksin. Yapacagin tek $ey var, ba$ parmagin i$aret ve orta parmagin arasina sokarak, istanbula dogru sallamak.
Edited by: ismet61insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-

Szymkowiak set for axe
Eurosport-Ian Holyman-13/06/2006 20:59Poland
playmaker Miroslaw Szymkowiak is the man likely to be sacrificed for
Wednesday's crunch clash with Germany. Coach Pawel Janas has promised
to make changes after their opening-game loss to Ecuador and Szymkowiak
is set to be the fall guy.
"In
training the only thing Janas has done for now is to leave out
Szymkowiak from the first 11," a source inside the Polish camp said.
"Ireneusz Jelen will play instead of him."
But Janas was playing his cards close to his chest.
"All the players are training. All 23 have the chance of playing tomorrow," he said.
"Our
main problem against Ecuador was that we did not create chances. We
have to do more against the Germans. We also cannot afford to make the
same schoolboy mistakes in defence.
"We now have nothing to lose
-- a draw probably gives us nothing as well. One day we have to win
against the Germans. I hope very much that it will be tomorrow."
Beyler burda yazdigina göre bu Polonya nin acemi teknik direktörü ilk maçtaki kötü sonuç için kurban olarak Simek i seçmis.Takim da yaptigi tek degisiklik Simek in yerine antremanda ilk on bir için Ireneusz Jelen i oynatmakmis.
Valla takimin iyilerinden biriydi Simek.Zurawski ondan bin kat kötü oynadi.
Edited by: tirabzonli
Yorum
-
Naim
Hatirlatirim...
Baskan Nuri Albayrak’in dünkü basin açiklamasini okuduktan sonra bir medya mensubu olarak en azindan bireysel bir cevap hakkim olduguna karar verdim...
Sanki hep Bordo-Mavili idareciler disinda birileri Fatih Tekke konusunu gündeme tasiyormus gibi, kolay olani seçip medyaya yüklenmis baskan! ‘Spekülasyonlar oluyor, gazeteler yaziyor. Biz de nereden bilgi aliyorlar bilemiyoruz’ demis sayin Albayrak. Aslinda hakli, bilgi alamiyoruz, çünkü kendisine ulasip son durumu ögrenmek her geçen gün zorlasiyor. Aslinda bir cümleyle son noktayi koyabilecek olmasina ragmen hep ayni kuyunun etrafinda dönüp dolasiyor Fatih Tekke’nin transfer hikayesi... Birgün kulübün bir sözcüsü çikiyor, “Onu ne Avrupa’ya ne de Türkiye’ye satariz” diyor, baskan uygun görürse bir açiklama lütfunda bulunup, “Kulübün menfaatleri önceliklidir. Avrupa’ya verebiliriz” diye ekliyor. Albayrak, Fenerbahçe’nin teklifini dogrulayip, “Ama biz cevap vermedik. Zaten para da konusmadik, takas da” diyerek nasil bir öneriyle karsi karsiya olduklari yönünde de kocaman bir soru isareti birakiyor. Açikcasi Fenerbahçe, Fatih Tekke’yi isterken ne teklifinde bulundu çok merak ettim.
Aslinda sayin baskan da hakli olabilir. Her telefona çikacak, röportaj için vakit ayirip saatlerce konusacak seyleri de olmayabilir. Çünkü Umut Bulut ve Çagdas disinda transfer yok, Lazaroni camianin önemli bir bölümünü tatmin etmedi, herkes sineye çekti. Uzun süredir, yine yetkili agizlarin açikladigi, “Birçok yerli yildizla ilgileniyoruz” sözleri de havada asili kaldi. Çok istenen Bilal için Ankaragücü ve Ankaraspor’un tekliflerinin yanina bile yaklasilamiyor, Sivasli Hayrettin için gözden çikarilan parayi Yigidolar komik buluyor. Kaleci sorunu apaçik ortada dururken, Cordoba Antalya’ya uçarken kimsenin aklina gelmiyor, ardindan da yine marifetmis gibi, “Zaten hiç gündemimizde olmadi” deniyor. Konusan idareciler birbiriyle çelisiyor, kimse net olamiyor. Bunlara, baska büyüklerin hocasi ve baskani bile yok diyerek yanit vermek ise küçük çocuklarin birbirine laf yetistirmesi kadar anlamsiz ve tutarsiz olur. Ayrica Fatih’in sözlesmesinin seneye bittigini hatirlatip, “Ne kazansak kardir, olmazsa sözlesme uzatiriz kendimizde tutariz” yaklasimi da büyük kulüp idareciligiyle çelisir.
Sayin baskan, isin özü su; son dönemlerin en iddiali vaatleriyle geldiniz, sadece Trabzonlular’i degil, tüm futbolseverleri heyecanlandirdiniz. Haklisiniz 1 Eylül’e kadar zaman var, Trabzon mutlaka birilerini kadrosuna kadar. Ancak bundan daha önemli seyler var. Net, açik, seffaf ve elestiriye açik olmak gibi. Bu sözleri siz vermistiniz Sayin Baskan...
fanatik
serhat demirtas
Sarnirim bizim baskana kizdigimiz bazi noktalarda burada gizli
Yorum
-
polonya hocasi futboldan pek anlamiyor galiba.polonyada ekvador maçinda takimin geneli çok kötüydü,simek kötülerin içinde en iyisiydi.ekvador maçindan sonra kesilmesi gereken biri kesinlikle simek olmamali.pozisyona girme problemlerimiz vardi diyor daha simeki kesiyor,girdikleri pozisyonlar da simek sayesindeydi...
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiHatirlatirim...
Baskan Nuri Albayrak?in dünkü basin açiklamasini okuduktan sonra bir medya mensubu olarak en azindan bireysel bir cevap hakkim olduguna karar verdim...
Sanki hep Bordo-Mavili idareciler disinda birileri Fatih Tekke konusunu gündeme tasiyormus gibi, kolay olani seçip medyaya yüklenmis baskan! ?Spekülasyonlar oluyor, gazeteler yaziyor. Biz de nereden bilgi aliyorlar bilemiyoruz? demis sayin Albayrak. Aslinda hakli, bilgi alamiyoruz, çünkü kendisine ulasip son durumu ögrenmek her geçen gün zorlasiyor. Aslinda bir cümleyle son noktayi koyabilecek olmasina ragmen hep ayni kuyunun etrafinda dönüp dolasiyor Fatih Tekke?nin transfer hikayesi... Birgün kulübün bir sözcüsü çikiyor, ?Onu ne Avrupa?ya ne de Türkiye?ye satariz? diyor, baskan uygun görürse bir açiklama lütfunda bulunup, ?Kulübün menfaatleri önceliklidir. Avrupa?ya verebiliriz? diye ekliyor. Albayrak, Fenerbahçe?nin teklifini dogrulayip, ?Ama biz cevap vermedik. Zaten para da konusmadik, takas da? diyerek nasil bir öneriyle karsi karsiya olduklari yönünde de kocaman bir soru isareti birakiyor. Açikcasi Fenerbahçe, Fatih Tekke?yi isterken ne teklifinde bulundu çok merak ettim.
Aslinda sayin baskan da hakli olabilir. Her telefona çikacak, röportaj için vakit ayirip saatlerce konusacak seyleri de olmayabilir. Çünkü Umut Bulut ve Çagdas disinda transfer yok, Lazaroni camianin önemli bir bölümünü tatmin etmedi, herkes sineye çekti. Uzun süredir, yine yetkili agizlarin açikladigi, ?Birçok yerli yildizla ilgileniyoruz? sözleri de havada asili kaldi. Çok istenen Bilal için Ankaragücü ve Ankaraspor?un tekliflerinin yanina bile yaklasilamiyor, Sivasli Hayrettin için gözden çikarilan parayi Yigidolar komik buluyor. Kaleci sorunu apaçik ortada dururken, Cordoba Antalya?ya uçarken kimsenin aklina gelmiyor, ardindan da yine marifetmis gibi, ?Zaten hiç gündemimizde olmadi? deniyor. Konusan idareciler birbiriyle çelisiyor, kimse net olamiyor. Bunlara, baska büyüklerin hocasi ve baskani bile yok diyerek yanit vermek ise küçük çocuklarin birbirine laf yetistirmesi kadar anlamsiz ve tutarsiz olur. Ayrica Fatih?in sözlesmesinin seneye bittigini hatirlatip, ?Ne kazansak kardir, olmazsa sözlesme uzatiriz kendimizde tutariz? yaklasimi da büyük kulüp idareciligiyle çelisir.
Sayin baskan, isin özü su; son dönemlerin en iddiali vaatleriyle geldiniz, sadece Trabzonlular?i degil, tüm futbolseverleri heyecanlandirdiniz. Haklisiniz 1 Eylül?e kadar zaman var, Trabzon mutlaka birilerini kadrosuna kadar. Ancak bundan daha önemli seyler var. Net, açik, seffaf ve elestiriye açik olmak gibi. Bu sözleri siz vermistiniz Sayin Baskan...
fanatik
serhat demirtas
Sarnirim bizim baskana kizdigimiz bazi noktalarda burada gizlidivicam
Yorum
-
Baskan Albayrak?tan mesaj: "Tek vücut tek yumruk"
http://www.trabzonspor.org.tr/manset...ainID=448&PID= 589&HaberID=33760
Baskana acimzasizca elestiri yapanlar Resmi siteden Video görüntülerini izleyip baksinlar,eger hala anlamiyorlar ve anlamamakta israr ediyorlarsa yapacak bir sey yok.Baskan orda "Avrupadan ve Istanbulun büyük kuluplerinden oyuncularimiza teklif gelmesi bize gurur verir,Bizde büyük kulübüz,Elimizdeki oyuncumuzu Rakibimize vermek istemeyiz."vs vs diye devam eden Kendi agzindan çikan ifadeler varken,Yok Istanbul takimlarina büyük demisde yok bilmem ne olmusta Ne yani Biz Istanbul Takimlarina EZIK SÜLÜK vs derken onlar öylemi oluyor.Türkiyede Sampiyonluk kazanmis 4 büyük takim yokmu,Yalanmi söyleyecegiz.Ayrica EDEBIYAT konusunda Güçlü olanlar BIZIM OYUNCUMUZA TEKLIF YAPILMASI BIZE GURUR VERIR.derken Bu olayin ne manaya geldigini izah etsinler.Bana göre Bizim oyuncumuzun degerli kaliteli olmasi manasina gelir.
Ben kaç yillik Trabzonspor geçmisinde Sampiyon oldugumuz Yillar da dahil Kisa süre için bu kadar acimasizca elestirilen bir baskan görmedim.Baskani elestirenlerin bir çogunun Siyasi görüsüne Dünya görüsüne uymadigi için elestirdiginide adim gibi biliyorum.Daha adamin seçildigi hafta 3 günlük sürede NERDE TRANSFERLER ,NERDE STAD ile ilgili Porjeler DIYENLER in iyi niyetli olduklarina inanmiyorum.ÖZKAN SÜMER takimi Küme düsme hattina soktugunda bile kilini kipirdatmayanlar bu gün Daha icratini görmedigimiz baskani elestiriyorsa VAY TRABZONSPORUMUZUN HALINE demeketen kendimi alamiyorum.BU baskanda elestirilir öteki baskanlarda elestirilir.Bu baskanin elestirlme zamani daha gelmemistir.Elestirme zamani Ligler basladiginda Transfer yapilmadan lige girilip,daha sezonun 10.haftasinda lige havlu atarlarsa o zamandir. Iste o zaman hep beraber elestiri yapalim.Ama BIZANS medyasi diye elestirdgimiz.Medyanin haberleri ile yönetime acimasica elestiri yapanlarin o Bizans medyasindan farki nedir.?
TRABZONSPOR kimsenin babasinin tapulu mali degildir.Eski yönetimlerin olmadigi gibi bu yönetiminden tapulu mali degildir.Bu yönetim basarili olacagiz diye is basina gelmistir.Basarili olmayacaksa zaten süreleri dolmadan kendiliginden gidecektir.Trabzonspor taraftarina büyük görev düsüyor.Ya TRABZONSPORU bir bütün olarak sevip Takima sahip çikacak takim basariyi yakalayacak.Yada bu gün yapilanlar gibi Takimin basarisi degilde Baskanin Yönetimin Siyasi görüsüne göre tavir alip Olmayan isleri Olmus gibi gösterip Bildigi yolda devam edecek.Trabzonsporun son yillardaki basarisizliginin altinda yatan en büyük neden KISIR IÇ ÇEKISMELERDIR.
Demekki biz FB lilerin yerinde olsak simdiye çildirmistik.Sezon açilisi yapacaklar NE YÖNETIM BELLI,NE TEKNIK DIREKTÖR BELLI,NE ALINACAK FUTBOLCULAR BELLI,FB su anda MEDYA tarafindan yönetilip,Medya tarafindan Oyuncu transfrei yapiliyor,Hoca aliniyor,Ama adamlar bizim kadar acimasiz elestiri yapmiyorlar.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
su polnyanin teknik tirektörü gerçekten biseyden anlamiyo zymek orta sahada pas yapan tek adamdi zuawski de bütün pozisyonlari harcayan adamdi.hem o teknik direktör kaleye dudek'i almiyomus almassan çakarlar iki tane
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum