Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lovehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Horoz kurban kesti
    Denizlispor'da pazar günü oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıkları sürerken, yönetim ikinci yarıda yaşanan şanssızlıkların sona ermesi için bugünkü antrenman öncesi kurban kesti.
    kendilerini bize kurban ettiler demekki helal olsun akıllı adamlarmış

Yorum

• arkadaslar bunu nereye yazacagimi bilemedim, biraz farkli bir konu. kurtlar vadisi terör dizisi yayindan kaldirilmis. showtv baskilara dayanamamis. bu nasil istir, nedersiniz?
      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar bunu nereye yazacagimi bilemedim, biraz farkli bir konu. kurtlar vadisi terör dizisi yayindan kaldirilmis. showtv baskilara dayanamamis. bu nasil istir, nedersiniz?
        Burada var bir şeyler, belki alakalıdır.

Yorum

• tesekkürler ts1983 beni aydinlattin
          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• 'Başkan olsam hayatım kararırdı' Trabzonspor'un eski yöneticisi Ahmet Ağaoğlu, camiaya önemli mesajlar yolladı. 16.02.2007Trabzonspor camiasının yakından
            tanıdığı isimlerden biri olan ve daha önce Karadeniz ekibinde yöneticilik yapan Ahmet Ağaoğlu, yazarımız Hamit Turhan ile Murat Ağca’nın D-Spor’da hazırladığı Spor Meydanı programında camiaya önemli mesajlar yolladı. Aynı zamanda Golf Federasyonu Başkanı da olan Ağaoğlu, yakın geçmişte Trabzonspor başkanlığına talip olmuştu. O süreçteki durumu değerlendiren eski idareci, “Devamlı yönetim ve teknik heyet değişikliği büyük hata. Eğer o dönemde başkan olsaydım, benim de hayatım kararırdı. Çünkü öyle bir kaos ortamında başarılı olabilecek takım dünyada yok” ifadesini kullandı. Trabzonspor’un kişisel kimliği haline geldiğini vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, “Bir hoca geliyor, o sezon şampiyon yapamazsa gönderiliyor. Bu mantıklı değil. Dünyada bunun aksi yönünde birçok başarılı örnekler var. Bir Arsenal, bir Manchester baz alınabilir. Bence Trabzonspor’da Şenol Güneş’in gönderilmesi hataydı. Sonuçta Trabzonspor bir maçla şampiyonluğu kaybetti. Bu kadar çökmemeliydi” yorumunu yaptı. Adı futbol federasyonu başkanlığı konusunda da geçen Ağaoğlu, bu konuda şunları söyledi: “Seçimler hakkında konuşmak için çok erken. Ancak şunu söyleyebilirim ki, Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı olursa yönetiminde görev yapmaktan keyif alırım.”
            BMN I TRABZON
            7 geliyor 7

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              'Başkan olsam hayatım kararırdı' Trabzonspor'un eski yöneticisi Ahmet Ağaoğlu, camiaya önemli mesajlar yolladı. 16.02.2007Trabzonspor camiasının yakından
              tanıdığı isimlerden biri olan ve daha önce Karadeniz ekibinde yöneticilik yapan Ahmet Ağaoğlu, yazarımız Hamit Turhan ile Murat Ağca’nın D-Spor’da hazırladığı Spor Meydanı programında camiaya önemli mesajlar yolladı. Aynı zamanda Golf Federasyonu Başkanı da olan Ağaoğlu, yakın geçmişte Trabzonspor başkanlığına talip olmuştu. O süreçteki durumu değerlendiren eski idareci, “Devamlı yönetim ve teknik heyet değişikliği büyük hata. Eğer o dönemde başkan olsaydım, benim de hayatım kararırdı. Çünkü öyle bir kaos ortamında başarılı olabilecek takım dünyada yok” ifadesini kullandı. Trabzonspor’un kişisel kimliği haline geldiğini vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, “Bir hoca geliyor, o sezon şampiyon yapamazsa gönderiliyor. Bu mantıklı değil. Dünyada bunun aksi yönünde birçok başarılı örnekler var. Bir Arsenal, bir Manchester baz alınabilir. Bence Trabzonspor’da Şenol Güneş’in gönderilmesi hataydı. Sonuçta Trabzonspor bir maçla şampiyonluğu kaybetti. Bu kadar çökmemeliydi” yorumunu yaptı. Adı futbol federasyonu başkanlığı konusunda da geçen Ağaoğlu, bu konuda şunları söyledi: “Seçimler hakkında konuşmak için çok erken. Ancak şunu söyleyebilirim ki, Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı olursa yönetiminde görev yapmaktan keyif alırım.”
              Bu insanın Trabzonspor'a başkan adayı olma gibi bir hedefi yok. Anca Trabzonspor üzerinden caka satıyor. Başkanlık için adı geçtiğinde hemen 90 derece dönüyor. Hakkında fikirlerimi değiştirdim
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Musampa açıklaması /fanatik Musampa ile ilgili olarak teknik direktör Ziya Doğan, çarpıcı açıklamalar yaptı. 16.02.2007

Uzun süreli forma şansı bulduğu bir dönemin ardından yeniden yedek kulübesine oturan Musampa ile ilgili olarak teknik direktör Ziya Doğan, çarpıcı açıklamalar yaptı. Söze, Hollandalı oyuncunun forma giymediği için kendisini yönetime şikayet ettiği yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek başlayan tecrübeli hoca, “Musampa, önemli oyunculardan biri. Oynayanlar kadar oynamayanlar da değerlidir. Teknik adam kimi hazır görürse onu oynatır” ifadesini kullandı. Musampa’nın geldiği günden bu yana büyük aşama kaydettiğini de sözlerine ekleyen Ziya Doğan, “Geçen hafta gripti. İyileşti, sonra karın kaslarında spazm oldu. Bunun için de yatmak zorunda kaldı. Altında bir şey aranmamalı” diye konuştu.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TRABZONSPOR SİTESİNDE SANSÜR MÜ?Trabzonsporlu bayan taraftarlarýn İstanbul’da bir araya gelip dayanışması ve kaynaşmasına yönelik toplantıların haberdar edildiği bir duyuru Trabzonspor’un resmi internet sitesinde yer aldý. Bu duyuruyu tıkladığınızda bir başka siteye link baðlantısı sağlanıyor. O da bordomavi.net sitesi. Oraya Trabzonspor sitesi üzerinden bağlanıldığında ortaya şu ilginç durum çıkıyor: Söz konusu bordomavi.net sitesinde yönetime dönük ağır eleştiriler yer alıyor. Bunu gören bazı yöneticilerin uyarısı üzerine bağlantı engellendi. Bazı dostlarımız bunu bir sansür olarak nitelendirdi, bazıları ise kurumun kendi kendini savunma yöntemi olarak. Biz bir yorum getirmiyoruz. Takdir taraftarın.
                  karadeniz gazetesi
                  BMN I TRABZON
                  7 geliyor 7

Yorum

• EleŞtİrye AÇik Olmayan İnsanlar Asla BaŞarili Olamaz...
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRABZONSPOR SİTESİNDE SANSÜR MÜ?Trabzonsporlu bayan taraftarlarýn İstanbul’da bir araya gelip dayanışması ve kaynaşmasına yönelik toplantıların haberdar edildiği bir duyuru Trabzonspor’un resmi internet sitesinde yer aldý. Bu duyuruyu tıkladığınızda bir başka siteye link baðlantısı sağlanıyor. O da bordomavi.net sitesi. Oraya Trabzonspor sitesi üzerinden bağlanıldığında ortaya şu ilginç durum çıkıyor: Söz konusu bordomavi.net sitesinde yönetime dönük ağır eleştiriler yer alıyor. Bunu gören bazı yöneticilerin uyarısı üzerine bağlantı engellendi. Bazı dostlarımız bunu bir sansür olarak nitelendirdi, bazıları ise kurumun kendi kendini savunma yöntemi olarak. Biz bir yorum getirmiyoruz. Takdir taraftarın.
                      karadeniz gazetesi

yönetim çok kızgın bize
                      bu,grubun ne kadar etkili olduğunun göstergesidir.
                      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 16.02.2007, 11:46. Sebep: yazım kuralları
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        HACIOSMAN GERÇEĞİ

Trabzonspor başkan yardımcısı, Risp, Ayman ve Ceyhun’un transfer edilmesinde başrol oynadı. İlhan Cavcav ve Cemal Aydın’dan oyuncuları o kopararak bordo-mavili takıma kazandırdı.

ÖNEMLİ ROL OYNADI
                        Trabzonspor’un ara transferde renklerine kattığı Ayman, Risp ve Ceyhun Eriş transferinin perde arkasını TAKA ortaya çıkardı. Bu oyuncuları kulüpleri G.Birliği ve Ankaragücü’nden koparan ismin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu olduğu ortaya çıktı. G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ve A.Gücü başkanı Cemal Aydın’ı ikna ederek bu oyuncuları yönetim içindeki muhalefete rağmen bordo-mavili takıma kazandırdı.

ELLER İÇİN TALİMAT
                        Trabzonspor elinde yabancı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle Futbol Federasyonundan bu konuda destek istedi. Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı çalışmalarla Federasyondan “Kulüpleriyle sorunlu olan yabancı oyuncular kontenjandan sayılmazlar” talimatını çıkardı. Trabzonspor kulübü böylelikle Szymek’i kontenjan dışına çıkarıp Eller den tam 1 milyon Euro para kazanmayı başardı.

la get şimdi sövesim geldi.
                        ziyanı da al ve git.
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          HACIOSMAN GERÇEĞİ

Trabzonspor başkan yardımcısı, Risp, Ayman ve Ceyhun’un transfer edilmesinde başrol oynadı. İlhan Cavcav ve Cemal Aydın’dan oyuncuları o kopararak bordo-mavili takıma kazandırdı.

ÖNEMLİ ROL OYNADI
                          Trabzonspor’un ara transferde renklerine kattığı Ayman, Risp ve Ceyhun Eriş transferinin perde arkasını TAKA ortaya çıkardı. Bu oyuncuları kulüpleri G.Birliği ve Ankaragücü’nden koparan ismin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu olduğu ortaya çıktı. G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ve A.Gücü başkanı Cemal Aydın’ı ikna ederek bu oyuncuları yönetim içindeki muhalefete rağmen bordo-mavili takıma kazandırdı.

ELLER İÇİN TALİMAT
                          Trabzonspor elinde yabancı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle Futbol Federasyonundan bu konuda destek istedi. Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı çalışmalarla Federasyondan “Kulüpleriyle sorunlu olan yabancı oyuncular kontenjandan sayılmazlar” talimatını çıkardı. Trabzonspor kulübü böylelikle Szymek’i kontenjan dışına çıkarıp Eller den tam 1 milyon Euro para kazanmayı başardı.
                          bu ne yaa
                          şaka gibi
                          ne kadar başarılıymış meğer arkadaş.vay anasını.
                          En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 16.02.2007, 11:14.
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Ellerden para kazanmayı başaranlar bizleri ne kadar rezil ettiklerinide açıklasalar ne güzel olur.Hangi başarıdan söz ediyo acaba.Adamın asabını bozarak.
                            En son Ayşe Aygün tarafından düzenlendi; 16.02.2007, 11:36.
                            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Devre arasında Trabzonspor'dan Gençlerbirliği'ne transfer olan tecrübeli futbolcu Fatih Akyel, Galatasaray'dan 500 bin dolar alacağı olduğunu açıklayarak, "Galatasaray yönetimi, 'bizde kimsenin parası kalmaz' diyor, ama ben bu parayı alacağımı zannetmiyorum" dedi.

En çok Galatasaray'da forma giydiğini belirten Fatih Akyel, "Futbola bu kulüpte başladım. Her futbolcunun bu mesleğe başlarken ilk hedefi maddi olarak rahat etmektir. Ben de maddi olarak çok rahatım. Benim oynadığım kulüpler arasından bir tek Galatasaray'dan 500 bin dolar alacağım kaldı. Fenerbahçe'den ayrıldığımda bu kulüpten de alacağım vardı, ama daha sonra başka takıma gittiğim halde bile Fenerbahçe yönetimi alacaklarımı ödemişti. Galatasaray yönetimi 'bizde kimsenin parası kalmaz' diyor, ama ben bu parayı alacağımı zannetmiyorum" diye konuştu.

Galatasaray forması giyerken yurtdışında futbol oynamak gibi bir hayalinin olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "Yurtdışına gitmeden bir yıl önce bana çok ciddi teklifler vardı, ama Galatasaray beni bırakmadı. sözleşmem sona erince Galatasaray'dan sözleşmemi uzatmam için herhangi bir teklif gelmedi. Mallorca'ya gitmeden önce hiçbir Galatasaray yöneticisi bana 'gel oturalım, konuşalım' demedi. Bu kulüpten hiçbir teklif gelmeyince ben de İspanya'ya transfer oldum. Benim Galatasaray'a herhangi bir kırgınlığım yok. Profesyonel hayatta kırgınlık diye bir şey olmaz. Bu nankör futbol camiasında geleceğimi garanti altına almak için aldığım paraya bakarım. Türkiye'de başarılı olan insanların manevi olarak pek fazla hakkı verilmiyor" şeklinde konuştu.

Ziya Doğan'ın Trabzonspor'un başına hakkıyla gelmediğini de vurgulayan Fatih Akyel, şunları söyledi:
                              "Trabzonspor'a gittiğimden beri iyi performans sergiledim. Taraftar da beni çok seviyordu. Ben Trabzon caddelerinde yürüdüğümde insanların sevgi gösterileriyle sıkça karşılaşıyordum. Ayrılacağım güne kadar taraftarlardan hep olumlu tepkiler aldım. Bu mutlu günler Ziya Doğan Trabzonspor'a gelene kadar sürdü. Takımın başına Ziya Hoca geldikten sonra problemler yaşamaya başladım. Benim Ziya Hoca'yla 'sorun yok' denecek kadar küçük bir problemim vardı. Yani hiç büyütülmeyecek, ufacık bir sorundu. Ziya Doğan bu sorunu abarttı ve ben bu duruma hiç anlam veremedim. Ziya Hoca'nın takımın başına hakkıyla gelmediğini ve Trabzonspor'a gelirken bir takım olayların döndüğünü biliyorum. Ben bu durumu bildiğim için de kendisi beni takımdan uzaklaştırmaya çalıştı. Benim bir hatamı kollayıp, takımdan ayrı kalmamı sağlayacak hareketlerde bulundu. Bir hoca bir futbolcusuyla çalışmak istemeyebilir, ben de kendisine onunla çalışmak istemediğimi söyledim. Ben daha önce hiçbir hocayla böyle bir diyalog yaşamadım. Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Daum, Lucescu gibi üst düzey teknik adamlarla çalıştım, ama bu hocalarla benim hiçbir zaman bir problemim olmadı. Fatih Terim beni oynatmadığında bile onunla kötü diyaloglarım olmadı. Ziya Doğan'ın Trabzonspor'un başına hakkıyla gelmediğini ve birtakım oyunların olduğunu biliyorum ve buradan Ziya Hoca yüzünden ayrıldım. Bu sorunları yaşarken yönetimle görüşmedim. Hocayla aranız açıksa, istediğiniz kadar yönetimle görüşün, sonuçta son söz antrenöre aittir. Ben de bu takımdan ayrılma kararı aldım. Zaten Ziya Hoca da takımdan ayrılmam gerektiği yönünde yönetime bir rapor vermiş."

Fatih Akyel, Trabzonspor'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Teknik adamlar, takımlarında bir ağabey, bir baba gibi oyuncularının yaptığı hataları kapatmaları lazım. Çünkü 20- 25 oyuncuyu idare etmek zorundasınız. Eğer idare edemiyorsanız, bu işi yapmayacaksınız. Eğer bir futbolcunun hatasını görüp kapatıyorsanız, ancak başka futbolcunun hatasını görüp büyütüyorsanız o kişiye kasıtlı davranmış olursunuz. Trabzonspor'dan ayrıldığım için çok üzgünüm. Taraftarlar beni hala arayıp üzgünlüklerini belirtiyorlar. Ziya Doğan ve İbrahim Hacıosmanoğlu dışındaki tüm Trabzonspor camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

Yabancı teknik direktörlerle Türk teknik direktörler arasında fazla bir farkın olmadığını düşündüğünü ifade eden tecrübeli oyuncu, "Her zaman Avrupalı hocaların daha iyi olduğu söyleniyor, ama ben bu görüşe katılmıyorum. Hatta Türk antrenörler yabancı antrenörlerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Mesut Bakkal milli takımda da çalışmış deneyimli bir antrenör. Kendisi kısa zamanda güzel şeyler yaptı. Gençlerbirliği'nde başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Artık hep beraber iyi günler yaşayacağımızı umuyorum" diye konuştu.

Fatih Akyel son olarak, Gençlerbirliği forması altında başarılı olup, tekrar Milli Takım'da oynamak istediğini de belirtti.

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devre arasında Trabzonspor'dan Gençlerbirliği'ne transfer olan tecrübeli futbolcu Fatih Akyel, Galatasaray'dan 500 bin dolar alacağı olduğunu açıklayarak, "Galatasaray yönetimi, 'bizde kimsenin parası kalmaz' diyor, ama ben bu parayı alacağımı zannetmiyorum" dedi.

En çok Galatasaray'da forma giydiğini belirten Fatih Akyel, "Futbola bu kulüpte başladım. Her futbolcunun bu mesleğe başlarken ilk hedefi maddi olarak rahat etmektir. Ben de maddi olarak çok rahatım. Benim oynadığım kulüpler arasından bir tek Galatasaray'dan 500 bin dolar alacağım kaldı. Fenerbahçe'den ayrıldığımda bu kulüpten de alacağım vardı, ama daha sonra başka takıma gittiğim halde bile Fenerbahçe yönetimi alacaklarımı ödemişti. Galatasaray yönetimi 'bizde kimsenin parası kalmaz' diyor, ama ben bu parayı alacağımı zannetmiyorum" diye konuştu.

Galatasaray forması giyerken yurtdışında futbol oynamak gibi bir hayalinin olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "Yurtdışına gitmeden bir yıl önce bana çok ciddi teklifler vardı, ama Galatasaray beni bırakmadı. sözleşmem sona erince Galatasaray'dan sözleşmemi uzatmam için herhangi bir teklif gelmedi. Mallorca'ya gitmeden önce hiçbir Galatasaray yöneticisi bana 'gel oturalım, konuşalım' demedi. Bu kulüpten hiçbir teklif gelmeyince ben de İspanya'ya transfer oldum. Benim Galatasaray'a herhangi bir kırgınlığım yok. Profesyonel hayatta kırgınlık diye bir şey olmaz. Bu nankör futbol camiasında geleceğimi garanti altına almak için aldığım paraya bakarım. Türkiye'de başarılı olan insanların manevi olarak pek fazla hakkı verilmiyor" şeklinde konuştu.

Ziya Doğan'ın Trabzonspor'un başına hakkıyla gelmediğini de vurgulayan Fatih Akyel, şunları söyledi:
                                "Trabzonspor'a gittiğimden beri iyi performans sergiledim. Taraftar da beni çok seviyordu. Ben Trabzon caddelerinde yürüdüğümde insanların sevgi gösterileriyle sıkça karşılaşıyordum. Ayrılacağım güne kadar taraftarlardan hep olumlu tepkiler aldım. Bu mutlu günler Ziya Doğan Trabzonspor'a gelene kadar sürdü. Takımın başına Ziya Hoca geldikten sonra problemler yaşamaya başladım. Benim Ziya Hoca'yla 'sorun yok' denecek kadar küçük bir problemim vardı. Yani hiç büyütülmeyecek, ufacık bir sorundu. Ziya Doğan bu sorunu abarttı ve ben bu duruma hiç anlam veremedim. Ziya Hoca'nın takımın başına hakkıyla gelmediğini ve Trabzonspor'a gelirken bir takım olayların döndüğünü biliyorum. Ben bu durumu bildiğim için de kendisi beni takımdan uzaklaştırmaya çalıştı. Benim bir hatamı kollayıp, takımdan ayrı kalmamı sağlayacak hareketlerde bulundu. Bir hoca bir futbolcusuyla çalışmak istemeyebilir, ben de kendisine onunla çalışmak istemediğimi söyledim. Ben daha önce hiçbir hocayla böyle bir diyalog yaşamadım. Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Daum, Lucescu gibi üst düzey teknik adamlarla çalıştım, ama bu hocalarla benim hiçbir zaman bir problemim olmadı. Fatih Terim beni oynatmadığında bile onunla kötü diyaloglarım olmadı. Ziya Doğan'ın Trabzonspor'un başına hakkıyla gelmediğini ve birtakım oyunların olduğunu biliyorum ve buradan Ziya Hoca yüzünden ayrıldım. Bu sorunları yaşarken yönetimle görüşmedim. Hocayla aranız açıksa, istediğiniz kadar yönetimle görüşün, sonuçta son söz antrenöre aittir. Ben de bu takımdan ayrılma kararı aldım. Zaten Ziya Hoca da takımdan ayrılmam gerektiği yönünde yönetime bir rapor vermiş."

Fatih Akyel, Trabzonspor'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Teknik adamlar, takımlarında bir ağabey, bir baba gibi oyuncularının yaptığı hataları kapatmaları lazım. Çünkü 20- 25 oyuncuyu idare etmek zorundasınız. Eğer idare edemiyorsanız, bu işi yapmayacaksınız. Eğer bir futbolcunun hatasını görüp kapatıyorsanız, ancak başka futbolcunun hatasını görüp büyütüyorsanız o kişiye kasıtlı davranmış olursunuz. Trabzonspor'dan ayrıldığım için çok üzgünüm. Taraftarlar beni hala arayıp üzgünlüklerini belirtiyorlar. Ziya Doğan ve İbrahim Hacıosmanoğlu dışındaki tüm Trabzonspor camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

Yabancı teknik direktörlerle Türk teknik direktörler arasında fazla bir farkın olmadığını düşündüğünü ifade eden tecrübeli oyuncu, "Her zaman Avrupalı hocaların daha iyi olduğu söyleniyor, ama ben bu görüşe katılmıyorum. Hatta Türk antrenörler yabancı antrenörlerden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Mesut Bakkal milli takımda da çalışmış deneyimli bir antrenör. Kendisi kısa zamanda güzel şeyler yaptı. Gençlerbirliği'nde başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Artık hep beraber iyi günler yaşayacağımızı umuyorum" diye konuştu.

Fatih Akyel son olarak, Gençlerbirliği forması altında başarılı olup, tekrar Milli Takım'da oynamak istediğini de belirtti.

kapanmış bir konuyu tekrar gündeme getirmende senin ne kadar karekterin olduğunu gösteriyor. ayrıca söylediğin bu sözler TRABZONSPOR camiasına zarar verdiğinin farkındamısın fatih bey . artık git işine bak seviyorsan bizim camiayı içinde kalsın sevgin. ilerde gelir maçlarını izlersin çok seviyorsan seni kimse kovmaz staddan. şimdi istersen sus biraz işine bak.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X