Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyel'den Tekke'ye "Hemen Fener'e git"

Fatih Tekke'nin takim arkadasi ve adasi Fatih Akyel ile kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti..

24Mayis2006, 14:05

Fatih Tekke'nin ise takimdan arkadasi olan adasi Fatih Akyel ile de kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti. Fenerbahçe'yi Fatih Akyel'e soran Fatih Tekke yanlis bir karar vermemek için titiz davranirken, Fatih Akyel'in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe'ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yasamazsin. Huzurlu olursun" seklinde konustugu ögrenildi.

MADEM O KADAR BEGENIYORDUN SEN KOVULMASAYDIN BE .......... DEMEMISMI FATIH TEKKE BILMIYORUM.AMA AKYEL BU BASKA BI TAFSIYE BEKLEMEZDIM
    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• [QUOTE=KUYMAK]Tekke: Ya Avrupa ya Trabzonspor!

Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi. Tekke, "Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum. Böyle bir düsüncem yok" dedi. Milli futbolcu söyle konustu: "Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un

oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim..."[/QUOTE]

bitti iste..fatih kendine yakisan, beklenen açiklamayi yapmis...avrupa olursa olur, olmazsa bu yil da seneye de, ondan sonra da trabzonda..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• trabzonsporun kaptanindan da böyle bi cevap beklenirdi. helal sana fatih.

ama ben hala avrupada ii bi takima gitmeni isiyorum. her nekadar cok ii bi oyuncu olsandasenin ii bi takima satilman hem para hemde prestij saglayacak.hem senin için hemde klüp için en iisi bu. sen zaten bu kafayla oldugun sürece 1 sene oynar geri gelirsin.
        "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• yaaa fatih akyel tekkeye fenere git demis mis mis mis. bu haberleri kim uyduruyor yaa. simdi yukardaki mesajlari okumayan biri gelip bu haberi okusa sanacakki gerçekten var böyle birsey. yaa akil var mantik var, fatih akyel aptal miki fatihin gidip rakip takimda oynamasini istesin kendi takimi güç kaybetsin yarin bi gün fatih tekkeye karsi rakip olsun zor durumda kalsin. herkes fatih tekke ile ayni takimda oynamak ister. ben kesinlikle inanmiyorum akyelin böle bisi dedigine. ezik medya fatihi fenere veremeyince busefer baska türlü saldirilara geçti olay sadece bu. böyle haberleri okumayin bile. ve lütfen burayada tasimayin .!!
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadasim haberi yazan kisiyi taniyorum ve arayip sordumda emin olabilirsin ..

neden akyele bu kadar guveniyorsun .merak etme haber dogru yanlis olan akyelin terbiyesizligi..

Yorum

• Fatih Tekke'nin takim arkadasi ve adasi Fatih Akyel ile kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti..

haberi yazan kisiyi taniyorum dediniz. peki bu kisi yukarda yazildigi sekilde kapilar arkasinda konusulanlari görmek için nasil bi yetenege sahip?? yada fatih akyel tekkeye önce nasihatlerde bulunup sonra basindan bazi kisilere bakin alin size haber ben tekkeye fenere git daha basarili olursun falan dedim . hemen gidin yazin. haa unutmadan yazin bi z bunlari kapali yerlerde konusmustuk mu diyor??

bunlar tamamen sinir bozmak için uydurma haberler. haaala ayni tuzaklara düsürmeye çalisiliyoruz. !![img]smileys/smiley11.gif[/img]Edited by: forever61
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• serseeri adli kardesim

az once yazdigin metne cvp yazamadim konu kapatildi cunku..ama su kadarini soyleyeyim trabzonsporlulugumu sorgulayacak adam sen degilsin yuh olsun sana yazmak hiç haddin degil ustelik..

trabzonsporlu olmak için biraz da terbiye sart arkadasim yasin kaç bilmiyorum ama yanlislardasin

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi

serseeri  adlikardesim

az  once  yazdigin   metne  cvp  yazamadim  konu  kapatildi   cunku..ama  su  kadarini  soyleyeyim   trabzonsporlulugumu  sorgulayacak   adam  sen  degilsin   yuh  olsun  sana  yazmak  hiç  haddin  degil  ustelik..

trabzonsporlu  olmak  için biraz da  terbiye  sart  arkadasim  yasin  kaç  bilmiyorum  ama   yanlislardasin
                  Ya niye yanlisiniz gösterilince hemen Trabzonsporlulugum sorgulanamaz diyorsunuz
                  sizin Trabzonsporlulugunuzu sorgulayan kim
                  bir hata yapmissin defaatle bu konukonusuldu istanbul yalaka basinina itibar etmeyiniz hele trabzonu böyle kaynak olmadan aptalca karalayan haberlere hiç itibar etmeyiniz diyoruz ama sen yaptigin hata için özür dileyecegine burada arkadaslara laf söylüyorsun
                  Yanlis bir davranis
                  Tekrar düsünmende fayda var abim

Yorum

• TRABZONSPOR?DA BENHACKER SESLERI
                    Trabzonspor?da Halilhodziç?in yerine teknik adam arayislari sürüyor.
                    Bordo- Mavili kulübün yöneticilerinin, yillar önce Istanbulspor?u da çalistiran ünlü Hollandali teknik direktör Leo Benhacker ile temasa geçtikleri ögrenildi. Yönetimin, baska isimler üzerinde de durdugu ve 15 gün içinde bu sorununu çözüme baglamak istedigi bildirildi

Yorum

• Fatih ile Tomas'in takasi gündemde
                      Trabzonspor, Besiktas?tan Ibrahim Akin?i veya G.Saray?dan Tomas?i kadrosuna dahil edebilmek için Fatih Akyel?i gözden çikarmis durumda.
                      25 Mayis 200609:48
                      Yazi boyutunu büyütmek için

Trabzonspor, Besiktas?tan Ibrahim Akin?i veya G.Saray?dan Tomas?i kadrosuna dahil edebilmek için Fatih Akyel?i gözden çikarmis durumda. Ibrahim?i isteyen Trabzonspor?un bu oyuncuya karsilik Fatih?i Besiktas?a verebilecegi ve görüsmelerin iki kulüp arasinda devam ettigi ögrenilirken, bir yandan da G.Saray ile Tomas temaslari sürüyor. Yönetimin bir miktar para ve Fatih?i Galatasaray?a verip, Hirvat oyuncuyu alabilecegi bildirilirken, G.Saray yönetiminin de yüksek maliyetli Tomas?a formül aradigi ögrenildi.

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor kaptanina yakisan açiklamayi yapti Tekke sonunda.Hep söyledim kargalarla oynanan maçin sonundaki açiklamayi yapmamaliydi zaten.Bosuna malzeme oldu ezik basina.Fakat bu arada ezik taraftarlarinin hevesleri kursaklarinda kaldi ya,bu olayda en çok hosuma giden bu oldu.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• su haberlere gülmemek elde degil. simdide akyeli verip bilmem kimleri alacakmisiz. tam komedi bu ezik medyasi yaaa.. insanlar bu medyada hergün haberleri takip ediyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor yönetimi Souness?ten olumsuz cevap alirken tekrar Santini?ye döndü...
                            Top of Form 1
                            Bottom of Form 1

Fransiz hocadan da olumsuz bir cevap alinmasi halinde yerli hoca ile anlasilmasi planlaniyor
                            YENI OLUMSUZ CEVAP ALINDI
                            TEKNIK direktör arayislarini sürdüren Trabzonspor yönetimi Souness?ten olumlu bir cevap alamamasi karsisinda tekrar Fransiz teknik adam Santini?ye döndü. Fransiz hoca ile görüsmelerini hizlandiran Bordo-Mavili yönetimin bu hocanin isini bugün bitirmeyi planladigi ögrenildi. Bu hocadan alinacak olan cevaba göre ise kesin olarak yerli hocaya dönülecegi belirtildi.
                            YERLILER BEKLEMEDE
                            BASKAN Nuri Albayrak?in Santini ile siki bir pazarlik içerisine girdigi ifade edilirken, bu teknik adamin olumsuz cevap vermesi halinde ise yerli hocalardan Giray Bulak, Samet Aybaba veya Ziya Dogan ile masaya oturulacagi ifade edildi. Bu arada Baskan Nuri Albayrak?in Winfried Schaeffer ile de temasta oldugu ve Alman teknik adamin nabzini yokladigi dile getirildi. taka gazetesi

Yorum

• Trabzon Giray Bulak'a soguk bakiyor

25 Mayis 2006 10:50

Trabzon takimin basina getirecegi ismi yurt disinda ararken, yerli hocaya dönülmesi halinde ismi adaylar arasinda geçen Giray Bulak'a yönetim sicak bakmiyor...

Trabzonspor yeni sezonda takimin basina getirecegi ismi yurt disinda ararken, yerli teknik direktöre dönülmesi halinde ismi teknik direktör adaylari arasinda geçen Giray Bulak'a yönetim sicak bakmiyor.

Yurt disinda teknik direktör arayislarini sürdüren Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu, çalismalarin sürdügünü belirterek, birkaç gün içinde Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün belli olacagini söyledi.

Trabzonspor'un basina yabanci bir teknik adam getirmek için çalistiklarini ifade eden Haciosmanoglu, "Yerli bir teknik adam düsünmüyoruz. Giray Bulak, yetistirdigimiz bir evladimiz. Bu ismi bu sekilde ortaya atarak hiç kimse Giray Bulak ismini yipratmasin. Kendi degerlerimizi bu sekilde yipratmayalim. Giray Bulak ismini simdilik düsünmüyoruz" dedi.

Öte yandan, hem Trabzonspor resmi internet sitesinde hem de bordo-mavili taraftar sitelerinde yapilan "Takimin basina geçecek olan isim yerli mi olsun yabanci mi olsun?" seklindeki anketlerde ise yabanci teknik adam istegi öne çikti.

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yapilan ankete katilan 4 bin 818 kisiden 3 bin 10 kisi, "yabanci bir teknik adam takimin basina gelmeli" derken; bin 808 kisi ise "yerli bir teknik adam takimin basina getirilmeli" dedi.
                              Bordo-mavili taraftarlara ait olan www.bordo-mavi.net adli internet sitesinde yapilan ankete ise 4 bin 646 taraftar katildi. Yapilan bu ankette yüzde 78 ile yabanci teknik adam tercih edilmesi istenirken, yüzde 28 ile yerli bir teknik adam çikti.

Kaynak: IHA
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• Top of Form 1
                                Bottom of Form 1

Fatih Akyel, ?Fatih Tekke?ye ?Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe?ye git? dedigi sekilde çikan haberlere tepki göstererek, ?Ben Fatih ile konusmadim ki, öyle bir sey söyleyeyim? dedi
                                FATIH?LE KONUSMADIM
                                TRABZONSPOR?un basarili defans oyuncusu Fatih Akyel, kendisinin Fatih Tekke?ye ?Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe'ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Huzurlu olursun? dedigi seklinde çikan haberlere tepki gösterdi. Taka Gazetesi?ne olayla ilgili açiklamalarda bulunan milli oyuncu, ?Ben Fatih Tekke ile transferi konusunda hiçbir sey konusmadim? diye konustu.

BÖYLE BIRSEY OLAMAZ
                                HABERIN gerçegi yansitmadigini dile getiren Fatih Akyel, ?Öyle birsey yok. Ben Fatih Tekke ile konusmadim bile. Böyle bir sey söz konusu bile olamaz. Böyle bir haber kesinlikle yalandir. Bir kere ben Fatih Tekke?nin Trabzonsor?dan ayrilmasini bile istemiyorum. Böyle bir seyi nasil söyleyebilirim. O?nun gibi kaliteli bir oyuncu ile yan yana oynamak zevk veriyor. Fatih Tekke ile ben hiç konusmadim? dedi. TAKA GAZETESI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X