bu transfer gerçeklesirse fatih ve yönetim benim için biter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fatih konusunda fotomaç güvenmiyorum ama eger fenerin teklifini kabul etmis ise yönetim bir dakika tutmasin hani avrupaya gitmek istiyordu kabul etmis se yaziklar olsun [img]smileys/smiley7.gif[/img]trabzonsporu fenere tercih etmisse yönetim bence suçlu degil bencesatsinlar trabzonspor kimseye yalvarmaz ve o oyuncularida hiç unutmazEdited by: saaalih
Yorum
-
Tekke: "Fenerbahçe ile anlastim"

Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi.. fatih artik konus bu hasberler yayinlaniyor ve sende türkiyede sin sayet kameralarin karsisina geçip ciddi sekilde açiklama yapmiyosan ben neden bu habere itibar etmeyeyimki.yönetim ve fatih in ortak bir basin açiklamasi yapmasini bekliyorum...artik biktik bu haberlerden inanin cep telefonu olsa hemen aricam soracam ya yeter artik...herkes bi açiklama yapiyor ama birileri aptal numarasimi yapiyo anlamadim ki...
önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
bu 48 saat ne zaman basliyor, açiklamadan hemen sonrami gün bitikten sonrami deli olacaz hepimiz deli. ama bunda giden yönetiminde suçu var geçen transfer dönemi öyle seyler yasatilarki artik yogurdu üfleyerek bile yiyemiyoruz.BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
ii kardes biz de güvenmiyoruz da birileri çikar bu haberlerin üzerine bi açiklama yapma ihtiyaci duyar.bunu da fatih in kendisi yapmasi gerek diye düsünüyorum.fatih avrupa da iken anladik asparagas haberler çikardilar yoklugundan dolayi fakat fatih türkiyeye döndü ve ayni haberler gelde inanma bu haberlere..
İlk olarak saaalih tarafından gönderildifatih konusunda fotomaç güvenmiyorum ama eger fenerin teklifini kabul etmis ise yönetim bir dakika tutmasin hani avrupaya gitmek istiyordu kabul etmis se yaziklar olsun
trabzonsporu fenere tercih etmisse yönetim bence suçlu degil bencesatsinlar trabzonspor kimseye yalvarmaz ve o oyuncularida hiç unutmazönümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum