Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon bitmeden önce lig bitiminde görevinden ayrilacagini açiklayan ve daha sonra sezon sonu Trabzonspor?la yollarini ayiran Vahid Halilhodziç, yeni takimi ile anlasti. Bosnak teknik adam, geçtigimiz sezon S.Arabistan birinci ligini üçüncü sirada tamamlayan Al-Ittihad takimiyla anlasti.

Al-Ittahat takimini daha önce Riza Çalimbay?in ayrilmasinin ardindan adi Besiktas?la da anilan Fransiz teknik direktör, Buruno Metsu çalistiriyordu www.maraton.com.tr
    Biz bitirene kadar 90 dk bitmez

Yorum

• [QUOTE=fg_61]Sezon bitmeden önce lig bitiminde görevinden ayrilacagini açiklayan ve daha sonra sezon sonu Trabzonspor?la yollarini ayiran Vahid Halilhodziç, yeni takimi ile anlasti. Bosnak teknik adam, geçtigimiz sezon S.Arabistan birinci ligini üçüncü sirada tamamlayan Al-Ittihad takimiyla anlasti.

Al-Ittahat takimini daha önce Riza Çalimbay?in ayrilmasinin ardindan adi Besiktas?la da anilan Fransiz teknik direktör, Buruno Metsu çalistiriyordu www.maraton.com.tr[/QUOTE]

generale basarilar...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak fg_61 tarafından gönderildi
        Sezon bitmeden önce lig bitiminde görevinden ayrilacagini açiklayan ve daha sonra sezon sonu Trabzonspor?la yollarini ayiran Vahid Halilhodziç, yeni takimi ile anlasti. Bosnak teknik adam, geçtigimiz sezon S.Arabistan birinci ligini üçüncü sirada tamamlayan Al-Ittihad takimiyla anlasti.

Halilhodzic`i Trabzon`dan ayiran "ailevi nedenler"nasil olupta Suudi Arabistan`a gitmesine mani olmuyor acaba ?

Petro-dolarlar tatli gelmis olmasin General`e ???
        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Vahid hocanin Arabistana gidecegi dogru mu?Esi Trabzon'u begenmemisti de..........

Yorum

• Vahit ile ilgili haber eger dogruysa tam bir Balkanli olma özelligi göstermis yani paraya tapma isi tam yugolarin isi ama ben dogru oldugunu sanmiyorum. 177 sayfada Lazaroni ile Fener Bostanin 73 puanla ligi 3. TAmamladigi bilgisi yanlis.Çünkü Fener bostan ligi Ridvan-Veysel ikilisi ile tamamladi Lazaroniyi çok bilen baskan Ali sen 20. mactan sonra gönderdi. Giderken sadece 3 puan farkla GS nin ardindan 2. sirada idi.
            Bir de Hüseyin Konusu var .Kimse bu adamdan daha iyi top kesemez bu bir Ama Kimse bu adamdan daha berbat pas atamaz bu da iki. Demek ki ne olacak mis hüseyinin yanina topu öttüren bi adam lazim mis ki Hüseyin top keser kesmez ona versin. Saygilar.

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• 3 milyon parisden, bilmem kac bizden ve simdide arabistana para icin ( baska ne icin gidilirki oraya ? bosnaya onlardami yardim etmis yoksa ? ) ve demekki ailesinin cok paraya ihtiyaci varmis sayin halilhodzicin, eger haber dogruysa.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi

İlk olarak sbay tarafından gönderildi
                murati bilmem ama mehmet topuz çok iyi topçu

bende tam tersini düsünüyorum... ayrica hüseyin i bu milli maçlarda çok daha iyi analiz ettim ve son maçta bir seyin farkina vardim, bu adam orta sahamizi oldukça ama oldukça yavaslatiyor, aldigi her topu ayaginda ezip ya yana yada geri oynuyor, ileri dogru oynamak için gerekli özgüveni yok, o 95-96 yillarinda ve o yila yakin tarihlerdeki orta sahamizin öldürücü kontra ataga kalkmalari geldi gözümün önüne birde orta sahada topu bogan hüseyin.... sonuç ürpertici...

ooo biz bunu aylardir söylüyoruz da, adam ne sakatlaniyo ne ceza aliyo nede kesik yiyor. onsuz bi maç izlemedikki hakli çikalim. hüseyin 3. stoper olarak biraz daha ilerde oynuyor.
                Helal olsun size, futboldan cok iyi anliyorsunuz, sizin gibi taraftar olmazsa belki $ampiyon oluruz, yada futbola bu kadar kari$masaniz daha iyi olur, bilhassa Trabzonspor icin iyi olur.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• hodziç yerini buldu iste dünya nin en iddali liglerinden arabistan super ultra ligine gitti bizim lig ona az geldi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• hüseyin eminimki bu sezon olan son eksiklerinide tamamliyacakdir ve dünyanin defansif ortasahada oynayan oyuncularinin en iyilerinin yanina gelacektir bi düsünün son 3 senede nekadar ilerleme sagladi simdi onu wigan gibi ingilterenin ilk 6 sina giren sahibi milyarder olan takim istiyor seneye ingilterede ilk 4 e girenler isteyecegine eminim bu yil diyelim pas ve sutlarinda basardigi ilerlemeler harikaydi 2-3 kere sutu direkden döndü fatihe 3-4 asisti var top kesmede saaten dünyada üstüne yok daha dogrusu defansif yönde üstüne ortasaha oyuncu yok bu dünyada ofansifdede bayaga ilerleme sagladigini gördük simdi sadece yaptiklarini inceligine geldi o sorunu bence hazirlik döneminde gecer ve bu sezon bizi sampiyonluga tasiyanlardan biri hüseyin olacaktir buna emin olabilirsiniz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Senol hocamiz NTV de dünya kupasi 2006 programinda. haberiniz ola. Büyüksün Senol hocam bir defa daha tesekkür.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      TRABZONSPOR.

Yorum

• Lazaroni'nin yardimcisi Hüsnü Özkara

Trabzonspor, Brezilyali Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin yardimciligina Trabzonlu Teknik Direktör Hüsnü Özkara'yi getirdi..

Trabzonspor yönetimi, Brezilyali Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin yardimciligina Bordo-mavili ekibin efsane kadrosunda yer alan ve Süper Lig'de dahil çesitli takimlarda teknik direktörlük görevi yapan Hüsnü Özkara'yi getirdi.

Bugün aksam saatlerinde Istanbul'dan Trabzon'a gelen Hüsnü Özkara, Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde Trabzonspor Yönetim Kurulu ile yaptigi yarim saatlik toplantinin ardindan Bordo-mavili kulüp ile anlasmaya vardi.

Gelecek sezon Trabzonspor'da Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin yardimciligini yapacak olan Hüsnü Özkara, son olarak Istanbul Büyüksehir Belediyespor'da teknik direktörlük yapmisti.
                        Özkara, o dönemde Istanbul Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskani olan Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak ile beraber çalismisti.

ajanspor.comEdited by: gerçekefsane
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• iyi seçim bence.Hayirli ugurlu olsun.
                          MİMOZA

Yorum

• adamlarin baskanlari bizde ,hocalari bizde de bir su murat ocak i alamazsak yazik bize ne diyim artik ..
                            karaiplerde bir trazonsporlu..
                            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi
                              adamlarin baskanlari bizde ,hocalari bizde de bir su murat ocak i alamazsak yazik bize ne diyim artik ..

kalecileride bizde unuttun ama haklisin sadece murat kaldi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hüsnü de nerden çikti ama genede hayirli olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X