Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• varya gelen gideni aratir derler ya sikiyosa atay aktug zamaninda talip olsalardi atay baskan onlara baska bisey verirdi keske kalsaydi be daha cok arariz baskanimizi

Yorum

• arkadaslar fatihi eziklere verirlerse yönetimi istifaya çagiralim..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Az önce kanal 1 de ki Dünya Kupasi programini seyrediyordum orda Brezilya kampindan görüntü sunarken Roberto Carlosa sorulan fenerbahçeye gelicekmisin? Sorusuna Alayci bir cevapla Hayir fenerbahçeye gelmiyorum dedi ve sonunda da güldü...ZuHaHaHa Allahin ezikleri adam sizle d...ak geçti be...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
          varya gelen gideni aratir derler ya sikiyosa atay aktug zamaninda talip olsalardi atay baskan onlara baska bisey verirdi keske kalsaydi be daha cok arariz baskanimizi

kusura bakmada kardes alabayrak fatihi verirse atay baskan gözünü kirpmadan verirdi. ilk defa gelen giden aratmiyo bence.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Fatih Tekke konusu
            Kaptanimiz Fatih Tekke ile ilgili basinda ve kamuoyunda bir çok spekülasyon yasandigina da deginen Baskan Nuri Albayrak su açiklamalari yapti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzon halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Ama maalesef kamuoyunda çok daha degisik yorum ve degerlendirmeler var. Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz. Biz öncelikle takim kaptanimiz Fatih Tekke ile birlikte önümüzdeki yil çok basarili olacak, sampiyonluga oynayacak bir ekip olusturmaya çalisiyoruz. Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" seklinde konustu.

------------------------------------------------------------ -------

Bu açiklamada baska külüplerin talip olmasi hosumuza gidiyor denmesi yanlis mi?Fener talip oluyor ama alamiyor hosumuza gitmiyor mu?Yattara için kul köle oluyorlar hosumuza gitmiyor mu?Gökdeniz'i o kadar istediler alamadilar sonra bitirmeye çalistilar elinden tuttuk,simdi Milli Takim'da hosumuza gitmiyor mu?Hüseyin Milli Takim'da kaptan oluyor hosumuza gitmiyor mu?Simek'i hayran hayran izliyorlar,Stepanov için Chelsa talip diyorlar,Umut için gelecegin yildizi biz alsaydik diyorlar hosumuza gitmiyor mu?

Kimsenin konusmadigi,begenmedigi topçularla zaten is olmaz.Onlar istesin bizde elimizdekinin kiymetini bilelim.

Kendi yöneticileri ne diyor biz Fatih'i istedikTrabzonspor cevap vermedi, bekliyoruz.Futbolcusunu satmayi düsünen adam bir fiyat verir.Satmayi düsünmüyoruzdan daha büyük nasil cevap olur.

Yönetim sözlesmeyi uzatacagiz diyor ona bile kulp bulunuyor.Artik insaf edin diyorum.

Edited by: bordox
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak akdin tarafından gönderildi
              Simdi size soruyorum:Asil olan nedir?Olmasi gereken nedir?Biz Fatih Tekke'siz neyiz?Trabzonspor'un amaci ne?Evet, lütfen cevaplayin?Benim decevaplarim olacak...........

Ayni soruyu bu baslikta sorarsan daha iyi olur. Malum bu baslik, son dakika haberleri. Sayet orada sorarsan, yeni bir fikir alis verisi olabilir.
              Bu durumu baslatan ben degilim,dikkat ederseniz cevaplar konusuna girmedim,anlamsiz polemikler pesinde de degilim........

Yorum

• arkadaslar yillardir akdenizde yasayan biri olarak ilkkez TRABZONSPORLA ilgili bir yaz okulu açildigini gördüm akdenizde.Bugün manavgatta gezerken TRABZONSPOR FUTBOL VE TÜM AMATÖR BRANSLARINDA YAZ OKULU AÇILDIGI YAZIYORDU..Bir Afis te..Inanin ilkkez duydum
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

arkadaslar yillardir akdenizde yasayan biri olarak ilkkez TRABZONSPORLA ilgili bir yaz okulu açildigini gördüm akdenizde.Bugün manavgatta gezerken TRABZONSPOR FUTBOL VE TÜM AMATÖR BRANSLARINDA YAZ OKULU AÇILDIGI YAZIYORDU..Bir Afis te..Inanin ilkkez duydum
                  bu okulu açan yönetimin izniyele antalyali eski futbolcumuz iskender (Gönen degil ama antalya spordan transfer etmistik zamaninda soyadi atrima gelmedi simdi) Talep etmis ve açmis valla helal olsun
                  ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin

Yorum

• konu baskani elestirme olunca uzun süredir yazmayanlar yazmaya baslamis[img]smileys/smiley5.gif[/img]elestirme tamam da neden "eski" lerle hemen bir kiyas oluyor? beni rahatsiz eden kisim burasi sanki bu camia birilerinin tekelinde! bu yönetim yapamazsa illa eskilermi olmak zorunda[img]smileys/smiley5.gif[/img]bukadar siyaset beni asar, kusacam[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                      konu baskani elestirme olunca uzun süredir yazmayanlar yazmaya baslamis[img]smileys/smiley5.gif[/img]elestirme tamam da neden "eski" lerle hemen bir kiyas oluyor? beni rahatsiz eden kisim burasi sanki bu camia birilerinin tekelinde! bu yönetim yapamazsa illa eskilermi olmak zorunda[img]smileys/smiley5.gif[/img]bukadar siyaset beni asar, kusacam[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                      gerçekten çok hakliisin Elestireleim ama ne siyaset yaparak nede belden asagi vurarak lütfen yapici elestiriler yapalim
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak akdin tarafından gönderildi
                        Simdi size soruyorum:Asil olan nedir?Olmasi gereken nedir?Biz Fatih Tekke'siz neyiz?Trabzonspor'un amaci ne?Evet, lütfen cevaplayin?Benim decevaplarim olacak...........
                        Fatihsiz Bisi oLamadiktan Sonra Bizden Hiç Bisi oLmaz

Yorum

• Son günlerde Umut Bulut? un Trabzonspor? a transferi konusunda bazi spekülasyonlar yapilmaktadir. Umut Bulut? un transfer görüsmeleri sadece Baskanimiz Cemal Aydin ve Trabzonspor kulübü Baskani Nuri Albayrak tarafindan yapilmaktadir. Bazi Basin Yayin organlarinda ifade edildigi gibi Fenerbahçe kulübünün transfer görüsmelerinde hiçbir dahli olmamistir. Spor ahlakina yakismayan bu tür söylemlerin Türk sporuna zarar verdigini kamuoyunla paylasmak isteriz
                          www.ankaragucu.org.tr[img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: saaalih

Yorum

• insallah fatih tekke giderde kurtuluruz

umut bulut fatihi bese katlar

Yorum

• İlk olarak aleminkrali tarafından gönderildi

insallah fatih tekke giderde kurtuluruz

Saka mi bu? Niye kurtuluyor musuz? Bahsettigimiz kaptanimiz,en degerli ve en yararli futbolcumuz.O giderse mi kurtulacagiz anlayamadim ne demek istedigini...
                              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak aleminkrali tarafından gönderildi

insallah fatih tekke giderde kurtuluruz

bU senin fikrin ve saygi duyuyorum ama kesinlikle katilmiyorum.baska bir sey demiyorum.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X