| Fatih Tekke: Kulübümün izni olmadan asla F.Bahçe'nin israrla transfer etmek istedigi Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke, sari lacivertli kulüpten teklif geldigini ama kimseyle görüsmedigini söyledi. Golcü futbolcu, "Trabzonspor camiasini üzecek hiçbir sey yapmam. Sözlesmem devam ediyor, kulübün izni olmadan Real Madrid bile imza atmam" dedi. Tekke, Lig TV'de yaptigi röportajda, ?Fenerbahçe ile görüstün mü? Anlasma yaptin mi? seklindeki bir soru üzerine, ?Hamburg'dan dün gece geldim. Fenerbahçe'den menajerler araciligiyla teklif geldigini biliyorum ama görüsmem yok. Trabzonspor camiasini üzecek hiçbir sey yapmam. Trabzonspor'un menfaatlerini her zaman korumus bir insanim? dedi. Trabzonspor'un kaptani oldugunu ve 1 yil daha sözlesmesi bulundugunu vurgulayan Fatih, söyle devam etti: ?Fakat, Trabzonspor'dan Avrupa'ya gitmek istedigimi daha önce de söyledim. Yasim 29, bu benim için çok önemli. Yurt disina gidersem Trabzonspor ve Türk futbolunu Avrupa'da temsil etmis olacagim. 1 yillik daha sözlesmem var. Yapacagim her hareket, ne olursa olsun Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu, Trabzonlulugumu tartismasin. Ben orada dogdum, orada ölecegim. Fakat profesyonel olarak düsüncem de budur. Düsüncelerime de saygi duyulsun.? ?KULÜBÜN IZNI OLMADAN REAL MADRID'E BILE IMZA ATMAM? Fatih Tekke, yurt içinden ve yurt disindan teklifler geldigini, ama kimseyle bir görüsmesi olmadigini kaydetti. Fatih, ?Herhangi bir takima imza attin mi?? seklindeki soru üzerine, ?Böyle birsey imkansiz. Sözlesmem devam ediyor, kulübün izni olmadan bir yere imza atmam mümkün degil. Fatih Tekke böyle birsey yapar mi? Bu Real Madrid dahi olsa asla yapmam. Ben Trabzonspor için her seyi yapan biriyim? dedi. Trabzonspor'dan ayrilmak istedigini daha önce belirttigini dile getiren milli futbolcu, söyle konustu: ?Fatih Tekke, Trabzonspor'un bir parçasidir. Su anda 1 yillik sözlesmesi var, ama misyonu, hedefi, düsüncesi Avrupa'da futbol oynamaktir. 29 yasina gelen bir futbolcunun yapabilecegi en iyi sey bundan sonra Trabzonspor'a para kazandirmaktir. Yasim 29 ve hedeflerime ulasmak için son sansim ama sözlesmesi olan bir futbolcunun kulübün izni olmadan herhangi bir kulübe transfer olmasi mümkün degil.? ?Baskan Nuri Albayrak, (Seni Fenerbahçe'ye veriyoruz) derse sen ne dersin?? seklindeki soru üzerine Fatih, ?Oturup konusuruz, profesyonelce yapilmasi gereken neyse Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda o sekilde hareket ederek. Ben olayin maddi boyutunda degilim. Türkiye'den uzaklasmak istiyorum? diyerek sözlerini tamamladi. | |
Bu haber toplam 8882 defa okunmustur. |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şampiyonluk için bekliyoruz..
-
böyle olmamali bence..
profesyonellik bu mu? Bir futbolcu nun böyle bir taraftar kitlesi olmasi bence çok tehlikeli..Trabzon un basina ne geldi ise duygusalliktan geliyor..Fatih gerçekten de SULTAN olmus Trabzonspor da yahu..Hami gibi...Ünal gibi...Sampiyonluk olmaz Fatih aynen Hami ve Ünal in dönemlerinde oldugu gibi..zamaninida..Necati...Turgay..Iskender..Tuncay..Ali Kemal...Bahattin..v.s. hangi biri bu kadar taraftar tarfindan sevildi ve kollandi ki..Hangi biri TRABZONSPOR un üstüne çiki ki..Hangi biri Bir BJK maçindan sonra teri bile soüumadan Bu klüpte artik pynamak istemiyorum dedi ki...
Bu sekilde bir kitle olusmasini HAYRETLE ve ESHEFLE karsiliyorum..Böyle karsiliksiz bir sevgi olmaz..SULTAN odlu..resmen SULTAN....
Çoook bekleyecegiz sampiyonluk için..çoookkkk...
....................Celliac ..................
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Bu haber toplam 8882 defa okunmustur.
bi o kadar da kopyalanmistir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]gece gece güldürdünüz yaw. simdi haziran bire az kaldi birazdan baslarlar gene fatih fenerde demeye.akillanmazlar ki.!!![img]smileys/smiley36.gif[/img]Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi
ölümüne_ts Yazdi:
agir oldu sanki biraz
BU ÜSTTEKI SERREFSIZLIKTEN DAHAMI AGIR ?..
ölümüne_TS.... ARKADAS SEN BUNU KALDIRA BILIYOMUSUN!!!!!!!!!
ama yanlisa yanlisla cevap vermemeliyiz..gerci herkesin sinirleri iyice gerilmis ama yinede sakin olmaliyiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
biz trabzonsporluyuz.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
yeter da [img]smileys/smiley5.gif[/img]biktik
---------------------------------------------
oyuna mi geliyoruz nedir okadar biktik ki ayni seylerden giderse gitsinmi diyecegiz sonunda [img]smileys/smiley5.gif[/img]
------------------------------------------------
sanki psikolojik savas dedikleri seyin içindeymisiz gibi geliyor, yani olaya birde o gözle bakin suan bize karsi açilmis bir savasin içindeyiz ve nekadar çok fb tekke haberi konusur tartisirsak o kadar çok kayip verecegiz[img]smileys/smiley5.gif[/img]
---------------------------------------------------
herkes bunu ciddiye alsin lütfen sadece bekleyelim artik gzete haberleri ajans haberlerini kisilerinin agizlarindan duymadan ekleyip tartismayalim.
---------------------------------------------------
BU SAVASI KAYBETMEYELIM..! BEKLEYELIM..! PSIKOLOJIK SAVASA KARSI EN ETKILI SILAH SABIR VE ANLAMLI SESSIZLIKTIR..! ZAMANI GELINCE KONUSURUZ, GEREKENI YÖNETIME ILETELIM YETER!0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
artik sikici olmaya basladi bu is arkadaslar burada hepimiz trabzonun basarili olmasini istiyoruz fatih tekke konusunda lazmana katiliyorum ne fatih ne gökdeniz ne yattara hiç biri trabzonspordan büyük diil
hatta hepsi birden de trabzonspor dan büyük diil futbolculara fazla duygusal yaklasmayalim bence de fatih gitmek istiyosa nereye gittiginin hiç bir önemi yok çünkü kaptanimiz ben bu takimdan ayrilmak istiyorum demistir. ve buna ragmen bakiyorum herkes fatih kalmalidir diye tutturmus gidiyor
kalabilir kalmali bende istiyorum ama bizi istemeyen bir insani da zorla trabzonspor da tutmanin hiç bir anlami olmadigini düsünüyorum
sonuç olarak gitmek istedikten sonra fenere veya avrupaya gitmesinin benim gözümde hiç bir farki yok sonuçta oda ZIYA DOGAN gibi mücadeleyi birakip kaçma yolunu seçmis bir fare olarak hatirlanir ve ne yazikki bizim arkadaslarimiz da bu insanlari trabzonspor aiyilik yaptigini zanneder
bu kafayla bizden bisey olmaz
gökdeniz gitmek istediginde gönderilseydi bu sezon bu kadar basimiz agrimazdi fatih de gitmek istiyo nereye gittiginin ne önemi var ki gidene kal kalana git demeyelim arakadaslar bu klüp fatihle var olmadi
fatihsiz de yok olmayacaktir.Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum