Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüsnü Özkara Hayirli olsun arkadaslar.Kend öz insanimizdir. Teknik heyette kendi adamlarimizdan biri olmasi çok iyi.
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Yönetimi kutluyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img] Çok isabetli bi karar [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
        hodziç yerini buldu iste dünya nin en iddali liglerinden arabistan super ultra ligine gitti bizim lig ona az geldi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Lazaroni`nin de teknik direktorluk becerisini Arabistan`da gelistirdigini unutmasak iyi olur

Bu durumda, General Arabistan`dan sonra tekrar Trabzon`a donerse sasirmayalim.
        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
          hodziç yerini buldu iste dünya nin en iddali liglerinden arabistan super ultra ligine gitti bizim lig ona az geldi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Lazaroni`nin de teknik direktorluk becerisini Arabistan`da gelistirdigini unutmasak iyi olur

para nasil da tatli geldi halilime..

Yorum

• bencede yönetimin görevde oldu sürede verdigi olumlu ikinci karar bu steponovdan sonra hayirli olsun camiamiza

Yorum

• Yardimci antranör getirdikten sonra transferi hizlandiracalarini söylemislerdi. Imzalari bu hafta içinde bekliyoruz...
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Jan Koller Monaco'da..

Çek Cumhuriyeti'nin ve Borussia Dortmund'un yildiz golcüsü Jan Koller, Fransa 1. Ligi takimlarindan Monaco ile 2 yilligina anlasti..

Koller'in Dortmund ile olan sözlesmesi bittigi için, Monaco bonservis bedeli ödemeyecek..

2.01 metre boyundaki oyuncu ayni zamanda, 66 maçta attigi 40 gol ile Çek Cumhuriyeti'nin tüm zamanlardaki en golcü oyuncusu durumunda..

Koller, 13 Haziran'daki Brezilya maçindan önce tam zamaninda sakatliktan kurtuldu..

Kaynak : ajansspor

Benim çok tuttugum bir oyuncuydu.

Yorum

• Yabanci bir teknik direktörün Trabzon'u ve Trabzonspor'u bilen yerli antrenör ile çalismasi son derecemantikli bir hareket. Her ne kadar hoca ile ilgili tereddütlerim olusmussa da Hüsnü Özkara'nin yardimci antrenörlüge getirilmesini yerinde bir karar olarak görüyorum.

Hayirli olsun!

Yorum

• Hüsnü özkara cok iyi bir secim, bence d.t secimindende daha iyi bir secim, ancak eger yönetimden kendisi icin bir i$ik görüpte, hocanin ayagini kaydirmaya cali$irsa felaket olur. Bunun örnekleri var, hem Türkiyede hemde Trabzonsporda bunlari gördük. Benim hatirladigim bir ki$i ba$arili oldu, Fatih Terim, Piontekle cali$ti ve ondan cok $eyler ögrendigini her defasinda söyledi.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ismet61 dostum kaynak fanatik mi fotomaç mi? [img]smileys/smiley36.gif[/img](saka yapiyorum alinma)
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bildigim $eyler oldugu icin kaynak vermeye gerek yok, Lekense yapilanlari dü$ün kim oldugunu anlarsin.
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

dogrumu bu haber hadzic arabistanami gitti???? dinlenecegim çoculkarimla görüsemiyorum diyordu hani??*
                          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Az Önce NTV Spor Servisi adli programda altyazi geçti: "Aktör Oktay Kaynarca, Trabzon Degirmenderespor yönetim kuruluna girdi"

Yorum

• hiç düsündünüz.mü bu yönetimin lazaroni ve hüsnü özkara.yi neden aldigini.??????

bende bazi soru isaretleri birakti...............??*[img]smileys/smiley5.gif[/img]

vallahi akilli taktik[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: zafer6161
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• hayirdir zafer devre arasinda lazoroni gider hüsnü hoca devam eder gibi mi düsünüyorsun
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X