Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

alt yapi diyosunda alt yapidan gelecek oyuncular belli ziya yavuz aykut. biri forvet biri sag back biri ortA saha.

bizim sol kanat da buyuk sikintimiz var. valla baska bi yere transfer yapmak delilik olur. sol ayakli sol seridi süper kulanan misal denilson gibi bi adam lazim bize. sonra da bi forvet lazim. ondan sonra 10 numara bi adam düsünülebilir. bu takimda 10 numara görev yapacak simek var gökdeniz var. yine cok cok ii olmasalarda var yani. bize sol kanat bi de forvet lazim.

baskanimizda isallh farkindadir. insua yi alip orta sahada yattara simek hüseyin insua gökdeniz eeeee kim nerde oynayacak.

sol kanata ufuk denilson yaninda bok yemis

10 numara ali sen , bence enisde becerir

stoper ariyorlar stepanovun yanina selim

tabii iy yabancida almaliyiz ama umut bilal hikaye forvete emrah ergin altypimiz böyle oyuncular cikartirken onlar lazim degil aslinda
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor Dergisi Nisan sayisinda Milan Stepanov'la yapilan röportajda Türker Tozar sormus ; _'En büyük taraftar sitelerinden bordomavi.net seni'' En iyi devre arasi transferimiz'' olarak seçti. Bunu nasil degerlendiriyorsun. Onlara ne söylemek istersin?

Stepanov : Trabzonspor gibi büyük bi klüpte böyle bir ödüle layik görülmek çok güzel bir duygu. Taraftarin beni destekledigini bilmekde sevindirici . BUndan böyle sahada daha rahat oynayabilecegim.

Stepanovda BMN yi ögrenmis oldu [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• oyuncularin türk olan cogu bu forumu takib ediyordur bence

Ünal Karaman

Yorum

• karadeniz tv'ye haber verelim de katilim artsin
          divicam

Yorum

• KUGU dediklerinde haklisin 23 senedir sampiyon olacagiz diye lige basliyoruz sonuç ortada. ben kisa sürede demiyorum zaten ama taraftarin da anlayisli olmasi lazim. Zaten basimiza ne geldiyse su aceleciligimiz ve sabirsizligimizdan geldi. baskan bile yildiz transfer edecegim diye seçiliyor kulübe ki bu kulüp özdegerleriyle sampiyonluga ulasmis hala yari amatör(ki bence gurur duyacagimiz bir sey) Trabzonspor. süre önemli degil dortmundun websitesine gir adamlarin kadrosuna yas ortalamasina bak. tecrübeli oyuncunun illa yabanci olmasi gerekmez. Fatih var hüseyin var agabey olarak baslarinda ilerde insallah kiralik falan verilmezse mehmet yilmaz olacak gökdeniz olacak. sonuçta hagi GS de FB de agabey olur. Aa TS ruhunu anlayip agabeylik yapabilecegine inanmiyorum. Bu zihniyetle gidilirse (sadece yönetim degil biz de suçluyuz) ve köklü degisiklikler yapilip oturulup kulübün vizyon,misyon gibi kavramlari belirlenip bunlara uygun davranilmaz ise her seyden çok istesemde biz daha sampiyonluga zor ulasiriz.

Sevdim Seni Bir Kere
            Baskasini Sevemem
            Deli diyorlar bana
            Desinler degisemem

Yorum

• Ibrahim Akin nikâh tazeledi

Besiktas yönetimi Trabzonspor'un almak istedigi Ibrahim Akin'in sözlesmesini uzatti. Geçtimiz sezon Tigana tarafindan fazla sans verilmeyen ancak Fransiz hocanin "Genç olmasi avantaji. Ona bir sans daha verecegim" demesinden sonra siyah-beyazlilar milli oyuncuyla 1 yili opsiyonlu 4 yillik anlasmaya vardi. Ikinci baskan Murat Aksu'nun genç futbolcuya "Bu yil senden patlama bekliyoruz. Özellikle sol kanatta sana ihtiyacimiz olacak. Kendine iyi bak ve bu formayi kaptirma" dedi.

'Gitmeyi hiç istemedim'

Aksu'nun sözlerine Ibrahim de "Hiçbir zaman Besiktas'tan ayrilmayi istemedim. Bundan sonra bambaska bir Ibrahim göreceksiniz. Bunun için size söz veriyorum" diye karsilik verdi. Besiktas'in Ibrahim ile yilligi 300 milyar pesin, 700 milyon lira maç basina anlastigi belirtildi. Öte yandan 'gece hayatina düskün' diye çikan haberlere çok sinirlenen Ibrahim Akin'in yakin çevresine "Evleniyorum. Bakalim bundan sonra da bu tarz haberler çikacak mi?" diye dert yakindigi belirtildi.
              bu haber dogrumu inanamiyorum

Ünal Karaman

Yorum

• pelikandan haber yokmu

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• eger dogru ise i. akin yanlis yapti..bir iki sene sonra kiralik gider saga sola..tigana asla onu ilk onbirde düsünmüyor..
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                    Iki sene önce sampiyon olan PAF takimda Muhammet (bir ara Erzurumspor'daydi sonra ne oldu bilmiyorum) ön liberoda çok iyi isler yapabilecek bir adamdi bence...

muhammet akdeniz oyunlarinda da milli takimda basarili olunca sezon öncesi kampina alinmisti fakat sezon içinde kiraya verildi diye biliyorum ben.iyi bir alternatif olabilir.
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                    "7"

Yorum

• Gökdeniz taraftarlara mesaj gönderdi

G.saray, Besiktas veya herhangi bir yabanci takimdan teklif almadigini söyleyen Trabzonspor'un yildizi Gökdeniz Karadeniz, yeni hocalari Lazaroni'yi de tanimadigini açikladi.

Sorulari yanitlayan Gökdeniz Karadeniz sunlari söyledi:

Sonuçta yönetim kurulumuz bu hocada karar kilmis. Lazaroni'yi getirdiklerine göre elbette bir bildikleri vardir.

Senol hoca sayesinde dünya, Türkiye'yi tanidi ve bildi. Fatih Terim ve Senol Günes basarili hocalar. Türkiye'de basarili insanlarin önüne her zaman set çekilmistir. Biz birbirimize destek olursak, inanin kimse bizim bilegimizi bükemez. Kulübümüz, milli futbolculara bir hafta izin verecekmis. Eksiklerim var. 25 Haziran'da diger takim arkadaslarimla birlikte çalismaya baslayacagim.

BIZ ISÇIYIZ
                      AMA ben kendisini tanimiyorum. Ismini sadece Fenerbahçe'de görev yaptigi dönemde duydum. Sonuçta bizler futbolcuyuz. Biz isçiyiz, o patron. Milli Takim'da su anda bir yapilanmaya gidiliyor. Inanin bu yapilanmayi Türkiye'de Fatih Terim'den baskasi yapamazdi. Yapsinlar da görelim.

GÖKDENIZ GELIYOR
                      HERKESIN bana tam destek olmasini istiyorum. Lig basladiginda Gökdeniz farkini herkes görecek. Ligde 11 maç oynadim ve 6 gol attim. Demek ki ligi tam bitirebilseydim 18 gol atabilirdim. Gol atmak ayri bir yetenek isidir. Bende de bu meziyetler var. Taraftarlarimiz biraz sabretsinler. Gökdeniz geliyor, Gökdeniz

internetspor
                      burdayim,
                      sorunun cevabi içtigi yerde
                      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• muhammmet i Senol hoca istememisti.Halbuki o yil olimpik milli nin en iyisi idi....Hüseyin in meziyetlerinin daha fazlasi bence onda var...mutlaka degerlendirilmeli..
                        ....................Celliac ..................

Yorum

• Ufuk bayraktar Trabzonspor'da oynayacak durumda degil. Ufuk Bayraktar ve altyapida oynayan oyuncularimizin A. Sebatspor Formasi altindaki basarilari ortada gördük. Trabzonspor'da oynasalar isimiz zor.

altyapimizda oynayan Cengiz Çoban var. A.Sebatspor kulubune degil, Abdullah Avci'nin çalistirdigi Istanbul Büyüksehir Belediyesine kiralik olarak verilmeli.

Ufukhan büyük bir asama kaydetmedi. Pozisyonlari takip ederken zamanlama hatasi yapiyor. Fenerbahçe ile 2-2 kaldigimiz maçta yedigimiz gollerde Ufukhan'in çok büyük pozisyon hatalari var. Ufukhan bu halde iken altyapidan gelen oyuncunun hemen 11'e alinirsa isimiz çok zor.

Altyapida yetisen oyuncularimizin tamaminin A.sebatspor'a kiralik oyuncular verilme dönemi bitsin. Futbolcular kendilerini gelistiremiyorlar. Giresunspor, Orduspor gibi takimlara kiralik olarak verilsinler.

Muhammed'in Kocaelispor'da yaptiklari ortada, A.Sebat'a gitti. Trabzonspor'da oynamasi için kendini gelistirmesi lazim.

Edited by: gerçekefsane
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

Altyapida yetisen oyuncularimizin tamaminin A.sebatspor'a kiralik oyuncular verilme dönemi bitsin. Futbolcular performanslarini gelistiremiyorlar. Girseunspor, Orduspor gibi takimlara kiralik olarak verilsinler.

aynen öyle asla sebatta futbolcu yetistiremeyiz biz, sebatspor bu yapisiyla sadece sivrisinek üreten bataklik olmaya devam edecek, benim gönlümden geçen özkan sümer yada atay aktug sebat baskani olmasi .. ama olmazlar sebatin geliri ne ki!
                            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• GÖZLER ALMANYA?DA

ISLEM TAMAM Trabzonspor, yabanci oyuncu transferinde rotasini Almanya'ya çevirdi. Yeni sezonda güçlü bir kadro olusturup, sampiyonluk mücadelesi yapmaktan baska birsey düsünmeyen Bordo-Mavili yönetim, transferde prensip anlasmasina vardigi milli oyunculara Almanya'da ki Dünya Kupasi'ndan sonra imza attiracak. Yönetimin, Brezilyali yildiz Ricardiho ile söz kesmesinin ardindan, herkes "diger yildizlar kim olacak" sorusunu sormaya basladi.
                              ARANAN ISIM Yönetimin, ismini sir gibi sakladigi isimlerden biri de Kostarika Milli Takimi'nda oynayan Danny Fonseca. Orta sahada ileriye dönük olarak görev yapan Fonseca, Dünya Kupasi'nda da

Bordo-Mavililer'in yakin markajinda olacak. Dünya Kupasi'nin açilis maçinda Cuma günü Almanya ile karsi karsiya gelecek olan Kostarika'nin degismez oyuncusu olan Fonseca, savasçi yapisi ile teknik direktör Lazaroni'nin aradigi özellikleri de tasiyor.
                              KONTENJANI BEKLIYOR 26 yasinda, 1.70 boyunda olan Kostarikali oyuncu ile Bordo-Mavili yönetimin her konuda anlasmaya vardigi ögrenilirken, yabanci kontenjaninin bosaltilmasi durumunda bu transferin de gerçeklesecegi belirtildi. Lazaroni'nin bir deger Berezilyali gözdesi ise sag kanat oyuncusu Minero. Yönetim bu transferi de bitirmek için harekete geçmeye hazirlaniyor. Öte yandan Bordo-Mavililer, Ankaragücü'nden Umut Bulut, Gaziantep'dan Faruk ve Samsunspor'dan Adnan isini bitirmek için de bonservis sorunlarini halletmeye çalisiyor.
                              [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• ''Ankaragücü'nden Umut Bulut, Gaziantep'dan Faruk ve Samsunspor'dan Adnan isini bitirmek için de bonservis sorunlarini halletmeye çalisiyor.''

Ne halledilmez bonservis varmis bu adamlarda.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X