Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
    Adam 1.93 boyuna göre hizli sayilir,gelsin de yeni Kevin Campbell'imiz olsun bari...

Kaan, bende izlerken aklima Cambell geldi. Bu adam Türkiye'de ve
    Trabzonspor'da is yapar. Su basinin yazdigi onca isimden, bari biri
    tutsun. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Umut tuttuya..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Wanchope'un sitili degistir biraz daha çok Kulivert'i andiriyo süratli degil pek ama bilekleri iyi dar alanda gol vuruslarida yeterli ama daha iyisi peki hala bulanabilir ama ama Wanchope'da çok gol atabilir bizim Türkiye liginde.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak onrky tarafından gönderildi
        Arkadaslar vakfikebirspor(büyükliman) a laf yok bozusuruz vallaha.

al bendende okadar..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• wanchope yakaladaimi affetmio bizede öle adam lazim bu wanchope ayni van hooijdonk yakaladimi atio ama onun gibi agir

ama olsun bence isimize yarar ii adam tecrübeli
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
            İlk olarak onrky tarafından gönderildi
            Arkadaslar vakfikebirspor(büyükliman) a laf yok bozusuruz vallaha.

al bendende okadar..
            al bende o kadar vakfikebr bizim ikinci takimimiz

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• umuttan sonra yabanci bir forvetin alinmasi.Fatih in gitmesine zemin mi olur acaba diye düsünüyorum.Yaniliyormuyum ???

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                ne wanchopu yaaa bizimkiler anca alsa alsa yok zibilspordan seyfi yok vakfikebirspordan tugrul[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Bizde bir Muhalif var zaten.Ama gerçek muhalefet provokatör degil.Fazlasi gerekmez.[img]smileys/smiley21.gif[/img]

Yorum

• Bu Oyuncunun fiyati attigi 2 gol ile yüzde 50 % artti. Umut Bulut buna bana göre 5 ceker kim ne derse desin. Öyle Futbolcular cooookk cikacak daha Dünya Kupasinda...
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Eger Ömer Riza ve Mehmet Yilmaz kalacaksa,forvete yabanci oyuncuya gerek yok bence.Fatih ve Umut müthis ikli olur.Orta sahaya 2 süper yabanci alinabilir

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi

sonuna kadar katiliyorum arti tsmaniac in ts lu olup olmadigindan süphem var...

Sercan, Trabzonspor'ludur. Kendi imkanlari dahilinde, elinden geldigi kadar iyi bir Trabzonspor'lu olmaya çalismaktadir. Yazdiklarini begeniriz, begenmeyiz... Onun bu fikirlerini de elestirebiliriz. Ama begenmedigimiz bir fikir oldugunda, lütfen fikri beyan eden Trabzonspor'lulugunu sorgulamayin...

Yorum

ne wanchopu yaaa bizimkiler anca alsa alsa yok zibilspordan seyfi yok vakfikebirspordan tugrul[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        6 sampiyonlugu kiminle kazandik

Yorum

• .........
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

vakfikebirle ne alip veremedigin var...birde yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi söyle bir mazimize bak bakalim sampiyonluklari biz kimlerler yasadik..

senin gibi sirf olsun diye bos konusan insanlar oldugu sürece bir arpa boyu yol alamayiz..

elestiri yapilir ama seninki elestiri degil hakaret , muhalefet yapilir ama seninki gibi körü körüne degil ama insan merak edemeden gecemiyor senin bir kuyruk acin oldugu icin mi böyle her forumda yönetim aleyhinde atip tutuyorsun...

daha geleli 6 ay olmadan bir yönetimi böyle acimisizca ve alayli bir sekilde elestirmek bir Trabzonspor taraftarina yakismaz.. senin Trabzonsporluguna laf etmeyecegim, ama yazdiklarindan karakter olarak bazi noksanlarin oldugunu cikarmak cok zor degil.. cünkü yazmis oldugun cogu mesaj ortami bozucu, tahrik edici ve kisileri kiskirtici türden.. onun icin sana bu tür hareketlerden vazgecmeni ve elestirini bir Trabzonsporluya yakisacak sekilde yapmani tavsiye ediyorum..

herkestende özür diliyorum son dakika forumunda böyle bir mesaj yazdigim icin ama her forumda bu arkadasin olumsuz mesajlarini görmekten gina geldim...

saygilarimla..
                            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• bu yönetim de yildiz alamazsa trabzonspora kimse yildiz alamaz!zaten yönetimden kimse 15-20milyon dolarlik adamlar beklemesin.bu tip adamlar türkiyeye gelmez kaldi ki trabzon.yönetimi elestirmek için erken daha.eger1 ay içinde transferler yapilmazsa o zaman elestirin!baskan söz verdi ve sözünü de tutacak yoksa trabzona hangi yüzle gelecek!!!

Yorum

• Son dakika haber verin arkadaslar, birakalim tartismayi.

Simdi, Simek-Ekvator maçini izleme zamani. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X