ofllee ben sana aynen zafer6161in yazdiklarini anlatmistim...demek böle düsünen bi tek ben diilmisim....
lazaroni en fazla 12hafta gider...
BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.
| Sebastiao Lazaroni |
Simdi gelelim Lazaroni?nin iyi özelliklerine. En önemli özelligi 3-5-2?nin babasi olmasi. Her ne kadar bu system 1990?da Brezilya?ya Dünya kupasini kaybettirdi isede daha sonra bir çok takim bu system ile çok iyi isler yapti. Galatasaray?in Avrupa?daki basarilarilarini bu sisteme baglayanlar bayagi çogunlukta. |
Spor TRABZONSPOR BASKAN YARDIMCISI IBRAHIM HACIOSMANOGLU... < name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> > ?Hazmedemedigim yerde bir dakika bile durmam. Bir gün gidersem, benimle birlikte gelenler de benimle gider.? ?Ferrer ve Floro ile anlasmistik, sadece sartlari konusacaktik. Lazaroni?nin alindigindan da haberim vardi.? ?Istifa sözcügüyle kendi ismimi yan yana koymayi yakisti-ramam. Istifayi delegelerimizi saygisizlik sayarim.? YETKIYI BASKAN VERDI ?Bana yetkiyi baskanimiz vermisti. Kendi istegimle gidip transfer görüsmesi yapmadim. Sonuçta Lazaroni alinmistir, Trabzonspor?a hayirli olsun. Lazaroni?yle anlasma saglandigindan da haberim vardi. O sirada ben de, baskan da, Hasim Bey de Istanbul?daydik.? HOCALARLA ANLASMISTIK ?Barcelona?nin eski hocasi Ferrer ve Real Madrid Futbol Direktörü Floro ile görüstüm. Ikisiyle de Trabzonspor?a gelme konusunda anlasmistik, sadece sartlari konusmak kalmisti. Lazaroni?yle anlasilinca Floro ve Ferrer?le Trabzonspor?a yakisir bir sekilde görüsmeyi sürdürdük, sonra Türkiye?ye döndük.? FLORO ÇOK ISTEMISTI ?Real Madrid?in unutulmaz yildizi Buetragenio ile de menajer Bayram Tutumlu araciligiyla temasa geçtik. Bana, ?Benito Floro benim de hocamdir. Çok önemli bir futbol adamidir? dedi. Floro da, Villarreal?de çalisirken Trabzonspor eslesmesinden dolayi Trabzon?a çok sicak bakiyordu. Ama olmadi.? HAZMETMEZSEM DURMAM ?Ben hazmededigim bir yerde asla durmam. Bu, is hayatimda da böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Istifa sözcügüyle kendi ismimi yan yana koymayi da asla kendime yakistiramam. Istifayi da kongrede bize oy veren, güvenen delegelere saygisizlik olarak addederim.? ZAMAN NE GÖSTERIR! ?Bencil olmak istemiyorum ama bu kongreyi kazanan biri olarak görüyorum kendimi. Insanlar bizi görüp takdir ediyor her zaman. Bir gün gidersem, benimle birlikte gelenler de benimle gider. Su an böyle bir seyin zamani degil. Ama zaman ne gösterir bilemem. Sanirim sözlerim çok açik.? KIRGINLIGIMI SÖYLERIM ?Asla kirgin degilim. Benim yapimi bilen bilir, kirgin olmam halinde çikar, yönetimde yüksek sesle bunu söylerim. Kimseden de çekinmem. Trabzonspor?un menfaatleri su an kirgin olmayi degil, birlik olmayi gerektiriyor. Yönetimde de asla çift baslilik yoktur, bunu üstüne basa basa söylüyorum.? TOPLANTIDA YOKUM ?Yönetim kurulumuzun bu aksamki toplantisina katilmayi düsünmüyorum. Ancak bunda da art niyet aramaya gerek yok. Baskanimizin katilacagini söylüyorlar ama ben bilmiyorum.? |
| Tarih : 05Haziran2006, Pazartesi | ![]() var da = (document.all) ? 1 : 0; var pr = (window.print) ? 1 : 0; var mac = (navigator.userAgent.indexOf("Mac") != -1); function printPage() { if (pr) // NS4, IE5 window.print() else if (da && !mac) // IE4 (Windows) vbPrintPage() else // other browsers alert("Sorry, your browser doesn't support this feature."); return false; } if (da && !pr && !mac) with (document) { writeln('< ID="WB" WIDTH="0" HEIGHT="0" ID="clsid:8856F961-340A-11D0-A96B-00C04FD705A2">>'); writeln('<' + ' ="">'); writeln('Sub window_onunload'); writeln(' On Error Resume Next'); writeln(' Set WB = nothing'); writeln('End Sub'); writeln('Sub vbPrintPage'); writeln(' OLECMDID_PRINT = 6'); writeln(' OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER = 2'); writeln(' OLECMDEXECOPT_PROMPTUSER = 1'); writeln(' On Error Resume Next'); writeln(' WB.ExecWB OLECMDID_PRINT, OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER'); writeln('End Sub'); writeln('<' + '/>'); } Bu haberi yazdir | Bu Haber1521 Kez Okundu |
| SAMBA RUZGARI |
|
Spor TRABZONSPOR?UN ROTASI BREZiLYALI YILDIZLAR < name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> > Lazaroni ile anlasan yönetim, rotasini Brezilyali yildizlara çevirdi, Lazaroni?nin Brezilya?dan iki oyuncuyla dönecegi belirtildi IKI OYUNCU GETIRECEK TRABZONSPOR?da transfer harekati hiz kazandi. Bordo-Mavili yönetim, Lazaroni?ye imzayi attirdiktan sonra, simdi de futbolcu avina basladi. Yönetimle görüsen Lazaroni?nin, önümüzdeki günlerde Brezilya?da genis çapli bir arastirma yapacagi ve belirledigi bazi isimlerin içinden bir oyuncunun yani sira, bir de Avrupa ülkelerinde oynayan bir yildiz sambaciyi Trabzon?a imza için getirecegi ileri sürüldü. DENILSON GÜNDEMI BORDO-MAVILI yönetim, Marcelinho, Denilson ve Ricardinho üzerine yogunlasirken, özellikle sol kanatta Denilson gibi bir yildizi kadroya dahil etmek isteyen Albayrak?in, Lazaroni?yi de tam yetkiyle donatacagi belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Tomas?a kulüp bulunmasi halinde de yabanci transferi sayisini 3?e çikarmayi planliyor. |
| Tarih : 05Haziran2006, Pazartesi | ![]() var da = (document.all) ? 1 : 0; var pr = (window.print) ? 1 : 0; var mac = (navigator.userAgent.indexOf("Mac") != -1); function printPage() { if (pr) // NS4, IE5 window.print() else if (da && !mac) // IE4 (Windows) vbPrintPage() else // other browsers alert("Sorry, your browser doesn't support this feature."); return false; } if (da && !pr && !mac) with (document) { writeln('< ID="WB" WIDTH="0" HEIGHT="0" ID="clsid:8856F961-340A-11D0-A96B-00C04FD705A2">>'); writeln('<' + ' ="">'); writeln('Sub window_onunload'); writeln(' On Error Resume Next'); writeln(' Set WB = nothing'); writeln('End Sub'); writeln('Sub vbPrintPage'); writeln(' OLECMDID_PRINT = 6'); writeln(' OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER = 2'); writeln(' OLECMDEXECOPT_PROMPTUSER = 1'); writeln(' On Error Resume Next'); writeln(' WB.ExecWB OLECMDID_PRINT, OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER'); writeln('End Sub'); writeln('<' + '/>'); } Bu haberi yazdir | Bu Haber1688 |
"CANGELE?YI KAÇIRMAYIN!" Trabzonspor yönetimi kaliteli oyunculari kadrosuna katmak isterken simdi de gündemine 2 genç Arjantinli oyuncuyu aldi. Bordo-Mavililerin transfer listesine aldigi ve kadroya katmanin planlarini yaptigi Colon kulübünün 22 yasindaki forveti Franco Cangele ile Lanus kulübünde oynayan sol kanat oyuncusu Rodrigo Archubi?yi yakin takibe aldigi belirlendi. Bordo-Mavili kulübün yetkililerinin önümüzdeki hafta içerisinde bu oyuncularin yöneticileriyle temasa geçecegi belirlendi. Yni Teknik Direktör Lazaroni?nin Brezilyali futbolculara yönelmesi ve bu futbolculari görmezden gelebilecegi endisesi de yasaniyor. Kasetleri Verildi, Begenildiler Cangele ile birlikte Archubi?nin 3 tane 90 dakikalik maç kasetlerinin yaninda 25?ser dakikalik maçlardan görüntüleri de CD olarak Trabzonspor yöneticilerine verildi. Kasetleri izleyen yöneticilerin özellikle Cangele?ye bayildiklari ifade edildi. Trabzonspor?a bu iki oyuncuyu öneren menajerin ise haber bekledigi ve Bordo-Mavililerin bir an önce harekete geçmesi gerektigini bildirdigini ilettigi belirtildi. Menajerin özellikle Cangele?nin Avrupa?da baska kulüplere pazarlanacagini, basta Porto olmak üzere bir çok kulübün de devrede oldugunu söyledigi vurgulandi. Yönetimin de harekete geçmesi bekleniyor Harika Bulundular, Alinsinlar! Arjantin ümit milli takiminda da forvet olarak görev yapan Franco Cangele, Colon takiminin en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor. Cangele müthis top teknigi, dar alandan çikislari, dripling kabiliyeti, topla hareketlerde zorluk yasamamasi, vurus teknigi, asistleri ve dagiticiligiyla ?müthis bir yetenek? olarak görülüyor. Gezgin santrafor tipinin en iyi örneklerinden kabul edilen Cangele?nin kasetlerini izleyen yöneticilerin de hayranliklarini gizleyemedigi ama son karari Lazaroni?nin verecegi belirtildi. Brezilya pazarina yönelen Lazaroni?nin bu oyuncuyu görmezden gelmesinden ise endise ediliyor. | |
05.06.2006 - Bu haber 1188 kisi, tarafindan okundu. |
| Aykut Demir?e YAKIN TAKIP |
|
Spor Trabzonspor?un Hollanda?nin Nac Breda takiminda top kosturan Trabzonlu gurbetçi... < name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> > Trabzonspor?un Hollanda?nin Nac Breda takiminda top kosturan Trabzonlu gurbetçi oyuncu Aykut Demir?i yakin takibe aldigi ögrenildi. Bordo-Mavili yönetimin, Aykut?la ilgili ulasan olumlu raporlar dogrultusunda, önümüzdeki günlerde oyuncunun menajeri, ailesi, kendisi ve kulübüyle ayri ayri temas kurmayi planladigi dile getirildi. Daha önce de Trabzonsporlu yöneticiler, Hollanda?daki Trabzonsporlular gecesinde futbolcu için ön görüsme yapmisti. |
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum