Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımımız yeni sezon hazırlıklarını 10.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana kasık ağrıları şikayeti nedeniyle İstanbul Memorial Hastanesi'ne kontrole gönderilen Ferhat ve Ergin katılmazken, Stepanov ve Tolga doktor kontrolünde çalıştı.

Takımımız yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kondisyona yönelik arttırmalı düz koşu yaptı.

Bordo- Mavili ekibimizin tecrübeli oyuncusu Ceyhun bugün takımımızın Gerede kampında katılarak ilk antrenmanına çıktı.
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Antalyaspor'un paylaşılamayan yıldızı Fenerbahçe'nin oldu !..

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Lig TV'de canlı yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanarak Fenerbahçe ile bonservis konusunda kesin olarak anlaştıklarını açıkladı.

Ali Bilgin için uzun süredir Antalyaspor ile pazarlık halinde olan Fenerbahçe yönetimi, devreye Galatasaray'ın da girmesinin ardından çalışmalarını hızlandırdı ve kırmızı beyazlılarla anlaştı. Ali Bilgin ile daha önce anlaşan sarı lacivertliler, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ile de bonservis konusunda tam olarak anlaştı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gündemi" programında Ali Bilgin'in transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

"OLCAN'I İSTEDİK AMA OLMADI"
      Açıklamanın maddi koşulları ile ilgili bilgi vermeyen Sedat Peker, "Bugün Nihat Bey'le mali anlamda anlaştık. Olcan'ı istemiştik. O talebimizde bir problem oldu ancak kendileri kiralık da olsa 1-2 oyuncu vereceklerini söylediler"derken, fenerbahçe'den takasla gelecek futbolcunun kiralık oyuncu olacağını ancak isimlerin belli olmadığını belirtti.

"FENERBAHÇE BAŞINDAN İTİBAREN BİZİMLE GÖRÜŞTÜ"
      Peker Fenerbahçe'yle uzun süren görüşmelerin bittiğini açıkladığı konuşmasında, "Ali Bilgin'in transferi konusunda bazıları kafaları bulandırmaya çalıştılar ancak Fenerbahçe başından beri bizimle görüştü. Fenerbahçe'nin vazgeçme ihtimali durumu için Galatasaray'ın bir başvurusu olmuştu ancak bugünden itibaren Ali Bilgin Fenerbahçe'de" dedi.

Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı kader maçına çıkmaması nedeniyle karşılıklı olarak davalık oldukları Ali Bilgin'le karşılıklı olarak şikayetlerini geri çekeceklerini belirterek, "O karşılaşma döneminde Ali zaten sakatlığı nedeniyle oynayamayacaktı. Bu mesele kamuoyunca yanlış anlaşıldı" dedi.

(Ligtv.com.tr)
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yöneticilere duyuru

Sevgili forum yöneticileri.Bu son dakika başlığı çok sayfaya ulaştığı için geç açılıyor ve haber yapıştırmak zor oluyor. O nedenle son dakika haberleri için yeni bir konu açalım.(yoksa ben açacam

Yorum

• Kampta barbekü partisi
          Takımımız Gerede kampının 8. gününde basın mensuplarınında katıldığı barbekü partisinde stres attı.

Oldukça neşeli ve samimi bir ortamda geçen yemekte en büyük ilgiyi kuzu çevirme gördü.

bu adamlar ne çeviriyor resimde yaa....

Yorum

• Trabzon'da sessiz bekleyiş

Transfer çalışmalarını sürdüren Bordo - mavililer, gündemdeki isimleri 30 Haziran'a kadar kadrosuna katmak istiyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, aldıkları üç futbolcudan sonra transferde daha soğukkanlı davrandıklarını söyledi,
            Yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Trabzonspor, transferde hata yapmak istemiyor. Üç futbolcuyu kadrosuna dahil eden bordo - mavililer, transferi 30 Haziran' a kadar transferi sonlandırmak istiyor. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın 'Trabzon kampında gelecek sezonun kadrosu ile çalışmak istiyorum' demesi üzerine, görüşmelerine hız veren bordo - mavililer, Gençlerbirliği' nden Mehmet Çakır ve Eren, Fenerbahçe' den Uğur Boral, Boca Juniors' tan Bobadilla ve Martin Palermo için yeniden nabız yoklayacak. Öncelikli olarak kaleye, sol kanada ve oyun kurucu mevkiine bir futbolcu almak isteyen bordo - mavililerde Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, transferde acele ile davranıp hata yapmak istemediklerini söyledi. Pişiren, Teknik Direktör Ziya Doğan ile koordineli olarak transfer görüşmelerini sürdürdüklerini ifade ederek, "İnter Toto' ya az bir zaman kaldı. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. İnşallah yeni sezona çok daha güçlü bir kadro ve hazır bir takım ile gireceğiz" diye konuştu.
            UFUKHAN YUVADAN UÇUYOR
            Trabzonspor' un alt yapısından yetişen genç futbolcu Ufukhan' ın takımdan ayrılma noktasına geldiği öğrenildi. Futbolcunun asıl mevkisi olan stoperde oynama şansının oldukça az olması, sağ kanada da transferler yapılması üzerine moralinin bozuk olduğu ve kendisini geliştirmek için başka bir takıma gitmek istediği belirtildi. Ufukhan için Trabzonspor'a Kayserispor, Bursaspor ve Çaykur Rizespor' un teklifte bulunduğu öğrenilirken, yönetimin Teknik Direktör Ziya Doğan' a danışarak bu futbolcuyu kiralık olarak göndermeyi düşündüğü ifade edildi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Ufukhan, "Stoper mevkiinde çok daha verimli olacağıma inanıyorum. Benim asıl mevkim orası, ancak görev verildiği takdirde her yerde oynamaya hazırım. Ama burada oynama şansım oldukça az" demişti. Doğan' ın ise genç futbolcuyu bir kez daha denemek istediği belirtildi.
            HERŞEY TESİSE BAĞLI
            Trabzonspor yönetimi bir taraftan tranfser çalışmaları için görüşmelerini sürdürerken, bir taraftanda maddi kaynak için arayışlarını sürdürüyor. Kartaldaki benzin istasyonunun satılmasından yüklü miktarda bir gelir bekleyen bordo - mavililer Başkan' ın hayallerini süsleyen tesis projesi içinde çalışmalarına hız verdi. Tesis projesinin 2011 Avrupa Gençlik Festivali kapsamına alınması için girişimlerini sürdüren bordo - mavili yöneticiler bu konuda somut adımlar attı. Spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin' in de projeye oldukça sıcak baktığı belirtilirken, gözler Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak' a çevrildi. Başkan Nuri Albayrak' ın önümüzdeki günlerde Bakan Özak ile bu konu hakkında bir görüşme yapması bekleniyor.

27.06.2007
            Kaynak : DHA
            Bordomavi.net

Yorum

• Annam benim arkadaslardan birisini cevirmisler abooooooooooooooooooooooooo
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sevgili forum yöneticileri.Bu son dakika başlığı çok sayfaya ulaştığı için geç açılıyor ve haber yapıştırmak zor oluyor. O nedenle son dakika haberleri için yeni bir konu açalım.

Ben de şimdi bunu rica edecek idim.
                Türkiye şartlarında en yüksek hıza (2 megabit) sahip olmama rağmen sayfayı çok geç açabiliyorum.
                Hele bir taraftan download yaparsam ya da video izlersem açılmıyor bile..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Trabzonspor'un biletleri Biletix'in

Trabzonspor'un gelecek sezon yapacağı maçların biletlerini yine Biletix satacak.

Trabzonspor Kulübü, Biletix ile sözleşmeyi yenilerken, Biletix, 3 yıl boyunca bordo-mavili takımın Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki bütün organizasyonlarının resmi bilet acentalığını yapacak.

Yorum

• Serkan haber61.net'e Konuştu

Serkan Balcı Türkiye'deki iki büyük kulübün formasını giymenin mutluluğunu yaşıyor.

Yeni transfer Serkan Balcı, hedefleri doğrultusunda Trabzonspor'u seçtiğini söyledi
                    Kendimi buldum

OYNAMAM LAZIM!
                    Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı, hedefleri olduğu için Bordo-Mavili ekibi seçtiğini söyledi. Fenerbahçe'de yer aldığı son dönemlerde futbol olarak oldukça geriye gittiğini ifade eden Balcı, “Milli takımda oynamam gerekiyor. Ama futbol olarak geriye gittiğim için şimdilik oynayamıyorum. Gelişebilmem için de futbol oynamam lazım. Buna paralel olarak Trabzonspor'a geldim” diye konuştu.

KARAKTER MESELESİ
                    “İstanbul'un havasını, suyunu tadan, Anadolu'da başarılı olamaz” şeklindeki eleştirilere de cevap veren Serkan, “ O, Anadolu-İstanbul ayrımından olmuyor. Bu durum karakter meselesidir. Anadolu'ya gelenlerin çoğunun aklı İstanbul'da kalıyor. Ondan başarılı olamayıp bocalıyorlar. Yeter ki insanın karakteri düzgün olsun. O zaman İstanbul'da da, Anadolu'da da başarılı olur. Kimse merak etmesin. Ben burada başarılı olacağım” dedi.

ANNEM ÇOK İSTEDİ
                    Trabzonspor'a transferindeki en büyük desteği annesinin verdiğini ifade eden Serkan Balcı, “Benim hedefimde büyük bir takımda oynamak vardı. Allah'a şükür ki; bana iki büyük takımda oynama şansı verdi. Ben de bu şansımı iyi değerlendirerek milli takımdaki yerimi alacağım. Birçok takımdan teklif almama rağmen Trabzonspor'u tercih ettim. Trabzonspor'a gelmemdeki en büyük etken ise annemdir” İfadelerine yer verdi.

Eşref KESKİN / haber61.net
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ersen, Gollere Devam
                      Bordo-Mavili ekibin golcüsünden inciler

DOĞAN ERİTİYOR
                      Trabzonspor'un golcü oyuncusu Ersen Martin, Gerede kampında adeta komando eğitimi yaptıklarını söyledi. Gerede kampının mükemmel ancak yorucu geçtiğini belirten Ersen”Kampta çok iyi çalışıyoruz. Antrenman temposu her geçen gün arttığı için çok yoruluyoruz. Kampta ziya hocam adeta pestilimizi çıkartıyor. Tam anlamıyla eridik “dedi.

ÇOK YORULUYORUZ
                      Teknik direktör Ziya Doğan'ın çok acımasız(!) Olduğunu sözlerine ekleyen Ersen Martin “ Hoca sürekli tempo artırmamızı istiyor.Bu idman temposu bizim çok işimize yarayacak. Sezon başladığı zaman saha içinde yorgunluk nedir bileceğimizi sanmıyorum.Bugün iyi çalışmazsak, sezon içersinde bizi bekleyen sorunları da biliyoruz”dedi.

EKSİKLERİ TAMAMLADIK
                      Trabzonsporun bu sezon istenilen transferleri yapamadığı eleştirilerine katılmayan Ersen Martin, Trabzonspor geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü günlerini yaşadı. Buna rağmen ligi 4.sırada bitirdik. Bana göre şampiyonluğa oynayabilecek kadromuz var. Biz geçen sezondan bir birimizi tanıyoruz ve bu sezon çok daha iyi olacağız. Jabi Adnan ve Serkan transferleri de isabetli transferler ” diye konuştu.

GOLLERE DEVAM
                      Geçtiğimiz sezon sakatlık nedeniyle zaman zaman forma giyemediğini de sözlerine ekleyen Ersen Martin “ Ligin ilk beş maçında Lazaroni döneminde forma giyemedim.Ziya hoca göreve geldi bana güvendi forma verdi.8 gol attım ancak talihsiz şekilde burnum kırıldı.Uzun süre bu sakatlık nedeniyle formumum bulamadım.Bu sezon en az 15 gol hedefliyorum.Umutla birlikte iyi bir ikili olacağız” diye konuştu

haber61.net
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Futbolda yabancı kontenjanı yarın belli oluyor

Turkcell Süper Lig takımlarının merakla beklediği yabancı kontenjanı ile ilgili karar yarın belli oluyor.
                        Ankara'da dün yapılan olağan mali genel kurulda, seçim maddesinin gündeme alınmamasıyla rahat bir nefes alan federasyon yönetimi, genel kurul sonrasına bıraktığı ve kulüplerin transfer politikasını şekillendirecek olan yabancı kontenjanı konusunu yarın yapacağı yönetim kurulu toplantısında karara bağlayacak.
                        Federasyon yönetimi, davet üzerine, 19 Haziran Salı günü İstanbul'da yapılacağı bildirilen Kulüpler Birliği toplantısına katılınacağını açıklamış, ancak daha sonra toplantının birlik tarafından 20 Haziran Çarşamba günü yapılmak üzere Ankara'ya alınmasının ardından programını gerekçe göstererek başkentteki toplantıya katılmamıştı.
                        Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un yabancı sınırının kaldırılmaması konusundaki fikrini değiştirmediği, ancak yabancı futbolcu kontenjanının serbest bırakılmasını isteyen Kulüpler Birliği'nin talepleri doğrultusunda bir ara formülün geliştirilmesinin de gündemde olduğu belirtildi.
                        Öte yandan kurullarını yenileyeceğini açıklayan Ulusoy'un, yönetim kurulu toplantısında bu konuları gündeme getireceği ve kulüplerin de isteklerini dikkate alarak Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ile Merkez Hakem Kurulu'nda önemli değişikliklere gidileceği kaydedildi. Genel kurulca seçilen Tahkim Kurulu'nda ise yasa gereği değişiklik yapılamıyor.

Yorum

• Ersen: ''Hedefimiz UEFA Kupası''

Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, düzenlenen barbekü partisinde stres atarken, Ersen Martin, hedeflerinin İnter-Toto Kupası'nda başarılı olarak UEFA Kupası'nda mücadelelerini sürdürmek olduğunu söyledi.

Kaldıkları Greenpark Dorukkaya Otel'in yanında bulunan Kayagöl kenarında yapılan barbekü partisine katılan bordo-mavililer, partide ikram edilen kuzu çevirme, adana kebap, tavuk pirzola ve iç pilavın tadını çıkardı.

Parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Celalettin, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek, ''Her şey istediğimiz gibi. Hocalarımızın da memnun olduğuna inanıyorum. Takım olarak iyi çalışıyoruz. İnşallah bunun faydasını gelecek hafta İnter-Toto Kupası müsabakalarında göreceğiz. Eksik futbolcuların da katılımıyla, yeni sezonda Trabzonspor'un eski gücünü tekrar yansıtacağımıza inanıyorum. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Her zaman dişe diş mücadele ettiklerini vurgulayan Celalettin, geçen sezon ligin biraz karışık olduğunu, şampiyon olabileceklerini, ancak sakatlıklar ve kadro değişikliklerinin hedeflerine ulaşmalarını engellediğini dile getirdi.

Futbolculardan Ersen Martin, hedeflerinin İnter-Toto Kupası'nda başarılı olarak UEFA Kupası'nda mücadelelerini sürdürmek olduğunu ifade ederek, ''Bu sene daha güçlüyüz. İyi bir kamp dönemi geçirdik, iyi bir kadroya sahibiz'' dedi.

TOLGA: ''BİRİ GELİR, BİRİ GİDER. FUTBOLUN DOĞASI BU''
                          Bordo-mavili futbolcu Tolga ise Türkiye'de Afrika sıcakları yaşanmasına rağmen Gerede'de havanın o kadar da bunaltıcı olmadığını ve başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydetti.

Kendisine yöneltilen bir soru üzerine, kulüp yönetiminin ve teknik direktör Ziya Doğan'ın bir kaleciyi göndererek yeni bir kaleci transfer etme düşüncesinde olduğunu belirterek, ''Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Biri gelir, biri gider. Çok büyütmemek lazım. İyi olan kadroya girer. Her şey kulübün başarısı için'' diye konuştu.

Takımdaki arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu ifade eden Serkan Balcı da, neden Trabzonspor'u seçtiği sorulduğunda, ''En büyük etken hoca ve başkan. İnşallah camia için hayırlı olur. Oturmuş bir ekip. 23-24 senedir şampiyonluk tatmadık. Bu sefer tatmak istiyoruz. Üstümüzdeki baskıyı yenersek, kimsenin ne dediğine bakmadan işimizi yaparsak başarılı oluruz'' dedi.

Balcı, ''Diğer takımlarda farklı mevkilerde oynadın. Burada hangi mevki de oynayacaksın?'' sorusunu şöyle yanıtladı:
                          ''Fenerbahçe'de sağ bek, Gençlerbirliği'nde orta sahada oynadım. Hocamız beni sağda, solda ve ortada oynatabileceğini söyledi. Kimsenin forma garantisi yok. Futbolcu olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışırız. Önemli olan takımın menfaati. İyi olan kadroya girer.''

Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan, cuma günü sabah antrenmanından sonra bir basın toplantısı düzenleyerek son bir değerlendirme yapacağını ve kampı sonlandıracağını söyledi.

Yorum

• yeni 10 numara; sergen yalçın

Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık Bordo-Mavili ekibin Başkanı Nuri Albayrak'ta...

Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrar buluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.

Oyunu yönlendirir
                            Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi.

Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.
                            BMN | ANTALYA
                            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• Kisa olarak haber Basliklarini www.TShaberler.com 'dan kopyaladim. Tek tek bütün haberi eklemeye üsendim...

TRABZON'DA TRANSFER ZİRVESİ Ziya Doğan ile 2.5 saatlik bir toplantı yaptıklarını açıklayan asbaşkan Sayitoğlu: Gereken yapılacak.

SERGEN İSMİ GÜNDEME GELDİ Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık başkan Albayrak'ta.

Kampta barbekü partisi :Takımımız Gerede kampının 8. gününde basın mensuplarınında katıldığı barbekü partisinde stres attı.

Yabancı Sınırı Belirleniyor Merakla beklenen yabancı kontenjanı ile ilgili karar yarın belli oluyor

Hacıosmanoğlu Bombaladı ! Hacıosmanoğlu Özhan Canaydın'a verdi veriştirdi.

Avni Aker Süsleniyor Karadeniz oyunları'nın yapılacağı H.Avni Aker stadının içi ve dışı süsleniyor.

Ersen, Gollere Devam Ersen Martin Gerede kampında çok yüksek tempoda çalıştılarını söyledi.

Stepanov ve Tayfun İddialı ! Bordo-Mavili savunma oyuncuları Tayfun ve Stepanov, yeni sezon öncesi hayli iddialı

Serkan Konuştu Serkan Balcı Türkiye'deki iki büyük kulübün formasını giymenin mutluluğunu yaşıyor.

Sayitoğlu Açıklama Yaptı Sayitoğlu Gerede Kampında Basın Mensuplarının Sorularını cevaplandırdı

Ulusoy Gerede Kampında Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy Trabzonspor kampını ziyaret etti.

Yorum

• Ali Bilgin F.Bahçe'de
                                Sarı-Lacivertliler uzun süredir peşinden koştuğu Antalyaspor'un orta saha oyuncusu Ali Bilgin ile kesin anlaşma sağladı. Şu anda Almanya'da Düsseldorf'ta bulunan ve cuma gününe kadar İstanbul'a gelecek olan Ali Bilgin ile cuma günü sözleşme yapılması bekleniyor. Bu transfer karşılığında Antalyaspor'a yaklaşık 500 bin dolar ödeneceği ve 1 futbolcu alınacağı, ancak kiralık oynayacak olan bu futbolcunun Zico tarafından belirleneceği öğrenildi.

Öte yandan Sarı-Lacivertli kulüp, Bayer Leverkusen'in 2. takımında kaptan olarak oynayan ve zaman zaman A takım forması da giyen Ali Çamdalı da renklerine bağladı. 1.86 boyundaki stoper mevkii oyuncusunun da cuma günü istanbul'da olacağı öğrenildi. Ali çamdalı ile de 3 yılık sözleşme yapılacak.

Peker'de doğruladı

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye verdiklerini söyledi. Sedat Peker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kendisini aradığını ve yapılan görüşmenin ardından Ali Bilgin'in transferi konusunda anlaştıklarını belirterek, ''Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye verdik. Hayırlı olsun'' dedi. Peker, Ali Bilgin'den kazançlı çıktıklarına da işaret ederek, ''Ali Bilgin, Antalyaspor'a az bir para karşılığında geldi. Bir yılda hem kendi, hem de kulüp kazandı. Fenerbahçe, Ali Bilgin'e karşılık iki futbolcuyu kiralık, artı para verdi. Verilen para Antalyaspor'u tatmin edecek düzeyde'' diye konuştu. Peker, Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak vereceği iki oyuncu konusunda anlaşma sağlamadıklarını, teknik direktör Raşit Çetiner'in vereceği rapor doğrultusunda Fenerbahçe'den kiralık alınacak oyuncuların belirleneceğini sözlerine ekledi.

27.06.2007
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X