Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi

serseeri adli kardesim

az once yazdigin metne cvp yazamadim konu kapatildi cunku..ama su kadarini soyleyeyim trabzonsporlulugumu sorgulayacak adam sen degilsin yuh olsun sana yazmak hiç haddin degil ustelik..

trabzonsporlu olmak için biraz da terbiye sart arkadasim yasin kaç bilmiyorum ama yanlislardasin

o zaman senle olup olmas seylerden benim takimimin futbolcuyuna laf atamassin hani orda yazmissinya fatih akyelin arkasinda duran lara kapak olsun diye ben fatik akyel in arkasinda duruyorum ve yana soruyorum kime kapak oldu arkasinda duranlara mi yoksa anti fatih akyel diyenlere miii
    İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Herne olursa olsun Fatihin Türkiye yada yurdisina gitmesi sonderece yanlis.Fatih Trabzonspora mal olmus herseyden öte Trabzonlu futbolculugu bir yana butakimin taraftari.Aldigi para azdegil küçümsenemez kaldiki hersey para degil.Trabzon halkinin ona olan sevgisinin umarim farkindadir.Insanoglu sevdigine daha çok kizar bu kizma veya serzenisler ona olan sevginin bittigi anlamina gelmez.Ama olaki Fatih istanbul takimlarina giderse iste ozaman bu sevgi bir kine dönüsür.4 veya 5 yillik futbol hayati için biraz fazla para için memleketinin ve taraftari oldugu birkitlenin nefretini kazanmak kadar daha vahim bidurum olamaz.Fatih bu takimin kaptani degeri herseyi ne olursa olsun son noktayi koyum çikip kendinin bu takimdan bir bedel veya heves ugruna kopamayacagini açiklamasi lazim onada yakisan budur.

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi
        Herne olursa olsun Fatihin Türkiye yada yurdisina gitmesi sonderece yanlis.Fatih Trabzonspora mal olmus herseyden öte Trabzonlu futbolculugu bir yana butakimin taraftari.Aldigi para azdegil küçümsenemez kaldiki hersey para degil.Trabzon halkinin ona olan sevgisinin umarim farkindadir.Insanoglu sevdigine daha çok kizar bu kizma veya serzenisler ona olan sevginin bittigi anlamina gelmez.Ama olaki Fatih istanbul takimlarina giderse iste ozaman bu sevgi bir kine dönüsür.4 veya 5 yillik futbol hayati için biraz fazla para için memleketinin ve taraftari oldugu birkitlenin nefretini kazanmak kadar daha vahim bidurum olamaz.Fatih bu takimin kaptani degeri herseyi ne olursa olsun son noktayi koyum çikip kendinin bu takimdan bir bedel veya heves ugruna kopamayacagini açiklamasi lazim onada yakisan budur.

ben sana katilmiyorum abi mesela bayern münih istiyomus düsünsene bayern münih egitse kötü mü olur

Yorum

• Dostum yurt disi olabilir ama Fatihin yerini kimle dolduracagiz.Fatih sadece golcü degil bir lider.Suanda kimi lider yapçan?Bu herseyden önemli.Kaldiki sampiyonluk istiyoruz neyle kimle lider ve vizyonun olacak bunlari satarak nasil basarili olacagiz.

Yorum

• abi bence b.münih eyer fatihi alirsa çok fazla para verir ve bu parayla iyi bi futbolcu aliriz trabzonda bence fatihler bitmez ne biliyim mesela ben ünal gidince ayvari yeriz dedim hami çikti hami gidince yeriz dedim fatih çikti yani trabzon bu yüzden çok büyük degil mii

Yorum

• Haklisin sana katiliyorum ama benim söylemek istedigim;istanbul takimina asla gitmemeli ve Fatihin israrla gitme arzusunu birakmasi takimin menfaatlerini önplana atmasi.Olaki yurtdisina gitti dönüsündede Trabzonsporla ilgilenmeli.Bak ogün soytarisi Trabzon çocugu degilmi.Fb-Trabzon maçinda ben ordaydim maratonda arkadaki locada ogün soytarisi vardi ve fb gol atinca deli gibi seviniyordu!iste adamin agrina giden budurum.Seno Ustaömerde buna benzer.Benim dedigim biz Trabzonlularin istanbul sempatisi olma megilini hazmedememek.Trabzonspor basarisiz olur sampiyonlik yasamamis taraftari az olur diger anadolutakimlari gibi ozaman eyvallah bucamia farkli hemde çok anlatabildimmi!

Yorum

• o zaman senle olup olmas seylerden benim takimimin futbolcuyuna laf atamassin hani orda yazmissinya fatih akyelin arkasinda duran lara kapak olsun diye ben fatik akyel in arkasinda duruyorum ve yana soruyorum kime kapak oldu arkasinda duranlara mi yoksa anti fatih akyel diyenlere miii....

hala soyluyorum fatih akyeli savunanlara kapak olsun...

bu adam bu camiaya kufretti arkadasim için kaldiriyor savunuyorsan devam et.

benim takimim dedigin takim sana ait deil 33 yildir benimde takimim merak etme arkadasim..

yuhhh lafini tekrar iade ediyorum.....
                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Bugün Alman Gazetelerinde okudum Bayern Münih Fatih Tekke'yi izliyor su an. Kaptanimizin Milli Takim ile oynayacaklari Maclarda gözetim altinda olacak. Buraya transfer olursa cok sevinirim (yanlis anlasilmasin ben Kaptani Trabzonspor'da ebedigörmek istiyorum). Bizim buranin Takimi Alemannia Aachen'da 1.Lige cikti, yani Kaptanimiza güzel bir karsilama da yapariz...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                    BÖYLE BIRSEY OLAMAZ
                    HABERIN gerçegi yansitmadigini dile getiren Fatih Akyel, ?Öyle birsey yok. Ben Fatih Tekke ile konusmadim bile. Böyle bir sey söz konusu bile olamaz. Böyle bir haber kesinlikle yalandir. Bir kere ben Fatih Tekke?nin Trabzonsor?dan ayrilmasini bile istemiyorum. Böyle bir seyi nasil söyleyebilirim. O?nun gibi kaliteli bir oyuncu ile yan yana oynamak zevk veriyor. Fatih Tekke ile ben hiç konusmadim? dedi. TAKA GAZETESI

iste yukardaki mesajimda ayni seyden bahsetmisytim. hangi futbolcu fatih tekkenin oynadigi takimdan ayrilmasini ister ki??

/////////////////

Fatih Tekke'nin takim arkadasi ve adasi Fatih Akyel ile kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti..

haberi yazan kisiyi taniyorum dediniz. peki bu kisi yukarda yazildigi sekilde kapilar arkasinda konusulanlari görmek için nasil bi yetenege sahip?? yada fatih akyel tekkeye önce nasihatlerde bulunup sonra basindan bazi kisilere bakin alin size haber ben tekkeye fenere git daha basarili olursun falan dedim . hemen gidin yazin. haa unutmadan yazin bi z bunlari kapali yerlerde konusmustuk mu diyor??

bunlar tamamen sinir bozmak için uydurma haberler. haaala ayni tuzaklara düsürmeye çalisiliyoruz. !!
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi
                      Akyel'den Tekke'ye "Hemen Fener'e git"

Fatih Tekke'nin takim arkadasi ve adasi Fatih Akyel ile kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti..

24Mayis2006, 14:05

Fatih Tekke'nin ise takimdan arkadasi olan adasi Fatih Akyel ile de kapali kapilar arkasinda çok defa konustugu ve bilgiler aldigi ortaya çikti. Fenerbahçe'yi Fatih Akyel'e soran Fatih Tekke yanlis bir karar vermemek için titiz davranirken, Fatih Akyel'in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe'ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yasamazsin. Huzurlu olursun" seklinde konustugu ögrenildi.

MADEM O KADAR BEGENIYORDUN SEN KOVULMASAYDIN BE .......... DEMEMISMI FATIH TEKKE BILMIYORUM.AMA AKYEL BU BASKA BI TAFSIYE BEKLEMEZDIM

Sayin Renkdasim bu kadar SAF olma...Ve her okuduguna inanma eger biz her okudgumuza inansaydik simdi bu takimi tutmazdik...Bilmem anlatabildin mi...

Saygilarimla...

Yorum

• Adam gibi adam Ziya Dogan
                        Bu ifadeyi Trabzonspor taraftarlari yazili hale getirmis ve gazeteler de kullanarak tarihe geçirmisti. Ziya Dogan?in teknik olarak elestirilebilecek yönleri bulunabilir. Begeneni vardir, begenmeyeni de...
                        Hep isi çok zor kulüplerde çalismis, kisitli bütçe ve kadrolarla büyük isler yapmis, Malatya macerasi disinda her çalismadan yüzünün akiyla çikmistir.
                        Ciddi bir basari ve hayat öyküsü var ama bazi teknik direktörlerin hem is hem de para bulmak için binbir yolu denedigi düzende yaptigi bazi seyler var ki, tarihe not düsmek için yazmadan geçemeyecegim...
                        Ziya Dogan?in ayrildigi kulübü Trabzonspor?a hakedisi olarak fazla aldigi 70 milyari gönderdigini dikkatli gazete okuyan herkes bilir...
                        Ama benim yazacaklarim bilinmeyenler. Gençlerbirligi?nde mutlu olamadi Ziya Dogan. Ilhan Cavcav da ikinci sene Ziya Dogan?la olmaktan mutlu degildi. Ikisinin de kendilerince hakli sebepleri vardi. Pekii, siz, Ziya Dogan?in kovulmasi halinde 500 bin dolar tazminat hakki oldugunu, Baskan?in, Cem Onuk daha görevdeyken, ?Git hocayla konus. Yollari ayiracagimizi söyle, tazminati biraz indirmeye çalis. Camiadan tepki gelecektir. Onun için tazminati kendi hesabimdan verecegim? dediginden haberiniz yoktur. Onuk ayrilir, Dogan kalir... Güven iliskisi tamamen bozulur. Kayseri deplasmanindan sonra pazartesi kulüpte toplanti vardir. Cavcav daha sonra Konyaspor?dan Ankaragücü?na transfer olan Ahmed Belal?le anlasma yapmistir. Ancak hocaya haber vermeden! Kulüpte bulusulur. Odada genç ve basarili kulüp menaceri Hasan Çetinkaya da vardir... Ilhan Cavcav daha önce tazminat ödemeye raziyken Ziya Dogan, ?Olmuyor baskan, bu is böyle yürümez. Yollarimizi ayiralim? der. Cavcav ?peki? cevabini verir ve sorar, ?Hesabi nasil görecegiz??. Daha önce bir kez tazminattan bahseden Dogan?dan gelen cevap Ilhan Cavcav?in arayip da bulamadigi, hatta inanamadigi bir cevaptir. ?450 milyar lira pesinat almistim. Onun 250?sini verecegim, gidecegim! Hersey para degil. Paradan önemli seyler var. Bir istegim var; birbirimizin arkasindan konusmayalim..? Cavcav bu satirin yazarlarina, ?Bu karara pek çok açidan sevindim ama hemen Hasan?a, ?Hocanin dedigini duydun. Hemen notere gidin ve islemlerini bitirin? dedim? diye konusur.
                        Olayin tam olarak nasil gelistigini bilmiyoruz ama gerçek oldugu kesin. Cavcav tazminat ödemeye hazirken Ziya Dogan tek kurus almamis, hakki olan ama hak etmedigini düsündügü 250 milyari da geri vermistir...
                        Hep zor kulüplerde yasamis, çalismistir. Malatyaspor?da da pek çok kulüpte oldugu gibi ekonomik sikinti had safhadadir. Futbolcular çok uzun süre para alamamis, yönetim de maç basi ve prim sözü vermistir. Ziya Dogan da söz vermistir. ?Siz kazanin ben parayi size ödetecegim.? Para toplam 350 milyar liradir. Yönetim ancak 200 milyar toplayabilmis, prim dagitirken yardimci hocalari ve bazi görevlileri liste disi birakmistir. Ancak para tam ödenir. Kimse kirilmasin, takim bozulmasin diye yönetimin söz verdigi rakamin 150 milyari da Ziya Dogan tarafindan karsilanmistir!
                        Bilmekte fayda var...
                        kisilik olarak ts ye yakistirdigim bi adam ziya dogan bizden gidisinde farkli sebepler oldugunu düsünüyorum

Yorum

• bu yalan haberler gercekten tam bir komedi türünde baktim mi gülüyom.fatih sanki akyel den emir alir gibi öyle hemen git hiç düsünme...birakin bu ayaklari yav

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Bu haberlere inanipta nasil birbirinizle tartisirsiniz arkadaslar ? Aksam eve giderken gazetede bi resim vardi gülmekten ölürsünüz,,Milli takimin futbolcularinin kosarken resmini çekmisler fatih'in yanindada rüstü ve tüncay var altinada söyle bi baslik atmislar"FENERLILER TEKKE'YI YANLIZ BIRAKMIYOR" puhahahahahah Resme göre haber sanki fenerliler yanliz birakirsalar bayern münih'liler kaçiracak fatihi,,

Birde alakali arkadasa bi sorum olucak ben FATIH AKYEL karsiti birisiyim,Akyel ne yaptida bana kapak olucak bi açiklarsa çok sevinirim ?Edited by: coach
                            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• "Bu sene 2+2 kurali yürürlüge giriyor !"

UEFA Baskanvekili Erzik, UEFA?nin bu sezon 2+2 kuralini uygulamaya koyacagini söyledi.

UEFA Baskanvekili Senes Erzik, yabanci sayisi tartismalariyla ilgili olara hiç kimsenenin UEFA'nin bu konuyla ilgili kararindan bahsetmedigini kaydederek, "Bu sene Avrupa kupalarinda 2+2 kurali yürürlüge giriyor. Bir sonraki sezon 3+3 ve 2007-2008 sezonunda ise 4+4 kurali uygulamaya sokulacak" dedi.

Senes Erzik, aylik spor gazetesi Serencebey'in Haziran ayinda piyasaya çikacak olan sayisinda yer alan röportajinda, Türk futbolunda otorite boslugu ve güvensizligin hakim oldugunu vurgulayip, "Bu, çesitli nedenlerle siddet egilimindeki gruplari costuruyor. Amatör kümede futbolcular birbirini, hakemi dövüyor. Bu disariya da yansiyor. Seçim bittigi zaman ertesi gün muhalefet baslamaz. Haziran'da seçim olmasi Türk futbolunun lehine degil, istikrarsizligin imzasi olur" diye konustu.

Erzik, yabanci futbolcu sayisindaki sinirlama ile ilgili olarak da görüslerini söyle dile getirdi:
                              "Yabanci tartismasinda sayi önemli degil, önemli olan meselenin ruhu. Siz gözünüzü kapatip, sadece içeriye bakarsaniz yanlis yapmis olursunuz. Hiçbir konusmaci yabanci tartismasinda UEFA'nin iki yil önce almis oldugu ve bu yil uygulamaya baslayacagi kurali gündeme getirmiyor. Bu sene 2+2 kurali yürürlüge giriyor. Bir sonraki sezon 3+3 ve 2007-2008 sezonunda ise 4+4 kurali uygulamaya sokulacak. Bu kural nedir? 18-21 yas arasinda son 3 yilini o kulübün lisansli futbolcusu olarak söz konusu kulüpte geçirmis olacak. Böyle bir UEFA kriteri söz konusu iken; yani önümüzdeki sezon Sampiyonlar Ligi, UEFA Kupasi ve Inter Toto Kupasi'nda mücadele edecek takimlarin 25 kisilik kadrosunda belirttigim özelliklere uyan iki oyuncunun olmasi gerekecek. UEFA kulüplere, yine ayni ülkede yer alan, baska bir takimdan bu kriterlere uyan iki oyuncuyu daha kadrosunda bulundurma hakki taniyor. Burada maksat altyapiya yatirim yapilmasini saglamak. (Homegrown) adi verilen uygulama. Takimlarin kadrosunda bu özellikleri tasiyan 4 adet oyuncu bulunacak."

Türkiye'de bundan hiç kimsenin bahsetmedigini ve yurt disindaki gelismelerin takip edilmedigini kaydeden Senes Erzik, söyle devam etti: "Chelsea'nin, Real Madrid'in oyuncu serbestliginden bahsediliyor. Bilmeyen insanlar konuyu tartisiyorlar. Biz bu kural ile kisitlama getirme niyetinde degiliz. Kulüplerin futbolculara sinirsiz ücret ödemesinin bu kulüplerin aleyhine oldugunu bildigimiz için mali disipline uyulmasini istiyoruz. Bu kurallarin aynen lisans kriterlerinde oldugu gibi sadece Avrupa kupalarinda degil, yerel liglerde uygulanmasini tavsiye ediyoruz. Belki birkaç yil sonra bu bir zorunluluk haline gelecek."
                              :::TS:::

Yorum

• beyler umut transferiyle ilgili net bisey yok suan için almisiz umutu ama karsiliginda omer rizayi talep etmis ankaragucu eger omer riza gitmek istemezse mehmet yilmazi bu kulube vereceklermis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X