arkadaslar kusura bakmayin ben sizlerle sadece yasadigim olayi paylasmak istedim ama bu konu farkli noktalara cekildi ben istemiyorum FATIH in eziklere gitmesini uzulerek bu olayi anlattim sadece bilginiz olsun diye ama yanlis yonlere cekildi ne TRABZONLULUGUM nede serefim kaldi bence cok onyargili davraniyosunuz eger benim nasil TRABZONSPOR LU oldugumu ogrenmek istiyosaniz burdan rica ediyorum bmn deki adminlere resimlerim veya uyeligim hakkinda bilgi verilsin cunku herkes bana yuklenmeye basladi keske anlatmasaydim hepinizden ozur diliyorum ve bana karsi yapmis oldugunuz hakaretleri ne olur biraz dusunun ve beni yerinize koyun tekrar tepkilerinizden dolayi tesekkur ederim ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
@samway
burdaçogunlugun Fatih Tekke konusunda hassas oldugunu bilmen lazimdi[img]smileys/smiley2.gif[/img]bildigini, gördügünü yazmasaydin üzülmezdin[img]smileys/smiley2.gif[/img]sende üzüldünbizdeüzüldük da[img]smileys/smiley2.gif[/img]konuyu açma konu kapandi da[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiNihat Genç'le Haciveren köyüne gittik ama uçurumun kenarina yanasamadik. Iyi ki varsin Nihat Genç...
Gerçi bu aralar ak dedigine kara kara dedigine ak diyor ama severim yinedeHAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
SAMPIYON OLMADAN ASLA

SIRBISTAN'IN GÖZDESI Sirbistan-Karadag Ümit Milli Futbol Takimi, UEFA
U-21 Avrupa Futbol Sampiyonasi yari finalinde Ukrayna'ya penalti
atislariyla maglup yenilirken, Bordo-Mavili ekibin genç savunma
oyuncusu Stepanov, sampiyonada sergiledigi futbol ile futbol
otoritelerinden tam not aldi. Sampiyonada sergiledigi futbol ile birçok
ünlü Avrupa takiminin da transfer listesine giren Stepanov,
Bordo-Mavili takimda sampiyonluk yasamadan bir yere gitmeyecegini
söyledi.
GERI ÇEVIRECEGIM Stepanov, devre arasinda geldigi Trabzonspor'da
iyi bir ortam buldugunu söylerken, "Burada gerçekten güzel bir ortam
var. Camianin uzun yillar sampiyonluk h
asreti çektigini de biliyorum. Bu hasreti bitirip, sampiyon olan
kadroda yer almak bana büyük bir mutluluk verecek. O nedenle hangi
takimdan olursa olsun gelen teklifleri geri çevirecegim. Zaten
sözlesmesi devam eden bir futbolcuyum" dedi. (KARADENIZ)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Heyt be gecenin bu yarisi dünden kalma son dakika haber nasil bulurum ama [img]smileys/smiley36.gif[/img]gerçi biseye benzemiyo ya bu saatte bu kadar [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Kaynak: fanatik.com.tr
Bu arada Besiktas ile Trabzon?un listesinde yer alan Samsunlu Adnan, ilk tercihinin Kartal oldugunu açikladi.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Heyt be gecenin bu yarisi dünden kalma son dakika haber nasil bulurum ama [img]smileys/smiley36.gif[/img]gerçi biseye benzemiyo ya bu saatte bu kadar [img]smileys/smiley17.gif[/img]
Kaynak: fanatik.com.tr
Bu arada Besiktas ile Trabzon?un listesinde yer alan Samsunlu Adnan, ilk tercihinin Kartal oldugunu açikladi.
gitsin gitsin, bol bol top toplar Inönü'de...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
helal ula sana[img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak My tarafından gönderildi
SAMPIYON OLMADAN ASLA

SIRBISTAN'IN GÖZDESI Sirbistan-Karadag Ümit Milli Futbol Takimi, UEFA U-21 Avrupa Futbol Sampiyonasi yari finalinde Ukrayna'ya penalti atislariyla maglup yenilirken, Bordo-Mavili ekibin genç savunma oyuncusu Stepanov, sampiyonada sergiledigi futbol ile futbol otoritelerinden tam not aldi. Sampiyonada sergiledigi futbol ile birçok ünlü Avrupa takiminin da transfer listesine giren Stepanov, Bordo-Mavili takimda sampiyonluk yasamadan bir yere gitmeyecegini söyledi.
GERI ÇEVIRECEGIM Stepanov, devre arasinda geldigi Trabzonspor'da iyi bir ortam buldugunu söylerken, "Burada gerçekten güzel bir ortam var. Camianin uzun yillar sampiyonluk h asreti çektigini de biliyorum. Bu hasreti bitirip, sampiyon olan kadroda yer almak bana büyük bir mutluluk verecek. O nedenle hangi takimdan olursa olsun gelen teklifleri geri çevirecegim. Zaten sözlesmesi devam eden bir futbolcuyum" dedi. (KARADENIZ)
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Stepanov targeted by FC Chelsea
Serbian defender confirms that there's interest from the English giant
01.06.2006 by JadranSport
As Milan Stepanov battles for a winners medal at the U21 European Championship with his Serbia & Montenegro teammates, club officials at Trabzonspor are receiving some interesting fax messages from FC Chelsea. Allegedly the ?Blues? officials have made two enquiries so far, with a clear message that they are interested in signing the 23-year-old Serbian defender.
Yorum
-
konuyla alakasi yok ama. sezon bitti biteli denizli kimi getirmeyi çalistiysa olmadi. kardesim bukadarda olmaz ki. tamam ben diyodum fener denizlide sampiyonlu kaybetsin denizli ligde kalsa bile seneye düsecek diye ama bi takimin önüde böyle kislmezki. ne transfer yapabiliyolar nede teknik drektör getiremiyolar.
bide istanbul basin yapti yapacagini. lazaronin bu ev bana cok buyuk gelir ve sehre uzak diye istemedigi villayi bakin ne yapmislar.
Trabzonspor'un yeni teknik patronu Lazaroni, kendisine tahsis edilen Sana mevkiindeki villayi begenmedi. Lazaroni'nin olumsuz karar vermesinin en önemli nedeninin, tesislere uzakligi oldugu ögrenildi. Tesislere daha yakin olmak isteyen Lazaroni için simdi baska villa araniyor.
< = =text/>
< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
bu haberi yaparken insan birazcik arastirir ya. tamam yalan haber yaparsinda insan bi arastirir sana nerde tesisler nerde. hatta klubumuzun villalarinin sanaya yapilma sebebi tesislere yakn oldugu içindir. kendiize sayginiz kesinlikle yok ama birazcik okuyucuya saygi gösterin."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum