Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar duyduguma göre 3 sene üst üste sampiyon olduktan sonra 1 sene ara verip 2 sene daha olsduk ya? Hah iste o 1 sene arada da Trabzonspor ceza almis sampiyon olsak Sampiyonlar kupasina istirak edemiyormusuz ondan vermisiz sampiyonlugu feybe'ye. Bu dogrumidur?

Ne güzel olurdu ya 6 sene üst üste sampiyonluk [img]smileys/smiley31.gif[/img]
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ben de babamdan ona benzer bise duymustum...ama son dk. haberlerinde 1970'leri konusuyosak vay halimize [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Atilla abi'nin bu eserine imkani olan arkadaslar mutlaka sahip olsun. Fiyati biraz yüksek (150 YTL.) Internetteki taksitli fiyati ise 120 YTL.dir. Trabzon sehrinin geçmisten günümüze gelisine, resimlerde taniklik yapmak istiyorsaniz, iste size arsiv.

Resimdeki deve kervanina dikkat. Devenin Trabzon sehrinde önemli bir yeri vardir. Hatta, orada yasayan yerli halkin deveye taptiklari bile yazar. Bu tabiki o bölgenin müslümanlasmasindan yüzyallar öncesi olan bir inanisti.

Yorum

• Neyse bir simit bir ayran parasi 4 günlük harçligimla ve 15 günlük
          kirpintilarimla(yeni kitap ünv.harç sinav parasi ) adana yolculugum
          basladi.

Kesin bu yil sampiyon olacaktik. Senol kaptan Necati Turgay Iskender
          sol açik Dobi varmiydi tam olarak hatirlamiyorum ama sezon ortasi fazla
          fark yok kesin kazaniriz ellerimizde bordo mavi kaskol sallayip
          elimizde havaya kaldirmiyoruz. Adanada Fenerbahçe gelse 2000 kisilik
          türbün ayrilirken stadin 4/3 taraftari hadi ben abarttim ama resmi
          olmasada gerçek taraftari trabzonsporlu ve adanasporu tutanlarin yarisi
          trabzonsporu tutuyor. Maç basladi avni aker simdiki avni aker ama
          simdiki diyorum o zaman ki adanaspor taraftarini susturup ve gönülden
          hep beraber Trabzonspor trabzon diye bagiran adana taraftari biz hep
          beraber

adana 5 ocak avni akerin Dinamo Kiev elendigimiz maç Samp.Ligi.Not.

ondan daha daha fazla destek li maçti.

2-0 Adanaspor Kazandi.75 Dakika Bordo Mavi Trabzonspor.Tezahürati.Yapildi Adanada arkadaslar.............

Maç bitti Turgay Senol Hoca ve ben.....Az Sonra....ve Bordo Mavi.....

i

TRABZONSPOR.

Yorum

• Arkadaslar ben Tarih dersine ihtiyacimiz var diyorum baskacanada birsey demiyorum..
            TRABZONSPOR.

Yorum

• Pardon Sota2 Ne anlattigini ya da anlatmaya çalistigini anlayamadim.Biraz daha açik yazma sanisn var mi?Simdiden tesekkürler
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• show haberi dinledim internetten ..

yaa fener sole ,besiktas bole ,, hani trabzonum efsane kadro kuruyoduk noldu >

simdi sirada at yarislari varr...

lanet olsun dedim bee..
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Biz Adanaspor Trabzonspor maçindayken nasil olsa trabzon gol yemez kazanit ama senosu görelim necati

iskender orada dobi genç belki oyuna girer futbolcu seyrederiz.O zaman
                  tek büyük vardi oda bizdik bizimde ...tümüz yani benim kimseye pasda
                  vermezdim. Lennn olum Trabzon baska yok essekoglu essekler derdim. Ama
                  Yanilmadim hiç bir zaman. Bu gün itibari ile Forumu okuyounca acaba
                  yanildimmi da demiyoruuuuuuuuuuuummmmmmmm

her zaman her yerde Asaletttttttttt Trrrrrrrrrraaaaaaabbbbbzzzzooonnnssssspooooooorr............ ....[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

TRABZONSPOR.

Yorum

• Birde Kimler Jubile Yapmislar... Arastirin...Baskacana Bir SEY DEMEYIP ISIMDE VERMEYIP SAYGILAR DIYORUM.
                    TRABZONSPOR.

Yorum

• yaa bu nasil is ne olcak böle bizim halimiz bi hep bazi takimlarin falan gölgesindemi kalcaz yillardir hep ayni laflar hep ayni sözler sadece olay bizleri taraftarlari oyalamak parasi olan yönetimde olmayan yönetimde aynisini yapdi bir tane yumrugunu masaya vurabilecek insanlar gelmedi bu takimin basina bu takimi sadece bizler düsünüyoruz yöneticiler bizim yarimiz kadar düsünse bu takimi bizi kimse tutamaz. birde lazaroni konusu bu adami takimin basina getirirken ne gibi bir faydasini düsünerek getirdiler anlamak mümkün degil gelecek yildiz hoca bu muydu yaziklar olsun size diyorum benim bu yilda hiç umudum yok

EN BÜYÜK TARAFTAR SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• beyler antep 10 haziranda denilsonla sözlesme imzalayacak

çok akilli bilgili tecrübeli yönetimimize duyurulur

Yorum

• Merhaba arkadaslar ben foruma katilan herkese bir soru yöneltmek istiyorum sizlerin hala umudu varmi birseyler olacak diye benim görüsüm bunlarda bos ve yillardir oldugu gibi bosa kürek cekiyoruz cekicezde

SAMPIYON OLMAK IÇIN SAMPIYON GIBI DÜSÜNECEKSIN

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

beyler antep 10 haziranda denilsonla sözlesme imzalayacak

çok akilli bilgili tecrübeli yönetimimize duyurulur

denilson kim yaw iyi bi bok olsaydi antepe gidermiydi adam hayatinda 2 iyi sezon oynadi dahada herkesin dilinde Edited by: selcuk
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sn onun gibi adam alabiliyomusun kii

Yorum

• lan ne demek oynat ufuku bak ona 10 basmiyormu Edited by: selcuk
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X