çok akilli bilgili tecrübeli yönetimimize duyurulur
ben denilsonu alalim veya iyi adam demedim ki sadece antep gibi bi takim bunu yapabiliyosa biz daha iyisini yapabiliriz diyorum ama yönetim benim gibi düsünmüyo tabi
inanin her sene ayni senaryonun uygulancagi endisesini tasiyorum.nedendir bilinmez bu kadar sevginin karsiligini ne bu yönetimin,ne bu hocanin nede futbolcu kadrosunun verebilecegine inaniyorum.hersey hayal etmeyle baslar,büyük düsünmek ve ona göre hareket etmekle devam eder.biz bunlarin neresindeyiz acaba.allah askina bizi hayallerimize lazoronimi tasiyacak,bu foruma yazi yazan hangimiz sampiyonlugun lafini edebiliyoruz.hep içimizde besledigimiz umut,bir trabzonsporlu olarak yasam kaynagimiz oldu..
çok akilli bilgili tecrübeli yönetimimize duyurulur
ben denilsonu alalim veya iyi adam demedim ki sadece antep gibi bi takim bunu yapabiliyosa biz daha iyisini yapabiliriz diyorum ama yönetim benim gibi düsünmüyo tabi
denilsonun daha iyisini yapmaya calisiyorlarmislar dua edin olsun diye elesdirme zamani geldimi hep beraber yapariz simdi bosuna baski yaparsagik ancak jun gibilere düseriz anliyon elestiri yerine yarin hep beraber cumaya
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Elektronik postalarima bakmiyorum. Kusura bakmayin. Çünkü binlerce küfürle ugrasacak vaktim yok. Gerçekten ulasmak ve ahlak sinirlari içerisinde tepkisini bildirenlerle haberlesmek için özel bir e-mail adresim var. Gazeteden telefonla bana ulasanlara bu adresi veriyorum. Ve güzel güzel konusuyoruz.
Bu adrese günde gelen posta sayisi 5-10'dur geçen hafta bu sayi 500'ü geçti. Trabzonlulardan. Inanamadim. Konu Fatih Sultan Tekke. Kaptan'i birakmak istemediler. Ve basariya ulastilar. Ben bu konuda bir sey yazmamistim üstelik. Ama basin, yönetim, Fenerbahçe ve Tekke üzerinde öyle bir baski olusturdular ki, transfer olmadi.
Çünkü inansaniz da inanmasaniz da görüsmeler sürüyor ve kaptan Fenerbahçe'ye yaklasiyordu. Bunu Trabzonlular engelledi. Büyük basari. Haklilardi. Ve kazandilar. Ama simdi asil problem basliyor. Tekke gitmek istiyor ve seneye kontrati bitiyor. Simdi taraftar yeni bir aksiyona girisip ona sözlesme yeniletmeli. Çünkü aksi taktirde kaçan o büyük paranin kulübe yasatacagi sikintida onlarin günahi olacak. Trabzon taraftari için asil mücadele simdi basliyor. Kolay gelsin!
Elektronik postalarima bakmiyorum. Kusura bakmayin. Çünkü binlerce küfürle ugrasacak vaktim yok. Gerçekten ulasmak ve ahlak sinirlari içerisinde tepkisini bildirenlerle haberlesmek için özel bir e-mail adresim var. Gazeteden telefonla bana ulasanlara bu adresi veriyorum. Ve güzel güzel konusuyoruz.
Bu adrese günde gelen posta sayisi 5-10'dur geçen hafta bu sayi 500'ü geçti. Trabzonlulardan. Inanamadim. Konu Fatih Sultan Tekke. Kaptan'i birakmak istemediler. Ve basariya ulastilar. Ben bu konuda bir sey yazmamistim üstelik. Ama basin, yönetim, Fenerbahçe ve Tekke üzerinde öyle bir baski olusturdular ki, transfer olmadi.
Çünkü inansaniz da inanmasaniz da görüsmeler sürüyor ve kaptan Fenerbahçe'ye yaklasiyordu. Bunu Trabzonlular engelledi. Büyük basari. Haklilardi. Ve kazandilar. Ama simdi asil problem basliyor. Tekke gitmek istiyor ve seneye kontrati bitiyor. Simdi taraftar yeni bir aksiyona girisip ona sözlesme yeniletmeli. Çünkü aksi taktirde kaçan o büyük paranin kulübe yasatacagi sikintida onlarin günahi olacak. Trabzon taraftari için asil mücadele simdi basliyor. Kolay gelsin!
Albayrak aday oluyor [img]smileys/smiley24.gif[/img]
Sitad yapacagiz, hemen sezon sonu insaat baslayacak, 2 yildiz alacagiz, yatirim yapacagiz [img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Sitada simdi kazma vursak en az 3 sene sürer [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley22.gif[/img][img]smileys/smiley6.gif[/img]
Yildiz transferi yapacagiz ayrica bu dengeleri bozmayacak [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
Bilal'e istenilen ücret çok Basarili olacagi garanti olsa 3 milyon ? da veririz ama garantisi yok. Onun için bu parayi veremeyiz [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley22.gif[/img]
Futbolcu alacagiz ama kongreler bitsin de öyle [img]smileys/smiley3.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley13.gif[/img][img]smileys/smiley6.gif[/img]
Yabanci hoca alacagiz ama daha karar vermedik. Ispanya'da Floro ve Ferrer ile görüsüyoduk tam, taraftar baskisi oldu Lazaroni'yi getirdik. Üstelik ayni paraya geldi. Olsun getirecegi adamlardanaradaki açigi kapatiriz [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley28.gif[/img]
Çok iyi oyuncular biliyorum ben. Ronaldinho'yu oynatmadim ama aslinda biliyordum iyi oldugunu. Hatta maliyeti de çok uygun. Benim de eski takimdan. Takimin bütçesini zorlarsa tamamlarsiniz üstünü. Alin size yildiz [img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley21.gif[/img]
- Nasil olur? nerde transferler? nerde verilen sözler? Nerde plan program? Nerde ön hazirliklar?
- Arkadaslar sakin olun. Geç kalmis sayilmayiz. Bakiniz. Top var ya top. Ha o 32 parçadir. Herbirimiz bir parçasini olusturuyoruz. Birimiz olmazsa top patlar. Üzerimize gelmeyin. Ne güzel geçinip gidiyoruz. Bakin uslu durursaniz yarin size Pendikspor'dan bir oyuncu daha getiririm, sonra kuru fasulyenin faydalarini da anlatirim. Oldu mu? Çalismalarimiz devam ediyor? Ati alan Üsküdari geçiyor. Bize ne? Trabzonspor zor günlerin takimidir. Birlik olalim. Biz onlari atsiz da geçeriz....
- Hurraaaa Padisahim çok yasaaaa Yihuuu [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
- Kral ÇIPLAAAAAAAKKKK
-Yuhh kim buuuu? kim bu melun??Yönetime destek olaliim Nedir buuuu
The End ( Arkasi Yarin... )  ;
Bu hikayenin gerçek kisi ya da kurumlarla hiçbir iliskisi yoktur....
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Merhaba arkadaslar ben foruma katilan herkese bir soru yöneltmek istiyorum sizlerin hala umudu varmi birseyler olacak diye benim görüsüm bunlarda bos ve yillardir oldugu gibi bosa kürek cekiyoruz cekicezde
SAMPIYON OLMAK IÇIN SAMPIYON GIBI DÜSÜNECEKSIN
ben sorunu hemen cevapliyim kardes;
benim omudum hala degil var hani türkiyenin en büyük bütçeli en ezik takimi olan febe varya hani türkiyede 100. yilda çok önemseyen o rezil takim 100. yilinda avrupa da büyük basarilar bekliolar ve 100 yilin kadrosunu kuracaklar ama onlar dahi transfer yapmadilar ve taraftarlari seslerini çikartmiyo demekki beklemek lazim onlar o büyük kadroyu kurmak için bekliosalar bizimde biraz beklememiz lazim üstelik teknik direktör dahi almadilar biraz mukayise yapin sabredin görün fazla da gaza gelmeyin
Arkadaslar yine Trabzonluluk hastaligina yakalanmis herkes yanii acelecilik.. Hangi takim transfer yapmis Allah askina daha durun biraz bekleyin.. Dünya kupasinda oynuyacak futbolculari almak okadar kolay mi? hemde dünya kupasi baslamadan!!!
Yönetim 1 ay içinde yerli transferini bitirip sonrada yabanci oyuncularla anlasmasi lazim.. Yildizlar kötü bi dünya kupasi geçirirse bize gelmeleri daha kolay olur.. Bunlarin düsünülmesi lazim.. millet tutturmus cresposuydu inzagisiydi diye... Azcik sabredin bisey yapamazlarsa konusursunuz...
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum