yaw istanbul medyasina küfredip duruyoruz sonra da verdikleri her haber dogruymus gibi kendi futbolcumuza yükleniyoruz
trabzonspor hakkindaki haberlere sadece resmi sitede yaziyosa inanin
BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.
| < = =text/> < = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjJkZjQ0MyZ3aGF 0PXpvbmU6MTk3&exclude=," =text/> |
| 25 Mayis 2006 Persembe |
| Fatih Tekke ve Istanbul Medyasi |
Trabzonspor takiminin kaptani ve sira disi oyuncusu Fatih Tekke ile Istanbul medyasi arasinda; ahlaki sinirlari zorlayan bir mücadele izliyoruz. Her transfer döneminde oldugu gibi Istanbul medyasi, yine ?tasra?dan sivrilen oyunculari, kendine daha iyi malzeme yapabilmek ve fanatikçe taraftari olduklari takimlarini , her ne bahasina olursa olsun basariya tasiyabilmek için, insana dair tüm degerleri ayaklaria altinda paçavraya dönüstürüyor.. Fatih Tekke diyor ki; Ben her seyden önce Trabzonlu ve Trabzosporluyum. Ancak yasadigim sorunlar nedeniyle, sehrim de izin verirse bir süre Avrupa?da oynamak istiyorum. Akli az çok basinda herkes, bu cümlenin neyi anlattigini kolayca anlar. Ama ne hikmetse Istanbul medyasi bunu böyle anlamiyor ve basliyor mansetleri siralamaya Fatih Tekke Fenerbahçe?de. Trabzon?da mutsuz olan Fatih Tekke Fenerbahçe yöneticilerine haber uçurarak, ?beni alin? dedi. Yazinin devami hede hödü türü. Gözünüze yazik.. Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam. Kafasinda binbir çakal dolasmayan, karsisindaki insanin en az kendisi kadar akilli ve ?adam? oldugunu bilen biri için, bu cümle de yeterince açiktir. Hatta ortalama bir otis bile bu cümlenin içerigini rahatça kavrayabilir. Ama Istanbul Medyasi , ortalama bir otis algisina bile sahip olmamali ki; Trabzon?dan ayrilmaya kararli olan Fatih Tekke için Fenerbahçe?den sonra BJK ve G. S de devreye girdi. Fenerbahçe transferde bir adim öne geçerken BJK da Ibrahim Akin kozunu kullanarak Fatih?i kadrosuna katmayi düsünüyor . Gerisi hede hödö.. Bu cümleleri böyle algilayan spor basininin ?deha?lari, psikolojik bir muayenesi sonrasi acilen rehabilitasyona tabi tutulmali mi, ne dersiniz? Yukarida kisaca degindim, biraz açalim. Istanbul medyasi için kis mevsimi, karin Istanbul?a yagmasiyla baslar, malum. Serüvenli ve serazat geçmisine ragmen, karakterinden ve adamligindan hiç kusku duymadigimiz Fatih Tekke özelindeki bu transfer haberleri, spor medyasinin laçkaliginin tarihsel belgeleri olarak ilerde üniversitelerde master tezi olacaktir. Geçmiste Bursa?nin seftalisini ?yaran? Istanbul basininin; Fatih Tekke?nin ap açik ?Türkiye?de oynamayacagim? açiklamalarina ragmen, onu her gün Istanbul?a ?malzeme? yapmasi da sasilasi degil. Bu arada, Trabzon yönetiminden bazi isimlerin, kanimca Avrupa pazarina katki amaçli, ?Fatih isterse düsünürüz? türü açiklamalar da, son tahlil de Tekke?yi degil yönetimi küçültür. Buradan bizim, yani futbolda tekellesmeye karsi duran ve sporu esit sartlardaki mücadelenin güzellestirdigine inananlarin çikaracagi sonuç sudur; Fatih Tekke örneginde bir kez daha görüldügü gibi; Trabzonspor kulübü istemedikten sonra hiçbir oyuncusunu ?para? karsiligi satmaz. Fatih Tekke; bu ülkede her seye ragmen bir ?muhalefet? geleneginin var oldugunu ve Trabzon?un dimdik ayakta durdugunu bir kez daha göstermistir. Buradan onlarin; yani futbolun Istanbul?un tekelinde oldugunu ve istedikleri her futbolcuyu istedikleri zaman ?satin alacaklarini? sananlarin çikaracaklari ders de sudur; Trabzonspor; Istanbul?un daha önce ?para?ya alistirdigi diger takimlar gibi, ?küçüklügü içsellestirmis? bir sira takimi degildir ve her tür ahlaksiz saldiri ve yalan habere ragmen vakur ve onurlu durusunu hiç bozmamistir, bozmayacaktir. Zira, bu sehrin varolus gerekçesi bu durustur! Tesekkür ederim Fatih Tekke. Onurlu bir Karadeniz delikanlisi nasil olurmus, bir kez daha gösterdigin için.. |
Bu yazi toplam 119 defa okunmustur. |
| 25 Mayis 2006 Persembe |
| Fatih Tekke ve Istanbul Medyasi |
..... Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam. |
| |
![]() | |
Fenerbahçe'de, görevi biraktigini açiklayan Aziz Yildirim'i geri döndürme çabalari sürüyor. Hatay'dan gelen Serkan Kus adli Fenerbahçe taraftari, baskanin geri dönmesi için kulüp binasi önünde açlik grevine basladi. 27 yasindaki Serkan Kus, beraberinde getirdigi dövizle birlikte kulüp binasinin önünde Fenerbahçe bayragi açarak, Aziz Yildirim görevine dönene dek açlik grevini sürdürecegini söyledi. Serkan Kus'un beraberinde getirdigi dövizde su ifadeler yer aliyor: ''100. yil sensiz olmaz baskanim. Ömrümüz bir 100. yil daha görmeye yetmez. Verdigin söz bu muydu baskanim? Yalniz degilim. Dönmen için çarpan tüm Fenerbahçelilerin yüregini aldim yanima. Verdigim sözden dönmem diye gurur yapma baskanim. Askta gurur olmaz. Hele bu Fenerbahçe ise hiç olmaz baskanim. Baskanim sen dönmeden açlik grevim bitmeyecek. Seni çok seviyoruz. Kalplerimizi aydinlat. Benim gibi düsünen tüm Fenerbahçeliler adina, Serci.'' | |
Ah azizenin yavrusuna bakin çok komik yaaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]keske butün hepsi yapsa bu girevi[img]smileys/smiley4.gif[/img] | |
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum