Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw istanbul medyasina küfredip duruyoruz sonra da verdikleri her haber dogruymus gibi kendi futbolcumuza yükleniyoruz

trabzonspor hakkindaki haberlere sadece resmi sitede yaziyosa inanin

Yorum

• fatih akyele hala alisamamis ya da onun varligindan rahatsiz olan insanlari kasimak icin böyle haberler cok okuruz daha! bu yakutlu arkadas olaya oyle bir boyut katiyor ki! haberi yapani taniyormus arkadas onu armaismis ve aranilan sahis ona haberi onaylamis! yau birakin böyle seyleri! eee simdi fatih haberi yalanladi! nerde bu yakutlu arkadas! yazar mi burada yine! asil bizim böyle insanlari aramizdan temizlememmiz gerekli... Edited by: guera

Yorum

• beyler besiktasin internet sitesinde taraftarlar gelecegin adrianosu olarak adlandirdiklari umut bulut için forumlarinda alinmasi için kampanya yapmislardi ama alamadiklari için agliyolar bence turkiye liglerinin suanda fatihten sonra en buyuk golcusunu transfer ettik ayrica umut fener yerine bizi tercih etti vee artik kalbimizde yerin bi baska olacak helal olsun sana

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
          beyler besiktasin internet sitesinde taraftarlar gelecegin adrianosu olarak adlandirdiklari umut bulut için forumlarinda alinmasi için kampanya yapmislardi ama alamadiklari için agliyolar bence turkiye liglerinin suanda fatihten sonra en buyuk golcusunu transfer ettik ayrica umut fener yerine bizi tercih etti vee artik kalbimizde yerin bi baska olacak helal olsun sana

Eee, bize de böyle akilli oyuncular lazim
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• umutu aldigimiza sevindim ama ömeriza we 2melyon dolar werdigimiz içinde üzgünüm

Yorum

• Iyi de umutlanmak için henüz erken. Sütten agzi yanan yogurdu üfleyerek yermis. Trabzonspor taraftari olarak dondurmayi bile üfleyerek yiyecek hale geldik. Önce bir imza atarlarsa ümitlenir, idmanda görürsem innamaya baslar, bizim forma altinda FB'ye gol atinca gerçekten inanirim.
              Bu haberlerin yalani bile insani heyecanlandiriyor. Insallah dogrudur! Edited by: Poetricus

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
                İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi
                Akyel'den Tekke'ye "Hemen Fener'e git"

Fatih Tekke'nin takim arkadasi ve adasi Fatih Akyel ile kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti..

24Mayis2006, 14:05

Fatih Tekke'nin ise takimdan arkadasi olan adasi Fatih Akyel ile de kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti. Fenerbahçe'yi Fatih Akyel'e soran Fatih Tekke yanlis bir karar vermemek için titiz davranirken, Fatih Akyel'in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe'ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yasamazsin. Huzurlu olursun" seklinde konustugu ögrenildi.

MADEM O KADAR BEGENIYORDUN SEN KOVULMASAYDIN BE .......... DEMEMISMI FATIH TEKKE BILMIYORUM.AMA AKYEL BU BASKA BI TAFSIYE BEKLEMEZDIM

Sayin Renkdasim bu kadar SAF olma...Ve her okuduguna inanma eger biz her okudgumuza inansaydik simdi bu takimi tutmazdik...Bilmem anlatabildin mi...

Saygilarimla...

arkdaslar akyellen tekke arasinda asaga yukari 1 haftadir 3-4 bin kilometrelik yol var akyel süpermanmi buraya ucup fatihi kenara cekiyor düsünme fenere git diyor fatih saaten trabzondan ayrildikdan sonra fener haberleri basladi yani bunlar nerde gördüler birbirin nezaman konusdular su ist.medyasina inanmayin dün bu haber cikti
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak KUYMAK tarafından gönderildi
                  Tekke: Ya Avrupa ya Trabzonspor!

Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi. Tekke, "Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum. Böyle bir düsüncem yok" dedi. Milli futbolcu söyle konustu: "Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un

< = =text/> < = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjJkZjQ0MyZ3aGF 0PXpvbmU6MTk3&exclude=," =text/>

oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim.
                  Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim..."

arkadaslar artik bu reportajdan sonra hepinizden istegim, bütün TS camiasi olarak, basinin yazdigi yalan haberlere kanip burda yalan yanlis seyler yazmamak. cünkü o yazdiklarinizla, yalan haberlerin yalan oldugunu bilenler karsi cikmasinla, tartismalar oluyor. ve dogu olmayan haberlerle birbirimizi üzmeyelim...BU KONUDA BÖYLELIKLE AYDINLANSIN:::FATIH TEKKE TÜRKIYEDE TRABZONDAN BASKA BIR TAKIMDA OYNAMAK ISTEMIYOR.AVRUPA OLMAZSA TRABZONDA KALIRIM DIYOR....gerisi bos...

Yorum

• sedat tunalidan güzel bi yazi dahanda teliskili olan ark.lara

25 Mayis 2006 Persembe
                    Fatih Tekke ve Istanbul Medyasi

Trabzonspor takiminin kaptani ve sira disi oyuncusu Fatih Tekke ile Istanbul medyasi arasinda; ahlaki sinirlari zorlayan bir mücadele izliyoruz. Her transfer döneminde oldugu gibi Istanbul medyasi, yine ?tasra?dan sivrilen oyunculari, kendine daha iyi malzeme yapabilmek ve fanatikçe taraftari olduklari takimlarini , her ne bahasina olursa olsun basariya tasiyabilmek için, insana dair tüm degerleri ayaklaria altinda paçavraya dönüstürüyor..

Fatih Tekke diyor ki; Ben her seyden önce Trabzonlu ve Trabzosporluyum. Ancak yasadigim sorunlar nedeniyle, sehrim de izin verirse bir süre Avrupa?da oynamak istiyorum.

Akli az çok basinda herkes, bu cümlenin neyi anlattigini kolayca anlar. Ama ne hikmetse Istanbul medyasi bunu böyle anlamiyor ve basliyor mansetleri siralamaya

Fatih Tekke Fenerbahçe?de. Trabzon?da mutsuz olan Fatih Tekke Fenerbahçe yöneticilerine haber uçurarak, ?beni alin? dedi. Yazinin devami hede hödü türü. Gözünüze yazik..

Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam.

Kafasinda binbir çakal dolasmayan, karsisindaki insanin en az kendisi kadar akilli ve ?adam? oldugunu bilen biri için, bu cümle de yeterince açiktir
                    . Hatta ortalama bir otis bile bu cümlenin içerigini rahatça kavrayabilir. Ama Istanbul Medyasi , ortalama bir otis algisina bile sahip olmamali ki;

Trabzon?dan ayrilmaya kararli olan Fatih Tekke için Fenerbahçe?den sonra BJK ve G. S de devreye girdi. Fenerbahçe transferde bir adim öne geçerken BJK da Ibrahim Akin kozunu kullanarak Fatih?i kadrosuna katmayi düsünüyor . Gerisi hede hödö..

Bu cümleleri böyle algilayan spor basininin ?deha?lari, psikolojik bir muayenesi sonrasi acilen rehabilitasyona tabi tutulmali mi, ne dersiniz?

Yukarida kisaca degindim, biraz açalim. Istanbul medyasi için kis mevsimi, karin Istanbul?a yagmasiyla baslar, malum.

Serüvenli ve serazat geçmisine ragmen, karakterinden ve adamligindan hiç kusku duymadigimiz Fatih Tekke özelindeki bu transfer haberleri, spor medyasinin laçkaliginin tarihsel belgeleri olarak ilerde üniversitelerde master tezi olacaktir. Geçmiste Bursa?nin seftalisini ?yaran? Istanbul basininin; Fatih Tekke?nin ap açik ?Türkiye?de oynamayacagim? açiklamalarina ragmen, onu her gün Istanbul?a ?malzeme? yapmasi da sasilasi degil. Bu arada, Trabzon yönetiminden bazi isimlerin, kanimca Avrupa pazarina katki amaçli, ?Fatih isterse düsünürüz? türü açiklamalar da, son tahlil de Tekke?yi degil yönetimi küçültür.

Buradan bizim, yani futbolda tekellesmeye karsi duran ve sporu esit sartlardaki mücadelenin güzellestirdigine inananlarin çikaracagi sonuç sudur;

Fatih Tekke
                    örneginde bir kez daha görüldügü gibi; Trabzonspor kulübü istemedikten sonra hiçbir oyuncusunu ?para? karsiligi satmaz. Fatih Tekke; bu ülkede her seye ragmen bir ?muhalefet? geleneginin var oldugunu ve Trabzon?un dimdik ayakta durdugunu bir kez daha göstermistir.

Buradan onlarin; yani futbolun Istanbul?un tekelinde oldugunu ve istedikleri her futbolcuyu istedikleri zaman ?satin alacaklarini? sananlarin çikaracaklari ders de sudur;

Trabzonspor; Istanbul?un daha önce ?para?ya alistirdigi diger takimlar gibi, ?küçüklügü içsellestirmis? bir sira takimi degildir ve her tür ahlaksiz saldiri ve yalan habere ragmen vakur ve onurlu durusunu hiç bozmamistir, bozmayacaktir.

Zira, bu sehrin varolus gerekçesi bu durustur!

Tesekkür ederim Fatih Tekke. Onurlu bir Karadeniz delikanlisi nasil olurmus, bir kez daha gösterdigin için..

Bu yazi toplam 119 defa okunmustur.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

sedat tunalidan güzel bi yazi dahanda teliskili olan ark.lara

25 Mayis 2006 Persembe
                      Fatih Tekke ve Istanbul Medyasi

.....

Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam.

Valla iyi yazmis, güzel yazmis da yanlis yazmis. Fatih Tekke bal gibi "ben kafa olarak yoruldum, bu sene gitmek istiyorum, bu sene olmazsa seneye zaten gidecegim" dedi. Baska bir sey mi demek istiyordu da böyle diyebildi, bilemem. Ben de herkes gibi çok sasirmistim.

Bu sözler de pek serefli basin tarafindan kullanilmadan geçilemeyek kadar sansasyonel sözlerdi. Ayni seyleri Tuncay fb formasi altinda söylemis olsa çok daha büyük yaygara kopardi. O yüzden mevcut olayda Fatih'in çikardigi çok kötü bir maç sonrasi, laktik asit dolu vücudu ve düsünme yetenegi minumuma inmis bir zihinle yaptigi saçma sapan açiklamanin rolünü görmezden gelip, nefret ettigimIstanbul basinina tüm suçu atmanin yanlis oldugunu düsünüyorum.

Egri oturup dogru konusmak lazim...

Yorum

• @ perhaps

Iste olay budur,günlerdir söyledigim seyi bir baska arkadasimizda farkli bir sekilde dile getirmis.Bizler ezik medyanin hatirini sorarken kendimizi unutmamaliyiz.

Yani igneyi baskasina çuvaldizi kendimize...

Ezikleri bizden daha iyi taniyan Fatih'imiz onlarin eline koz vermemeliydi.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Hatay'dan gelen bir Fenerbahçe taraftari, kulüp baskanligindan istifa eden Aziz Yildirim'in geri dönmesi için elinde döviz açlik grevine basladi. Iste ayrintilar..

Fenerbahçe'de, görevi biraktigini açiklayan Aziz Yildirim'i geri döndürme çabalari sürüyor.

Hatay'dan gelen Serkan Kus adli Fenerbahçe taraftari, baskanin geri dönmesi için kulüp binasi önünde açlik grevine basladi.

27 yasindaki Serkan Kus, beraberinde getirdigi dövizle birlikte kulüp binasinin önünde Fenerbahçe bayragi açarak, Aziz Yildirim görevine dönene dek açlik grevini sürdürecegini söyledi.

Serkan Kus'un beraberinde getirdigi dövizde su ifadeler yer aliyor:

''100. yil sensiz olmaz baskanim. Ömrümüz bir 100. yil daha görmeye yetmez. Verdigin söz bu muydu baskanim? Yalniz degilim. Dönmen için çarpan tüm Fenerbahçelilerin yüregini aldim yanima. Verdigim sözden dönmem diye gurur yapma baskanim. Askta gurur olmaz. Hele bu Fenerbahçe ise hiç olmaz baskanim. Baskanim sen dönmeden açlik grevim
                          bitmeyecek. Seni çok seviyoruz. Kalplerimizi aydinlat. Benim gibi düsünen tüm Fenerbahçeliler adina, Serci.''

Ah azizenin yavrusuna bakin çok komik yaaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]keske butün hepsi yapsa bu girevi[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Kafkas su açiklamayi yapti:
                            "Fatih, çok iyi teklif olursa Avrupa'ya gider. Biz de bu konuda yardimci oluruz. Yardimci olacagimizin sözünü de verdik. Böyle birsey olmamasi halinde de, Trabzonspor'da oynar ve 23 yillik sampiyonluk hasreti olan takimin kaptanligini sürdürür. Fatih, önümüzdeki sezonun devre arasinda Trabzonspor'da bos mukaveleye imza atacak kadar vefali ve mert bir oyuncudur. Sözlesme yenilemesinin Avrupa kapisini kapatmayacaginin bilincindedir. Gider Avrupa'da basarilarina basari katar. Istedigi zaman da Trabzonspor kapisi kendine her zaman açik olacaktir. Kendisine 'Fatih Sultan Tekke' diyen bu taraftarin önünde de jubilesini zamani geldiginde yapacaktir.'' ajansspor

Yorum

• Bu böyle biline..........

Yorum

• ''Kalplerimizi aydinlat''

Karaktersiz kus kalbinizde bir damla temizlik yok ki! Neresini,nasil aydinlatacak kendisi kara,kalbi kapkara baskan bozmasi,katran karasi kalplerinizin.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X