Yılmaz Vural'a 'etek' sürprizi
Turkcell Süper Lig'den, Türk Telekom Lig A'ya düşen Antalyaspor'la dün yollarını ayıran teknik direktör Yılmaz Vural önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde, 'etek' şoku yaşadı. Vural'ın, kırmızı - beyazlı takımın tehlikeli günler geçirdiği süreçte, "Antalyaspor küme düşerse ben de etek giyerim" dediğini ileri süren bir grup taraftar, yönetim toplantısından önce tesislere etek getirdi. Kırmızı - beyazlı taraftarların davranışı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan tecrübeli teknik adamın sinirli bir şekilde tesislerden ayrıldığı iddia edildi.
eeeygidi yılmaz eyyy. haddini aşmayacaksın işte. Trabzonsporada laflar atardın. giy bakayım şimdi eteği
yılmazın başlığı http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6170&page=4
Turkcell Süper Lig'den, Türk Telekom Lig A'ya düşen Antalyaspor'la dün yollarını ayıran teknik direktör Yılmaz Vural önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde, 'etek' şoku yaşadı. Vural'ın, kırmızı - beyazlı takımın tehlikeli günler geçirdiği süreçte, "Antalyaspor küme düşerse ben de etek giyerim" dediğini ileri süren bir grup taraftar, yönetim toplantısından önce tesislere etek getirdi. Kırmızı - beyazlı taraftarların davranışı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan tecrübeli teknik adamın sinirli bir şekilde tesislerden ayrıldığı iddia edildi.
eeeygidi yılmaz eyyy. haddini aşmayacaksın işte. Trabzonsporada laflar atardın. giy bakayım şimdi eteği

yılmazın başlığı http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6170&page=4
31 Mayıs 2007 15:14Trabzon United 160 takım arasında birinci oldu.
Bende biz aldık sandım
Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, yaptığı açıklamada, Etimesgut Şekerspor ile karşılıklı dayanışma içinde futbolcu alışverişinde bulunacaklarını belirterek, ''Sergen de bu dayanışma içinde gelecek sezon Ankaragücü formasını giyecek. Bizde forma şansı bulamayan bazı arkadaşlarımız da Etimesgut Şekerspor'a gidecek'' diye konuştu.

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo Mavililer Cordoba'nın peşine düştü
Ziya Doğan Gelecek Sezon Çok Farklı Olacak.
Bursaspor'lu Egemen,en iyi teklifi kim sunarsa o kulübe gideceğim dedi.
Yorum