Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elmalarla armutlari karistirmayalim. Konu Fatih'in gitmesi veya ne kadar degerli oldugu degil. Asagilik yöntemlerle bu transferi gerçeklestirmek isteyen feybe ve baskanin onlara karsi tükenmez babacan tutumu... Ne sis yansin ne kebap diyemezsiniz her zaman. Bir tarafi seçmek bazen zaruri olur Baskan
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi
      Fatih Tekke konusu

Kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda bir çok spekülasyon yasandigina da deginen Baskan Nuri Albayrak su açiklamalari yapti: �Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzon halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu.

------------------------------------------------------------ -------

Bu açiklamada baska külüplerin talip olmasi hosumuza gidiyor denmesi yanlis mi?Fener talip oluyor ama alamiyor hosumuza gitmiyor mu?Yattara için kul köle oluyorlar hosumuza gitmiyor mu?Gökdeniz'i o kadar istediler alamadilar sonra bitirmeye çalistilar elinden tuttuk,simdi Milli Takim'da hosumuza gitmiyor mu?Hüseyin Milli Takim'da kaptan oluyor hosumuza gitmiyor mu?Simek'i hayran hayran izliyorlar,Stepanov için Chelsa talip diyorlar,Umut için gelecegin yildizi biz alsaydik diyorlar hosumuza gitmiyor mu?

Kimsenin konusmadigi,begenmedigi topçularla zaten is olmaz.Onlar istesin bizde elimizdekinin kiymetini bilelim.

Kendi yöneticileri ne diyor biz Fatih'i istedikTrabzonspor cevap vermedi, bekliyoruz.Futbolcusunu satmayi düsünen adam bir fiyat verir.Satmayi düsünmüyoruzdan daha büyük nasil cevap olur.

Yönetim sözlesmeyi uzatacagiz diyor ona bile kulp bulunuyor.Artik insaf edin diyorum.
      Kesinlikle katiliyorum. Strese girip kendi kendimizi yiyecegimize biraz akilli olup bu durumdan karsi tarafi makaraya sarmaliyiz. Düsünsenize adamlarin hayallerini; CARLOS, Ronaldinho, TEKKE [img]smileys/smiley4.gif[/img] Basakanimizim söylemlerine dikkat edin hep yumusak, her zaman fairplayi önde tutan açiklamar. Bu tip açiklamari artik kolay kolay duymadigimiz için, hep sert söylemler, açiklamalar duydugumuz için baskanin bu tarzina alismak biraz zaman alacak gibi geliyor bana [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Wanchope ile bir repörtaj (almanca)

http://www.kicker.de/wmspecial/wm200...te/artikel/350 825/

ingilterede birkez daha oynamak isterim ve neden almanyada olmasin diyor ...

[img]smileys/smiley18.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• baskan kendinden emin emin olmasina da, FAtih'ten emin degil. adam gitmek istiyor bu açik. Avrupa'ya gitmek istiyorum diyor ama vb'ye açik kapi birakiyor. biz de fatih ile yönetim arasinda terlik gibi oraya buraya , basinin kucagina atiliyoruz. Fatih yürüyerek gitmek istiyor, kosarak gitmenin kaptanligina ve bizim onu sevmemize yakismayacaginin farkinda. Iki ayri varolus biçiminin [vb..'li ve trabzonsporlu] olamayacaginin o da farkinda. bu kentin ve bizlerin onu bir gün artiksevmiyor olmamiza katlanamayacagini biliyor. x mlyon vb..'linin istegiyle x+1 milyon trabzonsporlunun öfkesi arasina sikismis durumda. o +1 de kendisi oluyor sanki.bu durumdaNuri Albayrak gibi futbolcularina, 'sporcu' diyerek onlarin proleter sinifini belirginlestirmeyi, onlara sinifini vekiymet kapasitenin bil demeyitercih eden isadamlari Fatih Tekke'yi biz satmadik, o kendisi gitmek istedi söylemiylebu transferi mesrulastirmayi seçebilirler.Yorgunum, düsünmek için zaman istiyorum diyen bir kaptandan artik bize fayda yok arkadaslar. Gökdenz de böyle bir süreçte gitti Aziz Yildirim'a imza atti. Aziz de bunu Atay Aktug'un yüzüne vurarak bizi olasi bir transferden de daha küçük duruma düstü. Açikçasi, ilerde Fatih'invb'ye mza attigini ama bunu hatiri sayilir kisiler tarafindan örfbas edildigini duymaya katlanamam.

hürmetler

burdayim,
          sorunun cevabi içtigi yerde
          http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• KEÇELI VE BILAL IÇIN SON ATAK

TRABZONSPOR yönetimi yurt içinden transfer gündeminde olan Denizlisporlu Mustafa Keçeli ve Bilal için son girisimlerini yapiyor. Önceki aksamki yönetim kurulu toplantisinda iki oyuncunun son durumu gündeme gelirken, bazi yöneticiler Mustafa ve Bilal'in Trabzonspor'a direkt katki yapacak özellikte oyuncular olmadigi görüsünü savundular. Bu görüs üzerine transfer komitesi Mustafa ve Bilal konusunda sartlarin iyilestirilmesi için kulüpleriyle temasa geçip son teklifleri görüsecekler.

Yorum

• KIMSEYE MUHTAÇ DEGILIZ

BASINA YEMEK Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, isletmesini yürüttügü Trabzon Liman Isletme binasinda Trabzonspor'u takip eden basin mensuplarina ögle yemegi verdi. Yemekte Asbaskan Hasim Sayitoglu, Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas da hazir bulundu.
              YANLIS ISLER Baskan Albayrak, Trabzonspor kulübünün bugünlere tirnaklarini kaziyarak geldigini belirterek, "Trabzonspor kimsenin hizmetine muhtaç degildir, muhtaç da olmamistir. 'Umut'u Fenerbahçe aldi, Trabzonspor'a verdi' demek yanlis" dedi

Yorum

• GURBETÇI AVI

Trabzonspor yönetimi bir taraftan yabanci oyuncu transferi için çalismalarini sürdürürken, diger taraftan kadroya genç yildizlari katmanin ugrasini veriyor. Bordo-Mavili yönetimin bu dogrultuda uzun zamandir takip ettigi Bayern Leverkusenli Tevfik Köse ve Hollanda'da NAC Breda formasini giyen Aykut?la temaslarini sürdürdügü ögrenildi.

Yorum

• SZYMEK YOLCU

VERIMI TARTISILDI Sakatliginin ardindan Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansi bir türlü veremeyen Polonyali oyuncu Miroslaw Szymkowiak, önceki aksam yapilan yönetim kurulu toplantisinda masaya yatirildi. Szymkowiak'tan verim alinmadigi görüsünün agirlik kazandigi toplantida, Polonyali oyuncunun satilmasi konusu da gündeme geldi.
                  CELTIC ISTIYOR Bordo-Mavili yönetim, Szymkowiak?in iyi bir teklif gelmesi halinde satilmasi yönünde karar aldi. Polonyali oyuncuyu yakindan takip eden kulüplerin basinda ise eski takim arkadasi Zurawski'nin de forma giydigi Celtic geliyor. Celtic'in, Dünya Kupasi'ndan sonra Polonyali oyuncu içi

n Trabzonspor'un kapisini çalmaya hazirlandigi belirtildi

Yorum

• MARCELiNHO ASKI

LAZARONI'YE GÖREV Lazaroni ile 3 yillik sözlesme yapip bu uzun vadeli süre içerisinde sampiyonluk hasretine son vermek isteyen Trabzonspor yönetimi, Brezilyali teknik adamin da isteklerini yerine getirmek için her türlü fedakarligi yapmaya kararli. Bu dogrultuda Lazaroni'nin israrla istedigi Hertha Berlin formasini giyen Marcelinho'nun isini bitirmeye çalisan Trabzonspor yönetimi, Brezilyali teknik adamin da bu transferde etkin rol üstlenmesini istedi. Lazaroni, Almanya'daki Dünya Kupasi'ni takibini sürdürürken, bu hafta içerisinde yönetime transferle ilgili son raporunu sunacak.
                    BÜYÜK KATKI YAPAR Brezilyali teknik adam Lazaron

i, Marcelinho'nun Trabzonspor'a hava getirecek yapida bir oyuncu oldugunun altini çizerken, "Kendisi komple bir futbolcu. Isini bitirmemiz halinde yeni sezonda Trabzonspor'un hedefe ulasmasinda önemli rol oynayacaktir" dedi ve yönetimin bu oyuncu için sartlari zorlamasini istedi. Hertha Berlin'de mutsuz oldugunu her firsatta dile getiren Marcelinho'nun daha önce, "Lazaroni'nin oldugu her yere giderim" seklinde açiklama yapmasi transferin gerçeklesme ihtimalini yükseltiyor.

Yorum

• WANCHOPE?NIN TALIPLERI ÇOGALDI

TRABZONSPOR?un transfer gündeminde yer alan Kostarikali oyuncu Wanchope'nin talipleri çogaldi. Sorunlu yasantisi ve geçirdigi sakatliklar nedeniyle Bordo-Mavili yönetimin transferinde karamsarliga düstügü golcü oyuncuya Fransa'nin ünlü kulüplerinden Marsilya'nin da talip oldugu ögrenildi. Wanchope'yi Dünya Kupasi'nda takip eden Fransiz kulübü yetkililerinin, Düya Kupasi'ndan sonra Kostarikali oyuncuya teklif getirmeye hazirlandigi belirtildi.

Yorum

• İlk olarak borvi tarafından gönderildi
                        arkadaslar fatihi eziklere verirlerse yönetimi istifaya çagiralim..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

siz zaten ancak yönetimi istifaya cagrirsiniz ,baska ise yaradiginiz yok ,gidin bari kendiniz yönetici olun o kadar biliyorsaniz ,bence albayrak ,haciosmanoglu iyi yöneticiler biraz arkalarinda durmaliyiz
                        ihsanbayran

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

Wanchope ile bir repörtaj (almanca)

http://www.kicker.de/wmspecial/wm2006/startseite/artikel/350 825/

ingilterede birkez daha oynamak isterim ve neden almanyada olmasin diyor ...

[img]smileys/smiley18.gif[/img]

bonservisi elindeymis ,yönetim isterse alir wanchope yiEdited by: ihsanbayram
                          ihsanbayran

Yorum

• Fatih Tekke konusu
                            Kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda bir çok spekülasyon yasandigina da deginen Baskan Nuri Albayrak su açiklamalari yapti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzon halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu.

------------------------------------------------------------ -------

Bu açiklamada baska külüplerin talip olmasi hosumuza gidiyor denmesi yanlis mi?Fener talip oluyor ama alamiyor hosumuza gitmiyor mu?Yattara için kul köle oluyorlar hosumuza gitmiyor mu?Gökdeniz'i o kadar istediler alamadilar sonra bitirmeye çalistilar elinden tuttuk,simdi Milli Takim'da hosumuza gitmiyor mu?Hüseyin Milli Takim'da kaptan oluyor hosumuza gitmiyor mu?Simek'i hayran hayran izliyorlar,Stepanov için Chelsa talip diyorlar,Umut için gelecegin yildizi biz alsaydik diyorlar hosumuza gitmiyor mu?

Kimsenin konusmadigi,begenmedigi topçularla zaten is olmaz.Onlar istesin bizde elimizdekinin kiymetini bilelim.

Kendi yöneticileri ne diyor biz Fatih'i istedikTrabzonspor cevap vermedi, bekliyoruz.Futbolcusunu satmayi düsünen adam bir fiyat verir.Satmayi düsünmüyoruzdan daha büyük nasil cevap olur.

Yönetim sözlesmeyi uzatacagiz diyor ona bile kulp bulunuyor.Artik insaf edin diyorum.

Düzenleyen bordox - 13-Haziran-2006 Saat 22:10

Tesekkürler Bordox Nihayet Benim anladigim gibi anlayan benim baktigim gibi bakan ve benim düsündügüm gibi düsünen bir arkadas çikti. Allah Askina bir de ben sorayim Hosunuza gitmiyor mu be Fenerbostan eziklerinin it yarusu gibi aglasip gazetesi interneti tv si ile hep birlikte yalvarmalarina ragmen aci ceke ceke ne evet ne hayir cevabi ile karsilasmalari ,aha oldu mu acaba diye merakla oraya buray dalmalari sizi mutlu etmiyor mu? Ben acayip keyf oluyorum bu isten ve biliyorum ki Fatih Kesinlikle FNERBAHCEYE GITMEYECEK. HAdi BASKANIMIZA INANMIYYORSUNUZ KAPTAN KENDISI DEKLARE ETMEDI MI ONA DA MI INAN MIYORSUNUZ? INSAF BE KARDESIM Olayin TAdini çikarsaniza biraz neden kendinize iskence ediyorsunuz? Aci çekmesi gereknler ezikler Bizler degil.Sakin olun
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                              Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzon halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor.

evet baskanim cok hosumuza gidiyor anlatamayiz
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• Transfer Dosyamiz basligi altinda Fatih Kaptanla ilgili Filika bazi bilgiler veriyor Eminim bunlari okuduktan sonra hala bu konuda yönetime yüklenmenin ne kadar anlamsiz ve vicdansizca oldugunu hepimiz daha iyi anlayacagiz. Saygilar
                                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X