Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu transfer gerçeklesirse fatih ve yönetim benim için biter

Yorum

• fatih konusunda fotomaç güvenmiyorum ama eger fenerin teklifini kabul etmis ise yönetim bir dakika tutmasin hani avrupaya gitmek istiyordu kabul etmis se yaziklar olsun [img]smileys/smiley7.gif[/img]trabzonsporu fenere tercih etmisse yönetim bence suçlu degil bencesatsinlar trabzonspor kimseye yalvarmaz ve o oyuncularida hiç unutmazEdited by: saaalih

Yorum

• yav her bo.ka ne inanirsiniz anlamadim gitti
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yildiz transferi 4 gün içinde olacakti. bugün 4. gün. t.d. geçen hafta bitecekti 1 hafta geçti son 48 saat offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffff

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Tekke: "Fenerbahçe ile anlastim"

Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi.. fatih artik konus bu hasberler yayinlaniyor ve sende türkiyede sin sayet kameralarin karsisina geçip ciddi sekilde açiklama yapmiyosan ben neden bu habere itibar etmeyeyimki.yönetim ve fatih in ortak bir basin açiklamasi yapmasini bekliyorum...artik biktik bu haberlerden inanin cep telefonu olsa hemen aricam soracam ya yeter artik...herkes bi açiklama yapiyor ama birileri aptal numarasimi yapiyo anlamadim ki...

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• ADAM GIT-MI-YE-CEM DIYO BIZ HALA YORUM YAPIYORUZ BURDA???

BIRAZ FAZLA UZATTIK GALIBA...

Yorum

• bu 48 saat ne zaman basliyor, açiklamadan hemen sonrami gün bitikten sonrami deli olacaz hepimiz deli. ama bunda giden yönetiminde suçu var geçen transfer dönemi öyle seyler yasatilarki artik yogurdu üfleyerek bile yiyemiyoruz.
                BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                ÜLKERE HAYIR

Yorum

• ii kardes biz de güvenmiyoruz da birileri çikar bu haberlerin üzerine bi açiklama yapma ihtiyaci duyar.bunu da fatih in kendisi yapmasi gerek diye düsünüyorum.fatih avrupa da iken anladik asparagas haberler çikardilar yoklugundan dolayi fakat fatih türkiyeye döndü ve ayni haberler gelde inanma bu haberlere..

İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                  fatih konusunda fotomaç güvenmiyorum ama eger fenerin teklifini kabul etmis ise yönetim bir dakika tutmasin hani avrupaya gitmek istiyordu kabul etmis se yaziklar olsun trabzonsporu fenere tercih etmisse yönetim bence suçlu degil bencesatsinlar trabzonspor kimseye yalvarmaz ve o oyuncularida hiç unutmaz

Yorum

• Demek artik hersey paraya döndü Forma aski kalmadi daha. Su an Tümer Eziklerin Formasi ile FBTV'de.
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• valla artik hersey para olmus..yaziklar olsun...

Yorum

• Hay sizede Fotomaça da
                        yaw fatih boy boy açiklama yapiyor umrunuzda olmuyor
                        Ki.çi kirik fotop.iç yaziyor herkes baliklama atliyor anlamiyorumki sizleri
                        [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi
                          Demek artik hersey paraya döndü Forma aski kalmadi daha. Su an Tümer Eziklerin Formasi ile FBTV'de.
                          kardes artik para aski moda duymadinmi yoksa

Yorum

• halil hocayi gönderdiler... adam aglayarak gitti... bir hoca bile bulamiyorlar... madem bulamayacaktin adamin kalmasini saglasaydin bari....
                            divicam

Yorum

• tümerin fenere gitmesi yeni gelecek t.d. yi çok sikintiya sokar yok alex le tümer yanyana oynar muhabbeti oynamaz muhabbeti onlari mahveder ii oldu

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• tümer gitmis fenere çok karaktersizmis be ama fatih öyle degil.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X