Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SOTA2 tarafından gönderildi
    Simdi arkadaslar verecegim haber sok sok sok falanca süpper brezilya arjantin karisimi süper bir yildizin imzasi an meselesi can cun kupasindan sonra imza atacakmis bu süper can cun yildizi diye bir haber degil.
    Malesef Türkiyedeki ahlak dürüstlük delikanlilik dejeneresi ve kapitalizm düsünce toplumun her mevkisini sardigi gibi örf adetlerimizide bir çirpida olmasada dalganin denize vurdugu gibi teker teker azar azar aldi.Sonuçta bu erezyon sporu etkilerken elbette kulubümüzüde etkildi. Öncelikle gerek sporda gerek is hayatinda is ahlaki malesef kat be kat azaldi.Günlük basarilar ön plana çikarken yetenek ve dürüstlük is ahlaki ikinci planda kaldi. Simdi neden yaziyon hocaaaaa bunu bilmeyenmi var dediginizi duyar gibiyim. Evet herkes herseyi biliyor ama isine geldigi gibi yaziyor çiziyor çalisiyor herseyi biliyor ama ona göre dürüst sahtekar herkes is ahlakini biliyor ve ne kadar yapmasi gerekiyorsa o kadar yapiyor ve o kadar oluyor.
    Sapkamizi önümüze koyup sahsi olarak ne kadar dürüstüz.Ve elbette herkes dürüstlük delikanlilik erdeminin ne oldugunu biliyor ama ne kadar delikanliyiz ne kadar dürüstüz.Forumu okuyorumda Yönetim kadar isbilmez is ahlaki zayif yalanci ve beceriksiz bir baska yönetim yok.
    Arkadaslar Trabzonspor tektir efsanedir. Ama unutmayin efsaneleri yasayanlar taraftarlar oyuncular yöneticiler yaratir.(Futbol bazinda)Ve ben görüyorumki biz daha çok bekleriz.Biraz sonra sinirlerim yatisirsa senol hoca turgay abi ile çocuklugumda maçlarini seyrederken içimden geçenleri ve maç sonrasi yasadiklarimizi yazacagim ama bakiyorumki sanirim yuh sende kimsin bize ders verme yönetime söylede transfer yapsin diyecek kisiler oldugunu hissediyorum.Hepinize saygilar.

hayir arkadasim ben alkislamaya basladim bile seni[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    TrabZonguldaklı...

Yorum

Simdi arkadaslar verecegim haber sok sok sok falanca süpper brezilya arjantin karisimi süper bir yildizin imzasi an meselesi can cun kupasindan sonra imza atacakmis bu süper can cun yildizi diye bir haber degil.
      Malesef Türkiyedeki ahlak dürüstlük delikanlilik dejeneresi ve kapitalizm düsünce toplumun her mevkisini sardigi gibi örf adetlerimizide bir çirpida olmasada dalganin denize vurdugu gibi teker teker azar azar aldi.Sonuçta bu erezyon sporu etkilerken elbette kulubümüzüde etkildi. Öncelikle gerek sporda gerek is hayatinda is ahlaki malesef kat be kat azaldi.Günlük basarilar ön plana çikarken yetenek ve dürüstlük is ahlaki ikinci planda kaldi. Simdi neden yaziyon hocaaaaa bunu bilmeyenmi var dediginizi duyar gibiyim. Evet herkes herseyi biliyor ama isine geldigi gibi yaziyor çiziyor çalisiyor herseyi biliyor ama ona göre dürüst sahtekar herkes is ahlakini biliyor ve ne kadar yapmasi gerekiyorsa o kadar yapiyor ve o kadar oluyor.
      Sapkamizi önümüze koyup sahsi olarak ne kadar dürüstüz.Ve elbette herkes dürüstlük delikanlilik erdeminin ne oldugunu biliyor ama ne kadar delikanliyiz ne kadar dürüstüz.Forumu okuyorumda Yönetim kadar isbilmez is ahlaki zayif yalanci ve beceriksiz bir baska yönetim yok.
      Arkadaslar Trabzonspor tektir efsanedir. Ama unutmayin efsaneleri yasayanlar taraftarlar oyuncular yöneticiler yaratir.(Futbol bazinda)Ve ben görüyorumki biz daha çok bekleriz.Biraz sonra sinirlerim yatisirsa senol hoca turgay abi ile çocuklugumda maçlarini seyrederken içimden geçenleri ve maç sonrasi yasadiklarimizi yazacagim ama bakiyorumki sanirim yuh sende kimsin bize ders verme yönetime söylede transfer yapsin diyecek kisiler oldugunu hissediyorum.Hepinize saygilar.

herkesin görüsüne sonsuz saygim vardir... yaziLarini cani gönüLden bekLiyorum
      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

Haklisin. Güzel mazimiz de olabilir. Ama bu yapilan yanlislari söylemememizi engellememeli. Yönetim tecrübesiz ise bu açigini çaliskanligi ile kapatabilir. Bu yönetim geldigi anda neredeyse belliydi Halilhodzic'in ayrilacagi.Ama bizim yönetim o yandan bu yana hiç çalisma yapmamis anlasilan. Daha yeni teknik direktör belirlendi. Transferler keza öyle...Hemen isi duygusalliga vurmayalim. Ama seni anliyorum. Forumda seviye korunmali
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sevgili Travelair ben duygusal bir insanim ve duygusalliga vuruyorum.
          Ama imzamda yazana da dikkatini çekeyim veya ben yazayim "Yunusça
          sevgimize karsilik alamazsak, cevabimiz Yavuzca olacaktir.En
          Büyük Sampiyon Trabzonspor." Hepinizi çok seviyorum neden seviyorum
          Trabzonspor için yazip çiziyorsunuz. Sizin en en berbat yaziniz benim
          için bir baska takim taraftarinin nobel ödüllük yazisina 100000+sonsuz
          kere basar.
          TRABZONSPOR.

Yorum

• ...Edited by: Travelair
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• .............
              TRABZONSPOR.

Yorum

• ...............

protestomu oluyor bu bende yapiyim bari..
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• yok yanlis anlamisim düzelttim ama sizi bilmem [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img] sus gözlerin konussun tarzi düsün trabzonsporlu...

TRABZONSPOR.

Yorum

divicam

Yorum

• Noliy yaw nedir ha bu çizgiler son dakika haberimidir acaba?
                        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• yasim 15 adana mersin arasi 55 dakika simdiki zaman.Lise 1 deyim
                          sanirim.Bir simit bir ayran parasi alirdim okula giderken. Trabzonspor
                          Adanasporla karsilasacak. Kaç yildir sampiyon olamiyoruz. Sanirim 3
                          veya 4 yildir.Sampiyonluga hasretim.Yavas Yavas gicik verdigim
                          arkadaslar ama sanirim gicik vermek babinda degilde kendinden emin bir
                          tarzda herkes tutuyor sizin takimlarinizi ama hep benim takimim nedense
                          sampiyon oluyor ..........lar tarzinda hareketlerim allah allah
                          dünyanin hükümdariyim sanki.

Futbolda ama necati senol güngör tuncay ali kemal nasil
                          olsa eze eze kazaniyoruz.Kimse takim degistirmez ama havam çok güzel
                          .Sinif arkadaslarim lan bu adam nerden bulmus bu takimi demiyor çünkü
                          hepsi o takimi tutuyor.Galatasaray fenerbahçe besiktas mazide kalmis.
                          Tek büyük Trabzonspor. 5 Defa üstüste Cumhurbaskanligi kupasini
                          kazanmis (SampLigi Türkiyeye göre o zaman ve % defa üstüste yok böyle
                          bisey)

Devami gelecek Ama bu nasil is Yildiz Transfer nerde kaldi demezseniz.........

TRABZONSPOR.

Yorum

• ................[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 5 defa cumhurbaskanligi kupasini alan tek takim bizdik.
                              TRABZONSPOR.

Yorum

5 defa cumhurbaskanligi kupasini alan tek takim bizdik.

ondan sonra da aldik [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X