İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer döneminden beri bunu duyuyoruz ama bir türLü "imza attırdık" cümLesini duyamıyoruz...
-
Atıcılarımız dünya şampiyonasına gidiyor
Trabzonspor Atıcılık Takımı sporcularından Murat Örgün, Burak Erkol ve Damla Altıntaş, 21 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenecek dünya şampiyonasına katılmak üzere 23 Temmuz Pazar günü bu ülkeye gidecekler.
Atıcılık Takımı Baş Antrenörü Zeki Altıntaş’ın başkanlığında gidecek sporcularımız, 80’e yakın ülkenin katılacağı şampiyonada madalya mücadelesi verecekler.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
fanatik
* Peki Trabzonspor beklentilerinizi karşıladı mı? Hem futbol takımının kadrosu, hem idari hem de diğer çalışma imkanları açısından...
- Ben bundan 10 yıl önce Türkiye’de görev almıştım. Tabii ki, her anlamda bir çok değişim söz konusu kulüpler için. Ancak Trabzonspor’dan bahsedecek olursak şunları söyleyebilirim; 10 sene önceki Trabzon’u düşünüyorum. O ekip çok daha güçlüydü. Yani Başkent’ten ya da İstanbul’dan olmamasına rağmen çok iyi bir takımdı. Teknik kapasitesi bir hayli yüksekti. Hala Abdullah, Ogün, Hami gibi isimleri hatırlıyorum. Ama şehri insanları yeni yeni tanıyorum. Çünkü Trabzon’da sadece 1 hafta kaldım. Eksik kalan tek noktayı şu an itibarıyla kampa katılmayan transferler olarak söyleyebilirim.
////
Ne hallere düştüğümüzün yabancı bir ağızdan tastiklenmesidir. 10 sene önce Avrupa şampiyonunun kaptanı bizde oynuyorken şimdi Allah'ın Wagner'ine yalvar yakar oluyoruzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
dün internasyonal maçının tamamını izledim.Öyle ahım şahım bi topçu değil yani takımı sırtlayıp götürecek biri değil.Ama dünkü maçta 3-5-2 nin solunda oynadı.Eski bir sağbek oyuncusu olarak 3-5-2 de kanatlarda oynamak çok zordur.Bize gelirse bu adam 4-4-2 nin sol açığı oynayacak belki daha faydalı olabilir.
Yorum
-
duyduğum bazı şeyleri yazmak istiyorum
1-wagner çok sıradan bi oyuncu alınırsa yeni bi dkokaj faciası bizi bekliyor allahtan alınmama ihtimali çok yüksek
2-brezilyadan 2 oyuncu (inşaallah crueirolu wagneri alırız ) avrupadan 1 oyuncu(dünya kupasında oynamış bi yıldız başkan bugün yarın avrupaya gidiyo) alınacakmış yabancı kontenjanı nası açılacak bilmiyorum
3-uefaya listeler 26 temmuz yani haftaya çarşamba bildirilecek
Yorum
-
İspanya'nın ünlü kulübü Real Madrid, İtalya Birinci Ligi'nden (Serie A) Serie B'ye düşürülen Juventus'un iki yıldızını renklerine bağladığını açıkladı...
İspanya'nın ünlü kulübü Real Madrid, İtalya Birinci Ligi'nden (Serie A) Serie B'ye düşürülen Juventus'un kaptanı Fabio Cannavaro ve Brezilyalı orta alan oyuncusu Emerson ile anlaşmaya vardı.
İspanyol kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Cannavaro ve Emerson ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve 2 ünlü
futbolcunun önümüzdeki günlerde takımla sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Kulübün spor direktörü Predrag Mijatovic'in, Torino'da yürüttüğü görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığının belirtildiği haberde, ''Cannavaro ve Emerson ile anlaştığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Anlaşmaya bu akşam spor direktörümüz Predrag Mijatovic tarafından en nihai şekli verildi. Yeni oyuncularımız birkaç gün içinde Santiago Bernabau'da kamuoyuna tanıtılacak'' denildi.
Geçen sezon İtalyan takımın teknik direktörlüğünü yapan ve bu yıl Real Madrid'in başına geçen Fabio Capello'nun da bu transferlerde etkili olduğu bildirildi. İtalya'da yaşanan şike skandalının ardından geçen hafta içinde Juventus, Serie B'ye düşürülmüş ve İtalyan takımın ünlü futbolcularına Avrupa'nın sayılı takımları talip olmuştu.
Dünya Kupası'nı kazanan İtalya Milli Takımı'nın da kaptanı olan Cannavaro, kupada oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanmıştı. Emerson ise Capello'nun AS Roma'yı çalıştırdığı dönemde de aynı takımda yer almış, Capello, Juventus'a gelince o da transfer olmuştu.
AdamLar harbi GalacticoS OLdu yaww seneye bizLe birLikte avrupada fırtına gibi esecekLer
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Cannavaro 34 yaşında. Roberto Carlos aynı yaşta. Demek ki yaşlı diye bırakmıyorlar. Para da mesele olamaz. Belki yabancı kontenjanıdır ama sanki İspanyol pasaportu da var... Ben bu işin içinden çıkamadım. Anlayan beri geleTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ve son dakika gelişmesi Arkadaşlar.Kulube yakın bir kaynaktan henüz aldığım bir haberi iletiyorum:
İki haber var bunlardan biri Şota tranferi fakat bu sadece duyum. Asıl önemli olan yarın yada pazartesi günü ismi açıklanmayan fakat ''kombine rekoru kırdıracak'' dedirten bir futbolcunun transferi gerçekleşecekmiş....
isim vermeyecektim haberin gerçekçi olması adına veriyorum.
Kaynak:Zeyyat Kafkas(ikli bir görüşmede benimde samimi olduğum bir arkadaşıma yapmış bu açıklamaları)En son Harun tarafından düzenlendi; 20.07.2006, 13:22.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Harun Abi senin haberine güvenirim.İnşallah doğru çıkarİlk olarak Harun tarafından gönderildiVe son dakika gelişmesi Arkadaşlar.Kulube yakın bir kaynaktan henüz aldığım bir haberi iletiyorum:
İki haber var bunlardan biri Şota tranferi fakat bu sadece duyum. Asıl önemli olan yarın yada pazartesi günü ismi açıklanmayan fakat ''kombine rekoru kırdıracak'' dedirten bir futbolcunun transferi gerçekleşecekmiş....
Yorum
-
Naim
İşin garibi çok farklı bir kaynaktan aynı haberin tarafımada iletilmesiİlk olarak Harun tarafından gönderildiVe son dakika gelişmesi Arkadaşlar.Kulube yakın bir kaynaktan henüz aldığım bir haberi iletiyorum:
isim vermeyecektim haberin gerçekçi olması adına veriyorum.
Kaynak:Zeyyat Kafkas(ikli bir görüşmede benimde samimi olduğum bir arkadaşıma yapmış bu açıklamaları)
neyse biraz kurcalayalımda nedir işin doğruluk payı
Yanlız işin içinde kafkas varsa Allah 1 dediğinden başkasına inanmam şüphe ederim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum