Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hüsnü hoca isinde cok saglam bi kaynaktan bilgi eriyim size. lazaroni gelmeden 3 gün önce kulagima hüsnü hocayla anlasildi diye gelmisti de inanmamistim. meger isin asli, hüsnü hacayla lazaroniden önce anlasmislar. eger hoca olmazsa sen geçicen basa eger anlasirsakda yardimcisi olacan demisler.

yani teknik drektörü almadan yardimcisini almislar. gerçi cok bise degismez ama adaminda çalismak istedigi adamlar olur.

hüsnü hoca futbolculara ruhu asilayacaktir. ii gaz verir bence. bizim dilimizden de anlar yeri gelince hocayida futbolcusunuda uyarir. iii oldu yani.
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• umariz iyi olur
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• "Gelecek sene çok farkli bir Trabzonspor izleyeceksiniz" Gün ola hayrola

Ama artik sabrimiz kalmadi. Ben bu takimi eziyet çekmek için tutmuyorum. Yöneticilerimiz birbirimize layik olaimEdited by: Travelair
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Takim adina bazi gelismelerin olmasi güzel. Hayirli olsun diyelim.
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• hüsnü hoca!!!!!

adamin soyadini bile birlikte yazmiyorsunuz ona karsi sayginizin arkadaslik boytunda oldugu onu kendinizden gördügünüz nasil da belli en cok size sevinirsiniz artik lazaroninin kovulup onun da basa gecmesine! haftayi da vermis arkadaslar 12 hafta! yok ya bu kadar acimasiz olmayin en azindan ali senden daha fazla zaman taniyin ona!!!

hem husnu ozkaradan medet umanlar ki lazaroniyi elestirenlerdir! bana husnu ozkaranin basarilairni bir sayiverinler ama sanirim yer darligindan sigmaz o basarilar falan!... adamlar hodzici gonderdiler simdi de siradikine bakiyorlar! ne zihniyet ama....

ne kadar kücük alisenciklerimiz varmis burada!!!

cok saglam bir kaynaK!!!! bu cok saglam kaynak lafi da internetle birlikte türedi! bir nevi adres oldu! hani vatana bölen dis mihraklarla ic mihraklar vardir ya hic ortaya cikmaz,cikartilmazlar! bu da öyle bir sey iste! cok saglam kaynak! nasil yani! bunun az saglam olani da mi var! mesela az saglam olan bir kaynaktan aldigim bir habere göre lazaroninin 12. hatada gidecegi haberini yazan sahis hasta fbli! valla bana kimse kizmasin benim kaynak o kadar saglam degil bu haber dogruda olmayabilir! ama birde cok saglam bir kaynagim var ona göre de bu arkadasin iki bacagi ve iki kolu varmis gözünün uzerinde de kasi! bu kaynagim cok saglam oldugu icin ona inanmakta fayda görüyorum.

cok saglam kaynak!!!! hahahahhahahahahahhahahaha...

cok saglam kaynak ve kicimla gülme krizlerim...

Yorum

• Sebastiao Lazaroni

Simdi gelelim Lazaroni?nin iyi özelliklerine. En önemli özelligi 3-5-2?nin babasi olmasi. Her ne kadar bu system 1990?da Brezilya?ya Dünya kupasini kaybettirdi isede daha sonra bir çok takim bu system ile çok iyi isler yapti. Galatasaray?in Avrupa?daki basarilarilarini bu sisteme baglayanlar bayagi çogunlukta.

yuh yahu!!!! lazaroni 90 dünya kupasinda takimi lieberolu oynatti brezilyaya liberolu sistemi getirne hoca olarakta anilir! bu haberi yazan köseyazari-gazetecei ya da hatta trabzonspor taraftari ise tezelden futbolla tum iliskisi kesilmeli! kocakari dedikolurini gecti yahu buradaki sohbet! herkez birsey yaziyor!

Yorum

• [img]smileys/smiley7.gif[/img]ula ha bu kodugumun fotomaç'i yine ne yazmis ya

............ler[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• benda okudum...............ler gene salliyolar...bisey olmaz insallah.....

Yorum

• Her gün bir umut sariliyorum gazetelere transfer varmi diye ama nafile bu gün de bosa gitti galiba
                    BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Hodziç, Arabistan'da

TRABZONSPOR'dan ayrilan teknik direktör Vahid Halilhodziç önümüzdeki sezon Suudi Arabistan 1. Ligi'nde görev yapacak. Bosnak çalistirici, geçen sezonu 3. sirada bitiren Al-Ittihad takimi ile anlasma sagladi.

Arkadaslar bu adam ailevi nedenlerden dolayi ayrilmamismiyid 6 ay dinlenecegim dememismiydi. Ne Olduda Türkiye gibi bir ülkende Arabistana geçti. Acaba biz bilmeden ailece müslüman olup seriat yasalarina göremi yasamak istediler. onun esi degilmiydi trbzn begenmeyen kalmak istemeyen. Demek orda arabistan kralinin ailesi ile yasayacak hanim. yada kendine perense arkadasmi bulduda bayan halilhdiç esine izi verdi. ilginç.
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• evet ya umut bultu bile alamayan yönetim ricardinyoyu nasil alacak merak ediyorum.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi

Hodziç, Arabistan'da

TRABZONSPOR'dan ayrilan teknik direktör Vahid Halilhodziç önümüzdeki sezon Suudi Arabistan 1. Ligi'nde görev yapacak. Bosnak çalistirici, geçen sezonu 3. sirada bitiren Al-Ittihad takimi ile anlasma sagladi.

Arkadaslar bu adam ailevi nedenlerden dolayi ayrilmamismiyid 6 ay dinlenecegim dememismiydi. Ne Olduda Türkiye gibi bir ülkende Arabistana geçti. Acaba biz bilmeden ailece müslüman olup seriat yasalarina göremi yasamak istediler. onun esi degilmiydi trbzn begenmeyen kalmak istemeyen. Demek orda arabistan kralinin ailesi ile yasayacak hanim. yada kendine perense arkadasmi bulduda bayan halilhdiç esine izi verdi. ilginç.

geçen hafta bu adam zorla gönderildi... istemeyerek gitti diye yazmistim... Ibrahim Haciosmanoglu Ankaraspor maçindan sonra soyunma odasinda "yönetim sizi artik istemiyor" deyince halilhodziç Trabzon'u terketmek zorunda kaldi... Adamin zorla takimin basinda kalacak hali yoktu....

Hüsnü Özkara'ya gelince,... Baskan'in ilk yerli adayiydi... Trabzon kanadi muhalefet etmesiydi yönetim anlasacakti...

Ben Hüsnü özkara'yi hiç sevmem... Takimin en ihtiyaç duydugu dönemde Bahattin gibi Ankaragücüne gitmisti... O dönemi yasadigim için bu kazigini unutamam...

divicam

Yorum

• Taraftar ayaga kalkti

Elektronik postalarima bakmiyorum. Kusura bakmayin. Çünkü binlerce küfürle ugrasacak vaktim yok. Gerçekten ulasmak ve ahlak sinirlari içerisinde tepkisini bildirenlerle haberlesmek için özel bir e-mail adresim var. Gazeteden telefonla bana ulasanlara bu adresi veriyorum. Ve güzel güzel konusuyoruz.
                            Bu adrese günde gelen posta sayisi 5-10'dur geçen hafta bu sayi 500'ü geçti. Trabzonlulardan. Inanamadim. Konu Fatih Sultan Tekke. Kaptan'i birakmak istemediler. Ve basariya ulastilar. Ben bu konuda bir sey yazmamistim üstelik. Ama basin, yönetim, Fenerbahçe ve Tekke üzerinde öyle bir baski olusturdular ki, transfer olmadi.
                            Çünkü inansaniz da inanmasaniz da görüsmeler sürüyor ve kaptan Fenerbahçe'ye yaklasiyordu. Bunu Trabzonlular engelledi. Büyük basari. Haklilardi. Ve kazandilar. Ama simdi asil problem basliyor. Tekke gitmek istiyor ve seneye kontrati bitiyor. Simdi taraftar yeni bir aksiyona girisip ona sözlesme yeniletmeli. Çünkü aksi taktirde kaçan o büyük paranin kulübe yasatacagi sikintida onlarin günahi olacak. Trabzon taraftari için asil mücadele simdi basliyor. Kolay gelsin!

Mehmet Demirkol (milliyet)

Yorum

• Trabzonspor yönetimi kaliteli oyunculari kadrosuna katmak isterken simdi de gündemine 2 genç Arjantinli oyuncuyu aldi. Bordo-Mavililerin transfer listesine aldigi ve kadroya katmanin planlarini yaptigi Colon kulübünün 22 yasindaki forveti Franco Cangele ile Lanus kulübünde oynayan sol kanat oyuncusu Rodrigo Archubi?yi yakin takibe aldigi belirlendi. Bordo-Mavili kulübün yetkililerinin önümüzdeki hafta içerisinde bu oyuncularin yöneticileriyle temasa geçecegi belirlendi. Yni Teknik Direktör Lazaroni?nin Brezilyali futbolculara yönelmesi ve bu futbolculari görmezden gelebilecegi endisesi de yasaniyor.

Kasetleri Verildi, Begenildiler
                              Cangele ile birlikte Archubi?nin 3 tane 90 dakikalik maç kasetlerinin yaninda 25?ser dakikalik maçlardan görüntüleri de CD olarak Trabzonspor yöneticilerine verildi. Kasetleri izleyen yöneticilerin özellikle Cangele?ye bayildiklari ifade edildi. Trabzonspor?a bu iki oyuncuyu öneren menajerin ise haber bekledigi ve Bordo-Mavililerin bir an önce harekete geçmesi gerektigini bildirdigini ilettigi belirtildi. Menajerin özellikle Cangele?nin Avrupa?da baska kulüplere pazarlanacagini, basta Porto olmak üzere bir çok kulübün de devrede oldugunu söyledigi vurgulandi. Yönetimin de harekete geçmesi bekleniyor

Harika Bulundular, Alinsinlar!
                              Arjantin ümit milli takiminda da forvet olarak görev yapan Franco Cangele, Colon takiminin en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor. Cangele müthis top teknigi, dar alandan çikislari, dripling kabiliyeti, topla hareketlerde zorluk yasamamasi, vurus teknigi, asistleri ve dagiticiligiyla ?müthis bir yetenek? olarak görülüyor. Gezgin santrafor tipinin en iyi örneklerinden kabul edilen Cangele?nin kasetlerini izleyen yöneticilerin de hayranliklarini gizleyemedigi ama son karari Lazaroni?nin verecegi belirtildi. Brezilya pazarina yönelen Lazaroni?nin bu oyuncuyu görmezden gelmesinden ise endise ediliyor.
                              Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• Fener'e "evet" dedi
                                Trabzonspor'un golcüsü Fatih Tekke'nin F.Bahçe'ye imza atmasi artik an meselesi... F.Bahçe'nin yillik 2.5 milyon euro'dan 3 yillik teklifine "Evet" diyen Fatih'in, baskan Nuri Albayrak ile de bir görüsme yaptigi ve "Baskanim, yasim 29 oldu. Ayrilirken de kulübüme para kazandirmak istiyorum. F.Bahçe, bonservisim için iyi bir rakam (8 milyon euro) öneriyor. Izin verirseniz gitmek istiyorum" ifadesini kullandigi kaydedildi.

Is artik imzaya kaldi...
                                Baskan Albayrak'in da gelecek sezon sözlesmesi bitecek olan Fatih Tekke'ye "Hizmetlerin için tesekkür ederiz. Senin kararina saygi duyariz" dedigi ögrenildi. Bordomavililerin yeni hocasi Lazaroni'nin de Fatih için, "Gitmek istiyorsa tutmanin bir anlami yok. Hem bu transferden gelecek para ile bu futbolcumuzun yerini dolduracak yeni yildizlar aliriz" dedigi vurgulandi. Bu gelismelerin ardindan Fatih Tekke'nin sari-lacivertli kulübe transferinde hiçbir engel kalmazken, imzanin gelecek haftaya kadar atilabilecegi belirtildi.

Ya kardesim bu ne simdi,Sabah sabah insanin keyfini bozuyorlar.Birisi bunlara bi son desin yaa.....
                                Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X