Yaaaa Paramiz Mi Yokta Ömeri Veriyoruz Yaa 2 Verecegine 3 Ver Neden Elimizdeki Adami Veriyoruz.. Sorsan Zengin Kadro Kuracaz.. Hayret Bisi Ya.. Fatihte Gidince Ne Olacak.. 1 Milyon Dolar Fazla Paralari Yokmu Yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi
Flas Haber?
Aziz Yildirim'dan bosalan baskanlik koltugunu doldurmak için transfer çalismalarini dört koldan sürdüren FB sona yaklasiyor. Sari lacivertliler Tranzonspor Klübü Baskan'i Nuri Albayrak'a trandfer teklifi yapti. Sari lacivertli klüpten sizan bilgilere göre, FB'nin Nuri Albayrak transferini takas yoluyla halletmek istedigi, bunun için Trabzonspor'a üç yönetici ve Daum'u teklif ettigi ancak Trabzonspor'un bu teklife sicak baklandigi sadece Mehmet Ali Yilmaz ve Salih Alpaslan'i FB'ye hibe edebilecekleri cevabini verdigi ögrenildi. Ayrica Nuri Albayrak'in FB'ye sicak baktigi, danismanlarini toplayarak FB'nin hangi ligde kaçinci oldugunu sordugu belirtildi. Bu konudaki gelismelerin önümüzdeki hafta netlesmesi bekleniyor.
OHA AJANS
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
biz kendi acincak halimize bakalim bence[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]İlk olarak Viya tarafından gönderildiİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi
Flas Haber?
Aziz Yildirim'dan bosalan baskanlik koltugunu doldurmak için transfer çalismalarini dört koldan sürdüren FB sona yaklasiyor. Sari lacivertliler Tranzonspor Klübü Baskan'i Nuri Albayrak'a trandfer teklifi yapti. Sari lacivertli klüpten sizan bilgilere göre, FB'nin Nuri Albayrak transferini takas yoluyla halletmek istedigi, bunun için Trabzonspor'a üç yönetici ve Daum'u teklif ettigi ancak Trabzonspor'un bu teklife sicak baklandigi sadece Mehmet Ali Yilmaz ve Salih Alpaslan'i FB'ye hibe edebilecekleri cevabini verdigi ögrenildi. Ayrica Nuri Albayrak'in FB'ye sicak baktigi, danismanlarini toplayarak FB'nin hangi ligde kaçinci oldugunu sordugu belirtildi. Bu konudaki gelismelerin önümüzdeki hafta netlesmesi bekleniyor.
OHA AJANS
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
yaaaa bu yönetim nasil isini biliyor onu anlamadim neden ömer rizayi veriyor daha yeni denizliden aldik.neler yapabilecegini göremeden lapppp diye satilirmi....
kaliteli bir futbolcu olduguu herkes biliyo...bence kiralik verseler bundan kat kat iyiydi....2,5 milyon ver ama böyle bir futbolcuyu verme yönetim....ileride kafamizi duvarlara vurucaz yaaaaa
birde bu jeffersoni satacaklarmis yaaaa ne yapmaya çalisiyo bu yönetim anlayan varsa veya çözen varsa banada söylesin....havuz probleminden bile zor birsey bunlari çözmek....allah yardimicimiz olsun gelecek sezon...
birde eger ersun yanalla anlasmislarsa neden fransaya gidip hoca ariyorlar...neden gidiyon arkadasim telefon et konus anlas ondan sonra git.trabzonspor bu kadar zengin degil....bosa para harcattirmayin su takima
Yorum
-
Ntv'de Ömer haberi bir miktar para+ Ömer Riza seklinde çikti. Belki 2 degildirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
isallah ömer gitmez. hernekadar son vuruslari sifir olsada. ben onun kadar ofsayt bozan bi futbolcu görmedim. rakip ofsayt taktigimi yapiyo koy ömeri darmadagan ediyo defansi. atamiyo belki ama attiriyo. helede türk statüsünde oynuyo. bence 3 milyon verisin ama ömer satilmasin. bence ömerin yerine mehmeti verelim. mehmetide cok severim ama umutla mehmet hemen hemen ayni isi yapiyo. umutunda mehmetten daha ii bi futbolcu oldugu tartisilmaz. mehmetle umut aynitakimda yapamazlar.
bide bu ersun isi yalandir isallah. aman bizden uzak dursun. manyak gelir hakan sukuru transfer eder sonra hiç oynatmaz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
karatersiz insanlarla trabzonun isi olmaz.
biz gelecek hocayla rahat bi 3 sene çalisabilmeliyiz. ersun gibi isimleyine 1 senelik adamlar biktim artik teknik adam degisikliinden."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
Hasta ve sabirli bir Trabzonspor taraftariyim, üzrime dü$en görevleride yerine getirmeye cali$iyorum, uzakta olsam bile, bunu sonuna kadar da yapacagim, cünkü bu kar$iliksiz bir sevgidir. Fatih konusu beni müthi$ rahatsiz etmeye ba$ladi, daha dogrusu ba$kanin bu konuda yaptigi konu$malar, satilmasina zemin hazirliyor gibime geliyor.Eger satilirsa bunun tek sorumlusu ba$kandir. Benimde Fatihi cok ele$tirdigim zamanlar oldu, fakat ba$ka oyunlarin döndügününde herkes farkina varsin. $öyleki: Sanki fatih te gitmeye zorlaniyormu$ gibi durumlar var ortada. $una herkes emin olsunki, eger taraftardan bu konuda bir yumu$ama görsünler, hemen satarlar onu. Ogün, Abdullah, $ota gibi oyunculardan sonra Fatih te satilirsa, parasina güvenerek aday olma devri Trabzonda kapanir gibime geliyor. Gitmek isteyen varsa elbette gitmeli, Fatih gitmek istese bile siz satamazsiniz Fatihi, hani sizin paraniz varya, onu kullanin, sizden önceki parasiz iki ba$kan hic bir yildiz futbolcuyu satmadi, öyle veya böyle yildizlari takimda tuttular. Kendi $ahsim olarak diyorum, ne senden nede Ali Agaoglundan yildiz futbolcu beklentisi icinde deyilim. Elimizdeki yildizlari tutun yeter. Eger tutamazsaniz ne our? En yumu$ak $ekliyle söylüyorum, yanli$ yapmi$ olursunuz, unutmayinki yanli$ yapanida, dogru yapanida bu taraftar unutmaz, bir gün mutlaka dogrunun mükafatini verir, yanli$in hesabini sorar. Ba$da yazarken cok sabirliyim demi$tim, fakat bu yönetimin tutumu benim oldugu gibi bir cok taraftarinda sabrini tüketmeye ba$ladigini bilmelerini isterim.
Edited by: ismet61insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
asil bombayi bizim yöneticiler yapicak.bombos transfer olucak. ondan sonrada fatih erkoçun bir sarkisi vardi yaaa ellerim bombos diye bizde hepbirlikte onu söyleriz
birde ben birsey önericem..admin arkadaslar duyuyorsa bu mesaji okurlarsa sevinirim....diger takimlarin taraftarlarina bakiyom adamlar tezahurat yaziyo türkiyede ilk daha sonra bütün takimlarda onu kullaniyo...bizde dahil ne yazikki...bir bölüm açilsada tezahurat diye mesela orada yeni yeni tezahuratlari hep birlikte bulsakda maçlarda söylesek diyorum......orjinal olsun kiii digerleri bizi takip etsin mesela...çünkü biz hep ilkleri yapmayi hakediyoruz
Yorum
-
fatih aciklamasini yapti buda istanbulun zik medyasina kapak olsunn ..ersun yanal icinde
alin iste size hucum futbolu oynatacak olan hoca ..
fenere 5 attigini unutmayin sinan kovasi bile 3 gol atti fenere ..
simdi bizim cok bilmis vahid hocayi defans oynatiyo diye elestirenler ersun hocaya ne diyecekler bakalim,,,
cok merak ediyorum ,,
acikcasi ersun yanali gunahim kadar sevmem ama ben sadece destek olalim babinda dedikodu yapmayalim diye ugrasiyomkaraiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum