ne oldu yilsizlardan hani arjantin ve brezilyadaki yoksa lazoroni miydi birisi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lazaroni sözlesme imzaladi
Yeni teknik direktörümüz Sebastião Lazaroni bugün saat 14.00?te Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde düzenlenen törenle 3 yillik sözlesmeye imza atti.

?Daha iyi yerlere ulasmak için yola çiktik?
Törende konusan Asbaskanimiz Hasim Sayitoglu, Trabzonspor?u daha iyi yerlere tasimak için hocamiz ve ekibiyle birlikte yola çiktik derken ?Lazaroni?yle 3 yillik sözlesme imzaladik hem takimimiza hem de camiamiza hayirli ugurlu olsun. Sezon sonunda tüm hedeflediklerimizin hayata geçmesini diliyorum? açiklamasini yapti.
?Tekliften onur duydum?
Lazaroni ise Trabzonspor?un kendisine yaptigi tekliften onur duydugunu ve böylesine büyük kulüpte çalisacak olmaktan ötürü memnun oldugunu ifade ederek, ?Inaniyorum ki çok iyi bir is çikaracagiz. Ilk amacim burada aile olusturabilmek ama profesyonelligin bütün gereklerini de yerine getiren bir aile. Özellikle oyuncularin profesyonelce davranislari çok önemli? diye konustu.
?Her sey hayal etmekle baslar?
Lazaroni, ?Trabzonspor?da felsefemiz düsünce ve davranista kalite olacak. Hedeflerimizi de koyarken büyük koyacagiz. Her sey hayal etmekle baslar? ifadelerini kullandi.
Kasetleri izleyecek
Önümüzdeki birkaç günü Trabzonspor?un maç kasetlerini izleyerek geçirecegini söyleyen Brezilyali çalistirici, ?Takimin ve oyuncularin bütün karakteristik yapisini bu sekilde ögrenmeye çalisacagim? dedi.
?Iyi oyuncular bir yere gönderilmeyecek?
Baskan Nuri Albayrak ve Asbaskan Hasim Sayitoglu ile yaptigi görüsmelerde takimin iyi oyuncularinin bir yere gönderilmeyeceginin sözünü aldigini kaydeden Lazaroni, ?Aksine yerli oyunculari bir yere birakmayi düsünmüyorlar ve mevcut kadroyu birkaç yabanciyla daha da güçlendirmek istiyorlar? açiklamasini yapti.
?Türk oyunculara deger vermeliyiz?
Lazaroni sözlerini söyle sürdürdü: ?Trabzonspor?un kadrosunu güçlendirmek istedigimizi söyledik. Bu konu da yaptigimiz planlarin bir parçasi. Kulübe büyük oyuncularin gelmesini isterim ama iyi oyuncu olmasi yeterli milliyeti önemli degil. Fakat asil önemlisi Türk oyuncularla belli bir yere gelebilmek. Onlara daha çok deger vermeliyiz?
?Tesisler mükemmel?
Brezilyali Teknik Direktör tesislerle, oyuncularin çalisma ve tedavi imkanlarini mükemmel buldugunun da altini çizdi.
?UEFA Kupasi?ni ciddiye almaliyiz?
Lazaroni söyle konustu: ?Öncelikle iyi bir kamp dönemi geçirecegiz. UEFA Kupasi?yla ilgili tek düsüncem Agustos ayinda oynayacagimiz ön eleme maçlari. Bu konuda herhangi bir söz vererek oyuncularimi baski altina almak istemiyorum ama çok çalisacagimizi söyleyebilirim. Tahmin ediyorum oyuncularimiz da UEFA Kupasi?nin öneminin bilincindedir. UEFA Kupasi?ni ciddiye almaliyiz ve tek yumruk olmaliyiz.?
?Hedef bütün kupalari kazanmak?
?Bu sene amacimiz oynayacagimiz bütün kupalari kazanmak olacak. Özellikle taraftarlara her maçta güzel futbol oynamak ve onlari keyiflendirecek bir ortam yaratmak istiyoruz.?
?Taktik oyunculara göre sekillenecek?
Trabzonspor?da oturtacagi taktigin mevcut kadrodaki oyuncularin karakteristigine göre sekillenecegini söyleyen Lazaroni, ?Yine de, Trabzonspor her zaman savasan bir takim olmali ve her geçen maç üzerine birseyler koyabilmeli. Defansif veya ofansif oynamak ise maçin o andaki durumuna göre söz konusu olur.? dedi.
Fabiano Eller?i övdü
Lazaroni Trabzonspor?un sözlesmeli futbolcusu olan ancak Aralik 2006?ya kadar Brezilya?nin Internacional takimina kiralanan Fabiano Eller?le ilgili de konusarak, ?Kendisi Flamengo ve Fluminense gibi Brezilya?nin büyük kulüplerinde oynamis iyi bir oyuncu. Aralik ayi geçtikten sonra durumuna bakariz? yorumunu yapti.
Yardimci ve kaleci antrenörü yurtdisindan
Trabzonspor?da çalisacagi teknik kadrosunu da kafasinda belirleyen Lazaroni, yurtdisinda 1 yardimci antrenör/kondisyoner ve 1 de kaleci antrenörü getirecegini açiklayarak, 1 Türk teknik adamin da kendi grubuna eslik edecegini söyledi.
Türk hoca disaridan
Konuyla ilgili bilgi veren Asbaskan Sayitoglu, Türk antrenörün yönetim kurulunun karar verecegi, Trabzonspor camiasinin içinden ama kulüp disindan biri olacagina dikkat çekti.
trabzonspor.org.tr
kaleci antrenörü ve kondisyoner getirecek ya [img]smileys/smiley4.gif[/img]her sey hayal etmekle baslar dedi ya[img]smileys/smiley4.gif[/img]
isindim bu adama [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Naim
Ya ben anlamiyorum sizleriİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildiAdam gelir gelmez Lee'yi gönderdi ne diyelim hayirlisi. Djokaj'dan haberi olan var mi... [img]smileys/smiley11.gif[/img]
Çok istiyorum ama hakikattan anlamiyorum
Lee nin kontrati bitmis
daha iyi veren bir ekibe gidicem deyip gitmis
hocanin nasil bir etkisi olmus olabilir??
Nev-i Sahsina münasir arkadaslar hep bizdemi acaba merak ediyorum
Yorum
-
Jeferson, Stefanov,Symek ve Yattara haricindeki yabancilar gönderilmeli Umut, Emre Güngör ve Bilal kesinlikle alinmali. 2 yabanci konterjani eger stopere türk oyuncu alinirsa (Emre güngör,tolga gibi)ortasaha ve forvete kullanilmali, sol bek açigimiz Murat Ocak alindi varsayarsak, Mustafa Keçeli yada Hayrettin'den birisiyle rahatlikla kapatilir. Kalede ise daha iyi bir kaleci bulunursa Jef gönderilebilir, aksi taktirde ben Gökhan'in da alinmasiyla bu mevkinin götürülebilecegini düsünüyordum o manisa'ya gitti, Boraya daOrkun 'dan biri olabilir diye düsünüyorum bu mevkiye ama kesinlikle bu mevkilerde sorunlar halledilmeli tüm bunlar yapilir, Orta saha ve forvete alinacak yabancilar kaliteli olursa Türkiye liginde kesinlikle basari gelir.Edited by: emre81
Yorum
-
?Her sey hayal etmekle baslar?
Lazaroni, ?Trabzonspor?da felsefemiz düsünce ve davranista kalite olacak. Hedeflerimizi de koyarken büyük koyacagiz. Her sey hayal etmekle baslar? ifadelerini kullandi.
çocuklugumdan beri hayal ederim ''ah bi sampiyon olsak '' diye ve nihayet bizimde hayal edebilen bir hocamiz oldu.Bugüne kadar bizim bu ligde sampiyon olmamiz imkansiz diye düsünen hocalarla çalistik ve nihayet birisi hayal edilmesi gerektigini söyledi.Kafasinda olumsuzluk yok.Insallah bu hayali degerli! futbolcularimizada asilayabilir maalesef futbolcularimiz ikinciligi basari sayacak kadar dar düsünüyorlar.
Kaleci antrenörüde getirecekmis, daha tesislere adim atar atmaz en büyük eksiklerimizden birinin farkina varmis helal olsun,kaleciyede ihtiyacimiz var ama [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
insallah kardesimİlk olarak coach tarafından gönderildi
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildisanki kaynaklar çok güvenilirmis gibi niye kaynak ariyorsun ki?[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Valla bendeki kaynak gayet saglam,dün aksam aradi Lazaroni ile anlastik dedi,bi kaç dostumla paylastim dedigi gibide çikti,bu sabahda konustum Umut Bulut'da bitti dedi hoca gelsin imza atilacak dedi.
amin
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
"Kaleci antrenörüde getirecekmis, daha tesislere adim atar atmaz en büyük eksiklerimizden birinin farkina varmis helal olsun,kaleciyede ihtiyacimiz var ama "
Brezilya'dan alinacak en son oyuncu kalecidir... Ama iyisi takimi bir fazla oynatir... Adam gurbette Eller de gidince bir anda yalniz kaldi... Önü de elek gibiydi.... daha da önemlisi çok genç... Iyi bir antrönör bu kaleciyi kendine getirir....Milli takima yükselme sansi da var... Brezilyali hocayla çalisacagi için bu sansi yakalamasi çok yüksel ihtimal... bu biraz da kulis isi... eminim hergün üstüne koyar... bakin göreceksiniz....divicam
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum